reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

fogia tulaski na smutaski
misia ty chyba pytałaś o rosół jak sie gotuje z gołębia, odpowidam, tak samo jak z kury:-D ale ma inny smak
brawo dla Natalki niedługo juz całkiem sie odpielu****ecie:-)
anaconda tak tak musimy zorganizować spotkac ja chetna na spotkanko bo doła zaczynam łapac, tylko dom praca dzieci....
maltanka
jak w pracy 1 dzionek minął??
mirosia skąd ja to znam, czasami mam ochotę udusić swojego chłopa, oni niestety tak mają z innej chyba glini ulepieni:-D:wściekła/y:
a co z Izka sie dzieje, nie zagląda do nas, wyjechała czy cóś...??:zawstydzona/y:
my po wizycie chyba to trzydniówka ale... i zęby ida jak do piatku go nie wysypie to badania mamy zrobic
i na serio pomyśle o zmianie przychodni bo mnie wkur..............:wściekła/y::wściekła/y:
pogoda do bani a pojutrze MAcka urodziny i bedzie chory i marudny ale cóż nie przenosimy przeciez to pierwsze jego najwyzej beda krótsze tylko tort, kawka i tyle....:wściekła/y::-:)-(

reklama
Hej,

Przydało by się trochę słoneczka bo pranie kiśnie mi w domu, wczoraj puściłam trzy pralki dzisiaj jedną i już nie mam gdzie wieszać bo te wczorajsze to jeszcze mokre.
Dzisiaj i Michał od rana wścieka się, siedział by tylko na rękach a w kuchni to już nic nie mogę zrobić bo jak nie wezmę jego na ręce to stuka drzwiczkami od szafki lub od piekarnika a wiadomo wariatka na dole czuwa i drze japę:wściekła/y:. Na szczęście szybko zasnął i już śpi półtorej godzinki.

Anetka wow, to zaraz jadę do Ciebie na TV;-), i jak spacerek w deszczu? Kurcze, kiepsko że tak mocno trzymają Cię te zatoki...Oby ten drugi antybiotyk szybko pomógł.

Sunday o rany ale mocny wirus u Was...Czekam na wiadomości powizytowe:tak:

Maltanka
kciuki zaciskam za dzisiejszy dzień

Gona u nas jak nie ma pediatry to do rodzinnego kierują, ale wiadomo on nie zna sie na dzieciach. I jak przepisywał leki dla M to wertował książkę co może dać i w jakich dawkach. Zdrówka dla Maciusia życzymy:tak:
O matko!!! Faktycznie już prawie roczek u Maciusia:szok:, kiedy to zleciało??

Madziara oczywiście i ja dołączam do grona zaciskających kciuki za Twoją wizytę:-)

Karlitka yyyy sama wracałaś z Zana do domu??? Ludu ja bym sie bała:no:
A brzuch M bez zmian, robi kupy 2 razy w tyg:-(

Misia i jak u Was nocka, na sucho czy na mokro? A nocne wędrówki Natalki już się zakończyły?

Anaconda teraz to ładnie śpi, ale jak był malutki to też miał takie drzemki po 20 min, a jak przestawiłam na jedną drzemkę w ciągu dnia to i dłużej pośpi. Czyli Majka zostaje w przedszkolu, nie puszczacie jej do szkoły?
Kurdę ale rok szybko minął, dopiero co wróciłaś a już znowu jedziesz:-(

Madzienka no to kupię tą maść hydrokortyzolową, może uda mi się kupić bez recepty;-), Jak dzisiaj w pracy, czas leci czy nie za bardzo? Dla mnie zawsze w takie deszczowe dni to czas stoi w miejscu:baffled:

Eliza, Iwonka gdzie jesteście???

Fogia przytulam na smuteczki. Pewnie pogoda też wpływa na dołeczki. Dobrze że masz nianię i tatę do pomocy przy chłopakach:tak:. A jak ma się Twój dziadzio??

Ostatnia edycja:
My po wizycie. Opieka zaoszczedzona bo od dzisiaj jestem na L4. Bylam z Maksiem u lekarza, a on ma lżej i niż ja. Dostaliśmy Dicortineff, a ja mam jeszcze pójść do okulisty. Więc dziewczynki mam pytanie, gdzie jest jakiś dobry Okulista? (tylko na NFZ).

fogia tulaski na zmarwietnia! Niech słoneczko przyjdzie to i nastroje będe lepsze :tak:

gon1a to gdzie w końcu byliscie u lekarza? Zdrowka dla Maciusia!

Rany śpie....wy tez...???

Sunday zdróweczka dla was...krople dobre więc szybko powinno pomóc...a okulista dobry na Spokojnej ale nie wiem jak z terminami na nfz:confused:

Fogia tulaski na wszelakie problemy....

Justyna oj u mnie dzisiaj stoi w miejscu....a ja jeszcze dzisiaj dłużej bo do 16:baffled:
Jutro podobno ma byc juz słonecznie więc pranie uda sie wysuszyc na balkonie...

Gon1a zdróweczka dla Was...oby to była trzydniówka...
a rosół z gołebia, na sama myśl niedobrze mi:sorry2:...dla mnie gołębie to brudasy i śmierdziuchy, aczkolwiek nie zaprzeczam że może być smaczny....

Karlita gdzie twoja wena...no juz kto jak kto ale Ty bez humoru, to wrecz nieprawdopodobne...
kupuj kalosze i zmykaj na spacer po kałuzach od razu humor poprawi ci sie...
a co do sukienki to trzeba umiec ją zapinac...mój zamek działa a juz dwie imprezki zaliczone w niej:-p:-p

Maltanka dalsza częśc dnia równiez tak ciekawa jak poranek??

gon1a Iza nie wyjechała ale nie ma czasu ;-)

Fogia chewal sie kotkami :-)

Justynka ja bać się ??? eee tam z reszta o tej porze sporo ludzi na mieście a ja musiałam się przejść ;-)
chodziło mi o ugryzienia komarowe :-)

Sunday na spokojnej gabinety okulistyczne.

Madzieńka kalosze mam ;-) a zamki zapinać umiem tylko to są chińskie zamki ... może Tobie trafił się lepszy ;-)
niestety spacery nie bardzo poprawią mi humor ...

dziewczyny jesteście w piątek w lublinie ?? moze jakiś wypad do bugi ?? tak blizej południa koło 13stej ??

Sunday odpoczywajcie i zdrowiejcie spokojnie w domku!!!!

Fogia tulaski na problemy!!! wyjdzie słonko to i humorki się poprawią... ja też już dołki łapię przez te chmury :baffled:

Gonia i dla Was zdrówka!!! oby pierwsze urodzinki mimo wszystko były udane...
ja tez nigdy nie próbowałam rosołu z gołębia... :confused:

Karlitka a sio złe humory!!!! mówię Wam - od razu lepiej się poczujemy jak słoneczko zaświeci...

więc razem nawołujmy je ;-)

Norbiś daj mamie odpocząć!!! idź spać!!! :-D:-D:-D:-D

Justyna współczuję chorych sąsiadów!!! niech M. śpi jak najdłużej - może wstanie już w dobrym humorze/....

Maltanka a co się działo o poranku? :-p i jak w pracy mija dzien???

Aneta współczuję drugiego antybiotyku - oby ten szybko pomógł!!!! a co tym razem dostałaś???
i niech tv dobrze się sprawuje!!!

Ja powoli szykuję się do wizyty, już wszystko sobie podrukowałam, teraz idę brać kąpiele... miłego popołudnia więc życzE!!!!

ps. Karlitka ja na bugi chętna jak na dzień dzisiejszy :-D

Faktycznie pogoda taka ze tylko iść spać :crazy::crazy::crazy: no tragedia - oj rana pada :crazy::crazy::crazy:
A kiedy wyjeżdżam? Myślę że koło środy :tak::tak:
Co do piątku i Bugi to ja odpadam bo jutro jedziemy już do teściowej, ja bym była chętna na jakieś wieczorne spotkanko ale tylko poniedziałek mi pasuje wiec zapewne nic z tego nie wyjdzie :-:)-(
Fogia rozumiem twoje obawy ale musisz spróbować mimo wszystko pozytywnie myśleć - to podstawa :tak::tak::tak::tak: zobaczysz że wszystko się dobrze ułoży :tak::tak::tak:
Sunday i super że siedzisz sobie na l4 - oby tylko kropelki szybko pomogły :tak::tak: ja do okulisty jeździłam z Mają do szpitala do Łęcznej :tak::tak::tak:
Justyna ale ty to się masz z tą sąsiadką :crazy::crazy:
Gon1a zdrówka dla Maciusia, głowa do góry z urodzinami - od jutra ma być już coraz słoneczniej i cieplej :tak::tak::tak:
Aneta ojejku jeszcze jeden antybiotyk dostałaś :confused::confused::confused: a co z tatą? :confused::confused::confused:
Karlita ja to ci radzę iść spać razem z Norbusiem :-D:-D:-D:-D:tak::tak::tak:;-);-);-)

Madzieńka kalosze mam ;-) a zamki zapinać umiem tylko to są chińskie zamki ... może Tobie trafił się lepszy ;-)
niestety spacery nie bardzo poprawią mi humor ...

dziewczyny jesteście w piątek w lublinie ?? moze jakiś wypad do bugi ?? tak blizej południa koło 13stej ??

wiem że masz dla Norbusia kupuj!!!!

my mamy w planach działke w długi weekend ale jesli bedziemy w Lublinie to chętnie...

Ja powoli szykuję się do wizyty, już wszystko sobie podrukowałam, teraz idę brać kąpiele... miłego popołudnia więc życzE!!!!

trzymamy kciuki!!!!!

Anaconda juz w ta srode....??chyba wyskoczymy na piwko na osiedle, dziewczyny na plac zabaw a my na piwko:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Karlitka od wczoraj smaruję płynnym pudrem i na szczęście bąbel przygasa:-)
Jeśli plany nam się zmienią i zostaniemy jeszcze w pt w LBN to z chęcią pójdziemy do Bugi:tak:

Sunday oby kropelki pomogły:tak:i jak znalazłaś jakiegoś okulistę na NFZ?

Madziara powodzenia!!!

Misia udało się Wam przegonić gołębie z balkonu?? Kurcze, teraz do nas zlatują się i randkują:no:

Michaś pospał 2 godzinki, zjedliśmy rosołek i oglądamy serial:cool2:, i mamy jeszcze w planach basen:tak:

reklama
Do góry