reklama
sunday_
Fanka BB :)
Witajcie. Ja na chwilke. Dzisiaj obudziłam się z zaropiałym okiem nie mogłam go otworzyć. Maks tez ale jak mu przemyłam to już miał normlane.Mnie troche piecze i mam zaczerwienione. Zobaczymy jak będzie z Maksiem popoludniu. Ale jeszcze się dowiedziałam,że w przedszkolu jest zapalenie spojówek- więc witam kolejna infekcjo!!!
mandziula super,że grill się udał:-)
Madzienka no właśnie gdzie to słońce???? tu lato się zbliża a pogoda jak na jesień
anaconda powodzenia u ortodonty
mirosia czekamy na wieści po wizycie :-)
maltanka właśnie jak pierwszy dzień pracy?
A oto JA
mandziula super,że grill się udał:-)
Madzienka no właśnie gdzie to słońce???? tu lato się zbliża a pogoda jak na jesień
anaconda powodzenia u ortodonty
mirosia czekamy na wieści po wizycie :-)
maltanka właśnie jak pierwszy dzień pracy?
A oto JA
Ostatnia edycja:
Mirosia Mega Buziaczek dla Marzenci za 1 miesiac:-);-)........matko pamietam na suwaczku 1.miesiac mojego B ja nie chce aby czas tak szybko gonil:--(
Trzymam kciuki aby z bioderkami było wszystko ok;-)
Madziarka o to sobie poszalalas u siostry ale cukier widze sie zaczyna ciebie sluchac....nauczyl sie ze juz Ci "podskakiwac" nie ma prawa;-)oooooo jak fajnie szykowanie ciuszkow i wogole ehhh pamietam jak rok temu mialam najbardziej beztroski czas:-)miodzio:-)
Madzienka Karlita dzieki za sobote;-)
Karlita to ta sukieneczka z Reserved??????moj suwak tez poszedl
Mandziula fajnie ze macie takich sasiadow gdzie Kola ma sie z kim pobawic.....:-)a jak Twoje uczulenie??????
Anaconda a jednak idziesz do ortodonty bo chyba mialas narazie sobie darowc....tak tak tak zorganizujmy cos chodz malo dni w tym tygodniu:-)
Misia pomalu Natalka zalapie u nas obylo sie bez nocnego wysadzania.......tego tez Wam zycze bo to bardzo wygodne.....;-)
Sunday a z jakiego serialu szukaliscie miejsc???????o nie aby Was nic nie rozkladalo......
Justyna jak weekend???????
Maltanka powodzenia i oby udalo Ci sie tam zagrzac miejsce na dluzej......
Marta dobrze ze zastrzyki macie juz za soba.......
Fogia a Twoi chlopcy gezdza z Toba i sa u rodzicow czy zostaja w chelmie jak jestes na zjezdzie???????Uwazaj na siebie za kierownica.......
Gon1a ale Ci Asia wydoroslala no i Maciusz jaki juz duzy....widac ze super dzionek za Wami
Wczoraj pogoda mimo ponura to cieplo a najfajniej pozniejszym popoludniem wiec dzionek spedzony w wiekszosci vzasu na dworze......a dzis co gdzie jest lato??????????ale i tak wyskoczylismy z B na maly spacerek i zakupki na sniadanko.....o jak fakjnie na dworze musze to codziennie juz praktykowac bo B i tak juz pozniej idzie na drzemke wiec bedziemy sie co rano dotleniac......:-)
Oho lece do mojej marudy chyba idziemy spac...kurcze wyrzucil smoczek to teraz bardziej jest cycowy...a w nocy to juz nawet nie wiem kiedy je bo spi kolo mnie i robi sobie ze mnie smoczkacos za cos......
Trzymam kciuki aby z bioderkami było wszystko ok;-)
Madziarka o to sobie poszalalas u siostry ale cukier widze sie zaczyna ciebie sluchac....nauczyl sie ze juz Ci "podskakiwac" nie ma prawa;-)oooooo jak fajnie szykowanie ciuszkow i wogole ehhh pamietam jak rok temu mialam najbardziej beztroski czas:-)miodzio:-)
Madzienka Karlita dzieki za sobote;-)
Karlita to ta sukieneczka z Reserved??????moj suwak tez poszedl
Mandziula fajnie ze macie takich sasiadow gdzie Kola ma sie z kim pobawic.....:-)a jak Twoje uczulenie??????
Anaconda a jednak idziesz do ortodonty bo chyba mialas narazie sobie darowc....tak tak tak zorganizujmy cos chodz malo dni w tym tygodniu:-)
Misia pomalu Natalka zalapie u nas obylo sie bez nocnego wysadzania.......tego tez Wam zycze bo to bardzo wygodne.....;-)
Sunday a z jakiego serialu szukaliscie miejsc???????o nie aby Was nic nie rozkladalo......
Justyna jak weekend???????
Maltanka powodzenia i oby udalo Ci sie tam zagrzac miejsce na dluzej......
Marta dobrze ze zastrzyki macie juz za soba.......
Fogia a Twoi chlopcy gezdza z Toba i sa u rodzicow czy zostaja w chelmie jak jestes na zjezdzie???????Uwazaj na siebie za kierownica.......
Gon1a ale Ci Asia wydoroslala no i Maciusz jaki juz duzy....widac ze super dzionek za Wami
Wczoraj pogoda mimo ponura to cieplo a najfajniej pozniejszym popoludniem wiec dzionek spedzony w wiekszosci vzasu na dworze......a dzis co gdzie jest lato??????????ale i tak wyskoczylismy z B na maly spacerek i zakupki na sniadanko.....o jak fakjnie na dworze musze to codziennie juz praktykowac bo B i tak juz pozniej idzie na drzemke wiec bedziemy sie co rano dotleniac......:-)
Oho lece do mojej marudy chyba idziemy spac...kurcze wyrzucil smoczek to teraz bardziej jest cycowy...a w nocy to juz nawet nie wiem kiedy je bo spi kolo mnie i robi sobie ze mnie smoczkacos za cos......
Ostatnia edycja:
anaconda27
styczniówka2006
Mimo że brzydka pogoda to nie jest tak zimno może stąd ta nieobecność
W lidlu są fajne buty do wody jakby któraś chciała, ja kupuję takie dla Mai do przedszkola bo w nich się nóżka nie poci tak więc polecam
Teraz zajadamy obiadek i za chwilkę trzeba się szykować na wizytę a potem Majka ma obiecanego McDonalda
Marz ja też sobie obiecuje codzienne spacerki i jakoś nic z tego nie wychodzi
Sunday super wyglądasz i kolorek świetny
W lidlu są fajne buty do wody jakby któraś chciała, ja kupuję takie dla Mai do przedszkola bo w nich się nóżka nie poci tak więc polecam
Teraz zajadamy obiadek i za chwilkę trzeba się szykować na wizytę a potem Majka ma obiecanego McDonalda
Marz ja też sobie obiecuje codzienne spacerki i jakoś nic z tego nie wychodzi
Sunday super wyglądasz i kolorek świetny
Justyna2729
Hello!!! Wróciłam:-)
Nasz długi weekend minął jak z bicza strzelił-wszystko co dobre szybko się kończy... J co miał zrobić na polu to zrobił a ja w tym czasie relaksowałam się u rodziców. W DzDz Włodawa organizowała coś w centrum ale my nie chodziliśmy bo akurat dzieciaki miały drzemkę a po drzemce pojechaliśmy na wieś. W sobotę wieczorem poszliśmy na koncert rockowy to M wytańcował się, normalnie myślałam że posikam się ze śmiechu. A wczoraj byliśmy na pikniku rodzinnym u siostry, wróciliśmy w nocy, spać poszłam o 3 i dzisiaj chodzę na rzęsach. Jeszcze mały ma wielkiego bąbla przy uchu taki trochę opuchnięty, pewnie komar go dziabnął, posmarowałam pudrem w płynie zobaczymy czy to coś pomoże.
Karlita ja ostatnią paczkę z farmą dostałam 12 kwietnia,
Jak było na komunii?
Aluśka, Sunday, Emilka, Eliza miałyście super wypad w piątek:-), szkoda że dużo wieczornych wyjść omija mnie:-(
Anetka ach ten twój tato brak słów...
I jak TV kupiony??
Za miesiąc Ola będzie miała 2 latkajej jak ten czas szybko leci...
Eliza ale Czarek podłapał apetyt
Zapisałaś Cz do hematologa?
Misia oklaski dla Natalki za nocki bez pieluszki:-)
Maltanka jaką szarlotkę robiłaś?
Anaconda trzymam kciuki za wizytę u ortodonty
Fogia super że Fasoleczka ładnie rośnie:-), pochwal się swoimi konikami:-)
Madziara świetnie że po pizzy cukier nie skoczył w górę
Gona super zdjęcia:-)
Ale rosołek z gołębia oj chyba nie przeszedł by mi przez gardło, tak samo dziczyzna, ble
Iwonka ooo praca już przy końcówce- super!!
Marta i jak Pawełek po kuracji zastrzykowej lepiej?
Super że dzieciaki miały wesołą zabawę w sadku
Madzienka, Karlita, Marz super że sobotnie spotkanie było udane:-)
Mandziula i jak po grilu? Pogoda chyba dopisała
Wow jaki superowy namiot
Sienio super że wyjście do kina udane, i trzymam kciuki aby badanie wzroku wyszło bardzo dobrze
Marz super że pospacerowałaś sobie z Bartusiem:-)
Mirosia i od nas buziaczek dla Marzenki za skończony pierwszy miesiąc
:-)
Sunday o jeju może idź do lekarza, kurcze Wy też ostatnio macie się z tym chorowaniem, zdrówka podsyłam
Super że wycieczka udała się
Kilka zdjęć z weekendu:-)
Nasz długi weekend minął jak z bicza strzelił-wszystko co dobre szybko się kończy... J co miał zrobić na polu to zrobił a ja w tym czasie relaksowałam się u rodziców. W DzDz Włodawa organizowała coś w centrum ale my nie chodziliśmy bo akurat dzieciaki miały drzemkę a po drzemce pojechaliśmy na wieś. W sobotę wieczorem poszliśmy na koncert rockowy to M wytańcował się, normalnie myślałam że posikam się ze śmiechu. A wczoraj byliśmy na pikniku rodzinnym u siostry, wróciliśmy w nocy, spać poszłam o 3 i dzisiaj chodzę na rzęsach. Jeszcze mały ma wielkiego bąbla przy uchu taki trochę opuchnięty, pewnie komar go dziabnął, posmarowałam pudrem w płynie zobaczymy czy to coś pomoże.
Karlita ja ostatnią paczkę z farmą dostałam 12 kwietnia,
Jak było na komunii?
Aluśka, Sunday, Emilka, Eliza miałyście super wypad w piątek:-), szkoda że dużo wieczornych wyjść omija mnie:-(
Anetka ach ten twój tato brak słów...
I jak TV kupiony??
Za miesiąc Ola będzie miała 2 latkajej jak ten czas szybko leci...
Eliza ale Czarek podłapał apetyt
Zapisałaś Cz do hematologa?
Misia oklaski dla Natalki za nocki bez pieluszki:-)
Maltanka jaką szarlotkę robiłaś?
Anaconda trzymam kciuki za wizytę u ortodonty
Fogia super że Fasoleczka ładnie rośnie:-), pochwal się swoimi konikami:-)
Madziara świetnie że po pizzy cukier nie skoczył w górę
Gona super zdjęcia:-)
Ale rosołek z gołębia oj chyba nie przeszedł by mi przez gardło, tak samo dziczyzna, ble
Iwonka ooo praca już przy końcówce- super!!
Marta i jak Pawełek po kuracji zastrzykowej lepiej?
Super że dzieciaki miały wesołą zabawę w sadku
Madzienka, Karlita, Marz super że sobotnie spotkanie było udane:-)
Mandziula i jak po grilu? Pogoda chyba dopisała
Wow jaki superowy namiot
Sienio super że wyjście do kina udane, i trzymam kciuki aby badanie wzroku wyszło bardzo dobrze
Marz super że pospacerowałaś sobie z Bartusiem:-)
Mirosia i od nas buziaczek dla Marzenki za skończony pierwszy miesiąc
:-)
Sunday o jeju może idź do lekarza, kurcze Wy też ostatnio macie się z tym chorowaniem, zdrówka podsyłam
Super że wycieczka udała się
Kilka zdjęć z weekendu:-)
Ostatnia edycja:
Motylla
Witam po nieobecności. Radek ostatnio często mi się budził w nocy, potrafił nawet z 10 razy, więc z mojego nie wyspania nie miałam już siły siadać i pisać tylko wolałam się kimnąć z dzieciakami w dzień jak oczywiście obaj szli spać. Teraz Radka trzeba mieć cały czas na oku jak nie śpi, bo wszystko go interesuje i zaczął chodzić przy meblach:-), a pisanie z nim nie wchodzi w grę bo ciągnie z całej siły za kable. A teraz idę poczytać co u was.
reklama
własnie widziałam....mówisz że fajne...pojade dzisiaj do lidla i zobaczę może Julci kupiłabym...
Mirosia buziak dla Marzenki za pierwszy miesiączek...
Justyna super że weekend udany...
Biedny Michas, pewnie i u nas zaczna sie bąble od tych cholernych komarów...masz oxycort albo maść hydrokortyzolową??pomaga...
Ostatnia edycja: