reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Witajcie. Ja na chwilke. Dzisiaj obudziłam się z zaropiałym okiem :baffled: nie mogłam go otworzyć. Maks tez ale jak mu przemyłam to już miał normlane.Mnie troche piecze i mam zaczerwienione. Zobaczymy jak będzie z Maksiem popoludniu. :baffled: Ale jeszcze się dowiedziałam,że w przedszkolu jest zapalenie spojówek- więc witam kolejna infekcjo!!! :dry:

mandziula super,że grill się udał:-)

Madzienka no właśnie gdzie to słońce???? tu lato się zbliża a pogoda jak na jesień :baffled:

anaconda powodzenia u ortodonty:tak:

mirosia czekamy na wieści po wizycie :-)

maltanka właśnie jak pierwszy dzień pracy?

A oto JA :cool2:
DSC06161.jpg

Ostatnia edycja:
Mirosia Mega Buziaczek dla Marzenci za 1 miesiac:-);-)........matko pamietam na suwaczku 1.miesiac mojego B ja nie chce aby czas tak szybko gonil:no::-:)-(
Trzymam kciuki aby z bioderkami było wszystko ok;-)
Madziarka o to sobie poszalalas u siostry ale cukier widze sie zaczyna ciebie sluchac....nauczyl sie ze juz Ci "podskakiwac" nie ma prawa;-)oooooo jak fajnie szykowanie ciuszkow i wogole ehhh pamietam jak rok temu mialam najbardziej beztroski czas:tak::-)miodzio:-)
Madzienka Karlita dzieki za sobote;-)
Karlita to ta sukieneczka z Reserved??????moj suwak tez poszedl:-D
Mandziula fajnie ze macie takich sasiadow gdzie Kola ma sie z kim pobawic.....:-)a jak Twoje uczulenie??????
Anaconda a jednak idziesz do ortodonty bo chyba mialas narazie sobie darowc....tak tak tak zorganizujmy cos chodz malo dni w tym tygodniu:-)
Misia pomalu Natalka zalapie u nas obylo sie bez nocnego wysadzania.......tego tez Wam zycze bo to bardzo wygodne.....;-)
Sunday a z jakiego serialu szukaliscie miejsc???????o nie aby Was nic nie rozkladalo......
Justyna jak weekend???????
Maltanka powodzenia i oby udalo Ci sie tam zagrzac miejsce na dluzej......
Marta dobrze ze zastrzyki macie juz za soba.......
Fogia a Twoi chlopcy gezdza z Toba i sa u rodzicow czy zostaja w chelmie jak jestes na zjezdzie???????Uwazaj na siebie za kierownica.......
Gon1a ale Ci Asia wydoroslala no i Maciusz jaki juz duzy....widac ze super dzionek za Wami:happy2:

Wczoraj pogoda mimo ponura to cieplo a najfajniej pozniejszym popoludniem wiec dzionek spedzony w wiekszosci vzasu na dworze......a dzis co gdzie jest lato??????????:sorry2::sorry2:ale i tak wyskoczylismy z B na maly spacerek i zakupki na sniadanko.....o jak fakjnie na dworze musze to codziennie juz praktykowac bo B i tak juz pozniej idzie na drzemke wiec bedziemy sie co rano dotleniac......:-)

Oho lece do mojej marudy chyba idziemy spac...kurcze wyrzucil smoczek to teraz bardziej jest cycowy...a w nocy to juz nawet nie wiem kiedy je bo spi kolo mnie i robi sobie ze mnie smoczka:cool2::cool2::cool2:cos za cos......

Ostatnia edycja:
Sunday zdróweczka...oby zapalenie spojówek nie rozwinęło sie...fotka super...fajnie bawisz się w przerabianie fotek...jakim programem to robisz??

Marzenka mam sprawę dzwonie....

Mimo że brzydka pogoda to nie jest tak zimno może stąd ta nieobecność :-D:-D
W lidlu są fajne buty do wody jakby któraś chciała, ja kupuję takie dla Mai do przedszkola bo w nich się nóżka nie poci tak więc polecam :tak::tak:
Teraz zajadamy obiadek i za chwilkę trzeba się szykować na wizytę :tak::tak: a potem Majka ma obiecanego McDonalda :tak::tak:
Marz ja też sobie obiecuje codzienne spacerki i jakoś nic z tego nie wychodzi :-D:-D
Sunday super wyglądasz i kolorek świetny :tak::tak:

Hello!!! Wróciłam:-)

Nasz długi weekend minął jak z bicza strzelił-wszystko co dobre szybko się kończy... J co miał zrobić na polu to zrobił a ja w tym czasie relaksowałam się u rodziców. W DzDz Włodawa organizowała coś w centrum ale my nie chodziliśmy bo akurat dzieciaki miały drzemkę a po drzemce pojechaliśmy na wieś. W sobotę wieczorem poszliśmy na koncert rockowy to M wytańcował się, normalnie myślałam że posikam się ze śmiechu:tak:. A wczoraj byliśmy na pikniku rodzinnym u siostry, wróciliśmy w nocy, spać poszłam o 3 i dzisiaj chodzę na rzęsach:dry:. Jeszcze mały ma wielkiego bąbla przy uchu taki trochę opuchnięty, pewnie komar go dziabnął, posmarowałam pudrem w płynie zobaczymy czy to coś pomoże.

Karlita ja ostatnią paczkę z farmą dostałam 12 kwietnia:sorry2:,
Jak było na komunii?

Aluśka, Sunday, Emilka, Eliza miałyście super wypad w piątek:-), szkoda że dużo wieczornych wyjść omija mnie:-(

Anetka ach ten twój tato:no: brak słów...
I jak TV kupiony??
:szok::szok:Za miesiąc Ola będzie miała 2 latka:szok:jej jak ten czas szybko leci...

Eliza ale Czarek podłapał apetyt:-D
Zapisałaś Cz do hematologa?

Misia oklaski dla Natalki za nocki bez pieluszki:-)

Maltanka jaką szarlotkę robiłaś?

Anaconda trzymam kciuki za wizytę u ortodonty

Fogia super że Fasoleczka ładnie rośnie:-), pochwal się swoimi konikami:-)
Madziara świetnie że po pizzy cukier nie skoczył w górę:tak:

Gona super zdjęcia:-)
Ale rosołek z gołębia:szok: oj chyba nie przeszedł by mi przez gardło:no:, tak samo dziczyzna, ble

Iwonka
ooo praca już przy końcówce- super!!

Marta
i jak Pawełek po kuracji zastrzykowej lepiej?
Super że dzieciaki miały wesołą zabawę w sadku:tak:

Madzienka, Karlita, Marz super że sobotnie spotkanie było udane:-)

Mandziula i jak po grilu? Pogoda chyba dopisała:tak:
Wow jaki superowy namiot:happy2:

Sienio super że wyjście do kina udane:tak:, i trzymam kciuki aby badanie wzroku wyszło bardzo dobrze

Marz super że pospacerowałaś sobie z Bartusiem:-)

Mirosia i od nas buziaczek dla Marzenki za skończony pierwszy miesiąc
:-)

Sunday o jeju może idź do lekarza, kurcze Wy też ostatnio macie się z tym chorowaniem:no:, zdrówka podsyłam:tak:
Super że wycieczka udała się:tak:

Kilka zdjęć z weekendu:-)

IMG_4540.jpgIMG_4553.jpgIMG_4556.jpgIMG_4560.jpgIMG_4561.jpgIMG_4562.jpgIMG_4573.jpgIMG_4582.jpg
IMG_4585.jpg

Ostatnia edycja:
Witam po nieobecności. Radek ostatnio często mi się budził w nocy, potrafił nawet z 10 razy:wściekła/y:, więc z mojego nie wyspania nie miałam już siły siadać i pisać tylko wolałam się kimnąć z dzieciakami w dzień jak oczywiście obaj szli spać. Teraz Radka trzeba mieć cały czas na oku jak nie śpi, bo wszystko go interesuje i zaczął chodzić przy meblach:-), a pisanie z nim nie wchodzi w grę bo ciągnie z całej siły za kable. A teraz idę poczytać co u was.

reklama
W lidlu są fajne buty do wody jakby któraś chciała, ja kupuję takie dla Mai do przedszkola bo w nich się nóżka nie poci tak więc polecam :tak::tak:

własnie widziałam....mówisz że fajne...pojade dzisiaj do lidla i zobaczę może Julci kupiłabym...

Mirosia buziak dla Marzenki za pierwszy miesiączek...

Justyna super że weekend udany...
Biedny Michas, pewnie i u nas zaczna sie bąble od tych cholernych komarów...masz oxycort albo maść hydrokortyzolową??pomaga...

Ostatnia edycja:
Do góry