reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Witajcie. Ja na chwilke. Dzisiaj obudziłam się z zaropiałym okiem :baffled: nie mogłam go otworzyć. Maks tez ale jak mu przemyłam to już miał normlane.Mnie troche piecze i mam zaczerwienione. Zobaczymy jak będzie z Maksiem popoludniu. :baffled: Ale jeszcze się dowiedziałam,że w przedszkolu jest zapalenie spojówek- więc witam kolejna infekcjo!!! :dry:

mandziula super,że grill się udał:-)

Madzienka no właśnie gdzie to słońce???? tu lato się zbliża a pogoda jak na jesień :baffled:

anaconda powodzenia u ortodonty:tak:

mirosia czekamy na wieści po wizycie :-)

maltanka właśnie jak pierwszy dzień pracy?

A oto JA :cool2:
DSC06161.jpg

Ostatnia edycja:
Mirosia Mega Buziaczek dla Marzenci za 1 miesiac:-);-)........matko pamietam na suwaczku 1.miesiac mojego B ja nie chce aby czas tak szybko gonil:no::-:)-(
Trzymam kciuki aby z bioderkami było wszystko ok;-)
Madziarka o to sobie poszalalas u siostry ale cukier widze sie zaczyna ciebie sluchac....nauczyl sie ze juz Ci "podskakiwac" nie ma prawa;-)oooooo jak fajnie szykowanie ciuszkow i wogole ehhh pamietam jak rok temu mialam najbardziej beztroski czas:tak::-)miodzio:-)
Madzienka Karlita dzieki za sobote;-)
Karlita to ta sukieneczka z Reserved??????moj suwak tez poszedl:-D
Mandziula fajnie ze macie takich sasiadow gdzie Kola ma sie z kim pobawic.....:-)a jak Twoje uczulenie??????
Anaconda a jednak idziesz do ortodonty bo chyba mialas narazie sobie darowc....tak tak tak zorganizujmy cos chodz malo dni w tym tygodniu:-)
Misia pomalu Natalka zalapie u nas obylo sie bez nocnego wysadzania.......tego tez Wam zycze bo to bardzo wygodne.....;-)
Sunday a z jakiego serialu szukaliscie miejsc???????o nie aby Was nic nie rozkladalo......
Justyna jak weekend???????
Maltanka powodzenia i oby udalo Ci sie tam zagrzac miejsce na dluzej......
Marta dobrze ze zastrzyki macie juz za soba.......
Fogia a Twoi chlopcy gezdza z Toba i sa u rodzicow czy zostaja w chelmie jak jestes na zjezdzie???????Uwazaj na siebie za kierownica.......
Gon1a ale Ci Asia wydoroslala no i Maciusz jaki juz duzy....widac ze super dzionek za Wami:happy2:

Wczoraj pogoda mimo ponura to cieplo a najfajniej pozniejszym popoludniem wiec dzionek spedzony w wiekszosci vzasu na dworze......a dzis co gdzie jest lato??????????:sorry2::sorry2:ale i tak wyskoczylismy z B na maly spacerek i zakupki na sniadanko.....o jak fakjnie na dworze musze to codziennie juz praktykowac bo B i tak juz pozniej idzie na drzemke wiec bedziemy sie co rano dotleniac......:-)

Oho lece do mojej marudy chyba idziemy spac...kurcze wyrzucil smoczek to teraz bardziej jest cycowy...a w nocy to juz nawet nie wiem kiedy je bo spi kolo mnie i robi sobie ze mnie smoczka:cool2::cool2::cool2:cos za cos......

Ostatnia edycja:
Sunday zdróweczka...oby zapalenie spojówek nie rozwinęło sie...fotka super...fajnie bawisz się w przerabianie fotek...jakim programem to robisz??

Marzenka mam sprawę dzwonie....

Mimo że brzydka pogoda to nie jest tak zimno może stąd ta nieobecność :-D:-D
W lidlu są fajne buty do wody jakby któraś chciała, ja kupuję takie dla Mai do przedszkola bo w nich się nóżka nie poci tak więc polecam :tak::tak:
Teraz zajadamy obiadek i za chwilkę trzeba się szykować na wizytę :tak::tak: a potem Majka ma obiecanego McDonalda :tak::tak:
Marz ja też sobie obiecuje codzienne spacerki i jakoś nic z tego nie wychodzi :-D:-D
Sunday super wyglądasz i kolorek świetny :tak::tak:

Hello!!! Wróciłam:-)

Nasz długi weekend minął jak z bicza strzelił-wszystko co dobre szybko się kończy... J co miał zrobić na polu to zrobił a ja w tym czasie relaksowałam się u rodziców. W DzDz Włodawa organizowała coś w centrum ale my nie chodziliśmy bo akurat dzieciaki miały drzemkę a po drzemce pojechaliśmy na wieś. W sobotę wieczorem poszliśmy na koncert rockowy to M wytańcował się, normalnie myślałam że posikam się ze śmiechu:tak:. A wczoraj byliśmy na pikniku rodzinnym u siostry, wróciliśmy w nocy, spać poszłam o 3 i dzisiaj chodzę na rzęsach:dry:. Jeszcze mały ma wielkiego bąbla przy uchu taki trochę opuchnięty, pewnie komar go dziabnął, posmarowałam pudrem w płynie zobaczymy czy to coś pomoże.

Karlita ja ostatnią paczkę z farmą dostałam 12 kwietnia:sorry2:,
Jak było na komunii?

Aluśka, Sunday, Emilka, Eliza miałyście super wypad w piątek:-), szkoda że dużo wieczornych wyjść omija mnie:-(

Anetka ach ten twój tato:no: brak słów...
I jak TV kupiony??
:szok::szok:Za miesiąc Ola będzie miała 2 latka:szok:jej jak ten czas szybko leci...

Eliza ale Czarek podłapał apetyt:-D
Zapisałaś Cz do hematologa?

Misia oklaski dla Natalki za nocki bez pieluszki:-)

Maltanka jaką szarlotkę robiłaś?

Anaconda trzymam kciuki za wizytę u ortodonty

Fogia super że Fasoleczka ładnie rośnie:-), pochwal się swoimi konikami:-)
Madziara świetnie że po pizzy cukier nie skoczył w górę:tak:

Gona super zdjęcia:-)
Ale rosołek z gołębia:szok: oj chyba nie przeszedł by mi przez gardło:no:, tak samo dziczyzna, ble

Iwonka
ooo praca już przy końcówce- super!!

Marta
i jak Pawełek po kuracji zastrzykowej lepiej?
Super że dzieciaki miały wesołą zabawę w sadku:tak:

Madzienka, Karlita, Marz super że sobotnie spotkanie było udane:-)

Mandziula i jak po grilu? Pogoda chyba dopisała:tak:
Wow jaki superowy namiot:happy2:

Sienio super że wyjście do kina udane:tak:, i trzymam kciuki aby badanie wzroku wyszło bardzo dobrze

Marz super że pospacerowałaś sobie z Bartusiem:-)

Mirosia i od nas buziaczek dla Marzenki za skończony pierwszy miesiąc
:-)

Sunday o jeju może idź do lekarza, kurcze Wy też ostatnio macie się z tym chorowaniem:no:, zdrówka podsyłam:tak:
Super że wycieczka udała się:tak:

Kilka zdjęć z weekendu:-)

IMG_4540.jpgIMG_4553.jpgIMG_4556.jpgIMG_4560.jpgIMG_4561.jpgIMG_4562.jpgIMG_4573.jpgIMG_4582.jpg
IMG_4585.jpg

Ostatnia edycja:
Witam po nieobecności. Radek ostatnio często mi się budził w nocy, potrafił nawet z 10 razy:wściekła/y:, więc z mojego nie wyspania nie miałam już siły siadać i pisać tylko wolałam się kimnąć z dzieciakami w dzień jak oczywiście obaj szli spać. Teraz Radka trzeba mieć cały czas na oku jak nie śpi, bo wszystko go interesuje i zaczął chodzić przy meblach:-), a pisanie z nim nie wchodzi w grę bo ciągnie z całej siły za kable. A teraz idę poczytać co u was.

reklama
W lidlu są fajne buty do wody jakby któraś chciała, ja kupuję takie dla Mai do przedszkola bo w nich się nóżka nie poci tak więc polecam :tak::tak:

własnie widziałam....mówisz że fajne...pojade dzisiaj do lidla i zobaczę może Julci kupiłabym...

Mirosia buziak dla Marzenki za pierwszy miesiączek...

Justyna super że weekend udany...
Biedny Michas, pewnie i u nas zaczna sie bąble od tych cholernych komarów...masz oxycort albo maść hydrokortyzolową??pomaga...

Ostatnia edycja:
Do góry