reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

obiecane zdjęcia, 2 pierwsze z przedszkola z przedstawienia, 3 kolejne z soboty z wesołego miasteczka

asia.jpgasia 2.jpgasia 3.jpg_DSC4140.jpg_DSC4145.jpg_DSC4154.jpg
karlita super te n kurczak, dziewczyno masz talent, super

tatus z dziecmi na chustawcea ja w necie buszuje a jaka cisza w domu....
gotuje rosołek z gołebi jadłyście kiedys?? i wybrałam sie na truskawki dzisiaj jak ja to lubie, njalepsze z krzaka i bez mycia:-D
i własnie zastyga sernik na zimno oczywiscie z truskawkami Asia juz nie moze sie doczekac, a że nie beadzo je ostatnio to mam nadzieje ze serniczkiem nie pogardzi
Maciusiowi tez truskawki posmakowały ze smietanka, On wciaga wszystko byle dobre i dużo...:-D

Ostatnia edycja:
reklama
hej dziewczynki

własnie wróciłam ze studiów, wypompowana. Najbardziej to wykańczają mnie te dojazdy. Wybaczcie, że Was nie nadrobię ale padam na twarz. Rzucił mi się tylko w oczy karlitkowy ​kurczak. Zarombisty!!!!! I powiem CI kochana, że mnie zainspirowałaś i uszyłam już chłopakom dwa koty.

Witajcie

My wczoraj praktycznie cały dzień gościliśmy się
;-):tak: Mieliśmy w planach początkowo Olimp, ale czasu zabrakło:blink:
A dzisiaj odpoczywamy w domu:tak: tzn. chłopaki poszli właśnie na plac zabaw, a ja zaraz wstawiam szarlotkę do piekarnika:tak:

sunday jaki kolorek teraz masz?

emilka i jak brat spisał się, przyjechał po ciebie?;-)

karlita
super kurczak ps. ale Micky w prenumeracie wychodzi po 21 zł:tak: u nas teź jest cały czas w użyciu:tak:

misia brawa dla Natalki za nockę bez pieluchy

mandziula i jak grill, coś nie bardzo widzę zadowolenie:confused:

madziarka eeee jeszcze masz czas, nie przemęczaj się, ps. ja też wczoraj poszalałam na targu z owocami:tak:

gon1a super zdjęcia

Witajcie....my dzisiaj zaliczyliśmy po raz kolejny wesołe miasteczko i festyn przy kościele-Mirosia byliście???, tam to dopiero działo się, tłumie i głośno...ale zjeżdżalnia zaliczona i wata cukrowa też...więc dzionek mega udany....

Anaconda witaj w domu...

Sunday super że wieczorny wypad udany...i samotny wieczór wykorzystałaś na spotkanie w fajnym gronie...
jak wypad do Sandomierza??czekamy na fotki...coś fajnego tam zwiedzaliście???

Madziarka szkoda że nie dotarliście, najbardziej zawiedziona była Jula że ciocia Madzia nie dotarła:-Dale rozumiemy...

Maltanka jak przygotowania do pierwszego dnia w pracy....czekamy na relację;-)

Gon1a super fotki...

Karlitka uuuuuu dobrze że przymierzyłaś sukienkę dzień wcześniej, czekamy na fotki w kreacji zastępczej...
jak komunia udana??

Mandziula i jak udał się grillik??

udanego wieczorku....

Witajcie w końcem wekendu. U nas dzionek mega udany. Pogoda dopisała, bo piękne słoneczko, zero deszczu ale i upał nie męczył :tak: Wycieczk super, Sandomierz piękny, super zagospodarowany teren, wszystko jest co potrzeba :-) Tylko mogłoby być trochę bliżej nas :tak:

misia a jaki to dezodorant?

mandziula jak grill?

Madziara jak mebelki???

gon1a super fotki, piękna sukienka Asienki :tak:

anaconda witaj w domku :-)

Madzienka zwiedzaliśmy podziemia, a tak to chodziliśmy wszędzie gdzie się dało i szukaliśmy znajomych miejsc z serialu :-p
Super,ze dzionek się udał :tak:

Justynka wróciliscie???

A co do mojego koloru to ciężko określić, fajny, ale jeszcze nie to co chciałam, więc niedługo trzeba bedzie jeszcze działać :tak:;-)

Ostatnia edycja:
Witam,
my dziś leniwie dzień u babci spędziliśmy....Natalka zadowolona bo na trampolinie poskakała, quadem i hulajnogą pojeździła a teraz padła już zmęczona:-Dniestety o 8.30 obudził nas krzyk z drugiego pokoju....mama siusiu....niestety już było za późno:-(...no ale to dopiero druga nocka bez pieluchy:sorry2:
Dzisiaj odebraliśmy Maksia pojechaliśmy na małe zakupy a wydalismy dużo :eek:
skąd ja to znam?:no:

Wczoraj zaliczyliśmy jeszcze zakupy a w domu Gabi nie wytrzymała i cały czas chodziła za mną mamo juz prezent ?? mamo juz tort więc szybciutko wyskoczyłyśmy z niespodziankami :-) E zachwycony wczoraj do późna siedział i jeżdził hehhe
Madzieńka tort robiłam lodowy tz sernik na zimno na biszkoptach z owocami i galaretką :-)
misia polecam dezodorant GARNIERA mineral ja mam w kulce i jestem zadowolona ;-)

Zobacz załącznik 471090
super,że maż zadowolony z niespodzianki:tak:
:szok:ale dpbry torcik zrobiłaś....kusisz,kusisz:-p
próbowałam Garniera,ale coś mnie uczula:sorry2:
a potem do sąsiadów wybywamy na grila:baffled: mam nadzije ze nie bedzie wiało tak jak wczoraj:-D:-D
jak gril?
Misia gratulacje dla Natalki - już lada chwila i zapomnicie o problemie pieluch ;-) choć na krótko :-D:-D:-D Super że zakupki się udały...
:-Dtak...na jakieś dwa tygodnie:rofl2:
U nas też udane, choć dzieciakom tej gry nie znalazłam, pan szukał i ponoć ta otwarta była niepełna a nowej nie mieli :-( ale za to owoców nakupiłam trochę w tesco, później jeszcze skoczyliśmy na targ - oj tam poszalałam :-D:-D:-D dobrze że przynajmniej owoce mogę jeszcze jeść ;-):tak:
szkoda,że gry się nie udało kupić:-(a w internecie jej nie szukałaś,czy wybraliści coś innego?heheh....my po Tesco też zaliczyliśmy targ i szaleństwo też było:-Da co....póki jeszcze mogę:-D
My mieliśmy wczoraj rodzinne spotkanie - akurat były siostry urodziny, posiedzieliśmy więc plotkując cały wieczór ;-) A. zrobiła pyszną pizzę - taką włoską, zjadłam chyba ze 3 kawałki :zawstydzona/y: aż się bałam mierzyć cukier (po pizzy zazwyczaj mam wysoki)- a tu niespodzianka, cukier ok (chyba dlatego że tam mało ciasta było :-D) :tak: więc pozwoliłam sobie jeszcze na kawałeczek ciasteczka przegryzionego ogórkami :-D:-D:-D:-D:-D i też było ok...
no widzisz....siostra musi częściej robić dla ciebie pizze:-D

Wiecie, zauważyłam że wreszcie ruszył mi się instynkt wicia gniazda - pogoniłam wieczorem M. żeby się zabrał za skręcanie mebli tych które leżaly tyle czasu w pudłach :-p bo wczoraj uświadomiłam sobie że nam na prawdę już mało zostało :szok::baffled: a ja z niczym nie jestem gotowa... :blink::sorry2: więc dziś, jak tylko dzieciaki wstaną to biorę się za układanie ubranek Neli (przenoszę je wreszcie do Neli pokoju) i przygotowanie ubranek dla Hani :tak:
jeszcze troszkę masz czasu;-)ale fakt...taka praca to sama przyjemność:tak:

polubione:tak:
a przez ta pogode i pozna pore nigdzie nie jezdzilismy z Asia zreszta ona jeszcze miałą małe rewolucje zołąkowe
wczoraj o 24 wrocilismy z Sielpi ze zjazdu było fajnie tylko mogło byc cieplej troszeczkę, MAcius robił furore kazdy och i ach bo rok temu był jeszcze w brzuchu, Asia troche sie nudziła bo była tylko 1 dziewczynka i 1 chłopiec 1,5 roczny ale było weseołe miasteczko i okazało sie ze z okazji dnia dziecka jest wszystko gratis no to poszalelismy i tym sposobem ja tez miałąm dzien dziecka:-D skorzystałam z paru fajnych akruzel, Asi najbardziej odpowiadały dmuchance do skakania i łancuchowa karuzela, samochodziki jej nie przypadły do gustu bo jednak rzuca jak sie uderza o inne, chyba sobie przypomniała grudzien:zawstydzona/y:
super,że mieliście tak udany dzień dziecka:tak:
obiecane zdjęcia, 2 pierwsze z przedszkola z przedstawienia, 3 kolejne z soboty z wesołego miasteczka

Zobacz załącznik 471174Zobacz załącznik 471175Zobacz załącznik 471176Zobacz załącznik 471177Zobacz załącznik 471178Zobacz załącznik 471179

gotuje rosołek z gołebi jadłyście kiedys??
super fotki:tak:takiego rosołku nie jadłam....jak się robi????:confused:

Witajcie....my dzisiaj zaliczyliśmy po raz kolejny wesołe miasteczko i festyn przy kościele-Mirosia byliście???, tam to dopiero działo się, tłumie i głośno...ale zjeżdżalnia zaliczona i wata cukrowa też...więc dzionek mega udany....
:-Dto Jula cały weekend świętuje dzień dziecka,co?;-)
Witajcie w końcem wekendu. U nas dzionek mega udany. Pogoda dopisała, bo piękne słoneczko, zero deszczu ale i upał nie męczył :tak: Wycieczk super, Sandomierz piękny, super zagospodarowany teren, wszystko jest co potrzeba :-) Tylko mogłoby być trochę bliżej nas :tak:
zgadzam się:tak:fajne miasteczko....tylko nieco za daleko:sorry2:
a dezodorant to taki https://www.foreverliving.com/marketing/Page.do?name=067

iwonka i jak twoja praca??? dopieszczona??
maltanka oj szarlotka.... ale bym zjadła.... chyba jutro jabłka zakupię:-D:-D
madzienka super się wam dzionek udał:tak::tak:
sunday super że wyjazd się wam udał:tak::tak:
gon1a super zdjęcia:tak::tak:
karlita jak wasza imprezka??? dobrze, że sukienkę przymierzyłaś wcześniej:tak::tak:
madziara a jak twoje wicie gniazda???

my wróciliśmy do domku przed 21, Kola padł bez kąpania.... super było, ja mogłabym tak co tydzień:-D:-D dzieciaki się ładnie bawiły, my plotkowaliśmy.... pogoda się nam nawet udała, bo było cipelutko, aczkolwiek bez słońca, a teraz pada....
szkoda że jutro poniedziałek....

Dzień dobry...wstawać śpiochy...na dworze mało zachęcajaco ale jest ciepło, tylko po co ten deszcz...
my juz rano zaliczyłysmy spacerek po kałuzach...

Maltanka jak sie wstawało??czekamy na relacje z pierwszego dnia urzedowania...

Mandziula super że grillik udany...

Misia brawo dla Natalci....powoli i nocki będa suche...

miłego dnia...

reklama
Witam i ja :-):-)
No właśnie po co ten deszcz :baffled::baffled::baffled:
My dzisiaj urzędujemy z Mają bo na 14 idziemy do ortodonty i nie było sensu puszczać jej do przedszkola na pół dnia :no::no: no i miały być spacerki a tu pogoda taka ze tylko w auto i do marketu jakiegoś :-D:-D
Maltanka powodzenia pierwszego dnia w pracy :tak::tak:
Sunday super że wycieczka do Sandomierza udana :tak::tak:
Gon1a ekstra foteczki :tak::tak: i jaką piękna suknie miała Asia :tak::tak:
Misia do trzech razy sztuka ;-);-) a potem już będzie bez żadnych wpadek ;-);-)
Super dziewczyny że spotkania weekendowe udane :tak::tak: może tak coś na tygodniu wymyślimy :confused::confused:

Do góry