reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

ufffff ledwo zyję....moja nogi powoli odmawiają posłuszeńtwa i coś głowa mnie pobolewa...ale dzionek bardzo udany...odwiedziliśmy kilka miejsc z imprezami dla dzieci i uważam że Olimp wypadł najlepiej...:tak::tak:

Marzenka, Karlita dzięki za towarzystwo...z wami czas leci niezauważalnie...
ale fajnie było...

Karlitko raz jeszcze wszystkiego najlepszego dla E!!!!
jak tort bo nic nie pochwaliłaś się....

ja na sekundkę bo padam ;-) skończyłam kurczaka hehehehe będzie niespodzianka na jutro dla dzieciaków ;-)

Zobacz załącznik 470809

ja jutro od rana w kuchni siedzę bo torcik dla E będę robić i kierownica do PS przyszła

Boski i jak szyjesz jeszcze jednego dla Gabi....???

Karlita ja też nie śpię, w zasadzie od jakiejś 6, więc korzystając z wolnego poranka poszłam pobiegać po wąwozie a wracając kupiłam świeże pieczywko, więc moi chłopcy uradowani:-) a teraz lecę pisać dalej tę pracę, już kończę więc nie chcę się odrywać;-)

Miłego dnia dla Wszystkich.

skąd Ty masz ta energie??
trzymamy kciuki za skończenie pracy...

chyba zaraz znów jedziemy do tesciów, bo poniedzialek mam wolny:-) a potem czwartek:-D

udanego wypadu!!!!

Sunday jak samotna nocka...???

Marta super że dzionek udany....

udanego wieczorku

reklama
Witam,
na wstępie się pochwalę...wczoraj była pierwsza noc bez pieluszki...o 24 wysadzenie na śpiocha i do rana (do 8) bez wpadki:tak:to jeszcze o niczym nie świadczy, ale początek jest:tak:u nas dziś długi dzień, bo rano trzeba było wstać, bo mieliśmy umówione czyszczenie klimy w aucie:tak:
potem zostawiliśmy Natalkę z babcią a sami pojechaliśmy wydawać kasę:sorry:no ale dziecko ma już piach, sztuczną trawkę na balkonie, nowe zabawki do piaskownicy....teraz czekamy na pogodę:tak:chciałam jeszcze kupić jej zestaw małego lekarza, bo codziennie mnie bada i oświadcza,że jestem zdrowa:-Dale nie znalazłam w Tesco:no: mały zaś majstruje mi cały czas w okolicach szyjki:baffled:w pewnym momencie nawet miałam wrażenie,że brzuch się obniżył...ale to chyba tylko moje widzimisię:sorry:
aaaa....wiecie,co? w zeszłym roku kupiłam za namową koleżanki z pracy dezodorant aloesowy...nie zauważyłam początkowo jakiś fajerwerków...uznałam,że nie jest zły...choć kosztuje sporo...z drugiej strony wystarczył mi na prawie 11 miesięcy:tak:teraz się kończy...więc chciałam jakąś odmianę i kupiłam Rexonę....no porażka dosłownie...nie było upału, niewiele robiłam...a dosłownie po 2 godzinach sama poczułam,że coś nie teges:wściekła/y:od razu znalazłam w necie i zamówiłam ten aloesowy:-D
madziara jak wasze zakupy?
karlita wszystkiego najlepszego dla E:tak:jak torcik?
ja na sekundkę bo padam ;-) skończyłam kurczaka heheheh będzie niespodzianka na jutro dla dzieciaków ;-)

Zobacz załącznik 470809
ale czadowy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dzieciaki pewnie zachwycone?szyjesz drugiego?

Karlita ja też nie śpię, w zasadzie od jakiejś 6, więc korzystając z wolnego poranka poszłam pobiegać po wąwozie a wracając kupiłam świeże pieczywko, więc moi chłopcy uradowani:-) a teraz lecę pisać dalej tę pracę, już kończę więc nie chcę się odrywać;-)
skąd Ty bierzesz tyle energii???:sorry:podziel się:-pi jak praca?skończona?
B spi P z M wybyli na porzadki auta a mi sie obiadek konczy gotowac a wiec po nim zbieramy sie i wybywamy do Plazy zobaczymy co tam w Cinema City dla dziciakow zorganizowali.......takze mimo pogody zycze milego dnia
jak wypad do Plazy?
To i ja się melduję. Pojechaliśmy nad zalew ale straaaaaasznie wiało to pojechaliśmy do teściów:confused2: i w sadku się rozbiliśmy, starsze mieli sporo frajdy, do tego grill potem z Pablem na ostatni zastrzyk i w końcu w domku. Żuczek sławny na całą przychodnię bo nie płakał przy zastrzyku ani razu.
Karlitko, kurczak zarąbisty.:tak: Dzięki za fotkę.
brawa dla Żuczka:tak:
ufffff ledwo zyję....moja nogi powoli odmawiają posłuszeńtwa i coś głowa mnie pobolewa...ale dzionek bardzo udany...odwiedziliśmy kilka miejsc z imprezami dla dzieci i uważam że Olimp wypadł najlepiej...:tak::tak:
super,że dzionek udany:tak:a co zorganizowali fajnego w Olimpie?:sorry:

Ostatnia edycja:
Witajcie. No rzeczywiście dzisiaj pustki na bb.
Co do wczoraj to wybyłam na miasto i spędziłam wieczor w towarzystwie Emilki,Ali i Elizy:-) Buziaczki dziewczynki!!!
Dzisiaj odebraliśmy Maksia pojechaliśmy na małe zakupy a wydalismy dużo :eek: Potem porządki ekspressowy obiad- makaron z serem i przyjechała Ala:-) Dziękuje! Pomalowała mi włosy :-) Teraz Maks jeszcze czuwa, a ja chwile przed snem klikam. Jutro jesli nie bedzie lało to wybywamy do Sandomierza. :tak::tak:

Karlita śłiczności, zdolniacha z Ciebie:-)
Wszystkiego najlepszego dla E!!!

Madzienka Marzenka KArlita super że dzionek udany:-) a gdzie byłyscie oprócz Olimpu?

Marta fajnie,ze i u Was dzionek się udał :tak:

Iwona wow kobito ale masz powera!!!

misia ekstra! Gratulacje dla Natalki!!!

Iwonka jesteś bombą energii :-)

Sunday super ze udało się miło spędzić wieczór w świetnym towarzystwie :-)

Marta dzielniacha z żuczka :-)

Madzieńka, Marz dzięki za wspólną wyprawę po galeriach heheheh jak dla mnie Plaza calkiem poległa z organizacją ...

Wczoraj zaliczyliśmy jeszcze zakupy a w domu Gabi nie wytrzymała i cały czas chodziła za mną mamo juz prezent ?? mamo juz tort więc szybciutko wyskoczyłyśmy z niespodziankami :-) E zachwycony wczoraj do późna siedział i jeżdził hehhe

Madzieńka
tort robiłam lodowy tz sernik na zimno na biszkoptach z owocami i galaretką :-)

misia polecam dezodorant GARNIERA mineral ja mam w kulce i jestem zadowolona ;-)

29910.jpg

co do kurczaka to na razie mam nakazane szyć ale chce najpierw uszyc konika tylko nie wiem kiedy ....

wiecie co miałam taki sliczny zestaw naszykowany na dzisiejszą komunię i KURKA WODNA w zamku sukienki jeden ząbek jest zagięty tak że ni huhu nie chce z tej strony zjechac w dół nie wiem czy już w sklepie nie zauważyłam czy w domu przy przymiarkach
BADZIEWNA CHIŃSZCZYZNA noooooooooo no i cała kreacja do zmiany ... a na ta pogode cóż dużego wyboru nie mam :crazy:

dzisiaj z rana na spokojnie próbowałam powalczyć z zamiekiem ale nie da się :no: dobrze że wczoraj chciałam przymierzyć zamek bo jak by mi się zamek rozwalił na komunii to dopiero by było heheheh

miłego dnia :-)

witajcie

misia brawa dla natalki, zuch dziewczynka i oby tak dalej:tak::tak: u nas na szczęsie obyło ise bez nocnego wysadzania:tak::tak:
super ze zakupy się udały:tak:

sunday super że wieczór z dziweczynami się udał, oj potrzebne są takie wyjścia:tak::tak:
madzienka, marz, karlita super że imrezwanie z okazji DD się wam udało
marta super dzień mieliście, ibrawa dla pawełka, :tak::tak:
karlita super kurczak!!!!!!!!!!!! najlepsze życzenia dla E:tak::tak:

ja już urzęduję z kawusią bo jakoś spac nie mogę, zaraz biorę się za bułeczki z soczewicą, bo łaza za mnią juz berdzo dłyugo....
a potem do sąsiadów wybywamy na grila:baffled: mam nadzije ze nie bedzie wiało tak jak wczoraj:-D:-D

Witam i ja,

Misia gratulacje dla Natalki - już lada chwila i zapomnicie o problemie pieluch ;-) choć na krótko :-D:-D:-D Super że zakupki się udały...

U nas też udane, choć dzieciakom tej gry nie znalazłam, pan szukał i ponoć ta otwarta była niepełna a nowej nie mieli :-( ale za to owoców nakupiłam trochę w tesco, później jeszcze skoczyliśmy na targ - oj tam poszalałam :-D:-D:-D dobrze że przynajmniej owoce mogę jeszcze jeść ;-):tak:

Madzieńka Karlitka Marzenko fajnie że wczorajszy DzDz Wam się udał.... ;-)
szkoda że nie mogłam dołaczyć...

Karlitka wszystkiego naj dla E. - spełnienia marzeń i dużo spokoju... ;-):tak:

A kurczaczek śliczny - i co - wojna była czy dzieciaki się jakoś pogodziły przy zabawie?

Iwonka i jak praca - skończona? Ależ ty pracowita jesteś... i jeszcze to poranne bieganie w taką pogodę... :szok: podziwiam podziwiam...

Sunday super że oba dzionki masz udane ;-) a jaki masz kolorek teraz na głowie???
Miłego wyjazdu dziś...

Marta czyli antybiotyk skończony? żuczek już zdrowy?
Super że odpoczęliście u teściów...

My mieliśmy wczoraj rodzinne spotkanie - akurat były siostry urodziny, posiedzieliśmy więc plotkując cały wieczór ;-) A. zrobiła pyszną pizzę - taką włoską, zjadłam chyba ze 3 kawałki :zawstydzona/y: aż się bałam mierzyć cukier (po pizzy zazwyczaj mam wysoki)- a tu niespodzianka, cukier ok (chyba dlatego że tam mało ciasta było :-D) :tak: więc pozwoliłam sobie jeszcze na kawałeczek ciasteczka przegryzionego ogórkami :-D:-D:-D:-D:-D i też było ok...
Objadłam się, opiłam herbatek i tak nam zleciał dzień...

Później szybkie kąpanie, zbieranie i spanie ;-)

Wiecie, zauważyłam że wreszcie ruszył mi się instynkt wicia gniazda - pogoniłam wieczorem M. żeby się zabrał za skręcanie mebli tych które leżaly tyle czasu w pudłach :-p bo wczoraj uświadomiłam sobie że nam na prawdę już mało zostało :szok::baffled: a ja z niczym nie jestem gotowa... :blink::sorry2: więc dziś, jak tylko dzieciaki wstaną to biorę się za układanie ubranek Neli (przenoszę je wreszcie do Neli pokoju) i przygotowanie ubranek dla Hani :tak:

A jak zrobi się pogoda to bierzemy się z dzieciakami za pranie wózka ;-)

Ale to odległe plany :-D teraz idę przygotować sobie truskaweczek z jogurtem naturalnym mniam... ;-)

Zanim ja napisałam swojego posta to i dziewczyny już powstawały :-D

Karlitka udanej imprezki dziś... oby pogoda dopisała!!! A kreacja - teraz ją kupowałaś? może trzeba ją oddać????

Mandziula ale smaka robisz bułeczkami... mniam....... aż bym zjadła - ciekawe jaki bym miała cukier jak bym sobie upiekła np z mięskiem..:sorry2:

I Wam udanego grillowania dziś!!!!!

Ja też czekam na to ciepło, wczoraj było okropnie zimno.... dziś w domu też nie najcieplej i właśnie zastanawiam się czy w kominku nie przepalić zeby zmieniła się wilgotność i temperatura... :blink:

witam
nie miałąm jak zajrzec w piatekbo duzo pracy miałam a pop racy małę zakupki i do domu wrociłam o 17.30:szok:, 11 godz poza domem wiec musiałam sie zajac dzieciusiami:-D
a przez ta pogode i pozna pore nigdzie nie jezdzilismy z Asia zreszta ona jeszcze miałą małe rewolucje zołąkowe
wczoraj o 24 wrocilismy z Sielpi ze zjazdu było fajnie tylko mogło byc cieplej troszeczkę, MAcius robił furore kazdy och i ach bo rok temu był jeszcze w brzuchu, Asia troche sie nudziła bo była tylko 1 dziewczynka i 1 chłopiec 1,5 roczny ale było weseołe miasteczko i okazało sie ze z okazji dnia dziecka jest wszystko gratis no to poszalelismy i tym sposobem ja tez miałąm dzien dziecka:-D skorzystałam z paru fajnych akruzel, Asi najbardziej odpowiadały dmuchance do skakania i łancuchowa karuzela, samochodziki jej nie przypadły do gustu bo jednak rzuca jak sie uderza o inne, chyba sobie przypomniała grudzien:zawstydzona/y:
misia brawo dla Natalci
sunday fajnie spedziłąs dzionek, spotkanie udane?? gdzie byliscie??
mandziula udanego grilla
pozniej wstawie obiecane zdjatka i ide sie zbierac powoli bo do koscioła mamy isc na 11.30:crazy:

reklama
Ależ dzień dziś szybko mija, Cyprian obudził nas rano koło 5:30, więc nie tracąc czasu naszykowałam sobie wszystko na obiad,potem poszliśmy do kościoła, po powrocie Cypek na drzemkę to ja korzystając z wolnego dopieszczałam jeszcze pracę:tak: Teraz już po obiedzie, rosołek niedzielny obowiązkowo był, no i siadam wykresy dokończyć.

Sunday super, że wieczór miałaś udany:tak: a jaki teraz kolorek jest?

Madziara polubiłam i zaprosiłam;-)

Karlita udanej imprezki, mimo, że nie w tej kreacji;-)

Do góry