reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam i ja :-):-)
Faktycznie na dworku całkiem przyjemnie, gdyby jeszcze słonko nam zaświeciło to byłoby po prostu super :tak::tak::tak:
A my dzisiaj do mojej mamy wyjeżdżamy, przez weekend trzeba się z ciotkami spotkać i mam nadzieje że chociaż nie będzie padało :tak::tak:
Mandziula prezent dla Koli bardzo fajny, Maja ma taki tylko trochę mniejszy i bardzo lubi w nim się bawić :tak::tak::tak:
Antuanet haha bardzo dobrze mąż robi że auto zabiera :-D:-D:-D:-p:-p:-p mamuśka Kubuś to duży facet i na pewno da sobie radę :tak::tak::tak:
Sienio to ty nadal u teściowej siedzisz :szok::szok::szok::szok:
Elza to mówisz że od września będziesz na bb także w godzinach pracy ;-);-);-):-D:-D
Sunday spełnienia marzeń z okazji urodzinek, pięknego dnia przyszłaś na świat :tak::tak::tak:
Madzienka pamiętamy, pamiętamy - była super pogoda :tak::tak::tak:
Misia oj coś nie dane ci jest pospać pod koniec tej ciąży, ja pamiętam jak mieliśmy pierwsze spotkanie bb-owy a ty właśnie rodziłaś Natalkę, a teraz tylko patrzeć jak drugie będziesz rodziła :szok::szok:

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie,

Mirosia
wszystkigo naj z okazji rocznicy ślubu!!!!!!

Sunday najlepszego!!!! niech spełnią się wszystkie marzenia, spokoju i tej wymarzonej pracy na etat ;-) byście nie musieli przekładać paseczków!

Antuanet i jak - pojechałaś czy mąż zabrał samochód??? siadaj z nami i spokojnie kawkę wypij... nic się nie przejmuj ;-):tak:

Maltanka powidzenia w poniedziałek! będziemy zaciskać kciuki oby wszystko ułożyło się po twojej mysli!!!!

Anet podziwiam cię kobieto z tym polem!!!!! ;-)

Anaconda i ja zaciskam kciuki za zabieg i oby prof coś wymyślił dla babci...!!!! A na ile w tym roku chcesz uciekać???

Madzienka pamiętamy.... fajnie było mimo że gorąco :tak:;-) ale przynajmniej lodami mogliśmy się ochłodzić :-D:-)

A u nas jak na razie nie wiem co robimy... Julo poszedł do przedszkola, mają na deser wyjść do pizzerii obok ;-) jeśli rodzice nie wyrażą sprzeciwu ;-) a później ... sama nie wiem - nie mam zupełnie pomysłu przez tą pogodę :baffled:

Misia :szok::szok::szok::szok::szok: ty już o porodzie mówisz... jeny ależ to zleciało... a mi 100-dniówka stuka :szok::szok::szok:

Współczuję tego nie spania.... ja nie znoszę takich nocy jak spać nie mogę tylko się wiercę :sorry2:

Elza wow - to faktycznie pani dr miała dobry humorek ;-)

Mandziula
a jak ty się czujesz? już uczulenie zeszło? prezent superancki!!!!!

Właśnie M. dzwonił co my kupujemy na dzień dziecka dla naszych pociech - czy jakąś zabawkę czy co, ale stwierdziliśmy że może dzieciaki do zoo zabierzemy w poniedziałek albo wtorek, albo do nałęczowa na basen... no i pojedziemy do sklepu niech same pooglądają i podpowiedzą co im się podoba ;-) Nela to pewnie kucyka będzie chciała bo ciągle o nich gada... a Julo :confused: nie mam pojęcia co by wybrał :-p

Muszę zrobić kawusię bo znowu ciśnienia nie mam i ledwo stoję....oczy mi się same zamykają :zawstydzona/y:

No i muszę się brać za zupki... i pomyśleć o drugim... :sorry2:

Witajcie

Nie mówcie tylko o deszczu, bo my zaraz na "chałupy" się wybieramy
:tak: i to na piechotkę:tak:
Wczoraj jeszcze sąsiada odwiedzałam, a właściwie P bo 22.30, a ten wiercić coś zaczyna:sorry2: chyba się trochę zagalopował chłopak:sorry2:

anet
nie zazdroszczę tego plewienia

anaconda pewnie, że im wcześniej tym lepiej z tą operacją

elza o dyrektorka ludzkim głosem przemówiła

mandziula fajny ten namiot

misia przyjdzie czas i mały będzie chciał wyjść:tak:

madzienka a no nadaję się:tak: ale te badania masakra, a tak a propo znasz jakiegoś dobrego okulistę? ps. pamiętamy, pamiętamy jak było gorąco w zeszłym roku;-)

madziarka fajny pomysł z tym zoo może i my się wybierzemy tylko w weekend

sunday Wszystkiego co Najlepsze!!!

Załączniki

• 34612__rozezzzzzzzzzzzzzz.jpg
    34612__rozezzzzzzzzzzzzzz.jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 22
Ostatnia edycja:
Witam sie i ja.....wczoraj mialam dzien do tylu zasnelam z B rano i wstalismy w poludnie:szok:i tak do wieczora bylam nie do zycia..........

no tak pogoda kiepska to i pomysłow brak na dzien ja poki co ide na 13 do dentysty pozniej jedziemy po M no wlasnie i co????:zawstydzona/y:pytam sie synia co chcesz dostac na Dzien Dziecka a on mi caly czas ze czekoladke:-Da wiec jedziemy razem i niech sobie cos wybierze.......ostatnio ma jakas faze na bawienie sie w lekarza wiec moze skonczy sie na zestawie lekarskim......a pozniej moze do maca bo w sumie pogoda na nic wiecej nie nastraja.........

Mirosia Wszystkiego Najlepszego z Okazji Rocznicy Ślubu!!!!!!!
Sunday Spelnienia Wszystkich Marzen w Dniu Urodzin!!!!!!!!!

Elza o a Ty chcesz uciekac w przyszlym roku na L4:-D
Madzienka ja tez pamietam doskonale ten dzien i to niekoniecznie upal:-Drzeczywiscie jest w miare cieplo......
Maltanka no to ma wyobraznie Wasz sasiad:-)gdzie sie wybieracie????????
Antuanet i jak nosi Cie dzisiaj pojechalas za syniem czy dzielnie siedzisz w domu a moze M zamknal Cie w domu:-D:-D:-D:-Dzycze aby dzien minal Ci bardzo szybko....a co kupilas maluchom??????
Misia spokojnie jeszcze sie zdecyduje lepiej tego tak teraz nie wyczekuj bo bedziesz sie denerwowac dlaczego to tak dlugo trwa lepiej spokojnie czkaj na termin a dopiero pozniej mysl konkretnie i porodzie.........
Mandziula o Kola bedzie mial radoche......
Anaconda najgorsze to te czekanie.....a co z Maja latem bedzie gdzie bedzie??????

Sorry wiecej nie moge bo B mnie wzywa.....

A wiec milego dnia!!!!!!!

Właśnie M. dzwonił co my kupujemy na dzień dziecka dla naszych pociech - czy jakąś zabawkę czy co, ale stwierdziliśmy że może dzieciaki do zoo zabierzemy w poniedziałek albo wtorek, albo do nałęczowa na basen... no i pojedziemy do sklepu niech same pooglądają i podpowiedzą co im się podoba ;-) Nela to pewnie kucyka będzie chciała bo ciągle o nich gada... a Julo :confused: nie mam pojęcia co by wybrał :-p

Madziarka my też chemy do zoo ale nam weekend pasuje...

a co basenu to dla miłośników atrakcje w spa
Promocje | Spa Orkana

madzienka a no nadaję się:tak: ale te badania masakra, a tak a propo znasz jakiegoś dobrego okulistę? ps. pamiętamy, pamiętamy jak było gorąco w zeszłym roku;-)

My chodzimy do dr Wojtiuk, przyjmuje w LuxMedzie i na Spokojnej

hej dziewczynki
BUZIACZKI DLA WSZYSTKICH FORUMOWYCH DZIECIACZKÓW!

miałam wczoraj usg, doktorek sprawdzał m.in. przezierność karkową i ogromnie się cieszę bo wszystko jest ok. Moje 7 cm szczęścia w pełni zdrowe, a zwiercone!!!!
shocked.gif
Miałam ostatnio wrażenie, że czuję ruchy ale nie byłam pewna, przecież to taka wczesna ciąża jeszcze. Natomiast jak zobaczyłam jak podskakuje i kopie nogami to już nie wątpię, mam prawo je czuć.
laugh.gif
No i coś termin porodu mi się skraca, był 11 grudnia, a teraz już 9 wychodzi.

Przede mną weekend na studiach więc mam zamiar dzisiaj trochę poodpoczywać.

sunday najlepsze życzenia urodzinowe.
mirosia wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy!

Fogia straaaasznie sie ciesze ze z malenstwem wszystko ok oby tak dalej....oj jak tak zwiercone jest teraz to da Ci popalic:-D

A ja dopiero zajadam sniadanko B spi na obiad pomyslu brak ale i czasu niewiele takze chyba bedzie na miescie:-)

Witam się i ja, już nawet zdążyłam wrócić z porannego egzaminu:tak: zakupiłam rabarbar i będę kompot gotować, tak mnie jakoś naszło:-) a nasze dziecko w swoje święto dostało rowerek;-)
Wszystkiego misiowego dla zacnych forumowych Dzieciaczków:tak:

Sunday spełnienia najskrytszych marzeń i obyś każdy kolejny dzień witała z szerokim uśmiechem na buzi;-)

Marz no to sobie pospałaś wczoraj:tak:

Maltanka ale Wam sąsiad zrobił numer, posłuchał się przynajmniej męża??

Madziarka dobry macie pomysł z zoo, a gdzie się wybieracie?

Anaconda a Ty gdzieś wyjeżdzasz??

Miałam jeszcze popisać, ale słyszę, że Cypek już się wyspał, także lecę do niego...Udanego dnia

reklama
Heloł BaBeczki.
Wszystkim dziś świętującym
dużym i małym samych
pogodnych dni i duuuuużo uśmiechu
.​

Nasz plan rodzinnego spędzenia tego dnia spalił na panewce, namiot, wyprany,gotowy do rozbicia a tu pada:wściekła/y:.
Rano Juli smacznie spał a tu telefon z przedszkola, jakieś dziecko zachorowało a pieniądze i tak by przepadły i mam go w 5minut dostarczyć to pojedzie na wycieczkę. Szybko ubranie i zawiozłam. Dałam pani na picie dla Jula bo nie miałam nawet kiedy co mu na drogę kupić.
Iwonka, jak wynik egzaminu, mam nadzieję że pozytywnie zdałaś.
Anaconda, dobrze że z teściową się trochę wyjaśniło.
Karlitko,jak uszyjesz kurczaczka to pochwal się koniecznie.
Mandziula, fajny namiot, Kolcia będzie miał mnóstwo frajdy.
Fogia, ja też wcześnie ruchy czułam. Dobrze że z maleństwem wszystko w porządku.
My wcinamy torcik - obiecałam chłopakom z racji8 ich święta.

Do góry