reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

misia ja dzisiaj bede w księgarni to zobaczę czy ja mają na miejscu jak nie to bede zamawiać na allegro hehehe

mirosia jak to o rocznicy nie pamiętać hehehhee

Norbert oszalał na punkcie pacynki kurczaka(chociaż mamy ja od dawna ;-) ), chodzi z założoną pacynką i drze się na całego KOKOKOKOKOKO i podbiega i mnie dziobie, śmieje się na maksa ;-) może uszyje mu kurczaka ??? tylko kurcze czasu nie mam ....

reklama
Witam :-):-)
Ja na razie w domu bo teściowa już swoja konsultacje załatwiła i została z babcią w klinice :tak::tak:
Poranny spacerek był całkiem przyjemny bo jeszcze wtedy piękne słonko świeciło :tak::tak::tak:
no i podjechaliśmy od razu na Jaczewskiego i zapisałam dzisiaj jeszcze teściową na wizytę u kardiochirurga i wtedy będą ustalać termin operacji, tak wiec trzymajcie jeszcze dziewczynki kciuki bo wizyta dopiero od godz.14 :tak::tak::tak::tak:
Madzienka wcale ci się nie dziwię że jesteś niewyspana, ja to dzisiaj chyba padnę po godz.21 :tak::tak:
Marz ja pamiętam jak cie odwiedziłyśmy na jesień i Bartuś miał ponad m-c był taki malutki a teraz patrz już 9 m-cy skończył :szok::szok::szok::szok: ale ten czas leci :szok::szok::szok:
Gon1a zdrówka dla Asi, niech nic jej nie rozkłada :tak::tak::tak: jednak chomik będzie prezentem na dzień dziecka :confused::confused::confused: u nas jak zwykle kucyki pony :-D:-D
Aneta oj masz się z tym zapchanym nosem, a może ty jesteś na coś uczulona :confused::confused: oj to też się macie z tatą skoro ze szpitala ciągle ucieka
Mirosia to fakt z dwójką maluchów to już się nie da pospać kiedy się chce :-:)-(
Antuanet mąż ma rację, daj Kubusiowi się usamodzielniać :tak::tak: oby Wikusia nie miała kolki :tak::tak:
Maltanka o kurcze jeszcze gorączki Hubert na noc dostał, może daj mu nurofen :confused::confused::confused: no właśnie może to sen proroczy dla ciebie ;-);-):-p:-p:-D:-D
Sunday to fakt z rana było piękne słonko :tak::tak::tak:
Misia powodzenia u gina :tak::tak::tak::tak:

Anaconda własnie miałam pytac jak Wasze wizyty...trzmamy kciuki...
jednak dobry miałam pomysł z tym spacerkiem:tak:...rozumiem że trafiłas bez problemu??

Maltanka co to za sen co ciąże wróży??czyzbys chciała nam cos powiedzieć...;-)

Mirosia jeszcze wielu wspólnych latek:tak:w zdrowiu i miłości...

Aneta zdróweczka i udanego wypadu do mamy

Misia dzieki za tytuł książeczki...u nas Jula na szczęście nie ma takich pomysłów ale bardzo lubi bajki terapeutyczne więc pewnie i te spodobaja jej się...
ja z chomika moge ściągnąc ale wolałabym normalną książkę...
Karlita bedziesz zamawiała??

Madzieńka ja już kupiłam ;-) trzeba pójść zobaczyć co to ;-) ale chodzi ci o wejście do owcy ?????

co do książki - dzisiaj sprawdzę w księgarni po ile mają ;-) bo moze wyjdzie taniej niż na allegro ;-) jeśli nie to się zamówi na allegro hihiihih
ja też wolę normalne książki :-)

witajcie
anaconda zaciskamy kciuki:tak:
maltanka no własnie, moze to chodzi o ciebie? ja wierze, ze nowy dom, nowy członek rodziny:tak: u Madziarki sie sprawdziło:-)
antuanet oj rozumiem co czujesz w związku z tą wycieczką, miałam o samo w tamtym roku:-D zobaczysz bedzie dobrze i daj Kubuclowi troche swobody poradzi sobie świetnie:tak: do mnie Pani wczoraj dzwoniła zapytaniem czy Jula jedzie, ale tym razem sobie darujemy:-(

Mam nadzieję, ze dzis wieczorem wrócimy do domu, bo jutro idziemy na kontrole a jak bedzie dobrze to moze gdzies wyruszymy w nagrode za te wszystkie ominięte atrakcje:sorry:

maltanka a może ten sen to jakiś proroczy dla Ciebie???? hmmmm

Maltanka o kurcze jeszcze gorączki Hubert na noc dostał, może daj mu nurofen :confused::confused::confused: no właśnie może to sen proroczy dla ciebie ;-);-):-p:-p:-D:-D

Maltanka co to za sen co ciąże wróży??czyzbys chciała nam cos powiedzieć...;-)

maltanka no własnie, moze to chodzi o ciebie? ja wierze, ze nowy dom, nowy członek rodziny:tak: u Madziarki sie sprawdziło:-)

mirosia to Ty tez jestess z czechowa??? byłam kiedys na tym festynie, racja cała masa atrakcji dla dzieci:tak:

:-D:-D:-D nie nie takich planów póki co na razie nie mam, a na pewno nie w tym roku:sorry:

anaconda trzymamy kciuki

anetka zdrówka
mirosia o pamiętam ten festyn, a wieczorem są fajerwerki i to takie nie byle jakie nie;-)

zaraz się wścieknę, sąsiad mi coś robi za ścianą, że ja czuję jak mi zęby chodzą:wściekła/y: zaraz mi płytki poodpadają w kuchni:wściekła/y: moja tolerancja trwa do godziny 16 co jak ja mogłam wcześniej to on teź nie...

Madzieńka ja już kupiłam ;-) trzeba pójść zobaczyć co to ;-) ale chodzi ci o wejście do owcy ?????

co do książki - dzisiaj sprawdzę w księgarni po ile mają ;-) bo moze wyjdzie taniej niż na allegro ;-) jeśli nie to się zamówi na allegro hihiihih
ja też wolę normalne książki :-)

pytałam o zamawianie książki...;-)

słuchajcie w niedzielę jest festyn parafialny w mojej parafii z okazji dnia dziecka http://www.bobola.pl/ tu jest link, tylko musicie sobie w dół zjechać trochę i jest program napisany. Co roku jest i jest mnóstwo atrakcji dla dzieci, takze polecam, my sie wybierzemy napewno:tak: :tak:

super jak nie będzie padało to i my wybierzemy się...
a widziałam że macie nowa fontanne przy kościele...bo to przy tym postawili ja tak??

:-D:-D:-D nie nie takich planów póki co na razie nie mam, a na pewno nie w tym roku:sorry:

zaraz się wścieknę, sąsiad mi coś robi za ścianą, że ja czuję jak mi zęby chodzą:wściekła/y: zaraz mi płytki poodpadają w kuchni:wściekła/y: moja tolerancja trwa do godziny 16 co jak ja mogłam wcześniej to on teź nie...

a zdradzisz co ci się sniło??
plany planami a życie potrafi płatac figle...

witaj w nowym bloku, własnie o tym pisałam ostatnio...a u was remonty to chyba zaczynaja się...więc wytrwałości...

reklama
Do góry