reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

misia ja dzisiaj bede w księgarni to zobaczę czy ja mają na miejscu jak nie to bede zamawiać na allegro hehehe

mirosia jak to o rocznicy nie pamiętać hehehhee

Norbert oszalał na punkcie pacynki kurczaka(chociaż mamy ja od dawna ;-) ), chodzi z założoną pacynką i drze się na całego KOKOKOKOKOKO i podbiega i mnie dziobie, śmieje się na maksa ;-) może uszyje mu kurczaka ??? tylko kurcze czasu nie mam ....

reklama
Witam :-):-)
Ja na razie w domu bo teściowa już swoja konsultacje załatwiła i została z babcią w klinice :tak::tak:
Poranny spacerek był całkiem przyjemny bo jeszcze wtedy piękne słonko świeciło :tak::tak::tak:
no i podjechaliśmy od razu na Jaczewskiego i zapisałam dzisiaj jeszcze teściową na wizytę u kardiochirurga i wtedy będą ustalać termin operacji, tak wiec trzymajcie jeszcze dziewczynki kciuki bo wizyta dopiero od godz.14 :tak::tak::tak::tak:
Madzienka wcale ci się nie dziwię że jesteś niewyspana, ja to dzisiaj chyba padnę po godz.21 :tak::tak:
Marz ja pamiętam jak cie odwiedziłyśmy na jesień i Bartuś miał ponad m-c był taki malutki a teraz patrz już 9 m-cy skończył :szok::szok::szok::szok: ale ten czas leci :szok::szok::szok:
Gon1a zdrówka dla Asi, niech nic jej nie rozkłada :tak::tak::tak: jednak chomik będzie prezentem na dzień dziecka :confused::confused::confused: u nas jak zwykle kucyki pony :-D:-D
Aneta oj masz się z tym zapchanym nosem, a może ty jesteś na coś uczulona :confused::confused: oj to też się macie z tatą skoro ze szpitala ciągle ucieka
Mirosia to fakt z dwójką maluchów to już się nie da pospać kiedy się chce :-:)-(
Antuanet mąż ma rację, daj Kubusiowi się usamodzielniać :tak::tak: oby Wikusia nie miała kolki :tak::tak:
Maltanka o kurcze jeszcze gorączki Hubert na noc dostał, może daj mu nurofen :confused::confused::confused: no właśnie może to sen proroczy dla ciebie ;-);-):-p:-p:-D:-D
Sunday to fakt z rana było piękne słonko :tak::tak::tak:
Misia powodzenia u gina :tak::tak::tak::tak:

Anaconda własnie miałam pytac jak Wasze wizyty...trzmamy kciuki...
jednak dobry miałam pomysł z tym spacerkiem:tak:...rozumiem że trafiłas bez problemu??

Maltanka co to za sen co ciąże wróży??czyzbys chciała nam cos powiedzieć...;-)

Mirosia jeszcze wielu wspólnych latek:tak:w zdrowiu i miłości...

Aneta zdróweczka i udanego wypadu do mamy

Misia dzieki za tytuł książeczki...u nas Jula na szczęście nie ma takich pomysłów ale bardzo lubi bajki terapeutyczne więc pewnie i te spodobaja jej się...
ja z chomika moge ściągnąc ale wolałabym normalną książkę...
Karlita bedziesz zamawiała??

Madzieńka ja już kupiłam ;-) trzeba pójść zobaczyć co to ;-) ale chodzi ci o wejście do owcy ?????

co do książki - dzisiaj sprawdzę w księgarni po ile mają ;-) bo moze wyjdzie taniej niż na allegro ;-) jeśli nie to się zamówi na allegro hihiihih
ja też wolę normalne książki :-)

witajcie
anaconda zaciskamy kciuki:tak:
maltanka no własnie, moze to chodzi o ciebie? ja wierze, ze nowy dom, nowy członek rodziny:tak: u Madziarki sie sprawdziło:-)
antuanet oj rozumiem co czujesz w związku z tą wycieczką, miałam o samo w tamtym roku:-D zobaczysz bedzie dobrze i daj Kubuclowi troche swobody poradzi sobie świetnie:tak: do mnie Pani wczoraj dzwoniła zapytaniem czy Jula jedzie, ale tym razem sobie darujemy:-(

Mam nadzieję, ze dzis wieczorem wrócimy do domu, bo jutro idziemy na kontrole a jak bedzie dobrze to moze gdzies wyruszymy w nagrode za te wszystkie ominięte atrakcje:sorry:

maltanka a może ten sen to jakiś proroczy dla Ciebie???? hmmmm

Maltanka o kurcze jeszcze gorączki Hubert na noc dostał, może daj mu nurofen :confused::confused::confused: no właśnie może to sen proroczy dla ciebie ;-);-):-p:-p:-D:-D

Maltanka co to za sen co ciąże wróży??czyzbys chciała nam cos powiedzieć...;-)

maltanka no własnie, moze to chodzi o ciebie? ja wierze, ze nowy dom, nowy członek rodziny:tak: u Madziarki sie sprawdziło:-)

mirosia to Ty tez jestess z czechowa??? byłam kiedys na tym festynie, racja cała masa atrakcji dla dzieci:tak:

:-D:-D:-D nie nie takich planów póki co na razie nie mam, a na pewno nie w tym roku:sorry:

anaconda trzymamy kciuki

anetka zdrówka
mirosia o pamiętam ten festyn, a wieczorem są fajerwerki i to takie nie byle jakie nie;-)

zaraz się wścieknę, sąsiad mi coś robi za ścianą, że ja czuję jak mi zęby chodzą:wściekła/y: zaraz mi płytki poodpadają w kuchni:wściekła/y: moja tolerancja trwa do godziny 16 co jak ja mogłam wcześniej to on teź nie...

Madzieńka ja już kupiłam ;-) trzeba pójść zobaczyć co to ;-) ale chodzi ci o wejście do owcy ?????

co do książki - dzisiaj sprawdzę w księgarni po ile mają ;-) bo moze wyjdzie taniej niż na allegro ;-) jeśli nie to się zamówi na allegro hihiihih
ja też wolę normalne książki :-)

pytałam o zamawianie książki...;-)

słuchajcie w niedzielę jest festyn parafialny w mojej parafii z okazji dnia dziecka http://www.bobola.pl/ tu jest link, tylko musicie sobie w dół zjechać trochę i jest program napisany. Co roku jest i jest mnóstwo atrakcji dla dzieci, takze polecam, my sie wybierzemy napewno:tak: :tak:

super jak nie będzie padało to i my wybierzemy się...
a widziałam że macie nowa fontanne przy kościele...bo to przy tym postawili ja tak??

:-D:-D:-D nie nie takich planów póki co na razie nie mam, a na pewno nie w tym roku:sorry:

zaraz się wścieknę, sąsiad mi coś robi za ścianą, że ja czuję jak mi zęby chodzą:wściekła/y: zaraz mi płytki poodpadają w kuchni:wściekła/y: moja tolerancja trwa do godziny 16 co jak ja mogłam wcześniej to on teź nie...

a zdradzisz co ci się sniło??
plany planami a życie potrafi płatac figle...

witaj w nowym bloku, własnie o tym pisałam ostatnio...a u was remonty to chyba zaczynaja się...więc wytrwałości...

reklama
Do góry