aaa, że zaglądałam na bb i jedna miała nowy suwaczek ps. gg napisałam
gg dopiero w domu odczytam....
jeszcze 30 minut i do domu...huuurrraaaaaaaaaaaa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
aaa, że zaglądałam na bb i jedna miała nowy suwaczek ps. gg napisałam
znacie ten klub ???
coś na czechowie otworzyli ??
Dla Dziecka: Moc Atrakcji w Centrum Rozrywki Latająca Owca – Całodzienne Wejście lub Karnet 5 Wejść
i co kupiłaś drabinę?Wikusia śpi jeszcze to mogłam zajrzeć.Dzisiaj mam wolne to planuję wyskoczyć na jakieś zakupy, chyba pojadę do carrefoura po jakieś zabawki dla dzieciaków.Pytam się dzisiaj małego co chciałby dostać na dzień dziecka a ten z przekonaniem mówi że drabinę Jego pomysłowość nie ma granic, jeszcze mi drabiny brakuje. Poza tym fachowce wczoraj wrócili z transu więc może przed sobotą skończą W sobotę idziemy na parapetówkę do koleżanki i znów pomysłów na prezent brak, a sama nie chciała powiedzieć co by jej się przydało...Muszę dzisiaj coś wykombinować. Tymczasem miłego dzionka.:-)
ja też....ale póki co bez upałów;-)Ji jutro ponoć ma być tak brzydko... i cały weekend :---( ja chcę ciepła i słoneczkaaaa...........
nie martw się...na pewno świetnie sobie poradzimadziara78 Kubuś jutro jadą na wycieczkę całodniową z przedszkola i wraca dopiero o 17. Już się martwię o niego i zastanawiam czy nie pojechać swoim samochodem ale mój mąż twierdzi żeby dać mu trochę luzu i samodzielności. Nigdy tak nie wyjeżdżał nigdzie bez nas i mam mieszane myśli w głowie. A w sobotę wybieramy się do Lubartowa bo będzie festyn rodzinny to będzie miał tam trochę atrakcji.
no i odpokutowałam to w nocymisia ale Ci zazdroszczę, że tak sobie wczoraj pospałaś
no to powodzenia w poniedziałek i zdaj relację jak się pracujeNo a dzisiaj jestem już po badaniach i jeszcze musze wieczorem podjechać odebrać wyniki i do lekarza po ostateczne zaświadczenie, że mam pracę w d.... i w poniedziałek na szkolenie
aaaaaaa zapomniałam przyznawać się która jest w ciąży, bo wczoraj miałam sen
ojej,trzymaj się....tak z katarem jest...trzeba go przetrwać niestetya z wagą to ja bym tak chciaławprawdzie u gina pokazało 1kg mniej niż u mnie ale i tak za dużoNawet nie wiem czy mi ten antybiotyk pomaga, bo nos mam dalej zatkany, nic oprócz tego mi nie dolega, ani mi nie cieknie z niego ani nic, tylko zapchany, już mam dość. misia ja też się wkurzam jak staję na wagę, ale ja mam chyba w drugą stronę, bo u mnie ani drgnie, co mnie martwi a lekarza cieszy
ale masz kibica....Natalka też podśpiewuje kokokokoNorbert oszalał na punkcie pacynki kurczaka(chociaż mamy ja od dawna ;-) ), chodzi z założoną pacynką i drze się na całego KOKOKOKOKOKO i podbiega i mnie dziobie, śmieje się na maksa ;-) może uszyje mu kurczaka ??? tylko kurcze czasu nie mam ....
fajny....tylko,że na weekend ma być zimno i deszczowo...ale może się prognoza pogody nie sprawdzisłuchajcie w niedzielę jest festyn parafialny w mojej parafii z okazji dnia dziecka http://www.bobola.pl/ tu jest link, tylko musicie sobie w dół zjechać trochę i jest program napisany. Co roku jest i jest mnóstwo atrakcji dla dzieci, takze polecam, my sie wybierzemy napewno
podziwiam CięWitam...wlazlam na chwile,ale czasu brak...plewienie juz zaczelam na maksa,z Karola chodze,tzn.jezdze samochodem,przynajmniej Karola ma zajecie,troche bawi sie w kierowce,troche lalkami(bo oczywiscie kupa zabawek jezdzi z nami),troche lazi za mna,a troche tez marudzi zeby nie bylo ze taka ona grzeczna znowu....dzis pod koniec juz mi na barana siedziala a ja rzadki konczylam tak z nia na plecach...hi,hi... pozdrowienia,moze w niedziele zajze na dluzej,to poczytam co u was.....
masz rację, im wcześniej tym lepiejtrzymam kciuki za ten zabiegno i za babcię...może jednak profesor coś wymyśliOj jak mi się spać chce to tragedia :--(
babci wizyta u okulisty w porządku, pole widzenia gorsze niż ostatnio i czekała na konsultacje z profesorem, ale co zaleci nawet profesor 92-letniej babci - no przecież nie operację, więc musi być tak jak jest :---(
A z teściową to w poniedziałek ma robić jakieś badania na wymazy z nosa i gardła i w środę stawić się do kardiochirurga z wszystkimi wynikami no i zostanie zapisana na tą operację, lekarz mówił że czeka się w kolejce koło m-ca, teściowa niezbyt zadowolona bo mnie nie będzie ale co na to poradzić :---( zdrowie ważniejsze a wg mnie im wcześniej tym lepiej
fajne....tylko nie na nasz metraż:-(musze co ś dla Kolucha wymyślec, zeby w domku nie siedział a dostanie to :
NAMIOT 4w1 Domek Wigwam IGLO TUNEL iPLAY 8905 (2356800861) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
tylko dopiero w przyszłym tygodniu;-);-)
zmykam troszkę popracować