reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Witam...wlazlam na chwile,ale czasu brak...plewienie juz zaczelam na maksa,z Karola chodze,tzn.jezdze samochodem,przynajmniej Karola ma zajecie,troche bawi sie w kierowce,troche lalkami(bo oczywiscie kupa zabawek jezdzi z nami),troche lazi za mna,a troche tez marudzi zeby nie bylo ze taka ona grzeczna znowu....dzis pod koniec juz mi na barana siedziala a ja rzadki konczylam tak z nia na plecach...hi,hi... pozdrowienia,moze w niedziele zajze na dluzej,to poczytam co u was.....

Oj jak mi się spać chce to tragedia :-:)-(
babci wizyta u okulisty w porządku, pole widzenia gorsze niż ostatnio i czekała na konsultacje z profesorem, ale co zaleci nawet profesor 92-letniej babci - no przecież nie operację, więc musi być tak jak jest :-:)-:)-(
A z teściową to w poniedziałek ma robić jakieś badania na wymazy z nosa i gardła i w środę stawić się do kardiochirurga z wszystkimi wynikami no i zostanie zapisana na tą operację, lekarz mówił że czeka się w kolejce koło m-ca, teściowa niezbyt zadowolona bo mnie nie będzie ale co na to poradzić :-:)-:)-( zdrowie ważniejsze a wg mnie im wcześniej tym lepiej :tak::tak::tak::tak::tak:
Anet oj współczuję ci tego plewienia :szok::szok::szok:
Madzienka i jak tu teraz do szpitala się położyć :szok::szok::szok: mam nadzieję że teściowa niczego nie przywlekła :sorry::sorry:
Zmykam szykować Maję do spania bo ona też dzisiaj pada już na siedząco :tak::tak:

anaconda dobrze że już wizyty za Wami, teraz tylko trzymać kciuki żeby teściową jak najszybciej zakwalifikowywali do zabiegu żeby nie musiała się długo stresować czekaniem.
anet15 współczuję tych prac polowych,zawsze podziwiam ludzi którzy tak ciężko pracują w polu...
sienio trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę:tak: Oby Julka już była zdrowa. A mój mąż zakazał mi jutro jechać, powiedział że zabiera mi samochód żeby mi do głowy nie przyszło pojechać z przedszkolem...
mirosia mam nadzieję że dzisiejsza nocka będzie lepsza i Marzenka zacznie przesypiać dłużej...
Ja prezenty kupiłam dla dzieciaków więc wyjazd udany, Wiki przespała mi w foteliku dłuższą część wyjazdu. Potem jeszcze byłyśmy na działce i po Kubulca. Teraz pojechali na myjnię więc lecę inhalować malutką bo niadawno wstała po drzemce. Ciekawe co w nocy będzie robiła...Spokojnego wieczorka.

witam w czwartek...coraz bliżej weekendu....dzisiaj pani dy miała dobry humor, bo przyjechała pogadała....oczywiście swoje sugestie musiała powiedzieć....ale na koniec powiedziała że od wrzesnia kupi nam laptopa, drukarkę i podłączy internet:szok::szok::szok:....szczeka mi normalnie opadła....

madzienka nie oglądałaś przepisu do końca....Jerzy wpadł pod samochód... a że ostatnio uśmiercają w serialach to zastanawiam się czy jego przepis na życie się nie skończył....

antuanet drabina...dość ciekawy prezent... masz bardzo pomysłowe dziecko...pewnie chowasz cukierki gdzieś wysoko..:-D:-D:-D
....i co kupiłaś dzieciakom????
a gdzie Kubuś wyjeżdża???? i nie martw się...na pewno będzie się dobrze bawił i nic mu się nie stanie....

maltanka trzymam kciuki by te zeby szybko wyszły...
...o matko co Ci się sniło???? ja czekam na @ ale raczej w ciąży nie jestem.... i zgadzam się z Tobą stanowczo 8 godz to za dużo....

anetka a ja myślałam że już z tym zatkanym nosem masz spokój...
i co kupiliście telewizor????

mirosia Wszystkiego Najlepszego.... wiele lat szczęścia

karlita Norbert nauczył się hymnu na euro:-D:-D:-D KOKOKO euro spoko...

witam wieczorkiem
wczoraj wróciłam po 20 do domku i zaraz padłam
a dziś najchętniej tez bym zaraz padła, ale mam jeszce troszkę pracy:confused2::confused2:

anaconda trzymam kciuki za zabieg teściowej, oby nie musiała długo czekac:tak:
antuanet super że zakupy udane, co kupiłac dzieciakom????
maltanka tulaski dla Hubcia, oby zębole szybko wyszły:tak::tak: ale miałąś sen.... ciekawe na kogo padnie:-D:-D
karlita jak doczytałam waszą przygodę to aż mnie zmroziło, dobrze, ze jest już ok:tak::tak:

co porabiacie jutro z okzazji dnia dziecka??? ja myślałam o ogrodzie botanicznym ale doczytałam że imreza od 9 do 13 czyli jak siedzę w pracy.... musze co ś dla Kolucha wymyślec, zeby w domku nie siedział a dostanie to :
NAMIOT 4w1 Domek Wigwam IGLO TUNEL iPLAY 8905 (2356800861) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
tylko dopiero w przyszłym tygodniu;-);-)
zmykam troszkę popracować

WItam ponownie:tak:
o matko, co za pogoda...niby ładnie i bez deszczu a śpię na siedząco:confused2:o 19 nawet wszyscy przysnęliśmy na chwilkę:-D
no ale co ja się dziwię, jak po wczorajszych drzemkach nie spałam do 3 nad ranem...o 6.40 wstała Natalka i przez godzinę nie chciała zasnąć, a jak już zasnęła to po 40 minutach znowu wstała:sorry:
wizyta u gina ok...stety/niestety nic się nie dzieje...szyjka zamknięta, małemu dobrze w brzuchu, szaleje tam niesamowicie i póki co nie ma zamiaru wychodzić:no:jak się nie zdecyduje niebawem to 12 czerwca mam się stawić na ktg na IP...a kolejne w terminie porodu:sorry:w przyszłym tygodniu jeszcze czeka mnie analiza moczu,krwi i przeciwciała:confused2:
:no:
Wikusia śpi jeszcze to mogłam zajrzeć.Dzisiaj mam wolne to planuję wyskoczyć na jakieś zakupy, chyba pojadę do carrefoura po jakieś zabawki dla dzieciaków.Pytam się dzisiaj małego co chciałby dostać na dzień dziecka a ten z przekonaniem mówi że drabinę:szok: Jego pomysłowość nie ma granic, jeszcze mi drabiny brakuje. Poza tym fachowce wczoraj wrócili z transu więc może przed sobotą skończą:happy: W sobotę idziemy na parapetówkę do koleżanki i znów pomysłów na prezent brak, a sama nie chciała powiedzieć co by jej się przydało...Muszę dzisiaj coś wykombinować. Tymczasem miłego dzionka.:-)
:-Di co kupiłaś drabinę?:-D
Ji jutro ponoć ma być tak brzydko... i cały weekend :-:)-:)-( ja chcę ciepła i słoneczkaaaa...........
ja też....ale póki co bez upałów;-)
madziara78 Kubuś jutro jadą na wycieczkę całodniową z przedszkola i wraca dopiero o 17:hmm:. Już się martwię o niego i zastanawiam czy nie pojechać swoim samochodem ale mój mąż twierdzi żeby dać mu trochę luzu i samodzielności:sorry:. Nigdy tak nie wyjeżdżał nigdzie bez nas i mam mieszane myśli w głowie.:rofl2: A w sobotę wybieramy się do Lubartowa bo będzie festyn rodzinny to będzie miał tam trochę atrakcji.:tak:
nie martw się...na pewno świetnie sobie poradzi:tak:
misia ale Ci zazdroszczę, że tak sobie wczoraj pospałaś:hmm:
no i odpokutowałam to w nocy:wściekła/y:
a z okazji rocznicy ślubu:

Życzę wszystkiego,czego Wam trzeba:autostrady wiodącej do nieba bez żadnych ograniczeń prędkości,do tego jeszcze ogromu radości z każdego,coraz szczęśliwszego dnia,króry spałnia Wasze marzenia.Słońca bez końca,kwiatów pachnących,a tuż za oknem ptaków śpiewających.Każde z tych życzeń na pewno się spełni,ponieważ płynie prosto z serca głębi.:tak:

No a dzisiaj jestem już po badaniach i jeszcze musze wieczorem podjechać odebrać wyniki i do lekarza po ostateczne zaświadczenie, że mam pracę w d....:-D i w poniedziałek na szkolenie:tak:
aaaaaaa zapomniałam przyznawać się która jest w ciąży, bo wczoraj miałam sen:-D
no to powodzenia w poniedziałek i zdaj relację jak się pracuje:tak:
może to proroctwo dla Ciebie;-)PS.mojej teściowej niebawem po narodzinach Natalki śniło się, że jest z biegającą już Natalką w szpitalu i pyta,gdzie jest Jerzyk (drugie imię Stasia:tak:) a pielęgniarka jej odpowiada,że wzięli go na badania:-Dwszystko przed Tobą;-)
Nawet nie wiem czy mi ten antybiotyk pomaga, bo nos mam dalej zatkany, nic oprócz tego mi nie dolega, ani mi nie cieknie z niego ani nic, tylko zapchany, już mam dość. misia ja też się wkurzam jak staję na wagę, ale ja mam chyba w drugą stronę, bo u mnie ani drgnie, co mnie martwi a lekarza cieszy
ojej,trzymaj się....tak z katarem jest...trzeba go przetrwać niestety:sorry:a z wagą to ja bym tak chciała:sorry:wprawdzie u gina pokazało 1kg mniej niż u mnie ale i tak za dużo:wściekła/y:
Norbert oszalał na punkcie pacynki kurczaka(chociaż mamy ja od dawna ;-) ), chodzi z założoną pacynką i drze się na całego KOKOKOKOKOKO i podbiega i mnie dziobie, śmieje się na maksa ;-) może uszyje mu kurczaka ??? tylko kurcze czasu nie mam ....
:-Dale masz kibica....Natalka też podśpiewuje kokokoko:-D
słuchajcie w niedzielę jest festyn parafialny w mojej parafii z okazji dnia dziecka http://www.bobola.pl/ tu jest link, tylko musicie sobie w dół zjechać trochę i jest program napisany. Co roku jest i jest mnóstwo atrakcji dla dzieci, takze polecam, my sie wybierzemy napewno:tak: :tak:
fajny....tylko,że na weekend ma być zimno i deszczowo...ale może się prognoza pogody nie sprawdzi:-p

:szok::sorry:
Witam...wlazlam na chwile,ale czasu brak...plewienie juz zaczelam na maksa,z Karola chodze,tzn.jezdze samochodem,przynajmniej Karola ma zajecie,troche bawi sie w kierowce,troche lalkami(bo oczywiscie kupa zabawek jezdzi z nami),troche lazi za mna,a troche tez marudzi zeby nie bylo ze taka ona grzeczna znowu....dzis pod koniec juz mi na barana siedziala a ja rzadki konczylam tak z nia na plecach...hi,hi... pozdrowienia,moze w niedziele zajze na dluzej,to poczytam co u was.....
podziwiam Cię:tak:
Oj jak mi się spać chce to tragedia :-:)-(
babci wizyta u okulisty w porządku, pole widzenia gorsze niż ostatnio i czekała na konsultacje z profesorem, ale co zaleci nawet profesor 92-letniej babci - no przecież nie operację, więc musi być tak jak jest :-:)-:)-(
A z teściową to w poniedziałek ma robić jakieś badania na wymazy z nosa i gardła i w środę stawić się do kardiochirurga z wszystkimi wynikami no i zostanie zapisana na tą operację, lekarz mówił że czeka się w kolejce koło m-ca, teściowa niezbyt zadowolona bo mnie nie będzie ale co na to poradzić :-:)-:)-( zdrowie ważniejsze a wg mnie im wcześniej tym lepiej :tak::tak::tak::tak::tak:
masz rację, im wcześniej tym lepiej:tak:trzymam kciuki za ten zabieg:tak:no i za babcię...może jednak profesor coś wymyśli:sorry:

musze co ś dla Kolucha wymyślec, zeby w domku nie siedział a dostanie to :
NAMIOT 4w1 Domek Wigwam IGLO TUNEL iPLAY 8905 (2356800861) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
tylko dopiero w przyszłym tygodniu;-);-)
zmykam troszkę popracować
fajne....tylko nie na nasz metraż:-(

Dzień dobry....wstawać spioszki za oknem ponuro ale ciepło...sama byłam w szoku jak wyszłam...
a pamiętacie jak było duszno i parno rok temu??:-)

dla wszystkich maluszków samych szczęśliwych chwil!!!

Sunday dla Ciebie również wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!
udanego przedstawienia, czekamy na relację

Mandziula super ten namiot...

Maltanka i jak nadajesz się do pracy..dopuścili Cie??;-)
jak Hubercik...

Anaconda trzymam kciuki żeby teściowa miała operację szybko...

Madziarka co u was??jakie plany na dzisiaj??

miłego dnia

reklama
Sunday wszystkiego najlepszego!!

0108.jpg

Anaconda
oby jak najszybciej wyznaczyli termin operacji!!

mandziula namiot kozacki :-) Miki na bank się ucieszy :-)

Madzieńka pamiętamy pamiętamy pogoda bardziej dopisała rok temu .... :dry:

Do góry