reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Ja już w kominku napaliłam, zaraz też robię sobie lurkę bo ciśnienia to ja nie mam dziś :-D:-D:-D

A rano jak wstałam to jeszcze było słoneczko... buuuu....

i jutro ponoć ma być tak brzydko... i cały weekend :-:)-:)-( ja chcę ciepła i słoneczkaaaa...........

reklama
Antuanet to dobrze że Wikusia już spokojna... oby tak już zostało!!!!!

Udanych zakupków, ja też powinnam gdzieś podskoczyć ale nie mam pomysłu co kupić... wolałam z nimi coś porobić fajnego, gdzieś pójść ale pogoda nie sprzyja więc nie wiem jak to będzie... :eek::eek::eek:

madziara78 Kubuś jutro jadą na wycieczkę całodniową z przedszkola i wraca dopiero o 17:hmm:. Już się martwię o niego i zastanawiam czy nie pojechać swoim samochodem ale mój mąż twierdzi żeby dać mu trochę luzu i samodzielności:sorry:. Nigdy tak nie wyjeżdżał nigdzie bez nas i mam mieszane myśli w głowie.:rofl2: A w sobotę wybieramy się do Lubartowa bo będzie festyn rodzinny to będzie miał tam trochę atrakcji.:tak:

Antuanet mąż ma rację - uwierz w syna, wszystko będzie dobrze ;-):tak: chodzi co dzień do przedszkola i wytrzymuje to na wycieczce tym bardziej wytrzyma :-)

Zobaczysz jaki wróci radosny i pełen wrażeń...

Ja już siedzę ze swoją kawusią... i mimo że ją do połowy wypiłam to zaczynam zasypiać.... :sorry:

Witam
internet mi w pracy chodzi jak krew z nosa:wściekła/y:
madzienka, marz, anaconda fajnie zie sie spacerek udał a fotki fajne moze sie z Asia wybiore
u mnie choróbska i Asie znow w przedszkolu Dzien Dziecka ominie:wściekła/y:
zyga od wczoraj i ma biegunke niby przystopowało wieczorem a dzis znowu:wściekła/y: tylko patrzec jak Maciek załapie

gdzie idzeicie na Dzien Dziecka??
asia chce chomika i kupimy no i nie wiem co z tym wyjazdem jak bedzie ja meczyc albo Maciusia to klapa, sama mezowy pojedzie:wściekła/y::-(
madziarka przykra wiadomosc:-(
u mnie w pracy ostatnio 2 pogrzeby były tez nie ciekaiwe:-( zmarł nasz pracownik i sekretarki maz po długich meczarniach, miał raka:-(
talia zdrówka dla Was
anaconda wstepnie mozemy sie tak umówic, nie moglam zobaczyc Mai fryzurki bo mi sie zawiesza strona jak cche powiekszyc, Asia tez cche krótko;-):tak:

maltanka, emila, anaconda co to za spotkanko??
i nie wiem co jeszcze miałam pisac bo mi co rusz ktos przerywa:sorry:

Witajcie

Wczoraj z rana odwiedziła nas ciocia Beatka i Emilka
:tak: A Hubert do P po południu "tato dziewczynki były u mnie":-D:-D:-D
Po południu myślałam, że załatwię cześć badań, dzięki madzienka za odebranie papierków, ale nic nie załatwiłam wczoraj, tylko udało nam się przenieść wizytę Huberta i wczoraj po południu poszliśmy, bo gorączka na wieczór się pojawiła, ale p. dr nic nie zobaczyła, ani nie wysłuchała niczego, tylko katarowo-zębowa infekcja. Mam nadzieję, że szybko wyjdą te zęby:sorry:

Później jeszcze na zakupy, Real odwiedziliśmy i Leroya za karniszem do huberta pokoju, zabrakło mi czasu na Pepco, nadal uważam, że 8h pracy dziennie to stanowczo za dużo. Kobitki to połowę tego powiiny pracować:-D

No a dzisiaj jestem już po badaniach i jeszcze musze wieczorem podjechać odebrać wyniki i do lekarza po ostateczne zaświadczenie, że mam pracę w d....:-D i w poniedziałek na szkolenie:tak:

aaaaaaa zapomniałam przyznawać się która jest w ciąży, bo wczoraj miałam sen:-D

talia
oj sporo wykończeń przed nami, ale to powoli, bo to drobnica w sumie już

madzienka oj życie to nas zaskakuje w różnych momentach, życzę podjęcia tej własciwej decyzji najlepszej dla was. ps jeszcze raz wielkie dzięki, kochana;-), ps2. a no mam blisko do Mca teraz i Huberta długo nie trzeba namawiać na Happy Meal'a:-D

madziara nie sroka dała sobie spokój:-D ps. te dicoflor w krolpelach podobno taniej wychodzi i na dłużej starcza

mandziula o kurczę, a może przejdź się do lekarza z tym uczuleniem, bo nie fajnie to wygląda:no:

marzenka ooo to życzę powodzenia, to rozmowa w sprawie pracy tak?

justynka no ja to bym zwariowała z takimi wyjazdami co 5 dni

anaconda czekamy na foteczki:tak:

sunday super, że u dentysty Maksio ładnie siedział

madzienka dzięki już nie gorączkujemy, na wieczór jeszcze miał, ale od rana puki co spokój

karlita a gdzie u tego laryngologa byliście? u kogo?

antuanet to nie zostaje ci nic innego jak szukać drabiny:-D

ale rozpisałyście się....

znacie ten klub ???
coś na czechowie otworzyli ??

Dla Dziecka: Moc Atrakcji w Centrum Rozrywki Latająca Owca – Całodzienne Wejście lub Karnet 5 Wejść

Madzieńka
kawy kawy !!!!!!!!

depresyjna pogoda

nie otwiera mi się....
kawy chętnie ale tej z maca bo ostatnio była pyszna....

Maltanka pewnie zęby dają popalic Hubercikowi..zdróweczka...
a z papierami nie ma sprawy, ruch to zdrowie:-D:-D
czyli od poniedziałku ruszasz do pracy...super, powodzenia...

Mirosia współczuje nocki, ja spałam a ledwo żyję...
co do terminów to nie mam pojecia jak tam z terminami...

Gon1a zdróweczka dla was...

Antuanet musisz zaufac synkowi, na pewno bedzie grzeczniutki...a gdzie ruszają na wycieczkę??
pomysł z prezentem rewelacyjny, tylko juz nie chcę sobie wyobrazic co on bedzie na niej robił...

Madziarka Juleczek w domu dzisiaj??
Karlita, Madziarka czekam na fotki z pikniku, Madzia i z działki;-)wyslecie mi??
ja juz zgrałam i dzisiaj podeślę...

Witajcie.

Wczoraj miałam zajrzeć ale zasnęłam z Olą i dopiero jak Paweł wrócił to kompa wyłączył. Dzisiaj jedziemy do mojej mamy i zostaniemy do jutra do wieczora, może uda mi się namówić Pawła to podjedziemy po jakiś telewizor, bo ja zwariuję w tej ciszy.

Nawet nie wiem czy mi ten antybiotyk pomaga, bo nos mam dalej zatkany, nic oprócz tego mi nie dolega, ani mi nie cieknie z niego ani nic, tylko zapchany, już mam dość.

Antuanet
zdrówka dla Wiki, oby nie wzięła jej żadna choroba

sunday brawa dla Maksia za odwagę u dentysty

elza a ja miałam do Ciebie zadzwonić, ale po tel od Justyny mój padł, a potem jeszcze niespodziewany wyjazd i w domu byłyśmy z Olą dopiero po 19

fogia uważaj na siebie, mi też zdarzało się że o mało co nie zemdlałam ale po 4 miesiącu przeszło, mam nadzieję że i Tobie szybko to minie, dobrze że uczysz Filipka co ma zrobić jakby coś się stało

Madzienka Ty i przeprowadzka??? o nie!!!!!

karlita jak przeczytałam o tej gąbce w uchu to aż mnie zmroziło, dobrze że udało się ją usunąć

anaconda trzymam kciuki i za teściową i za babcię, a tata ma zostać do poniedziałku minimum, to i tak cud że jeszcze nie zwiał ze szpitala, zawsze na drugi dzień sam się wypisywał

misia ja też się wkurzam jak staję na wagę, ale ja mam chyba w drugą stronę, bo u mnie ani drgnie, co mnie martwi a lekarza cieszy

Madziara oby te prognozy się nie sprawdziły i wyszło słoneczko

gon1a zdrówka dla Asi

mirosia wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu

maltanka a może ten sen to jakiś proroczy dla Ciebie???? hmmmm

reklama
Witam się na szybko,
przejrzałam tylko co napisałyście ale odpowiem wieczorem,bo zaraz zmykamy na spacer a na 14 trzeba się szykować do gina;-)
napiszę tylko to co wysłałam karlicie;-)
ta książeczka to Grzegorz Kasdepke “Ostrożnie! Wszystko, co powinno wiedzieć dziecko , żeby mogło bezpiecznie bawić się w domu. “
yes2.gif

szukałam fragmentów na necie, ale tylko na chomiku znalazłam,a tam nie mam konta
sorry2.gif

http://slowemmalowane.blogspot.com/2...zystko-co.html
tak wygląda okładka,jakbyście szukały w księgarni
wink2.gif

Do góry