reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Ja już w kominku napaliłam, zaraz też robię sobie lurkę bo ciśnienia to ja nie mam dziś :-D:-D:-D

A rano jak wstałam to jeszcze było słoneczko... buuuu....

i jutro ponoć ma być tak brzydko... i cały weekend :-:)-:)-( ja chcę ciepła i słoneczkaaaa...........

reklama
Antuanet to dobrze że Wikusia już spokojna... oby tak już zostało!!!!!

Udanych zakupków, ja też powinnam gdzieś podskoczyć ale nie mam pomysłu co kupić... wolałam z nimi coś porobić fajnego, gdzieś pójść ale pogoda nie sprzyja więc nie wiem jak to będzie... :eek::eek::eek:

madziara78 Kubuś jutro jadą na wycieczkę całodniową z przedszkola i wraca dopiero o 17:hmm:. Już się martwię o niego i zastanawiam czy nie pojechać swoim samochodem ale mój mąż twierdzi żeby dać mu trochę luzu i samodzielności:sorry:. Nigdy tak nie wyjeżdżał nigdzie bez nas i mam mieszane myśli w głowie.:rofl2: A w sobotę wybieramy się do Lubartowa bo będzie festyn rodzinny to będzie miał tam trochę atrakcji.:tak:

Antuanet mąż ma rację - uwierz w syna, wszystko będzie dobrze ;-):tak: chodzi co dzień do przedszkola i wytrzymuje to na wycieczce tym bardziej wytrzyma :-)

Zobaczysz jaki wróci radosny i pełen wrażeń...

Ja już siedzę ze swoją kawusią... i mimo że ją do połowy wypiłam to zaczynam zasypiać.... :sorry:

Witam
internet mi w pracy chodzi jak krew z nosa:wściekła/y:
madzienka, marz, anaconda fajnie zie sie spacerek udał a fotki fajne moze sie z Asia wybiore
u mnie choróbska i Asie znow w przedszkolu Dzien Dziecka ominie:wściekła/y:
zyga od wczoraj i ma biegunke niby przystopowało wieczorem a dzis znowu:wściekła/y: tylko patrzec jak Maciek załapie

gdzie idzeicie na Dzien Dziecka??
asia chce chomika i kupimy no i nie wiem co z tym wyjazdem jak bedzie ja meczyc albo Maciusia to klapa, sama mezowy pojedzie:wściekła/y::-(
madziarka przykra wiadomosc:-(
u mnie w pracy ostatnio 2 pogrzeby były tez nie ciekaiwe:-( zmarł nasz pracownik i sekretarki maz po długich meczarniach, miał raka:-(
talia zdrówka dla Was
anaconda wstepnie mozemy sie tak umówic, nie moglam zobaczyc Mai fryzurki bo mi sie zawiesza strona jak cche powiekszyc, Asia tez cche krótko;-):tak:

maltanka, emila, anaconda co to za spotkanko??
i nie wiem co jeszcze miałam pisac bo mi co rusz ktos przerywa:sorry:

Witajcie

Wczoraj z rana odwiedziła nas ciocia Beatka i Emilka
:tak: A Hubert do P po południu "tato dziewczynki były u mnie":-D:-D:-D
Po południu myślałam, że załatwię cześć badań, dzięki madzienka za odebranie papierków, ale nic nie załatwiłam wczoraj, tylko udało nam się przenieść wizytę Huberta i wczoraj po południu poszliśmy, bo gorączka na wieczór się pojawiła, ale p. dr nic nie zobaczyła, ani nie wysłuchała niczego, tylko katarowo-zębowa infekcja. Mam nadzieję, że szybko wyjdą te zęby:sorry:

Później jeszcze na zakupy, Real odwiedziliśmy i Leroya za karniszem do huberta pokoju, zabrakło mi czasu na Pepco, nadal uważam, że 8h pracy dziennie to stanowczo za dużo. Kobitki to połowę tego powiiny pracować:-D

No a dzisiaj jestem już po badaniach i jeszcze musze wieczorem podjechać odebrać wyniki i do lekarza po ostateczne zaświadczenie, że mam pracę w d....:-D i w poniedziałek na szkolenie:tak:

aaaaaaa zapomniałam przyznawać się która jest w ciąży, bo wczoraj miałam sen:-D

talia
oj sporo wykończeń przed nami, ale to powoli, bo to drobnica w sumie już

madzienka oj życie to nas zaskakuje w różnych momentach, życzę podjęcia tej własciwej decyzji najlepszej dla was. ps jeszcze raz wielkie dzięki, kochana;-), ps2. a no mam blisko do Mca teraz i Huberta długo nie trzeba namawiać na Happy Meal'a:-D

madziara nie sroka dała sobie spokój:-D ps. te dicoflor w krolpelach podobno taniej wychodzi i na dłużej starcza

mandziula o kurczę, a może przejdź się do lekarza z tym uczuleniem, bo nie fajnie to wygląda:no:

marzenka ooo to życzę powodzenia, to rozmowa w sprawie pracy tak?

justynka no ja to bym zwariowała z takimi wyjazdami co 5 dni

anaconda czekamy na foteczki:tak:

sunday super, że u dentysty Maksio ładnie siedział

madzienka dzięki już nie gorączkujemy, na wieczór jeszcze miał, ale od rana puki co spokój

karlita a gdzie u tego laryngologa byliście? u kogo?

antuanet to nie zostaje ci nic innego jak szukać drabiny:-D

ale rozpisałyście się....

znacie ten klub ???
coś na czechowie otworzyli ??

Dla Dziecka: Moc Atrakcji w Centrum Rozrywki Latająca Owca – Całodzienne Wejście lub Karnet 5 Wejść

Madzieńka
kawy kawy !!!!!!!!

depresyjna pogoda

nie otwiera mi się....
kawy chętnie ale tej z maca bo ostatnio była pyszna....

Maltanka pewnie zęby dają popalic Hubercikowi..zdróweczka...
a z papierami nie ma sprawy, ruch to zdrowie:-D:-D
czyli od poniedziałku ruszasz do pracy...super, powodzenia...

Mirosia współczuje nocki, ja spałam a ledwo żyję...
co do terminów to nie mam pojecia jak tam z terminami...

Gon1a zdróweczka dla was...

Antuanet musisz zaufac synkowi, na pewno bedzie grzeczniutki...a gdzie ruszają na wycieczkę??
pomysł z prezentem rewelacyjny, tylko juz nie chcę sobie wyobrazic co on bedzie na niej robił...

Madziarka Juleczek w domu dzisiaj??
Karlita, Madziarka czekam na fotki z pikniku, Madzia i z działki;-)wyslecie mi??
ja juz zgrałam i dzisiaj podeślę...

Witajcie.

Wczoraj miałam zajrzeć ale zasnęłam z Olą i dopiero jak Paweł wrócił to kompa wyłączył. Dzisiaj jedziemy do mojej mamy i zostaniemy do jutra do wieczora, może uda mi się namówić Pawła to podjedziemy po jakiś telewizor, bo ja zwariuję w tej ciszy.

Nawet nie wiem czy mi ten antybiotyk pomaga, bo nos mam dalej zatkany, nic oprócz tego mi nie dolega, ani mi nie cieknie z niego ani nic, tylko zapchany, już mam dość.

Antuanet
zdrówka dla Wiki, oby nie wzięła jej żadna choroba

sunday brawa dla Maksia za odwagę u dentysty

elza a ja miałam do Ciebie zadzwonić, ale po tel od Justyny mój padł, a potem jeszcze niespodziewany wyjazd i w domu byłyśmy z Olą dopiero po 19

fogia uważaj na siebie, mi też zdarzało się że o mało co nie zemdlałam ale po 4 miesiącu przeszło, mam nadzieję że i Tobie szybko to minie, dobrze że uczysz Filipka co ma zrobić jakby coś się stało

Madzienka Ty i przeprowadzka??? o nie!!!!!

karlita jak przeczytałam o tej gąbce w uchu to aż mnie zmroziło, dobrze że udało się ją usunąć

anaconda trzymam kciuki i za teściową i za babcię, a tata ma zostać do poniedziałku minimum, to i tak cud że jeszcze nie zwiał ze szpitala, zawsze na drugi dzień sam się wypisywał

misia ja też się wkurzam jak staję na wagę, ale ja mam chyba w drugą stronę, bo u mnie ani drgnie, co mnie martwi a lekarza cieszy

Madziara oby te prognozy się nie sprawdziły i wyszło słoneczko

gon1a zdrówka dla Asi

mirosia wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu

maltanka a może ten sen to jakiś proroczy dla Ciebie???? hmmmm

reklama
Witam się na szybko,
przejrzałam tylko co napisałyście ale odpowiem wieczorem,bo zaraz zmykamy na spacer a na 14 trzeba się szykować do gina;-)
napiszę tylko to co wysłałam karlicie;-)
ta książeczka to Grzegorz Kasdepke “Ostrożnie! Wszystko, co powinno wiedzieć dziecko , żeby mogło bezpiecznie bawić się w domu. “
yes2.gif

szukałam fragmentów na necie, ale tylko na chomiku znalazłam,a tam nie mam konta
sorry2.gif

http://slowemmalowane.blogspot.com/2...zystko-co.html
tak wygląda okładka,jakbyście szukały w księgarni
wink2.gif

Do góry