anaconda27
styczniówka2006
To i ja zaglądam z popołudniową kawką, ale tylko na chwilkę bo zaraz ma przyjść koleżanka z córeczka w Mai wieku
A ja od poniedziałku goszczę się na całego dzisiaj odwiedziłam Kasię i spotkałam tam Emilkę, dzięki dziewczyny za ploteczki, potem szybko do przedszkola na przedstawienie, Maja się zestresowała i pomyliła kwestię, no i w związku z tym rozpłakała się, ale i tak pękałam z dumy, jak tylko wgram fotki i filmiki to wam pokażę potem ze znajomą postałam przed blokiem a nasze dzieci się wybiegały no a teraz czekam na koleżankę
Justyna nie wiem czy jeszcze zajrzysz przed wyjazdem - o której ty jechałaś do tej kliniki z rana? udanego pobytu u mamy, ale zapewne będzie udany skoro siostra ma też być
Madziarka domyślam się jak się czujesz :--( najgorsza jest choroba naszych bliskich :--( nie mniej staraj się tym tak nie zamartwiać dla dobra dzidzi
Karlita a jednak to była gąbka oby na wizycie wszystko było w porządku
Fogia o kurcze uważaj na siebie z omdleniami nie ma żartów
Madzienka ty nie myśl o wyprowadzce tylko jak tu P ściągnąć na stałe
Talia ja też polecam szpital w Łęcznej oby szybko noga wyzdrowiała
Mirosia oddawaj Olka kiedy tylko się da a sama odsypiaj ile możesz
Marz ja też mam nadzieję że nie będzie padać bo wreszcie na lody do lidla się wybieram
Sunday i co z Maksem? Miał coś robione z tym bolącym zębem?
A ja od poniedziałku goszczę się na całego dzisiaj odwiedziłam Kasię i spotkałam tam Emilkę, dzięki dziewczyny za ploteczki, potem szybko do przedszkola na przedstawienie, Maja się zestresowała i pomyliła kwestię, no i w związku z tym rozpłakała się, ale i tak pękałam z dumy, jak tylko wgram fotki i filmiki to wam pokażę potem ze znajomą postałam przed blokiem a nasze dzieci się wybiegały no a teraz czekam na koleżankę
Justyna nie wiem czy jeszcze zajrzysz przed wyjazdem - o której ty jechałaś do tej kliniki z rana? udanego pobytu u mamy, ale zapewne będzie udany skoro siostra ma też być
Madziarka domyślam się jak się czujesz :--( najgorsza jest choroba naszych bliskich :--( nie mniej staraj się tym tak nie zamartwiać dla dobra dzidzi
Karlita a jednak to była gąbka oby na wizycie wszystko było w porządku
Fogia o kurcze uważaj na siebie z omdleniami nie ma żartów
Madzienka ty nie myśl o wyprowadzce tylko jak tu P ściągnąć na stałe
Talia ja też polecam szpital w Łęcznej oby szybko noga wyzdrowiała
Mirosia oddawaj Olka kiedy tylko się da a sama odsypiaj ile możesz
Marz ja też mam nadzieję że nie będzie padać bo wreszcie na lody do lidla się wybieram
Sunday i co z Maksem? Miał coś robione z tym bolącym zębem?