reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Madziarka ojoj a co sie dzieje:-:)-:)no:strasznie wspolczuje ale trzymam kciuki aby wszystko dobrze sie skonczylo a Ty postaraj sie nie smucic:zawstydzona/y:
Talia o kurcze ale sie porobilo ja z lekarzem nie pomoge a Wam duzo zdrowka podsylam....
Madzienka Rzeszow fajne miasto i fajne strony takze dylemat duzy ale nienajgorszy chociaz zycze aby P przynajmniej skrocil sobie czas pracy tam i byl wiecej z Wami......nie moge wyslac PW a wiec pomierze sie wieczorem ok??;-)
Anaconda zycze udanego dnia w przedszkolu.....przespal calutka noc;-)

Kurcze cos nie moge sie skupic na pisaniu i nie pamietam co mialam pisac:confused:

oho B zaczyna mi marudzic takze chyba czas kiedrowac sie do lozeczka.....cos mi w nocy jakis cieplawy byl dzisiaj juz jest ok jakas woda czasem leci z nosa oj czuje ze zeby wkoncu wyskocza......

Dzisiaj mam w planach risotto wyskoczylam sobie rano do Lidla na zakupki korzystajac z obecnosci P kt przyjezdzal sie przebrac na "galowo":-)i na spotkanko zobaczymy co z tego wyjdzie:cool::cool::cool:;-)
Myslalam ze cyrk z okazji DDZ u M w przedszkolu jest w piatek a to dzisiaj ciekawe jak to wyjdzie...na piatek trzeba cos pomyslec.....

Ostatnia edycja:
reklama
witajcie

nawet nie usiłuję ponadrabiec czytania bo nie mam czasu, niestety....
my po mega uanym weekendzie u rodziców, w pniedziałek musieliśmy Kolucha "naprawić" i naszczęscie już jest grzeczny
ja ciągle się drapię.... wygladam okropnie, dziś mam wolne od krzyżowań bo zedrę sobie skórę

wszystkin zaległym solenizantom i jubilatom życzymy wszystkiego co najlepsze!!!!!!!!!!!!!
zdrówka tym co załapali choróbska
i miłego dnia dla wszystkich

uciekam bo Koluch ciągnie do zabawy, postaram się wieczorem doczytać co nieco:tak::tak:

Heloł

Antonio śpiocha, ja kończę prezentację.

Dziś byłam na badaniach i niestety zemdlało mi się.
sorry2.gif
Niby czułam się dobrze, nawet panią pochwaliłam, że taka delikatna i nawet wkucia nie poczułam. Dużo miałam zleconych badań więc i krwi trochę ze mnie trzeba było ściągnąć. I tak sobie siedziałam spokojnie, niby wszystko ok i tylko pamiętam jak pielęgniarka zapytała "o nie chce lecieć, dobrze się pani czuje?" I film mi się urwał, ocknęłam się na kozetce. Głupio mi trochę bo się straszne zamieszanie zrobiło.
sorry2.gif
Na szczęście już ok.

idę poczytać co u was.

Madziarka wiem wiem że nie puscisz mnie:-D:-D:-D
zadnej przeprowadzki narazie nie planujemy ale zobaczymy co życie pokaze...no chyba że na szerokie do blizniaka obok was;-)

Marzenka co za spotkanie i co ma z niego wyjść:cool:mierz sie mierz i wysylaj...
ucałuj Bartusia za skończone dzisiaj 9 miesiączków...

Karlita czekamy na wieści od laryngologa...

Maltanka jak Hubercik??kiedy idziecie z nami na lody do Maca...bo podobno masz blisko:-p
i co z tym skierowaniem??

Sienio fajne w pustym bloku??gorzej jak zaczną sie wprowadzac i remontować...
kiedy macie jakąs kontrole po chorobie???

Fogia a jak teraz czujesz sie???

Mandziula baw sie baw a wieczorkiem zaglądaj do nas...

Madzienka zapraszamy!!!! fajnie by było co? ;-)

Fogia o rany, jak teraz się czujesz? już wszystko ok??
daj znać jak wyniki a my zaciskamy kciuki oby wszystko było ok!!!!!

Mirosia oj bez kawki to ciężko to fakt... ale organizm się przestawi i dacie radę!!!!

nawet nie wiedziałam że jest też dicoflor w kropelkach... dobrze wiedzieć :-)

Ostatnia edycja:
Madzienka czas na zmiany jednym słowem w zyciu zawodowym;-)dzieki juz od nas dostal 9 duzych buziakow takze dzisiaj calusny dzien:-)dzieki....
Madziarka no moze ja sie skusze do Was przyjsc nadal stoi pusty;-):-)a tak wogole iole oni za niego krzycza nie wiesz??????????
Mandziula ale cie dopadlo to uczulenie mialas juz kiedys tak a bylas u lekarza???????
Mirosia oho no i organizm uzaleznil sie od kawy........nawet takiej slabiutkiej nie mozesz???????Olek jest pewnie znudzony i nie ma pomyslu na siebie wiec marudzi......
Fogia kobietko nie strasz nas dobrze ze juz ok uwazaj na siebie....i czekam z niecierpliwoscia na jutrzejsze wiesci po USG:-)tulaski na problemy szkoda ze nie ma M obok Was:zawstydzona/y:

Obiadek gotowy B wkoncu postanowil sie zdrzemnac teraz czekam jak wroci M i idziemy na dwor P chcial isc z nim na przejazdzke rowerowa ale jakos wieje wiec pojdziemy na boisko z pilka....kurcze oby tylko nie padalo.....

A ja sie zastanawiam czy pozmywac czy sie polozyc:dry:chyba sie poloze a co:-p

Witam,

Znowu na szybkiego wpadam bo pakuję torby, dzisiaj wyjeżdzamy i w niedzielę wracamy, więc łachów zabieram z pół szafy:no:, zaraz mnie coś trafi z tym wyjeżdżaniem i pakowaniem.
J pewnie w pt wróci zajrzeć co tam w biurze dzieję się ale my z nim nie przyjedziemy. Na szczęście siostra ze swoim małym jest u rodziców to czas nam będzie leciał szybko. A w niedzielę planowaliśmy grila ale nie wiem co z pogodą bo słyszałam że ma padać:dry:

Madzienka o nie!!!! I ty chcesz LBN opuścić:szok:, smutno było by bez Was:-(
I jak twój nosek odetkał się?

Madziara tulaski na zmartwienia, trzymam kciuki za szybkie powracanie do zdrowia tej osoby:tak:

Karlita jak Gabi i jej uszko?

Talia o matko:szok: współczuję wypadku męza, oby szybko naprawili mu kolano, a dla Gabrysi zdrówka:tak:

Fogia matko ale miałas ranek:no:, dobrze ze juz lepiej czujesz się

Anaconda udanego dnia Mamy i czekamy na relację zdjęciową:tak:
I powodzenia jutro w klinice okulistycznej:tak:

Marz moje PW do Ciebie nie dochodzą:no:
Udanej drzemki i spacerku:tak:

Mirosia Dobrze że Olek dzisiaj spokojniejszy, chyba zazdrosny o mamusię:confused:

Mandziula ojej jeszcze się drapiesz:no:, a byłaś u lekarza?

witajcie

jakos brakuje mi czasu na zaglądanie

z Gabi ok nie narzeka wczoraj jak zobaczyłam papiery z wypisu to okazało się ze jednak była ta gąbka ... Teraz E pojechał z Gabi do laryngologa niech ją dokładnie obejrzy z tym wysiękiem z błony bębenkowej ...

rozładowałam się wczoraj na siłowni jak wracał to nóg nie czułam hehhe

Fogia MATKO uważaj na siebie i nie pozwalaj tyle krwi spuszczać !! jak się czujesz???
czekamy na wieści z USG :-)

Justynko i ja nie lubię się pakować i rozpakowywać ....

czochowksie mamuśki fajnie wam z Tymi spotkaniami ;-) hehehe

Talia cóż dziecko najważniejsze!! zdróweczka!! zdecydowanie ortopedzi od sportowców z Łęcznej!! z kolanami nie ma zabawy!!

sunday Gabi ma regularnie czyszczone uszka Vaxolem

Antuanet jak Viki ?? jak sesja ??

Anetka jak Ola ?? lepiej już ??

Anaconda pewnie pękasz z dumy :-) chwal się :-)

reklama
Chyba już mam wszystko spakowane, J powinien przyjechać po nas za 1,5 godzinki, he he mamy stać z walizkami pod drzwiami:-D

Michał wstał z drzemki w doskonałym humorze, zjadł miskę pomidorówki:szok:, i teraz leży na łóżku i bawi się autkiem:tak:

Sunday dzięki za wizytę:blink:
I jak Maks po dentyście??

Eliza
sorki że nie odp wczoraj na Twoje pytanie. Siostra spisała się na 5+:-), to raczej ona mogła skarżyć się na nas:zawstydzona/y:po tym jak Michał tam się zachowywał:no:

Karlita
i jak wizyta u laryngologa?

Madzienka miłego pluskania:tak:

O matko jak ja wytrzymam 4 dni bez BB:szok::crazy:

Ostatnia edycja:
Do góry