reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Madziarka ojoj a co sie dzieje:-:)-:)no:strasznie wspolczuje ale trzymam kciuki aby wszystko dobrze sie skonczylo a Ty postaraj sie nie smucic:zawstydzona/y:
Talia o kurcze ale sie porobilo ja z lekarzem nie pomoge a Wam duzo zdrowka podsylam....
Madzienka Rzeszow fajne miasto i fajne strony takze dylemat duzy ale nienajgorszy chociaz zycze aby P przynajmniej skrocil sobie czas pracy tam i byl wiecej z Wami......nie moge wyslac PW a wiec pomierze sie wieczorem ok??;-)
Anaconda zycze udanego dnia w przedszkolu.....przespal calutka noc;-)

Kurcze cos nie moge sie skupic na pisaniu i nie pamietam co mialam pisac:confused:

oho B zaczyna mi marudzic takze chyba czas kiedrowac sie do lozeczka.....cos mi w nocy jakis cieplawy byl dzisiaj juz jest ok jakas woda czasem leci z nosa oj czuje ze zeby wkoncu wyskocza......

Dzisiaj mam w planach risotto wyskoczylam sobie rano do Lidla na zakupki korzystajac z obecnosci P kt przyjezdzal sie przebrac na "galowo":-)i na spotkanko zobaczymy co z tego wyjdzie:cool::cool::cool:;-)
Myslalam ze cyrk z okazji DDZ u M w przedszkolu jest w piatek a to dzisiaj ciekawe jak to wyjdzie...na piatek trzeba cos pomyslec.....

Ostatnia edycja:
reklama
witajcie

nawet nie usiłuję ponadrabiec czytania bo nie mam czasu, niestety....
my po mega uanym weekendzie u rodziców, w pniedziałek musieliśmy Kolucha "naprawić" i naszczęscie już jest grzeczny
ja ciągle się drapię.... wygladam okropnie, dziś mam wolne od krzyżowań bo zedrę sobie skórę

wszystkin zaległym solenizantom i jubilatom życzymy wszystkiego co najlepsze!!!!!!!!!!!!!
zdrówka tym co załapali choróbska
i miłego dnia dla wszystkich

uciekam bo Koluch ciągnie do zabawy, postaram się wieczorem doczytać co nieco:tak::tak:

Heloł

Antonio śpiocha, ja kończę prezentację.

Dziś byłam na badaniach i niestety zemdlało mi się.
sorry2.gif
Niby czułam się dobrze, nawet panią pochwaliłam, że taka delikatna i nawet wkucia nie poczułam. Dużo miałam zleconych badań więc i krwi trochę ze mnie trzeba było ściągnąć. I tak sobie siedziałam spokojnie, niby wszystko ok i tylko pamiętam jak pielęgniarka zapytała "o nie chce lecieć, dobrze się pani czuje?" I film mi się urwał, ocknęłam się na kozetce. Głupio mi trochę bo się straszne zamieszanie zrobiło.
sorry2.gif
Na szczęście już ok.

idę poczytać co u was.

Madziarka wiem wiem że nie puscisz mnie:-D:-D:-D
zadnej przeprowadzki narazie nie planujemy ale zobaczymy co życie pokaze...no chyba że na szerokie do blizniaka obok was;-)

Marzenka co za spotkanie i co ma z niego wyjść:cool:mierz sie mierz i wysylaj...
ucałuj Bartusia za skończone dzisiaj 9 miesiączków...

Karlita czekamy na wieści od laryngologa...

Maltanka jak Hubercik??kiedy idziecie z nami na lody do Maca...bo podobno masz blisko:-p
i co z tym skierowaniem??

Sienio fajne w pustym bloku??gorzej jak zaczną sie wprowadzac i remontować...
kiedy macie jakąs kontrole po chorobie???

Fogia a jak teraz czujesz sie???

Mandziula baw sie baw a wieczorkiem zaglądaj do nas...

Madzienka zapraszamy!!!! fajnie by było co? ;-)

Fogia o rany, jak teraz się czujesz? już wszystko ok??
daj znać jak wyniki a my zaciskamy kciuki oby wszystko było ok!!!!!

Mirosia oj bez kawki to ciężko to fakt... ale organizm się przestawi i dacie radę!!!!

nawet nie wiedziałam że jest też dicoflor w kropelkach... dobrze wiedzieć :-)

Ostatnia edycja:
Madzienka czas na zmiany jednym słowem w zyciu zawodowym;-)dzieki juz od nas dostal 9 duzych buziakow takze dzisiaj calusny dzien:-)dzieki....
Madziarka no moze ja sie skusze do Was przyjsc nadal stoi pusty;-):-)a tak wogole iole oni za niego krzycza nie wiesz??????????
Mandziula ale cie dopadlo to uczulenie mialas juz kiedys tak a bylas u lekarza???????
Mirosia oho no i organizm uzaleznil sie od kawy........nawet takiej slabiutkiej nie mozesz???????Olek jest pewnie znudzony i nie ma pomyslu na siebie wiec marudzi......
Fogia kobietko nie strasz nas dobrze ze juz ok uwazaj na siebie....i czekam z niecierpliwoscia na jutrzejsze wiesci po USG:-)tulaski na problemy szkoda ze nie ma M obok Was:zawstydzona/y:

Obiadek gotowy B wkoncu postanowil sie zdrzemnac teraz czekam jak wroci M i idziemy na dwor P chcial isc z nim na przejazdzke rowerowa ale jakos wieje wiec pojdziemy na boisko z pilka....kurcze oby tylko nie padalo.....

A ja sie zastanawiam czy pozmywac czy sie polozyc:dry:chyba sie poloze a co:-p

Witam,

Znowu na szybkiego wpadam bo pakuję torby, dzisiaj wyjeżdzamy i w niedzielę wracamy, więc łachów zabieram z pół szafy:no:, zaraz mnie coś trafi z tym wyjeżdżaniem i pakowaniem.
J pewnie w pt wróci zajrzeć co tam w biurze dzieję się ale my z nim nie przyjedziemy. Na szczęście siostra ze swoim małym jest u rodziców to czas nam będzie leciał szybko. A w niedzielę planowaliśmy grila ale nie wiem co z pogodą bo słyszałam że ma padać:dry:

Madzienka o nie!!!! I ty chcesz LBN opuścić:szok:, smutno było by bez Was:-(
I jak twój nosek odetkał się?

Madziara tulaski na zmartwienia, trzymam kciuki za szybkie powracanie do zdrowia tej osoby:tak:

Karlita jak Gabi i jej uszko?

Talia o matko:szok: współczuję wypadku męza, oby szybko naprawili mu kolano, a dla Gabrysi zdrówka:tak:

Fogia matko ale miałas ranek:no:, dobrze ze juz lepiej czujesz się

Anaconda udanego dnia Mamy i czekamy na relację zdjęciową:tak:
I powodzenia jutro w klinice okulistycznej:tak:

Marz moje PW do Ciebie nie dochodzą:no:
Udanej drzemki i spacerku:tak:

Mirosia Dobrze że Olek dzisiaj spokojniejszy, chyba zazdrosny o mamusię:confused:

Mandziula ojej jeszcze się drapiesz:no:, a byłaś u lekarza?

witajcie

jakos brakuje mi czasu na zaglądanie

z Gabi ok nie narzeka wczoraj jak zobaczyłam papiery z wypisu to okazało się ze jednak była ta gąbka ... Teraz E pojechał z Gabi do laryngologa niech ją dokładnie obejrzy z tym wysiękiem z błony bębenkowej ...

rozładowałam się wczoraj na siłowni jak wracał to nóg nie czułam hehhe

Fogia MATKO uważaj na siebie i nie pozwalaj tyle krwi spuszczać !! jak się czujesz???
czekamy na wieści z USG :-)

Justynko i ja nie lubię się pakować i rozpakowywać ....

czochowksie mamuśki fajnie wam z Tymi spotkaniami ;-) hehehe

Talia cóż dziecko najważniejsze!! zdróweczka!! zdecydowanie ortopedzi od sportowców z Łęcznej!! z kolanami nie ma zabawy!!

sunday Gabi ma regularnie czyszczone uszka Vaxolem

Antuanet jak Viki ?? jak sesja ??

Anetka jak Ola ?? lepiej już ??

Anaconda pewnie pękasz z dumy :-) chwal się :-)

reklama
Chyba już mam wszystko spakowane, J powinien przyjechać po nas za 1,5 godzinki, he he mamy stać z walizkami pod drzwiami:-D

Michał wstał z drzemki w doskonałym humorze, zjadł miskę pomidorówki:szok:, i teraz leży na łóżku i bawi się autkiem:tak:

Sunday dzięki za wizytę:blink:
I jak Maks po dentyście??

Eliza
sorki że nie odp wczoraj na Twoje pytanie. Siostra spisała się na 5+:-), to raczej ona mogła skarżyć się na nas:zawstydzona/y:po tym jak Michał tam się zachowywał:no:

Karlita
i jak wizyta u laryngologa?

Madzienka miłego pluskania:tak:

O matko jak ja wytrzymam 4 dni bez BB:szok::crazy:

Ostatnia edycja:
Do góry