reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Marzenka ciesze się że Cie nie zamuliła kawka...
a Bartusiowi spodobało się kosi kosi cioci:-D:-D

Elza byłaś w Macu na spółdzielczości...musiałyśmy się minąć bo Julę i Maję na pewno byś zauważyła i usłyszała:tak::tak:
i Bartusia śpiewającego tez...;-)

Misia i my się minęłyśmy...może następnym razem....wesołe miasteczko podobało się Natalci???
my po przejażdżce musiałyśmy się ewakuować bo dziewczyny zaczęły rozkręcać się:-D:-D

Justyna rozumiem że cieszysz się że zostaliście w domu...

Maltanka możesz już trzaskać drzwiami???:laugh2:

idę spać....bo jutro nie wstanę...jeszcze torbę na basen muszę spakować bo nie wiem czy wyrobię się na dentyście żeby po nią przyjechać do domu

reklama
Misia i my się minęłyśmy...może następnym razem....wesołe miasteczko podobało się Natalci???
my po przejażdżce musiałyśmy się ewakuować bo dziewczyny zaczęły rozkręcać się:-D:-D

podobało,podobało....chyba tak samo jak dziewczynom....bo po jeździe kolejką pokazywała na wszystko po kolei i mówiła to to:-Dwięc jeszcze tylko zaliczyliśmy autodrom (nawet ja się załapałam:-D) i też się ewakuowaliśmy...bo niestety nie wszystko sie nadawało dla takich szkrabów:sorry:
Tobie również dobrej nocki...i szybkiego pakowania torby;-):tak:
ja chyba też powoli znikam.......dobranoc wszystkim:tak:

Witam z rana :-):-):-)
A co to ja dzisiaj otwieram bb-owy dzień :szok::szok:
Oj wczoraj kawał drogi przeszłyśmy, późno wróciłyśmy to dzisiaj był problem z porannym wstawaniem :sorry2::sorry2::sorry2: Maja miała minę typu "nie podchodź do mnie bo pogryzę" :-D:-D
No i dzisiaj w przedszkolu dzień mamy i taty tak wiec trzeba się troszkę wyszykować :tak::tak::tak:
Misia kurcze czego nie wysłałaś żadnego sms-ka że jesteście, my byłyśmy tak koło godz.18 no i Maja to by chciała na wszystkim jechać ale potem obietnica happy milka złagodziła focha :-D:-D tatusiowi fryzurka Mai się spodobała i to bardzo, mnie zresztą też, tylko jak teraz dziwnie czesać takie krótkie włoski :-D:-D
Madzienka a jak się wstawało Julci? :confused::confused: powodzenia u dentysty :tak::tak:
Madziarka byłaś w końcu u gina? Jak po wizycie? :confused::confused::confused:
Sunday idziesz z Maksiem na Chodźki do tej blondyny? Jeśli tak to nie masz co się martwić nawet jak Maksia ząbek boli, ta pani da sobie z tym radę :tak::tak:
Justyna jednak nie wyjechaliście z Lublina :sorry::sorry: i bardzo dobrze - nie ma to jak we własnym domku :tak::tak::tak:
Talia zdrówka podsyłam i bardzo dobrze ze poszłaś na L4 - zdrowie dziecka ważniejsze niż praca :tak::tak: o kurcze ale ta twoja koleżanka przeszła - nie dość ze poród SN to jeszcze potem ją cięli :-:)-:)-(
Elza ooo to jak otwierają nowe wesołe miasteczko to trzeba koniecznie je odwiedzić :-D:-D
Maltanka i jak dzisiaj Hubercik? Drzwi założone? :confused::confused:
Marz wiesz że Maja stwierdziła, że taki dzidziuś jak Bartuś to nawet może być :-D:-D;-);-) i co przespał Mateuszek do rana? :confused::confused:
Karlita a jak tam Gabi, nie narzeka na uszko? :confused::confused:

Witajcie,
ja znów w biegu... wczoraj wyruszyłam z Nelcią do mamy, tam niestety dowiedziałam się o strasznej chorobie mojej bliskiej rodziny i jakoś odechciało mi się wszystkiego...
Po powrocie do domu musieliśmy zgarnąć chłopaków i pojechać do teściowej z życzeniami - bo w weekend nie mogła się z nami spotkać... tak więc wróciliśmy jak zwykle nocą :-p

A dziś rano wstałam żeby poczytać, ale właśnie Julo się obudził więc idę robić mu śniadanko i szykować do przedszkola bo ma być dziś wcześniej - jadą na wycieczkę do drukarni wiec nie ma przeproś ;-)

Zajrzę więc do Was później.....

Miłego dnia...

Dzień dobry...ja już w pracy ale wstawało się ciezko...na dworze chłodno a ja nie chce zimna...i dochodze do wniosku że ja zamiast myslec o przeprowadzce do rzeszowa, powinnam pomyslec o miejscu gdzie ejst cały czas ciepło:-D:-D
Jula oj wstac nie chciała, ale wcale jej się nie dziwię wczoraj późno jak na nia poszła spać...
ale i tak było warto...

Madziarka
tulaski na problemy chorobowe...tylko proszę, Tobie nie mozna stresować się

Anaconda udanego przestawienia...czekamy na foto-relację

Karlita co u Was...hop hop odezwij się..

ja dzisiaj odwołałam dentyste, bo cos mi nos podetkało i z obawy ze utrudni mi to oddychanie;-)przełozyłam wizyte...:-p

zmykam na zebranie...miłego dnia

fogia super, że czujesz się już lepiej

anaconda aaaaa jaka Majeczka łaaa jaka zmiana, super

talia zdrówka dla was

sunday oby wizyta u dentysty obyła się bezboleśnie

madzienka hehe no już prawie:-D a jednak wesołe miasteczko było jeszcze;-) ps. myślisz o przeprowadzce? mi tamte rejony bardzo się podobają, no i mój szwagier myśli tam nad kupnem działki;-)

Witajcie

Ja na chwilkę tylko, bo musze trochę ogarnąć i coś bb mi się rozjechało:dry:

Cześć
U nas nieciekawie bo okazało się po wczorajszym usg że Z rozwalił sobie kolano na ostatnich zawodach i ma pęknietą łękotkę, zobaczymy jak jego sprawa się potoczy. Macie w LUBLINIE dobrego ortopedę od KOLAN?

Gabi zatkana i kaszle ja też się coraz gorzej czuję:wściekła/y:

Madzienka urocza fotki dziewczynek z maisteczka:tak: a my sie pokażemy jak tylko porządek zrobię ze zdjeciami bo muszę dać do wywołania
Elza fajny ten przepis, mniam

marz
to nie moja z pracy koleżanka ale inna znajoma ta z pracy jeszcze w dwupaku, ale te przejścia na porodówce było już nieciekawie z nią przytomnosc straciła i tętno spadało krwi nie mieli, szok:no: najważniejsze że jest juz dobrze i dzieciatko OK

Misia jasne że stresik masz ale nie mozna się sugerowac czyimiś perypetiami, ja miałam łatwy poród i tak rodzenie wolę zapamietać. Głowa do góry i wiecej przespanych nocek życzę!!

Sunday Macie remont budynki i pracujecie normalnie?

Justyna to cieszycie się domowym zaciszem?

Maltanka a u Was co ciekawego, jeszcze jakieś wykończenia przed Wami?

madzienka hehe no już prawie:-D a jednak wesołe miasteczko było jeszcze;-) ps. myślisz o przeprowadzce? mi tamte rejony bardzo się podobają, no i mój szwagier myśli tam nad kupnem działki;-)

wesołe miasteczko jeszcze do 10 czerwca gości pod Olimpem...
różne pomysły na razie chodzą nam po głowie...zycie pokaże...

Cześć
U nas nieciekawie bo okazało się po wczorajszym usg że Z rozwalił sobie kolano na ostatnich zawodach i ma pęknietą łękotkę, zobaczymy jak jego sprawa się potoczy. Macie w LUBLINIE dobrego ortopedę od KOLAN?

Talia kolano mojego P naprawił dr Jurkiewicz z Łęcznej...tam maja dobrych specjalistów, bo opiekuja sie sportowcami...
zdróweczka dla Gabi

witajcie
anaconda ślicznie Maja wygląda w takiej fryzurce:tak:
madziarka przykro mi z powodu problemów rodzinnych:-( nie mysl o tym za duzo, bo to pewnie i tak nie pomoże:-( trzymam mocno kciuki, zobaczysz bedzie dobrze:blink:

maltanka teraz to pewnie nie wychodzisz z mieszkania z radości , ze juz na swoim:-D;-) fajnie sie tak mieszka w jeszcze pustym bloku:tak: życzę super sąsiadów:-)
madzieńka Ty też sie chcesz wyprowadzić? kurcze noo:zawstydzona/y: ale rozumiem...
elza jakoś dajemy radę, ale cięzko:zawstydzona/y: wczoraj Jula poszła na 30 min na dwór, bo szkoda mi jej było, mam nadzieje, ze nie bedzie z tego konsekwencji:zawstydzona/y:
marz oj zeby jechac samowolnie do tesciowej to na prawde trzeba byc w desperacji:-D:-D;-) ale nie jest tak zle:tak:

reklama
Jestem z kawusią,

Madzieńka :no::no::no::no::no: nie zgadzamy się!!!! nawet o tym nie myślcie!!!!!! :-p P. znajdzie rozwiązanie żebyście mogli zostać tutaj....

Dziękuję, staram się jak mogę... ale wiesz jak to jest :zawstydzona/y::sorry2:

Anaconda wow faktycznie Maja odmieniona!!!! ślicznie jej - tak dziewczęco....

Talia zdóweczka dla Was - i współczuję problemów z kolanami.... :sorry2:

Karlitka jak się macie? wyciszyłaś i uspokoiłaś się troszkę???

Sunday oj współczuję dentysty... oby poszło łatwo i bezboleśnie...

Misia super że udało się nockę przespać... szkoda tylko że tym razem tobie spokojnie pospać pęcherz nie pozwolił :-p

Ja też już zaczęłam nocne wędrówki... ale taki nasz już los :tak:

Marz super że udało ci się wczoraj dołączyć do balujących na wesołym ;-)
sama myślałam wcześniej żeby do was dołączyć ale później... już straciłam wenę i nie chciałam wam smucić :sorry:

Elza Sunday faktycznie - 4 tygodnie to malutko, szybko czas zleci... :tak:

Mirosia no widzisz jaka ty dzielna kobitka jesteś!!!! mówiłysmy że dasz radę!!!!nie ma co się za wcześnie przejmować ;-)

Gon1a miałam pytać - jak sprawuje się nowy samochodzik?

Justyna z posta widać że byłaś zadowolona z baku miejsc w samochodzie :-D;-) przynajmniej Michałek pospał co?

Maltanka i jak - budziła was dziś sroka z rana? Jak ma się H.?
miejmy nadzieję że jednak to był fałszywy alarm z tą szkarlatyną...

Aneta a co u was?? jak ma się Ola? dawno do nas nie zaglądałaś... :-(

Sienio fajnie że udało ci się odpocząć u teściowej - na dłużej wybyłaś czy już jesteście w domku??

Mandziula jak tam u was???? jak twoje uczulenie???

Antuanet a jak u Was? Wiki nadal ma kaszelek czy już wyzdrowiała całkowicie?

właśnie kurier przyjechał i wybił mnie z rytmu i nie wiem co jeszcze miałam napisać... :dry: zaraz będę dopisywać jak mi się przypomni...

Do góry