ja juz jestem....ale na dworze bosko....
zdjęcia odebrane, małe zakupki zrobione...wiecie że juz powoli zaczynaja się wyprzedaże letnich ciuszków...
dziekuje za zyczenia i zapraszam na ciateczko...jesli tylko ktos jest w centrum...
dzisiaj to chyba Ty do mnie na kawkę wpadniesz;-)
Bardzo chetnie...i lody w macu zaliczymy...ale czy jest wesołe miasteczko to nie wiem...
Atali wszystkiego najlepszego dla mężowego!!!
Gon1a czekamy na foty...
Karlita sesja nie zając...zrobicie później...trzymamy kciuki żeby z uszkiem Gabi było wszystko ok...wypij kawke i zjedz śniadanko
zdjęcia odebrane, małe zakupki zrobione...wiecie że juz powoli zaczynaja się wyprzedaże letnich ciuszków...
dziekuje za zyczenia i zapraszam na ciateczko...jesli tylko ktos jest w centrum...
Madzia wpadaj na kawkę ;-):-)
dzisiaj to chyba Ty do mnie na kawkę wpadniesz;-)
Madzienka ode mnie też najlepsze życzenia z okazji imienin wykorzystuj póki możesz a nie wiesz czy nadal jest wesołe miasteczko przy Olimpie? może tam się wybierzemy z dziewczynkami spacerkiem?
Bardzo chetnie...i lody w macu zaliczymy...ale czy jest wesołe miasteczko to nie wiem...
Atali wszystkiego najlepszego dla mężowego!!!
Gon1a czekamy na foty...
Karlita sesja nie zając...zrobicie później...trzymamy kciuki żeby z uszkiem Gabi było wszystko ok...wypij kawke i zjedz śniadanko
Ostatnia edycja: