reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

ja juz jestem....ale na dworze bosko....
zdjęcia odebrane, małe zakupki zrobione...wiecie że juz powoli zaczynaja się wyprzedaże letnich ciuszków...:tak::tak:

dziekuje za zyczenia i zapraszam na ciateczko...jesli tylko ktos jest w centrum...
image.jpg

Madzia wpadaj na kawkę ;-):-)

dzisiaj to chyba Ty do mnie na kawkę wpadniesz;-)

Madzienka ode mnie też najlepsze życzenia z okazji imienin :tak::tak: wykorzystuj póki możesz :tak::tak::tak::-D:-D a nie wiesz czy nadal jest wesołe miasteczko przy Olimpie? może tam się wybierzemy z dziewczynkami spacerkiem? :confused::confused:

Bardzo chetnie...i lody w macu zaliczymy...ale czy jest wesołe miasteczko to nie wiem...

Atali wszystkiego najlepszego dla mężowego!!!

Gon1a czekamy na foty...

Karlita sesja nie zając...zrobicie później...trzymamy kciuki żeby z uszkiem Gabi było wszystko ok...wypij kawke i zjedz śniadanko

Ostatnia edycja:
reklama
witam
madzieńka Najlepsze życzenia imieninowe i duży buziak :tak::-) gdybys kiedys miała dylemat co zjeść w pracy to polecam oferta my czasem zamawiamy, zawsze świeze i dosyc duze porcje, mozna sie najesc:tak: (polecam zieloną, na fotkach nie wyglądają dobrze, ale w realu ok:tak:)
karlita to sie strachu najadłas:no: dobrze, ze wszystko ok i mam nadzieję, ze z uszko nie bedzie juz bolało:tak: szkoda, ze sie wyprowdacie:-(
antuanetka a my kiedy sie umówimy wreszcie na kawe i ploty? zaczynam juz tęsknić:zawstydzona/y: a sesja na pewno super wyjdzie:tak:
madziarka badzo sie ciesze, ze na wszytskie pytania lekarza odpowiadasz "jest ok" :tak:oby tak do końca:tak:

My nadal siedzimy w domu, ale tym razem u tesciowej:-p Jula nadal kaszle, ale podobno ma prawo jzcze przez tydzień, więc cierpliwie czekamy:tak: poza tym czuje sie dobrze:tak:
zmykam miłego dnia i spacerków

Ostatnia edycja:

madzienka
nie kus tym ciachem bo jeszcze sie skusze i wpadne na ciacho w koncu 2 kroki;-)
karlita dobrze ze to nie gąbka jednak, a Ty az do Opola sie wyprowadzasz?? niby nie koniec swiata ale kawałek do Lublina, mam rodzinke tam fajne miasteczko, moja rodzinka na szkolnej mieszka a tam chyba jedyna podstawówka jest:-)
anaconda a Ty gdZie?? gdzie Cie niesie?? ani mi sie wasz:no:
mirosia widzisz juz wszystko sie poukładało, u mnie Asia po ince miała wysypke jak dłuzej bedzie kupa zielona to idz do lekarza bo to małę dziecko
sienio zdrówka dla Julci

Nie macie litosci idzcie na spacerki poczytajcie ksiazki a piszcie mniej:-D:-D:-D
(zartuje!!!!!)

Dzieki dziewczyny za wspolny spacerek:-)

My dzis po imporezie w przedszkolu...wystep udany Panie sie postaraly daly dla Kazdego rodzica dyplomy z podziekowaniami za wsparcie i dla przedszkolaka plus teczki pieknie udekorowane z calorocznymi pracami......a od M piekna laurke......

Rodzice mieli za zadanie rozpoznac prace dziecka na kt narysowali swoich rodzicow:-Dmilo bylo zobaczyc siebie oczami dziecka:-D:-D:-D

Mirosia to nie musi od razu byc tak ze zlobek to jedno wielkie siedlisko bakterii......i nie jestv regula to ze zaraz bedzie znosil do domu i mala bedzie chorowala....to wszystko zalaze przede wszystkim od dzioecka ale i od wielu jeszcze innych rzeczy.......M w zlobku nie chorowal praktycznie jakby to sie wiekszosci wydawalo niemozliwoscia a jednak......B sie urodzil to M zlapal infekcje i mimo ze czasem zapomnial sie i kaszall na niego to nic B nie bylo...pozniej poszedl do przedszkiola i nie kazda infekcja odrazu byla poczatkiem infekcji B.Takze sprobuj i samam zobaczysz i ocenisz sytuacje......
Madzienka Wszystkiego Naj Naj Naj......;-)a gdzie sa takie wyprzedazre.....chociaz ja juz pasuje z zakupami w ostatnich dniach juz i tak zaszalam i obkupilam M.......:zawstydzona/y:
Karlita oby z uszkiem bylo juz wszystko ok....:no:szkoda ze Nas opuszczasz oby Wam sie dobrez tam mieszkalo......
Anaconda ale masz spiocha w domu.....
Justyna ale sie ostalas w rejestracji spoko z malym dieckiem ty;le czasu:no:
Marta zdrowka dla Was....
Sienio a jednak nie wytrzymalas w domu musialas byc bardzo zdesperowana ze ucieklas nawet do tesciowej:-D:-D:-D:-D
Antuanet z niecierpliowscia czekam na foteczki......
Iwonka jak egzamin?????
Sunday Elza fajnie macie z tymi wakacjami:-)

Ja zamiast cos robic pozytecznego a przede wszystkim zrobic pranie korzystajac ze slonka to siedze przy pozeraczu czasu:zawstydzona/y:zaraz B sie obudzi bo drzemkuje na balkonie i trzeba pomyslec o jakims spacerku...dzisiaj mam wizyte u dentysty plomba mi pekla i niestety gwarancja minela znowu zaboli w portfelu FUCKKKKK!!!!!!!!!!

gon1a w sumie to się przyzwyczaiłam, a sąsiedzi bezpośrednio w klatce jeszcze nikt nie mieszka, ale na bloku ok dużo młodych ludzi:tak:

karlita woskowina:eek: aż tak, ale nie zazdroszczę tego wysięku

mirosia ja to podczas karmienia wogóle kawy nie piłam

my siedzimy w domu, bo nam zakładają drzwi, myślałam, że to szybciej będzie:eek:
Hubert ok, apetyt ma, żadnych objawów innych chorobowych nie ma, na brzuszek nie narzeka, ale kupy jeszcze jakieś rzadkie:sorry: nie wiem w końcu, obstawiam te zęby, no albo po jakimś jedzeniu, tylko po jakim jak wszyscy jedliśmy to samo, a tylko jego by złapało.

a jutro mam jeszcze wyjazd po skierowanie na badania, ale i tak chyba się nie wyrobię jutro tylko czwartek mi zostanie, o madzienkę wykorzystam jutro jak coś, madzienka mogę?

hej dziewczynki

myślałam, że jak będę na tym L4 to będę mieć więcej czasu na BB, a tu wychodzi inaczej. Antonio jest bardzo absorbujący, ciągle tylko mama i mama. Jak on idzie spać w południe to ja też. Tylko dziś odpuściłam sobie drzemkę z syniem bo muszę zrobić prezentację na zaliczenie, a że zjazd w ten weekend to czasu coraz mniej. Wieczorem też padam z chłopakami o 20.

Antoniuszek nadal zasmarkany, idę z nim dzisiaj na lekarza, niech go osłucha.

W czwartek mam usg, to dokładne, sprawdzające czy dzidzia nie jest upośledzona. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.

Ja fizycznie czuję się coraz lepiej, już nie wymiotuję, mdłości też coraz rzadziej mnie nawiedzają.

Wszystko byłoby fajnie tylko, że zwaliło się na nas trochę problemów i nie bardzo wiemy jak wszystko poukładać. Jeszcze żeby mój m. był bliżej, a tak to on tam, ja tu, próbujemy jakoś to wszystko obgadać przez tel albo gg ale wiadomo, że to nie to samo co rozmowa twarzą w twarz i bycie ze sobą prawdziwie, a nie tylko wirtualnie.
unhappy.gif

karlitko ależ niefortunna przygoda, współczuję nerwów i stresu, a z tym prywatnym lekarzem to myślę dobry pomysł.
marz super, że jesteś zadowolona z występu i prezentów.
sienio oby kaszlisko szybko zniknęło.
mirosia no widzisz jaka ty super zorganizowana babeczka. :-)

Witajcie,

Ja na szybkiego bo zaraz J przyjedzie i na wieś jedziemy:crazy:

Dzisiaj odświeżyliśmy z Michałkiem nasze fryzurki, Mały teraz śmiesznie wygląda bo przyzwyczaiłam się do jego długiej czupryny:tak:. Teraz drzemie i chyba będę zmuszona budzić go:-(

Karlitka, jak ja Ci współczuję tego stresu:no:, dobrze że to nie ta gąbka. Ale i ja też zasięgnęłabym jeszcze porady u innego lekarza:tak:

Madzienka wszystkiego dobrego w dniu imienin:-),
mmm ciacho pycha:laugh2:

Atali oj widzę że Twoja rodzinka to majowa:-D, Sto Lat dla męża!!!

Maltanka super że H ma się lepiej:-)

Sunday i jak tam dzisiaj dzionek w pracy?

Marz współczuję wizyty u dentysty, moze warto zmienić gabinet:confused:
Super że występy w przedszkolu były piękne:-)

Anaconda oo jaki śpioszek z Majki:tak:i o której wstała? Powodzenia u dentysty:tak:

Mirosia fajnie ze dajesz radę z dwójką dzieciaczków jak M w pracy;-)

Gona czekamy na fotki z dnia mamy:tak:

Madziara trzymam kciuki za wizytę i czekam na wieści po...:-)

madzienka nie kus tym ciachem bo jeszcze sie skusze i wpadne na ciacho w koncu 2 kroki;-)

zapraszam....

Madzienka Wszystkiego Naj Naj Naj......;-)a gdzie sa takie wyprzedazre.....chociaz ja juz pasuje z zakupami w ostatnich dniach juz i tak zaszalam i obkupilam M.......:zawstydzona/y:

w h&mie zaczęły sie ale na razie bez wiekszych rewelacji...

współczuje wizyty u dentysty..
ja idę jutro...

a jutro mam jeszcze wyjazd po skierowanie na badania, ale i tak chyba się nie wyrobię jutro tylko czwartek mi zostanie, o madzienkę wykorzystam jutro jak coś, madzienka mogę?

możesz...;-):tak:

Fogia tulaski na problemy...

Justyna pokażcie nowe fryzurki...

Ostatnia edycja:
A my dzisiaj zaszalałyśmy i poszłam z Mają do fryzjera, tak pod wpływem chwili i Maja ma krótkie włoski :tak::tak::tak: oj jakie fajne po takim czasie wiecznie długich :tak::tak::tak::tak:
A teraz obiadek jemy i zaraz do dentystki spacerkiem śmigamy :tak:
Justyna wy już dzisiaj na wieś wyruszacie? Co tak wcześnie? :confused::confused::confused: pochwal się fryzurką Michałka :tak::tak:
Gon1a koniecznie pochwal się foteczkami z dnia matki, u Mai jutro :tak::tak: a Asi powiedz że może w następnym tyg się spotkamy bo w tym już nie da rady :-:)-(
Marz no to chyba dumna byłaś z synia co? a kiedy masz tego dentystę? :confused::confused:
Atali ojej ale się zebraliście w maju z urodzinami :-D:-D wszystkiego najlepszego dla mężastego :tak::tak:
Karlita o kurcze to aż tyle woskowiny się nazbierało :szok::szok: lepiej idź prywatnie do laryngologa i to skonsultujcie :tak::tak::tak:
Fogia oby problemy szybko się pozytywnie rozwiązały :tak::tak:
Mirosia chyba inkę będziesz musiała odstawić :-:)-( obserwuj dalej Marzenkę z tymi kupkami :tak::tak:
Dobra zmykam bo się do dentystki spóźnimy

reklama
Cześć dziewuszki
Nie zagladałąm dawno, bo mielismy weekend w Poznaniu na komunii a potem przeciez normalny tydzień. Teraz niestety jestem do końca tyg na L4. tak się złożyło że gabi kaszlałą w nocy ma nieziemski katar no i pani lekarka powiedziałą ze jej gardło jest nieciekawe z jakimś bąblem:szok: Na razie mamy elofen i tantum verde zobaczymy jak to dalej będzie w piatek udamy się ,skontroloać to oby ic sie nie rozwinęło.
ja musiałam iść na zwolnienie bo nie dał rady, w pracy oczywiscie niby wszyscy to rozumieja ale zobaczymy jak to dalej będzie cóż :sorry: Gabi najważniejsza

W piątek i tak śmignę do pracy bo mam ważne spotkanie umówione z człowiekiem z zewnątrz i chociaż odwiedzę koleżankę która urodziła wczoraj z komplikacjami, podobno cały odział jej mówi że im mocno strachu napędziła:szok: jakiś krwotok miała bo urodziła naturalnie a i tak musieli ja rozcinać bo szew po cesarce się jej roszedł:szok:

Dziewczyny będę zagladać a teraz muszę już kończyć i troszke mmieszkanie ogarnąć

Do góry