reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Dzień dobry...ale pieknie dzisiaj na dworze....wstawac spiochy i ruszac na spacerki, bo od jutra podobno pogorszenie pogody:huh:

Karlita jak nocka...udało sie pozbyc gabki z uszka??
ach ta wasza gabrycha to ma pomysły, jak nie nos to ucho:sorry:
powodzenia na sesji...czekamy na relacje...

Madziarka to czekamy na wieści czy idziesz na wizyte dzisiaj....

Anaconda jak się wstawało...trzymam kciuki za dentystę....
idziecie dzisiaj na spacerek??
aaa mam 3 kupony jakbys była chętna to dawaj znac zaklepie je dla Ciebie;-)

Antuanet nie ma sprawy...czekam na fotki...a dla Wikusi zdróweczka...

Maltanka jak wasza nocka i jak czuje sie Hubercik??

miłego dnia!!!

reklama
Witam :-):-)
To niewiarygodne ale Maja jeszcze śpi a ja wstałam kawkę sobie zrobiłam i do komputerka zasiadłam :tak::tak::-D:-D
Miałam ją puścić do przedszkola ale wstawać mi się nie chciało więc dzisiaj gościmy się cały dzień razem :tak::tak: no a po obiadku wizyta u dentystki :tak::tak:
Madzienka ja na spacerek chętna, jak będziesz popołudniu wolna to dawaj znać :tak::tak::tak:
Maltanka i jak Hubercik? :confused::confused:
Karlita o kurcze ale ta twoja Gabi ma pomysły, mam nadzieję że gąbka wypłynęła z uszka do rana :confused::confused: i kto by pomyślał że głupia gąbka może być zagrożeniem :szok::szok::szok::szok: te dzieci są nieprzewidywalne :szok::szok:
Antuanet super że sesja udana :tak::tak: mam nadzieję że się potem pochwalisz :tak::tak:
Justyna super że spacerki udane :tak::tak: wybiegane dziecko to zmęczone dziecko, a zmęczone dziecko to szybki sen :-D:-D:-D:-D
Sunday tylko patrzeć jak będą wakacje i odpoczniesz troszkę :tak::tak: zapisywaliście się do dentysty?
Madziarka ja też trzymam kciuki za wizytę i lepiej idź :tak::tak::tak: jak to się mówi "strzeżonego Pan Bóg strzeże" :tak::tak:
Misia no niedługo zaczną się długie dyskusje z Natalką i wtedy nic jej nie zdołasz powiedzieć bo będzie miała własne zdanie :-D:-D
Elza no ja też nie byłabym zachwycona gdyby mi przyszło wstawać o godz.5 rano :sorry::sorry:
Kawę wypiłam, mega posta napisałam a Maja nadal śpi :szok::szok:
Aha dziewczynki dzięki za wczorajszy super spacerek - chcę takich więcej :tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
Ależ ze mnie gapa...

Madzieńka wszystkiego naj z okazji Imieninek!!!! niech spełnią się wszystkie marzenia, zdrówka, pogody ducha, zrozumienia i miłości!!!!! No i kolejnego maleńkiego członka rodziny!!!!! :tak:;-)
Podsyłamy moc całusków!!!!

Anaconda
nieźle Maja się rozespała... ale dobrze, czasami tak trzeba

Madzienka a no pięknie dziś na dworku... my od rana korzystamy, Nela biega i bawi się w piachu ;-)

A ja idę robić kawusię i zasiadam na słoneczku się wygrzać... dobrze że zupkę mam z wczoraj to nie muszę się spieszyć :-D

madzienka Wszystkiego Najlepszego!!!

elza
u nas zęby w ogóle późno zaczęły wychodzić, mam nadzieję, że dzięki temu będa zdrowsze-tak słyszałam

karlita :szok: i jak Gabi? wypłynęła ta gąbka?

misia mi wczoraj to zimno było:-D a ty mówisz, że duszno i "nie kłuć się":-D:-D:-D

Witajcie

U nas nocka ok, przespana, wczoraj na dworze zwiedzaliśmy okolicę, dzisiaj też jest ok, także się obserwujemy.
I nie wiem co jeszcze miałam napisać, bo mi drzwi przyszli zakładać i wybili mnie z tropu:sorry:

Ostatnia edycja:
Madzienka ja na spacerek chętna, jak będziesz popołudniu wolna to dawaj znać :tak::tak::tak:

Anaconda prace kończe dzis o 16, rodzice odbierają Julcie wiec kolo 17 spokojnie mozemy umowic sie...

Madziarka korzystaj korzystaj...

Rozmawiałam z Karlita...gabka nie wypłynęła...Gabrysia pojechała z E na izbe na chodźki, trzymamy kciuki...
Karola pisz pisz jak Gabi...

mam w planach wykorzystac ostatni dzień nuieobecności kierowniczki więc znikam na trochę...;-);-);-)

Madzienka ode mnie też najlepsze życzenia z okazji imienin :tak::tak: wykorzystuj póki możesz :tak::tak::tak::-D:-D a nie wiesz czy nadal jest wesołe miasteczko przy Olimpie? może tam się wybierzemy z dziewczynkami spacerkiem? :confused::confused:
Karlita kciuki zaciśnięte, oby obyło się bez większej interwencji :tak::tak:
Maltanka pogoń pana żeby wszystkie drzwi szybko zamontował :tak::tak:
Maja wreszcie wstała więc idę szykować jej śniadanie :tak::tak:

witam po kilku dniach niobecnosci
podczytywałam Was w niedziele na wykładzie ale juz nie pamietam co komu miałam pisac:zawstydzona/y:
wczoraj dzien mamy i taty udany
dziewczynkom ciocie nakreciły papiloty z rana, miały porobione fryzury natapirowane włosy troszeczke polakierowane i z kwiatem wpietym z boku i pieknych sukniach, było przedstawienie o ksieciu ktory wybierał na balu kandydatke na zone ciut z kopciuszka ciut z ksiezniczki na ziarku grochu potem wybranka tanczt=yła walca z "ksieciem", potem były wierszyki, potem pokza tanców i na koncu walc angielski w parach tanczyli a na koncu pokaz karate, super na prawde a ja tylko biegałam za MAckiem żeby go nie rozdeptali:-D jak wrzuce fotki na kompa to moze i na bb dostałam mini album z moim zdjeciem w srodku i Asi rysunkami a tata dostał bryloczek do kluczyków taki lisc z gipsu malowany
Asia wierszyk głosno mega mowiła tylko jej sie troche pomyliło ale i tak było super;-)
karlita co Gabi zrobiła, jeju dZieci maja pomysły:szok: oby skaczyło sie szczęśliwie
anaconda zaliczacie dzis dentystke, my jutro:-D Asia z tata jedzie, w niedzilee w kosciele dopytywała sie keidy jedzie do tej cioci co u niej była z Mają:-D obiecałam ze nie długo jak bedzie grzeczna bo sie troche wierciła
madzienka najserdeczniejsze zyczenia imienionowe
elza Ty pytałas o kotki mam 4 do wyboru do koloru, jeszcze sa za małe bo jeszcze nie wszystkie widza na oczy, bede pamietała o Tobie, one maja dopiero 2 tydzien ale sa słodkie:-)
maltanka juz oprzyzwyczaiłas sie w nowym miejscu?? jak sąsiedzi??
madziarka idz do lekarza tak dla pewnosci
i nie wiem co jeszcze miałam pisac hmmm..... pogoda super sie zapowiada wiec korzystajcie z niej, nie wiem jakie sa prognozy ale na weekend musi byc ładnei bo jedziemy na zjazd z mezowym i dziecmi do sielpi wielkiej

Witam dziewczynki:-)

Jak a niewyspana jestem<Szymuś się wiercł w nocy, a z rana jak Tymek przyszedł o 7 to się cwaniaczek odwrócił i dalej w kimonko - i jeszcze godzinke pospał;)
Dziś mój J ma urodzinki:) W sumie cała nasza rodzinka w ciągu 10 dni świętuje urodziny:-D

Karolina, jejuuu, ale Gabi wymysliła:szok:

lece. bo na działke smigamy....

reklama
hej dziewczynki
matko jak mnie brzuch boli ze stresu .... Rano obdzwoniłam przychodnie i Luxmed ale nie było laryngologa rano więc E pojechał na IP z Gabi czekali z 2h bo obchody były. Okazało się ze to nie gąbka a zrolowana woskowina :eek: ja tam widziałam gąbkę :rofl2: Powiedziano, że Gabi ma ucho wysiękowe czyli że w błonie bębenkowej zbiera się wydzielina. Przyczyn moze byc wiele. Zrobili jej badania. Po czym stwierdzono ze to moze być po przebytej anginie jeszcze. nie dostała nic na to .... mamy odczekać 3 miesące od zakończonej anginy, udaę sie na kontrolę do poradni laryngologicznej ale i tak mam w planach skonsultować to wszystko z prywatnym laryngologiem.

to teraz moze kawa i jakieś śniadanie bo wczesniej nie mogłam nic przełknąć ....

niestety odwołałam sesję bo E nie ma czasu więc zdjęć nie będzie bo sama sobie nie dam rady z dwójką zwłaszcza że ostatnio Norb jest na nie a Gabi to w sumie zależy od humoru ....

Do góry