reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
gdzie to???:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:nie wiem....koła ktorej spoldzielni
Tam gdzie euromed??

Madzienka na ul. Harnasie (tam jest sklep Lux, Żabka, Kolporter, spółdzielnia Czechów- administracja, tam też babki sprzedają warzywa). jak masz ul. Zakopiańską i takie dwa wieżowce jeden taki długi nie pomalowany (siwy), a drugi mniejszy kremowy, obok jest taki budynek Apteka, to za tym długim budynkiem za blokami jest ten targ.

my kupiliśmy zwykły świerk, innych nie mieli.

myślę, że wytrzyma, kiedyś to nawet zaczęła nam rosnąć:tak::-D nasza jest cięta.

sundey jakiś ciemny, kasztan, brąz coś w tym stylu. kiedyś miałam pasemka, potem blond, ale wykańczały mnie te odrosty i wróciłam do ciemnego.

Ja tez nie znosze odrostów,ale najlepiej sie czuje w jasnych. Choc mój M dzisiaj powiedzial jak wrocilam ze ladnie mi w ciemnych i zebym sobie zrobila ciemne!:eek:;-)

reklama
Do góry