reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam w mroźne popołudnie.choinka,kupiona ale nie przywieziona,bo się w samochód 2 nie zmieściły,bo M musi złożyć siedzenia.
Słoninka się topi,Julu w wannie chlapie,bo włosy mu ścinałam a M z Olkiem na sanki poszli:tak:.Spożywka już kupiona i dziś pierwsze ciastka drobne będę piekła - maszynkowe ze skwarek.:tak:

reklama
Witam się i ja:-):-):-)
U nas rodzinna sobota tak więc na kompa brak trochę czasu:sorry::sorry:
Maja śpi i jak tylko wstanie to ubieramy choinkę, u nas malutka i sztuczna ale lepsza taka niż nic:sorry::sorry:
Maltanka nie wiem do której "natura" chyba do 18 a w soboty do 14.
A jutro to chyba niedziela handlowa jest?
Mi też się nie chciało nic dzisiaj gotować i zamówiliśmy pizzę - Maja najbardziej się cieszyła:tak::tak::tak:
Nie wiem jak wy ale ja mam nadzieję że ta zimowa aura utrzyma się do świąt:tak::tak::tak:

My wczoraj zamowilismy chińczyka ze Zlotego Smoka!Nie jest tanio ale pycha!!!!Teraz jemy pozny obiad,schabowego z ziemniakami i surowką!

No!My już mamy choinkę ubraną!!!Maksio zakładał bombki-od razu wiedział co i jak-tylko skąd!:eek:
A u Was jak juz stoi drzewko???

A jutro to chyba niedziela handlowa jest?

no właśnie czy jutro przypadkiem nie niedziela handlowa?

no to choinka ubrana.
lampki były bardzo interesujące, ale dałam młodemu biszkopta, siedział na leżaczku i się aby przyglądał.

ale skończyliśmy ubierać i młody poszedł do swoich zabawek. :tak: później nie interesował już jakoś bardzo choinką.

miałam robić pierniczki i nie chce mi się, chyba nic z tego nie będzie.

Witam lubelskie mamusie:):)
wprosiłam sie do Was na forum juz jakis czas temu, ale nie maiłam czasu zaglądać. teraz troszkę odpoczywam no i małż komputera mi nie zarekwirował wiec postanowiłam sie odezwać:):) U nas też choinka juz stoi, byliśmy na Krakowskim i dostaliśmy drzewko od Radia Lublin:) a co...

widzę że u Was przygotowania do świąt pełna parą idą:) my jedziemy do rodziców:) wieć nic nie muszę szykować:) bedę tylko musiała coś na Sylwestra zorganizować:)bo z moim brzuszkiem to raczej posiedzimy w domku:):)

pozdrawiam i miłego wieczoru życzę:)

mandziula witaj!!! Odzywaj się jak najwięcej,bo potem po narodzinach czasu będzie brak. Skad jestes?Bo chyba mnie omineło twoje przedstawianie się!:eek::-( sorki!!!

Maltanka rób pierniczki-jak zacznie sie to juz leci!!!!:-)

widzę że u Was przygotowania do świąt pełna parą idą:) my jedziemy do rodziców:) wieć nic nie muszę szykować:) bedę tylko musiała coś na Sylwestra zorganizować:)bo z moim brzuszkiem to raczej posiedzimy w domku:):)

mandziula zaglądaj częściej do nas:tak:

my też do rodziców to ja bardzo nic nie robię najwyżej upiekę jakieś ciasto, niech teściowa robi, a co...

mandziula Ty masz termin na początek lutego?
my też w tamtym roku w sylwestra siedzieliśmy w domku, też już byłam prawie, że jedną nogą na porodówce:-);-)

reklama
Do góry