reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam w mroźne popołudnie.choinka,kupiona ale nie przywieziona,bo się w samochód 2 nie zmieściły,bo M musi złożyć siedzenia.
Słoninka się topi,Julu w wannie chlapie,bo włosy mu ścinałam a M z Olkiem na sanki poszli:tak:.Spożywka już kupiona i dziś pierwsze ciastka drobne będę piekła - maszynkowe ze skwarek.:tak:

reklama
Witam się i ja:-):-):-)
U nas rodzinna sobota tak więc na kompa brak trochę czasu:sorry::sorry:
Maja śpi i jak tylko wstanie to ubieramy choinkę, u nas malutka i sztuczna ale lepsza taka niż nic:sorry::sorry:
Maltanka nie wiem do której "natura" chyba do 18 a w soboty do 14.
A jutro to chyba niedziela handlowa jest?
Mi też się nie chciało nic dzisiaj gotować i zamówiliśmy pizzę - Maja najbardziej się cieszyła:tak::tak::tak:
Nie wiem jak wy ale ja mam nadzieję że ta zimowa aura utrzyma się do świąt:tak::tak::tak:

My wczoraj zamowilismy chińczyka ze Zlotego Smoka!Nie jest tanio ale pycha!!!!Teraz jemy pozny obiad,schabowego z ziemniakami i surowką!

No!My już mamy choinkę ubraną!!!Maksio zakładał bombki-od razu wiedział co i jak-tylko skąd!:eek:
A u Was jak juz stoi drzewko???

A jutro to chyba niedziela handlowa jest?

no właśnie czy jutro przypadkiem nie niedziela handlowa?

no to choinka ubrana.
lampki były bardzo interesujące, ale dałam młodemu biszkopta, siedział na leżaczku i się aby przyglądał.

ale skończyliśmy ubierać i młody poszedł do swoich zabawek. :tak: później nie interesował już jakoś bardzo choinką.

miałam robić pierniczki i nie chce mi się, chyba nic z tego nie będzie.

Witam lubelskie mamusie:):)
wprosiłam sie do Was na forum juz jakis czas temu, ale nie maiłam czasu zaglądać. teraz troszkę odpoczywam no i małż komputera mi nie zarekwirował wiec postanowiłam sie odezwać:):) U nas też choinka juz stoi, byliśmy na Krakowskim i dostaliśmy drzewko od Radia Lublin:) a co...

widzę że u Was przygotowania do świąt pełna parą idą:) my jedziemy do rodziców:) wieć nic nie muszę szykować:) bedę tylko musiała coś na Sylwestra zorganizować:)bo z moim brzuszkiem to raczej posiedzimy w domku:):)

pozdrawiam i miłego wieczoru życzę:)

mandziula witaj!!! Odzywaj się jak najwięcej,bo potem po narodzinach czasu będzie brak. Skad jestes?Bo chyba mnie omineło twoje przedstawianie się!:eek::-( sorki!!!

Maltanka rób pierniczki-jak zacznie sie to juz leci!!!!:-)

widzę że u Was przygotowania do świąt pełna parą idą:) my jedziemy do rodziców:) wieć nic nie muszę szykować:) bedę tylko musiała coś na Sylwestra zorganizować:)bo z moim brzuszkiem to raczej posiedzimy w domku:):)

mandziula zaglądaj częściej do nas:tak:

my też do rodziców to ja bardzo nic nie robię najwyżej upiekę jakieś ciasto, niech teściowa robi, a co...

mandziula Ty masz termin na początek lutego?
my też w tamtym roku w sylwestra siedzieliśmy w domku, też już byłam prawie, że jedną nogą na porodówce:-);-)

reklama
Do góry