reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

maltanka gratuluje zostania ciocią... chłopczyk czy dziewczynka????

chłopczyk:tak::tak::tak:

jakos nie mam weny do pisania, to siedzenie w domu mnie wykancza psychicznie a tu jeszcze tydzień...
Jula ma sie dobrze, tylko kaszle, ale to od kataru:tak:
Troche sie wczoraj zdolowalam, bo u mnie w pracy znów zmiany:no: i znów nie wiadomo czego sie spodziewac i jak tam pracowac?:sorry2:

oby wszystko się wyjaśniło

aaajjjj coś mi siedzi na żołądku:dry: chyba się zasłodziłam ciastem:sorry2:

reklama
witam,
nie nadrabiam,bo padam po dniu na wsi,w powrotnej drodze już nie wiedziałam,jak usiąść by krzyż nie bolał:dry:przed wyjazdem jeszcze musieliśmy wstąpić do Olimpu po kaloszki dla Natalki,bo akurat zaczęło padać a na wsi trawa...efekt był taki,że Natalka prawie cały dzień w nich chodziła:-D
co ja jeszcze miałam:confused:

aaaaa,.......wiem:tak:WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO MAMUŚKI!!!!!:-)

Ostatnia edycja:
sienio tydzień szybko zleci...tyle już wytrzymałyście ...dacie radę..zdrówka podsyłam...i oby w pracy wszystko było ok...
maltanka i jak żołądek...
misia o widzisz a ja kupuje kalosze małemu już 2 miesiąc i kupić nie mogę...

Witajcie,

po pierwsze - wszystkiego najlepszego z okazji wczorajszego Naszego święta!!!!!

Anaconda zaciskam kciuki za teściową.... i czekam na dalsze wieści...

super pogoda nam się trafiła - cieszę się że z Mają na dworku możecie spokojnie przesiadywać!!!!

My po pikniku - rewelacja, ja wymęczyłam się na maksa :-p ale wróciłam do domu szczęśliwa - bo dzieci szczęśliwe :tak:;-):tak: a przecież to wszystko robi się dla nich... i powiem Wam że też jestem w szoku że tak fajnie się rodzice potrafili zintegrować... zresztą dzieciaki też :-D

My po pikniku jeszcze mieliśmy grupowe "After party" w takiej chacie - restauracji gdzie atrakcją były kozy... dzieciaki non stop siedziały na dworze i je karmiły - wszystkim co było pod reką... począwszy od paluszków po pierogi liście... kozy wszystko jadły - ciekawe jak dziś się czują :-D:-D:-D:-D:-D

Moje dzieciaki wyszalały się na maxa - Julcio przeszczęśliwyyy.....całe szczęście że w nocy spały spokojnie - tylko kilka razy coś przez sen gadały i poszczególne dzieciaki wymieniali na zmianę z Nelą :-D:-D:-D

Antuanet a jak u Was piknik??? pewnie rogaliki furorę zrobiły co?

Karlitka nie chciało ci się iść czy wybierać? :-p bo mam nadzieję że i Wam się podobało...

Madzieńka dzięki jeszcze raz za zaangażowanie w stroje...
Bluzeczki mieliśmy obłędne nie? widać było nasze dzieciaki z daleka :-D

Emilka cieszę się że rozmowa o pracę wyszła... oby dobrze i miło ci się tam pracowało...
no właśnie - jeśli to nie tajemnica to pisz w którym radio będziesz - będziemy do ciebie dzwonić i zamawiać taksówy od was :tak:;-)

Super macie z tą papugą... i nie dziwię się że dziewczynki zachwycone...

mirosia super że Marzenka tak ładnie na wadze przybiera... no widzisz - daj dziecku spać ;-):-D

Marz zdrówka dla Was!!!!

Sienio dasz radę!!!! a pracą jeszcze tydzień się nie przejmuj... może zmiany przyjdą na lepsze?

Misia moje też uwielbiają w kaloszach chodzić :-p Brawa dla Natalki za piękne postępy...!!!!

Maltanka jak brzuszek? no i gratulacje ciociu ;-)

Atali dobry tekst z siusiakami :-D:-D:-D:-D

jak udały się odwiedzinki rodzinki???

Mandziula jak uczulenie - odpuściło ci troszkę???

Jejku ja zwariuję... wczoraj wróciliśmy późno, zanim troche się rozpakowałam, umyłam to poszłam spać bardzo późnooo... a dziś co - miałam spać dopóki M. z dzieciakami zrobią mi śniadnako... a wstałam pierwsza - śnaidanie na stole już stoi gotowe i czekam na towarzystwo aż wstanie :dry: a zaraz będę śpiąca.... i jak to dogodzić ciężarówce? :-D

Idę zrobić sobie zielonej herbatki....

Ostatnia edycja:
wczoraj czułam o 00:30 kopniaczki mojego synia :-) ma wykop :happy2:

Chalatek, jak byłam w ciąży z Pablem i okazało się że będzie ZNOWU:sorry2: chłopak to Olek stwierdził, że "... po co mu ten bachor w domu"-powiedziałam że tak wyszło ale będzie ich trzech i na placu zabaw żaden kolega im nie podskoczy;-):-p:tak: - przemówiło to do niego i teraz za Pablem przepada i to z wzajemnością;-):tak::tak:.

haha no to super :-) pewnie,że chłopaków też czasem jest mieć fajnie bo obronią czy coś,ale dziewczynki są takie słodkie ;-)

Ostatnia edycja:
DSC_1095.jpg

hej dziewczynki, przyszłam się torcikiem pochwalić;) i zmykam, bo zaraz na rodzinny spacerek wyruszamy:)

Witajcie:)

My już w domku i nawet rozpakowani:-), teraz zastanawiamy się co zjeść na kolację:tak:
Michałek z tatą oglądają Gumisie:cool:

Emilka
ha ha ha Natalka bystra he he, ciekawe czy mój łobuziak będzie miał takie śmieszne teksty:confused:

Sunday jak tam u Was, jak wyjazd? Maksio zdrowszy?

Maltanka pyszne to ciastko? Dla nas tak;-). Gratki za zostanie ciocią:happy2:

Madzienka, Madziara super ze piknik udany:happy2:

Atali wow wow wow cudo!!!!! Musi być pyszniutki, powiem Ci ze masz wiele talentów:-)

Eliza dobrze że główka już nie boli:-)I jak impreza Czarka? Czekamy na jakąś foteczkę:tak:

Marz zdrówka dla B:tak:Super że juz wróciliście do domku:-)

Misia super że wyjazd udany, ale bólu pleców nie zazdroszczę:no:

Mandziula
a jak u Was, wyjazd do rodziców udany?

Marta na długo zostałaś słomianką? Pawełek oswoił się z dzidzią?

Ewa piszę się na wszystkie wycieczki :tak:(jak zdrówko dopisze)

Mirosia
super że Marzenka prawidłowo przybiera na wadze :)

Zmykam szykować M do nocki, i jeszcze czeka mnie pakowanie na jutrzejszą wizytę kontrolną:eek:, jestem ciekawa jak M zniesie badanie aż mam już lęk przed jutrem:no:

Ostatnia edycja:
witam w niedzielę... dopiero teraz ale dzisiaj dzień na wariackich papierach... rano msza za dziadków a potem imprezka urodzinowa Czarka.... no i musiałam przygotowac się na jutro do pracy....
tak dmuchałem świeczuszki
DSCF0406.jpg

a to najfajniejszy prezent
DSCF0415.jpgchłopak z gitarą....

a potem była u nas tęcza....pierwsza jaką czarek widział
DSCF0426.jpg

no dobra tyle prywaty teraz czytam co u was....

madziara super że wczorajszy dzień taki udany i że wszyscy szczęsliwi....powiedz mi skąd w Tobie tyle energii???? podziwiam
chalatek jak ma niezły wykop tzn. piłkarz....
atali jaki slodki dinozaur...
justynka trzymam kcuki za jutrzejszą kontrole...ale gdzie ją macie?????

udanego wieczorka....

Witam i ja,

my też już pokąpani, dzieciaki zjadły kolację - a dziś tak wcześnie bo wczoraj przez to after party po pikniku dzieciaki miały święto-las (czyt. nie myliśmy się tylko nogi, pupcie, buzie i zębole) ;-):-D więc dziś zjechaliśmy od mamy z obiadku wcześniej żeby na pewno w samochodzie mi się nie pospały - i takim sposobem mam już luzik :tak:;-) dzieci szczęśliwe wykąpane, głowy pomyte, jeżdżą właśnie na rowerach po domu a ja zasiadam z kubaskiem zielonej herbatki dla relaksu ;-)

Atali ślicznie wygląda torcik... ach z chęcią bym takiego podjadła... :zawstydzona/y::-p

Justyna powodzenia jutro na wizycie kontrolej, a o której ją macie?

Chalatek fajne uczucie jak dzieciaczek kopie nie? a macie już jakieś imię? jakieś typy? ;-)

Moja Hania też wygina się i wypina na całego... a że mały brzuch mam (ponoć bo jak dla mnie to on nie jest taki mały) :-p to młoda już wypina nogi i rączki tak że widać gdzie co jest bo cały brzuch mi chodzi :tak:;-):-D

A co reszta bb ciotek porabiała???

reklama
atali Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzin dużo zdrówka, cierpliwości i spełnienia marzeń tych skrytych głęboko w serduszku.... buziaczki

Do góry