reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie

Ja tylko na chwilę, bo idę śniadanie robić
:tak:
Wczoraj się relaksowałam w kuchni i upiekłam ciasto:-D

anaconda
trzymam kciuki za teściową ps. oj huśtawka taaak

mirosia jak po wizycie?

karlita może na Ruskią za bluzkami się przejdź? ostatnio chyba anaconda była

justyna udanego wyjazdu, ps. dzięki

te mochery to zazwyczaj jak trzeba do autobusu, albo do przychodni to cudowne ozdrawiają:wściekła/y:

chalatek czyżbym wyczuwała nutkę niezadowolenia i zawodu, że nie dziewczynka? tak, czy inaczej to przecież twoje dziecko:sorry2:

sunday udanego wyjazdu

emilka pisz jak w pracy? niezły tekst Natalki:-D ps. ja próbuję przyspieszyć trochę, ale najpóźniej za 2 tyg. Macie papugę?

cdn. resztę nadrobię później

reklama
ano właśnie:-)
Wszystkiego najlepszego mamuśki!:tak::tak:

Tymek chodzi mówi że jest FIGLOTEM myślę że ta nazwa dobrze oddaje jego zachowanie:-D:-D
DObra uciekam piec bułeczki, bo się skońcyzły i śniadania nie zjem:sorry2:

witam sobotnie.... wstałam z bólem głowy...myślałam że jak wezmę się za robotę to mi przejdzie...ale wysprzątałam całe mieszkanie a głowa nadal boli....chyba muszę coś łyknąć...

madziara gratuluje wygranej na warsztatach....super że byłaś tam z dziewczynami....
gon1a to u Ciebie są te małe kotki????? bo my jesteśmy chętni na jednego albo dwa....
karlita niezły rozrabiaka z Norbiego.... a może on chciał sprawdzić jak działa klawiatura od środka...:-D:-D:-D
mirosia i jak tam wyspałaś się dzisiaj???????? trzymam kcuki...mała na pewno przybrała na wadze...
anaconda przykro mi że z teściową jest nie najlepiej....ale masz rację pozytywne nastawienie wskazane....tak więc wszystko będzie dobrze...trzymam kciuki
justynka super że wycieczka do skansenu udana...i to w takim towarzystwie...
chalatek gratuluje chłopaka...uwierz mi z chłopakami nie jest źle...a te problemy o których piszesz to nie dotyczą tylko chłopaków dziewczyny też takie są....myslę że to kwestia wychowania i wartości jakie wyniosą z domu...
sunday zapraszam w środę...
emilka jak nic musisz dorobić kluczę do mieszkania żeby uratować kominek
daj znać jak poszło na przesłuchaniu....trzymam kciuki
marzenka witaj w domku...
atali Tymek podaruje Ci czekoladki i pomoże ci je zjeść widzisz jakie masz kochane dziecko... uściskaj tego Figlota...:-D:-D:-D i tego małego przylepkę też..

udanego Dnia Matki...

Witam sobotnio :-):-)
Pogoda super mimo że małe chmurki są, my cały czas na dworku spędzamy :tak::tak:
Dzięki dziewczyny za trzymanie kciuków, teściowa w czwartek ma mieć konsultację kiedy operacja itp :-:)-(
Emilka gratki za nową pracę :tak::tak:
Motylki udanego piknikowania :tak::tak:
Marz oby chłopaki nie rozchorowały się na dobre :tak::tak: i jak wrażenia po KM?:confused::confused:
Mirosia super że Marzenka tak ładnie przybiera na wadze, będziesz teraz spokojniejsza :tak::tak:

chalatek gratuluję synka. Druga będzie dziewczynka;-) A starszy brat ją wszystkiego nauczy:tak:

a powiem Ci szczerze że też tak własnie myśleliśmy żeby był 1 chłopak bo brat bd jej chronił i nauczy także nie jest źle :)

chalatek czyżbym wyczuwała nutkę niezadowolenia i zawodu, że nie dziewczynka? tak, czy inaczej to przecież twoje dziecko:sorry2:

nie no chciałam bardzo dziewczynkę,ale z chłopaka jestem też bardzo zadowolona owszem moje i kocham je odkąd dowiedziałam się że wogóle jestem w ciąży,najważniejsze że jest zdrowe :-)

chalatek gratuluje chłopaka...uwierz mi z chłopakami nie jest źle...a te problemy o których piszesz to nie dotyczą tylko chłopaków dziewczyny też takie są....myslę że to kwestia wychowania i wartości jakie wyniosą z domu...

dziękuję,nie no pewnie że większość daje wychowanie i przykład w rodzinie

Witajcie...my już po super pikniku....powiem szczerze że nie spodziewałam się że aż tak rodzice mogą fajnie bawić się ze sobą...
mecz wygrany przez nasze przedszkole, więc chłopaki spisali się...:-D:-D:-D
zaliczyliśmy szybką wizytę w macu, teraz pora zjeść coś porządniejszego
:tak:

jak to mówią, przy chłopcu, to masz jednego siusiaka do upilnowania, a przy dziewczynce całe stado:-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a tekst Tymusia słodziutki

A Kubuś dzisiaj po 5 wstał coby nie zaspać na piknik:szok: My też dzisiaj mamy rodzinne spotkanie i przedstawienie z okazji dnia mamy i taty:tak: Mam nadzieję że pogoda dopisze. Miałam zrobić ciasto na to spotkanie ale pomyślałam że dla dzieci lepiej zrobić rogaliki i zrobiłam z dwóch porcji:tak: Lecę pod "zimny" prysznic bo jestem neptyk:cool: A jak nie macie planów to wczoraj na parkingu przed Olimp-em rozkładało się wesołe miasteczko. Miłego i słonecznego dnia Wam życzę.

jak piknik???udany...czekamy na foteczki

powinnam się szykować bo jestem w lesie ale tak mi sie nie chce chyba najpierw kawa ;-)
nie chce...no jak to??;-)

Madziarka dziękuję...jest cudny....
udanego after party....

Elza jak głowa??mam nadzieję że odpuściła....

Mamusie wszystkiego najlepszego!!!!

i miłego popołudnia

Witam w dniu naszego Święta Mamuśki
-
samych radosnych chwil życzę.
:-)​
Ja dziś słomianka, małżowy wybył na imprezę pożegnalną dyrektora do Ostrowca a mnie odwiedziła kuzynka M z małą słodką Gabrysią:tak::-). Pablo nie nauczony z młodszymi dziećmi i robił sobie siedzisko z Gabi:tak::-D:-D.
Chalatek, jak byłam w ciąży z Pablem i okazało się że będzie ZNOWU:sorry2: chłopak to Olek stwierdził, że "... po co mu ten bachor w domu"-powiedziałam że tak wyszło ale będzie ich trzech i na placu zabaw żaden kolega im nie podskoczy;-):-p:tak: - przemówiło to do niego i teraz za Pablem przepada i to z wzajemnością;-):tak::tak:.
Anaconda, trzymam kciuki aby lekarze podjęli właściwą decyzję odnośnie leczenia teściowej.:tak:
Madzienka, super że mecz wygrany przez przedszkole Juleczki.
Maltanka, jakie ciasto piekłaś:confused:, ja miałam wczoraj chęci na upichcenie miodownika ale na słomianym zapale się skończyło:zawstydzona/y:;-):tak::-D.

A my pojechaliśmy odwiedzić Park handlowy Tatary dzisiaj, chciałam zobaczyć co jest w tej Juli i wiecie co jestem rozczarowana, tandeta, badziewie i tak naprawdę nic tam nie ma:no: nie porównuje się to z Prakticerem:no:
ale zahaczyłam o Rossmana jeszcze i Lidla, a po południu przesiedzieliśmy na placu zabaw.:tak:

a i wczoraj zostałam ciocią jeszcze:tak:

misia
brawa dla Natalki za siku

marzenka to witaj w klubie H ostatnio też tylko za mną łazi

mandziula udanego wyjzadu, ps i jak uczulenie?

atali :-D:-D:-D dobre z tym pilnowaniem siusiaka

antuanet o fajną porę na zabawę miałyście

sunday u nas kanapki też idą na części, tylko chleb na poczatku:-D

elza i jak głowa?

madzienka super, że piknik udany

marta piekłam to: Wielkie Żarcie - Przepis - Prince polo z brzoskwiniami
tylko śmietanę ja dawałam 30% i pół litra zdecydowanie wystarczy, i biszkopt z połowy składników, ja zrobiłam z 6 jaj jak w przepisie i wyskoczył mi w górę strasznie także z pełnego jest za wysoki

dzieki dziewczyny głowa przeszła i obyło się bez tabletki....dzisiaj odebrałam tort z cukierni bo jutro mamy impreze urodzinową Czarującego,potem byłm u siostry farbować włosy bo siwizna już wyszła...
madzienka super że piknik udany...
maltanka gratuluje zostania ciocią... chłopczyk czy dziewczynka????

reklama
witajcie
maltanka ale mi smaka narobiłas tym ciastem wyglada pysznie:tak:szkoda , ze juz tak pożno, bo poszłabym do sklepu po składniki:tak: no i gratuluje ciociu:tak:
karita, madzieńka, madziarka super, ze piknik taki udany:tak:
antuanet a jak u nas?
elza udanej imprezki jutro:tak:
marta Olek to madry chlopczyk, ale widzisz jak sie na siostrę nastawil to sie chlopaka troche zdenerwował:-D;-) jak widac mu przeszło i jest super:tak:

jakos nie mam weny do pisania, to siedzenie w domu mnie wykancza psychicznie a tu jeszcze tydzień...
Jula ma sie dobrze, tylko kaszle, ale to od kataru:tak:
Troche sie wczoraj zdolowalam, bo u mnie w pracy znów zmiany:no: i znów nie wiadomo czego sie spodziewac i jak tam pracowac?:sorry2:

Do góry