reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Emilka wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!! Spełnienia marzeń, uśmiechu na twarzy, miłości i zrozumienia na kazy dzień!!!!!

reklama
Witam z rana :-):-)
My już u siebie i całe szczęście bo nie ma to jak w swoim domku :tak::tak:
Maja w przedszkolu a mnie mega pranie czeka i mus znowu do lekarza się wybrać po recepty bo ja już żyję przyszłością ;-);-)
Maltanka a może to nie niestrawność tylko nowy lokator na nowe mieszkanko ;-);-);-):-p:-p:-p:tak::tak::-D:-D a z ptakami to nieźle cie urządziły :-D:-D
Sienio bądź dobrej myśli, może te zmiany w pracy wyjdą ci tylko na lepiej :tak::tak: no i współczuję jeszcze tego tygodnia spędzonego w domu :-:)-(
Justyna trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę, oby było wszystko w porządku, a swoja drogą mnie też czeka tam wizyta w czwartek z rana :crazy::crazy::crazy::crazy:
Sunday oby dzień w pracy szybko minął :tak::tak:
Elza super foteczki :tak::tak::tak: a bluzeczka fajowa :tak::tak: ty często masz te bóle głowy? :confused::confused:
Atali gratulacje - super torcik :tak::tak: spóźnione ale szczere życzenia urodzinowe - spełnienia marzeń :-):-)
Emilka tobie też wszystkiego najlepszego, oby ta praca przyniosła ci satysfakcję i kupę kasy ;-);-) oby dziewczynki były zdrowe i wszystkiego czego tylko sobie zamarzysz :tak::tak:
Madziara widzę że weekend miałaś udany, ale ty uważaj na siebie bo to już nie przelewki ;-);-) ale ten czas gna, dopiero co podejrzewałam cie o ciążę :-D:-D a tu tylko patrzeć jak przeczytam że urodziłaś :-D:-D

Dzień dobry...witam w poniedziałek...
u nas niedziela spedzona rodzinnie...przywitaliśmy tesciów, ktorzy wrócili z wczasów...a dzisiaj znowu do pracy...

Antuanet
Wiki jest cudna ale chcę was na dłuzej spotkac....pisz jak dzisiejsza sesja...

Madziarka wróciła wróciła...opalona zadowolona...

Emilka, Atali wszystkiego najlepszego z okazji Waszego święta!!!

Justyna
powodzenia na dzisiejszej wizycie...czekamy na wieści...
byłas najbliżej tęczy...znalazłas garnek ze złotem na jej końcu??;-)

Misia współczuje kolejnej nocki wędrowniczka...dzisiejsza była lepsza??

Anaconda a teściowa nadal w szpitalu??
idziecie dzisiaj na spacer...??

Sunday udanego dnia w pracy....super że weekend udany..

Maltanka a Ty kiedy zaczynasz...
a co do złodzieji to hahahahaha

Atali tort cudny...

Elza Czarek oczywiście czarujący, koszulka boska a gitara rewelacyjna...

czy cos jeszcze miałam napisać:rolleyes2:

miłego dnia

Witajcie dziewczynki:)

O rany na śniadanie mam kawe i ptasie mleczko, bo wczoraj mieliśmy niezapowiedzianych gości na kolacji i pieczywko poszło:-D musze się zebrać w sobie i bulki upiec:sorry2:

Emilko wszystkiego najlepszego!!!!!!

Misiu, nooo podejście Natalki to ja rozumiem:-D

Madziarka, jak tak piszesz, to aż chce sie kolejnego dzieciaczka;-), Jak w ciąży byłam to Tymek miał niecałe 2 lata i chyba niewiele z tego rozumiał:-D

Anaconda, czyżbyś miała moc przepowiadania:-);-) baaardzo często tak bywa, że nowe mieszkanko i nowe dziecko;-) więc maltanka, może to to;-) ;-)

witam po rodzinnym weekendzie :-)

Atali
spóźnione ale szczere WSZYSTKIEGO NAJ NAJ z okazji urodzin :-) śliczny torcik :-)

Emilka
dużo zdrówka, szczęścia, miłości i tego co najlepsze!!

Madzieńka cheerleaderki dały czadu na pikniku pieknie!! brawa!!

Madziarka
cudnie wyglądasz :-)

Justynka powodzenia na wizycie!!

Sienio nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło!!

Eliza no no ale przystojniak :-) i jeszcze gitarra ;-) fiu fiu :-)

maltanlka piękna mieliście tęczę :-)

piękna pogoda za oknem :-)
co my dzisiaj będziemy robić ??? :-p
najpierw drzemka + prasowanie hehehe wczoraj poprasowałam górę ciuszków dziecięcych... a jeszcze wieksza została ;-) Przed przeprowadzką musze to wszystko przebrać ...

Witajcie
Wiecie o której dzisiaj się obudziłam, o 4.00 przyleciała mi na balkon na wstrętna sroka i się darła, pogoniłam dziada i mam nadzieję, że więcej tu nie przyleci.

Młody odstawiony do przedszkola, dzisiaj mają wycieczkę, jadą pod zamek na spacer, a w piątek do zoo w Leonowie.

justyna
a no sroka, sroka

madziara a na razie nic nie piekę bo jeszcze nie mam pomysłu

anaconda ja trochę już wyszłam z prania, a te miałam sporooo, teraz nowe się zbiera:-D

emilka atali Wszystkiego Najlepszego!!!

madzienka jak nic już nie przyspieszę to za 2 tyg zaczynam najpóźniej, tak mi obiecali:sorry2:

anaconda, atali nie nie ma szans na nowego lokatora póki co, aczkolwiek wcale bym nie narzekała;-)

karlita przed przeprowadzką? to zdradzaj w końcu tajemnicę, aczkolwiek nie powiem żebym była z tego zadowolona:no:

maltanka a co tu pisać ;-) niestety ale po mału przestaję być Lubelanką ... bo za 3 miesiące wyprowadzamy się z Lublina ... ale spokojnie będę Was odwiedzać ;-)

Atali mniam jakie pyszne sniadanko...
ja musze wyskoczyc do Biedrony bo nie mam nic do jedzenia:no2:macie jakąs propozycję dla mnie na sniadanko, bo sama nie wiem co jadłabym

Maltanka ale sroczce spodobał sie wasz balkon, wyczuła że dobra kuchareczka tu zamieszkała i pyszności na balkonie będzie trzymała:-D

Karlita dzieki dzieki:zawstydzona/y:bedziesz na pewno nas odwiedzała??

reklama
Karlita to jednak decyzja o przeprowadzce zapadła :-:)-( szkoda ze nam wyfruwasz z Lublina :-:)-(
Madzienka jak będzie słoneczko to my na spacerek chętne :tak::tak::tak: a na śniadanko polecam jakieś musli :tak::tak:
Maltanka przeganiaj srokę przeganiaj bo inaczej będzie cię codziennie rano budziła :tak::tak:
Atali wcale bym nie narzekała na takie śniadanko :-D:-D:tak::tak:

Do góry