reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

witam ija

my po bardzo intensywnym dniu, nawet czasu na pakowanie mi nie starczyło:dry::dry: jutro wyruszamy do rodziców w odwiedziny, a co....

karlita, madzienka, madziara udanego pikniku życzę, oby pogoda dpoisała, słoneczna aczkolwiek bez dużego upału, bawcie się dobrze!!!!!!!!!
misia brawa dla Natalki, daj jej troszeczke czasu a napweno załapie o co chodzi i nie zechce pieluchy :tak::tak: u nas Kola z dnia na dzień wyrzucił pieluchę i nawet w nocy mu nie zakładam:tak::tak:
marz super że juz w domku jestećie
emilia j musza miec dziewczynki radochy z papugi:tak::tak: i super że z pracą się udało
madzienka ale mieliscie atrakcje:-D:-D
chalatek gratuluję synka, chłopaki sa fajne, jaknie rozrabiają;-);-) najważniejsze, ze z maleństwem wszystko ok
sunday o matko co za baba:szok::szok:

matko a ja dziś po tym polu jakiegoś uczulenia dostała, cała jestem w krostach:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jutro chyab bez skóry wstane bo się ciągle drapię, a więcej leków nie mogę wziac, chyba musze się udac do lekarza po jakies bardziej konkretne specyfiki, bo lata ie przetrwam:-D:-D

dobra uciekam spac, jutro rano muszę trochę rzeczy spakowac i ruszamy w drogę:-D:-D życzę wiec miłego weekendu
i dobrych nocek

reklama
Chalatek ogromnie gratukuje Ci synka ale przede wszystkim tego ze wszystko z dzidzia jest ok....przestan zamartwiac sie teraz o jego prowadzenie sie w przyszlosci bo to to juz jakas bzdura:-Dobejrzyj sobie kilka odcinkow "surowych rodziców" to mize zmienisz troszke zdanie......:-)ale z calego serducha trzymam kciuki za upragniona dziewczynke w drugiej ciazy;-)dr Kwiatek to taki młody co na Staszica byl?????????pamietam go ze z tamtad a raz bylam swiadkiem bedac na IP jak dostal niezla zje....od ordynatora i jak rodzilam to juz go nigdzie tam nie widzialam i zastanawiamlam sie czy wylecial.....jesli to ten;-)

dziekuję bardzo :), nie no wiesz warto tez myslec o przyszlosci dziecka,bo dzieci wkoncu szybko rosną ;(, oglądalam niezłe ziółka tam występują xD, dr Kwiatek ten mój jest młody,ale szczerze mówiąc nie wiem gdzie on przyjmuje,jeśli to ten to aż się boje bo on prowadzi moją ciąże tylko że nie zauważyłam by był nie obeznany może po takim czasie czegoś się już nauczył

chalatek gratuluję synka, chłopaki sa fajne, jaknie rozrabiają;-);-) najważniejsze, ze z maleństwem wszystko ok

dziekuje bardzo,a no własnie a mój w brzuszku nieźle daje popalic :),ale bardzo się ciesze ze jest cały i zdrowy

Hej dziewczynki, jjutro gości mam, tort piekę:) już ledwo na oczy widze, więc chyba pora iść spać....
Zaraz i tak Szymuś na karmienie wstanie;)

Ja znowu tylko troszke odpisze.... Powiem Wam, że wczesniej narzekałam na brak czasu, ale teraz to już nie wiem jak tą sytuacje nazwać:confused:

Marzenko - doskonale Cię rozumiem - Szymuś jak tylko mnie zobaczy to zaraz na ręce, chyba tylko ziemniaków nie skrobałam z nim na rękach, chyba go chustą zawiążę na plecy, bo inaczej tego nie widze :cool2:
A mój przecież chodzić umie. W domu chce do mnie na ręce, a na dworze, czy sklepie na nogi:eek: Kręgosłup mi wysiada, no ale co zrobić, nie cierpię jak płacze.... a jak jest z kimś innym to anioł nie dziecko:sorry2:

chalatek , witaj, już Ci dziewczyny o chłopcach pisały:-D jak to mówią, przy chłopcu, to masz jednego siusiaka do upilnowania, a przy dziewczynce całe stado:-D
a synkowie są suuuper:) Dzisiejsza rozmowa z moim 3-latkiem :
Ja:oj kocham was moje chłopaki!
Tymek: My tez kochamy nasą dziewcynę mamusię:-)
i kolejna: SYnku, jutro jest Dzień Mamy
Tymek: wiem, podaruję CI cekoladki:-)

lecę szymuś wstał..........

chalatek , witaj, już Ci dziewczyny o chłopcach pisały:-D jak to mówią, przy chłopcu, to masz jednego siusiaka do upilnowania, a przy dziewczynce całe stado:-D
a synkowie są suuuper:) Dzisiejsza rozmowa z moim 3-latkiem :
Ja:oj kocham was moje chłopaki!
Tymek: My tez kochamy nasą dziewcynę mamusię:-)
i kolejna: SYnku, jutro jest Dzień Mamy
Tymek: wiem, podaruję CI cekoladki:-)

lecę szymuś wstał..........

tak pisały i to duzo:),no niby prawda xD,ale słodka rozmowa to ile Twoj synek ma ten co wstał?

Ostatnia edycja:
Dzień dobry! Witam się sobotnio
madziarka,madzienka,misia ja również dziękuję za super warsztaty! Było mi bardzo miło się z Wami spotkać:-)
mandziula udanego wyjazdu! Współczuję uczulenia, wiem jak potrafi uprzykrzyć życie.:cool:
karlita cudna żabka z Gabi:-) I brawa dla Norba za pierwsze spotkania z nocniczkiem.
atali udanego przyjęcia. Pochwal się torcikiem jak już zrobisz:tak:
sienio dobrze że Julka łagodnie znosi tą szkarlatynę:tak:
chalatek gratuluję synka. Druga będzie dziewczynka;-) A starszy brat ją wszystkiego nauczy:tak:
emilia do jakiego radia idziesz??
mirosia to ładnie Ci przybiera Marzenka, więc na darmo te nerwy.
anaconda trzymam kciuki żeby teściowa szybko wyzdrowiała.
Wczoraj nie zaglądałam bo praktycznie cały dzionek na dworze, a wieczorem musiałam trochę ogarnąć kuchnię i prasowanie. Ok 23 obudziła mi się pomocnica i do 1:30 bawiłyśmy się:sorry2: A Kubuś dzisiaj po 5 wstał coby nie zaspać na piknik:szok: My też dzisiaj mamy rodzinne spotkanie i przedstawienie z okazji dnia mamy i taty:tak: Mam nadzieję że pogoda dopisze. Miałam zrobić ciasto na to spotkanie ale pomyślałam że dla dzieci lepiej zrobić rogaliki i zrobiłam z dwóch porcji:tak: Lecę pod "zimny" prysznic bo jestem neptyk:cool: A jak nie macie planów to wczoraj na parkingu przed Olimp-em rozkładało się wesołe miasteczko. Miłego i słonecznego dnia Wam życzę.

Ostatnia edycja:
dzień dobry wszystkim

mamusie z okazji dzisiejszeo święta: dużo radości i pociechy z dzieciaków, szczęscia i wielu uśmiechów na kazdy dzień!!!!!!!!!!!!!!!!

ja też powinnam się pakowac, ale chłoapki śpią to im nie edę łazić
karlita dołączam z kawusią:tak::tak:

WItam z rana:)

chalatek, Szymuś pare dni temu skońcyzł roczek:)

Antuanet, ooo to sie pobawiłyście:sorry2:

reklama
Witamm o poranku.

MAMUSIE WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!

W wrócił po nocce i odsypia, Maksio męczy kanapkę, je ją na części- chleb na końcu. :eek:

chalatek nie przejmuj się aż tak daleką przyszłością, teraz raczej powinnaś się skupić na ciąży. A jeśli już chodzi o takie problemy to dziewczyny wcale nie są "gorsze" w tych sprawach..... a narazie odbaj o siebie i rośnij!

Emilka trzymam dzisiaj kciuki!!!

mirosia super wieści!!!

Madzienka ja niestety żadnych fotek nie posiadam, bo nie wziełam aparatu :eek:

misia no no jakie super postępy robi Natalcia!!! Gratuluje!

marz witaj w domku! :-)

mandziula miła niespodzianka dla rodziców, my dzisiaj tak jedziemy do teściów (W to chyba lata nie dał swojej mamie prezentu), jak Twoje uczulenie???

misia ooo jak fajnie! Tylko szkoda,ze ja wtedy jestem w pracy :no:

atali DOBRE!!!! :-D:-D:-D

Antuanet udanej imprezki!!!

Motylki super pikniku życze!!!!!

Do góry