anaconda27
styczniówka2006
Witam i ja :-):-)
Jednak wczoraj nie dotarłam do pepco

jak poszłyśmy o godz.16 na plac zabaw to spotkałyśmy dwie koleżanki i Maja i ja i zasiedziałyśmy się do 19.30 

tak więc fajne popołudnie było 
A dzisiaj mam Jacka w domu więc cały dzień do bani ;-);-)

Madziarka mi też się robią przebarwienia na twarzy tylko u mnie to od tabletek

a jak poszłam do apteki poszukać jakiegoś dobrego kremu to mi babka powiedziała że poniżej 300zł to nic skutecznego nie znajdę 

Karlita jak moja siostra spróbowała tych bułeczek to od razu kazała sobie piec

Gon1a musimy się koniecznie spotkać to mi opowiesz co ta dentystka ci radziła i gdzie się zapisujecie do ortodonty, na NFZ czy prywatnie bo widzę ze u nas ten sam problem będzie, też Mai krzywo jedynki rosną a miejsca na wyprostowanie brak bo dwójki blokują :-
-(
Madzienka super że druga dawka szczepionki załatwiona
oby teraz Juleczka nic nie złapała 

Elza ale cię dyrka załatwiła

powodzenia życzę na tej wycieczce
Monika a co ci tak nerwa szarpnęło, mam nadzieję że dzisiaj nastrój już lepszy

Misia niszcz gniazdo bo ci jeszcze jajka poznoszą na tym balkonie, u mojej koleżanki tak było i potem szkoda im było tych małych piskląt a balkon był obsrany po brzegi

Antuanet o kurcze jeszcze ta noga cie boli
musisz koniecznie to skonsultować 
a mała Wikusia to widzę ze coraz fajniejsza się robi, uwielbiam patrzeć jak maluszki bawią się swoimi stópkami 

Motylla jedź do mamy odpoczniesz psychicznie i do wszystkiego dystansu nabierzesz
Justyna a co z ciebie dzisiaj taki ranny ptaszek ;-);-);-)

Maltanka powodzenia w malowaniu

przykładaj się przykładaj bo ja tam na inspekcję niedługo podjadę ;-);-);-)

Sienio a co tam u was? Juleczka wyzdrowiała? Powróciłaś do pracy czy jeszcze się wylegujesz w domu? ;-);-)

Jednak wczoraj nie dotarłam do pepco

A dzisiaj mam Jacka w domu więc cały dzień do bani ;-);-)

Madziarka mi też się robią przebarwienia na twarzy tylko u mnie to od tabletek

Karlita jak moja siostra spróbowała tych bułeczek to od razu kazała sobie piec

Gon1a musimy się koniecznie spotkać to mi opowiesz co ta dentystka ci radziła i gdzie się zapisujecie do ortodonty, na NFZ czy prywatnie bo widzę ze u nas ten sam problem będzie, też Mai krzywo jedynki rosną a miejsca na wyprostowanie brak bo dwójki blokują :-
Madzienka super że druga dawka szczepionki załatwiona

Elza ale cię dyrka załatwiła

Monika a co ci tak nerwa szarpnęło, mam nadzieję że dzisiaj nastrój już lepszy

Misia niszcz gniazdo bo ci jeszcze jajka poznoszą na tym balkonie, u mojej koleżanki tak było i potem szkoda im było tych małych piskląt a balkon był obsrany po brzegi

Antuanet o kurcze jeszcze ta noga cie boli

Motylla jedź do mamy odpoczniesz psychicznie i do wszystkiego dystansu nabierzesz

Justyna a co z ciebie dzisiaj taki ranny ptaszek ;-);-);-)

Maltanka powodzenia w malowaniu

Sienio a co tam u was? Juleczka wyzdrowiała? Powróciłaś do pracy czy jeszcze się wylegujesz w domu? ;-);-)