reklama
atali
Fanka BB :)
Hej dziewczynki:-)
Szymuś za 10 dni kończy rok!!!! Ale mi smigneło....
a nocka koszmarna... nie mogłam zasnąć, jeszcze o 0:24 patrzyłam na zegarek, a o 3 przyszedł Tymek z płaczem: "Wolałbym, zeby światło w przedpokoju było zapalone", to pytam:Mam zapalić?? - Nie zgasić. no jak z potłuczonym się gadało
Akurat Szymusia karmiłam to się rozbudził i zadowolony po łóżku zacząl skakać i do 5 nie mógł zasnąć... a Tymek oczywiście zaraz po tej 3 padł....
i o 7 wstał jak gdyby nigdy nic... Teraz spią, ale ja niestety na zawołanie nie umiem... O i siedze przy kompie...
A wypadałoby chałupke podsprzątnąc, chociaż niby tragedii nie ma, bo wczoraj podłogi pomyłam
Jesli chodzi o zakupy, to było jak przewidywałam, ja sobie kiecke kupiłam, a J garnituru niet... na zamówienie trzeba, bo niegdzie nie mogli dopasować
Cały Olimp wzdłuz i wszerz przelecieliśmy i nic! na mełgiewskiej w zeto też nic... pódzie w tym co ma a potem na zamówienie się uszyje...
Ale dumna z Tymka byłam, bo wzieliśmy go na te zakupy i był baaardzo grzeczny... a bite 3 godziny po sklepach chodziliśmy i przymierzaliśmy...
Mirosia super, że już w domku!!! Odpocznij po szpitalu, a męża zagoń do sprzątania
Świetnie, że Olek taki cierpliwy, oby tak dalej!
Eliza, Patryk, tylko już nazwiska nie pamiętam
Madziarka, a wy nowy domek kupowaliście czy z rynku wtórnego? bo z tego co pamiętam to połowkę bliźniaka? Nie ma to jak po fachowcach poprawiać
a wogóle w jakiej dzielnicy, mi z bliźniakami to się tylko Sławin kojarzy;-):-)
Maltanka, a jak Twoja kuchnia?
Sunday
Tymek kiedys wychodził z pokoju i mówił że nie może zasnąć bo mu "śmieszki na kołdrze siedzą"
Szymuś za 10 dni kończy rok!!!! Ale mi smigneło....
a nocka koszmarna... nie mogłam zasnąć, jeszcze o 0:24 patrzyłam na zegarek, a o 3 przyszedł Tymek z płaczem: "Wolałbym, zeby światło w przedpokoju było zapalone", to pytam:Mam zapalić?? - Nie zgasić. no jak z potłuczonym się gadało

Akurat Szymusia karmiłam to się rozbudził i zadowolony po łóżku zacząl skakać i do 5 nie mógł zasnąć... a Tymek oczywiście zaraz po tej 3 padł....

A wypadałoby chałupke podsprzątnąc, chociaż niby tragedii nie ma, bo wczoraj podłogi pomyłam
Jesli chodzi o zakupy, to było jak przewidywałam, ja sobie kiecke kupiłam, a J garnituru niet... na zamówienie trzeba, bo niegdzie nie mogli dopasować
Ale dumna z Tymka byłam, bo wzieliśmy go na te zakupy i był baaardzo grzeczny... a bite 3 godziny po sklepach chodziliśmy i przymierzaliśmy...
Mirosia super, że już w domku!!! Odpocznij po szpitalu, a męża zagoń do sprzątania
Eliza, Patryk, tylko już nazwiska nie pamiętam
Madziarka, a wy nowy domek kupowaliście czy z rynku wtórnego? bo z tego co pamiętam to połowkę bliźniaka? Nie ma to jak po fachowcach poprawiać

Maltanka, a jak Twoja kuchnia?
Sunday

iwonka07
Mirosia witaj w domu razem z Marzenką
super, że tak się świetnie odnalazłaś no i Olek też, oby tak dalej;-)
Madziarka miłych prac w ogrodzie, oby pogoda Was szyków nie pokrzyżowała;-) bo ja siedzę w pracy to nawet nie wiem jak na dworze:-)
Elza witaj! a bo to zawsze tak jest, że jak przychodzi weekend to pogoda się psuje:-) mi bez różnicy, bo czasami weekend pracuję, czasami na tygodniu wolne, więc mi na rękę ten weekend:-)

Madziarka miłych prac w ogrodzie, oby pogoda Was szyków nie pokrzyżowała;-) bo ja siedzę w pracy to nawet nie wiem jak na dworze:-)
Elza witaj! a bo to zawsze tak jest, że jak przychodzi weekend to pogoda się psuje:-) mi bez różnicy, bo czasami weekend pracuję, czasami na tygodniu wolne, więc mi na rękę ten weekend:-)
Witajcie...ale nam się dzionek popsuł....my dzisiaj zaliczyliśmy spa, wymasowani, zrelaksowani i wymoczeni....tylko wyszliśmy na basen latem a wróciliśmy jesienią

...dobrze że wzięłam dla Julci bluzę...
później obiadek u mamy i jesteśmy w domu....
Madziarka dziękuję, ja na razie spokój i oby tak zostało....my dzisiaj pluskaliśmy się...
a jak Wasze krawężniki??
a jak Wasze wyniki??
Mirosia witaj raz jeszcze...super że Marzenka tak ładnie współpracuje z mamą i że figura wróciła;-)
a dla Olka brawo-dzielny braciszek

Atali współczuję nocki...
Maltanka jak malowanie??skończone??
Anaconda wracasz???
Sunday jak samotna nocka??spokojnie spaliście??
Karlita, Mandziula jak weekend??;-)
spokojnego popołudnia...

później obiadek u mamy i jesteśmy w domu....
Madzieńka i jak Jula - nie było powikłań poszczepiennych? no właśnie - co dzis porabiacie???
Madziarka dziękuję, ja na razie spokój i oby tak zostało....my dzisiaj pluskaliśmy się...
a jak Wasze krawężniki??
a jak Wasze wyniki??
Mirosia witaj raz jeszcze...super że Marzenka tak ładnie współpracuje z mamą i że figura wróciła;-)
a dla Olka brawo-dzielny braciszek

Atali współczuję nocki...
Maltanka jak malowanie??skończone??
Anaconda wracasz???
Sunday jak samotna nocka??spokojnie spaliście??
Karlita, Mandziula jak weekend??;-)
spokojnego popołudnia...
Madziara78
Pełnoetatowa mama :)
Mirosia super że tak pięknie się przystosowujecie do nowej sytuacji!!! oby tak dalej
;-)
Madzieńka dzięki za pamięć u mnie wyszły tylko szczawiany w moczu, czekam jeszcze na posiew ;-) a hemoglobina - rośnie powolutku... niestety jeszcze nie jest w normie ale już mało jej brakuje
;-) bo teraz mam 11,2 więc już bliżej niż dalej 
A M. wyniki całkiem całkiem, ma brać leki i do środy ma czas wyzdrowieć ;-) jak nie przejdzie mu kaszel to będzie dzwonił do dr i będą dalej działać...
Fajnie wam z tym basenikiem....
;-)
Iwonka no właśnie - pogoda okropna... leje i zimnica
w ciągu godz się zmieniła... więc z prac na dworze nici...ale i tak mamy jeszcze mnóstwo roboty w domku....
Anaconda i co - wracacie do domku??? Niezłe mamy klimaty za oknem nie

Atali kupiliśmy taki do wykończenia na szerokim ;-)
co ja jeszcze miałam napisać...
skleroza nie boli ;-) nie mam pojęcia...
no nic, zmykam popłacić rachunki

Madzieńka dzięki za pamięć u mnie wyszły tylko szczawiany w moczu, czekam jeszcze na posiew ;-) a hemoglobina - rośnie powolutku... niestety jeszcze nie jest w normie ale już mało jej brakuje

A M. wyniki całkiem całkiem, ma brać leki i do środy ma czas wyzdrowieć ;-) jak nie przejdzie mu kaszel to będzie dzwonił do dr i będą dalej działać...
Fajnie wam z tym basenikiem....

Iwonka no właśnie - pogoda okropna... leje i zimnica

Anaconda i co - wracacie do domku??? Niezłe mamy klimaty za oknem nie

Atali kupiliśmy taki do wykończenia na szerokim ;-)
co ja jeszcze miałam napisać...

no nic, zmykam popłacić rachunki

Witam sie i ja weekendowo.......dzisiaj jestem sama z dzieciakami no i oczywiscie dzieki temu jestem zorganizowana.....obiadow mam ze 3
plus zupki dla B
w tygodniu za mocno sie rozleniwiam;-)
ostatnie dwa dni korzystalismy ze slonka i ja wyruszam ok 15 na spacerek pozniej P z M dolaczaja i tak schodzimy do domu po 20.......wiec mam nadzieje ze po weekendzie znowu slonko zagosci......:-)
A jednak prognozy sie sprawdzily dobrze ze wyrobilam sie z praniem
Mirosia WITAJ!!!!!!!no widzisz jak nie ma sie co martwic na zapas masz tego dowod wiec nie nakrecaj sie:-)Olek pierwsza klasa napewno mu tak zostanie M tez tak mial i jest ok.....w szpitalu tez nie bardzo dobrze sie czul wrecz byl przestraszony a jak wrocilam do domu bylo ok.......porodu tylko pozazdroscic!!!!!!!!!!!!!!:-)
Koniecznie prosimy o fotke Marzenki!!!!!!!!!!!;-)
Madzienka woooo super relaksik za Wami teraz pewnie tylko wieczor z czarnym redsikiem
Madziarka chlopaki ok B ze dwa razy zagoraczkowal ale czuje ze to zeby bo dziaselka juz nie gladkie.....widac ze zabki sie szykuja.....super ze tak dobrze sie czujesz II trymestr to prawdziwe uroki ciazy:-)
Atali chwal sie nabytkiem bo ja mam w planach jechac do Olimpu cos kupic....moja siostra ostatnio tez sobie cos tam upolowala wiec chyba jest z czego wybierac........juz zaraz roczek wow ale co ja sie dziwie jak i moj maluch juz niedlugo i roczek a dla mnie on jeszcze caly czas niemowlaczek
Atali Iwonka w eleclerku na dole na przeciwko sklepu zoologicznego......warzywa sa w piatek ale zamawia sie do srody.....
Iwonka dobrze wiedziec dzieki czasem doslownie brakuje jednej marchewki dla B na zupke.....ja moge poratowac swojskimi jajeczkami......lecisz ladnie do przodu z praca super......
Sunday zostawij mu moze lekkie swiatelko.......
Maltanka jak kuchnia pomalowana???????
Antuanet dobrze masz z ta babcia zawsze Ci ktores na spacer wezmie.....a z noga idz lepiej moze do lekarza.....udanego popoludnia......
Marta mialas juz jakies usg dzidzi???????
Aneta bylas w cyrku koniecznie daj zanc jak bylo bo ostatnio wlasnie myslalam aby sie wybrac z M......

ostatnie dwa dni korzystalismy ze slonka i ja wyruszam ok 15 na spacerek pozniej P z M dolaczaja i tak schodzimy do domu po 20.......wiec mam nadzieje ze po weekendzie znowu slonko zagosci......:-)
A jednak prognozy sie sprawdzily dobrze ze wyrobilam sie z praniem

Mirosia WITAJ!!!!!!!no widzisz jak nie ma sie co martwic na zapas masz tego dowod wiec nie nakrecaj sie:-)Olek pierwsza klasa napewno mu tak zostanie M tez tak mial i jest ok.....w szpitalu tez nie bardzo dobrze sie czul wrecz byl przestraszony a jak wrocilam do domu bylo ok.......porodu tylko pozazdroscic!!!!!!!!!!!!!!:-)
Koniecznie prosimy o fotke Marzenki!!!!!!!!!!!;-)
Madzienka woooo super relaksik za Wami teraz pewnie tylko wieczor z czarnym redsikiem

Madziarka chlopaki ok B ze dwa razy zagoraczkowal ale czuje ze to zeby bo dziaselka juz nie gladkie.....widac ze zabki sie szykuja.....super ze tak dobrze sie czujesz II trymestr to prawdziwe uroki ciazy:-)
Atali chwal sie nabytkiem bo ja mam w planach jechac do Olimpu cos kupic....moja siostra ostatnio tez sobie cos tam upolowala wiec chyba jest z czego wybierac........juz zaraz roczek wow ale co ja sie dziwie jak i moj maluch juz niedlugo i roczek a dla mnie on jeszcze caly czas niemowlaczek

Atali Iwonka w eleclerku na dole na przeciwko sklepu zoologicznego......warzywa sa w piatek ale zamawia sie do srody.....
Iwonka dobrze wiedziec dzieki czasem doslownie brakuje jednej marchewki dla B na zupke.....ja moge poratowac swojskimi jajeczkami......lecisz ladnie do przodu z praca super......
Sunday zostawij mu moze lekkie swiatelko.......
Maltanka jak kuchnia pomalowana???????
Antuanet dobrze masz z ta babcia zawsze Ci ktores na spacer wezmie.....a z noga idz lepiej moze do lekarza.....udanego popoludnia......
Marta mialas juz jakies usg dzidzi???????
Aneta bylas w cyrku koniecznie daj zanc jak bylo bo ostatnio wlasnie myslalam aby sie wybrac z M......
Ostatnia edycja:
anaconda27
styczniówka2006
Witam w ten brzydki sobotni dzień :-):-)
A jednak prognoza się sprawdziła
nic to jednak z rana zdążyłam targ odwiedzić i grilla na obiadek też zrobiliśmy 

Maja bogatsza o nowe getry i butki, Jacek o koszulkę a ja majteczki i spodnie

Dziewczyny buty czeszki doskonale pamiętam, nawet chciałam sobie kupić i wcale nie powiedziane że tego nie zrobię

Sunday podjechałam na ruską żeby jakieś tanie balerinki sobie kupić tutaj do teściowej
jak samotna nocka? 
a Maksia "strachy" kiedyś się skończą (tylko nie wcześniej niż przed siódmymi urodzinami 
)
Justyna zgadłaś, byłam w twoim lidlu

Madziarka niestety "moje" przebarwienia powstały około dwóch lat temu i są spowodowane chyba zbyt mocnym włoskim słoneczkiem i tabletkami
a z domowych sposobów to próbowałam codzienne wcieranie soku ze świeżej cytryny - dodam że nie pomaga 
i słyszałam że jeszcze sok z pietruszki wybiela przebarwienia - muszę wypróbować 
np. u mnie jak teraz nie jestem opalona to tych plam nie widać ale jak tylko słonko mnie chwyci to zaraz plamy wyskakują 

Madzienka ale fajny dzień mieliście
chyba akumulatorki naładowane na cały tydzień 

Atali ale ten czas przy dzieciach szybko leci prawda
tylko patrzeć jak twoje chłopaki zaczną do szkoły chodzić 

Mirosia super że już w domku jesteście i super że Marzenka grzeczniutka
no a poród to faktycznie błyskawiczny 

Marz ja też mam nadzieję że po niedzieli pogoda się poprawi

Misia super że siatka zakupiona, walcz z gołębiami póki swoich dzieci wam na balkon nie poznosiły ;-);-)
My jednak do jutra na wiosce zostaniemy bo Jackowi mam jakąś robotę wynalazła
a zresztą może jutro już nie będzie padać :-):-)
A jednak prognoza się sprawdziła

Maja bogatsza o nowe getry i butki, Jacek o koszulkę a ja majteczki i spodnie

Dziewczyny buty czeszki doskonale pamiętam, nawet chciałam sobie kupić i wcale nie powiedziane że tego nie zrobię

Sunday podjechałam na ruską żeby jakieś tanie balerinki sobie kupić tutaj do teściowej

Justyna zgadłaś, byłam w twoim lidlu

Madziarka niestety "moje" przebarwienia powstały około dwóch lat temu i są spowodowane chyba zbyt mocnym włoskim słoneczkiem i tabletkami

Madzienka ale fajny dzień mieliście

Atali ale ten czas przy dzieciach szybko leci prawda

Mirosia super że już w domku jesteście i super że Marzenka grzeczniutka

Marz ja też mam nadzieję że po niedzieli pogoda się poprawi

Misia super że siatka zakupiona, walcz z gołębiami póki swoich dzieci wam na balkon nie poznosiły ;-);-)
My jednak do jutra na wiosce zostaniemy bo Jackowi mam jakąś robotę wynalazła

Ostatnia edycja:
Madziarka następnym razem zabieramy Was po drodze...zgoda??
Marzenka 3 obiady wow wow wow....
Marzenka ocieplenie ma wrócić pod koniec tygodnia w sobotę ma być 26 stopni oby oby;-)
Anaconda o przebarwieniach i ja coś wiem i mogę polecić Ci super peeling ale to dopiero jesienią...w sephorze ostatnio pani też nam pokazała ciekawe rzeczy wśród kremów...no nie Madziarka...
ale pogadamy o tym jak się spotkamy, tylko mi przypomnij....
Antuanet jak imprezka w Lubartowie??
a gdzie reszta???jak mija Wam ten letnio-jesienny dzień
Marzenka 3 obiady wow wow wow....
Marzenka ocieplenie ma wrócić pod koniec tygodnia w sobotę ma być 26 stopni oby oby;-)
Anaconda o przebarwieniach i ja coś wiem i mogę polecić Ci super peeling ale to dopiero jesienią...w sephorze ostatnio pani też nam pokazała ciekawe rzeczy wśród kremów...no nie Madziarka...
ale pogadamy o tym jak się spotkamy, tylko mi przypomnij....
Antuanet jak imprezka w Lubartowie??
a gdzie reszta???jak mija Wam ten letnio-jesienny dzień
Madziara78
Pełnoetatowa mama :)
Ja śpię na stojąco... nawet położyłam się na chwilkę ale za sek Julo wpadł do mnie pod kołderkę, za nim zaraz Nela - bo chciała się przytulić :-) i to by było na tyle mojego odpoczynku 

Marz wow
3 obiady
.. to już masz z głowy gotowanie na tydzień 
;-) Dobrze że chłopaki się zdrowo chowają!!!
Madzieńka jasne że tak
;-)
Mirosia no właśnie - prosimy o fotkę malutkiej... zdjęcie w awatorku urocze!!!!
Anaconda super że zakupki się udały....
My też mieliśmy jechać na zakupy - ale szczerze - nie chciało mi się z domu dziś ruszać...
przez tą pogodę to tylko spać...
Zaraz idę palić w kominku choć obawiam się czy ciepło już całkiem nas nie uśpi

Marz wow

Madzieńka jasne że tak

Mirosia no właśnie - prosimy o fotkę malutkiej... zdjęcie w awatorku urocze!!!!
Anaconda super że zakupki się udały....
My też mieliśmy jechać na zakupy - ale szczerze - nie chciało mi się z domu dziś ruszać...
przez tą pogodę to tylko spać...

Zaraz idę palić w kominku choć obawiam się czy ciepło już całkiem nas nie uśpi

reklama
maltanka
Heloł
Nie uwierzycie normalnie jak wam zaraz coś napiszę, sama już nie wiem jak mam to wytłumaczyć, 4 dni chodziliśmy do przedszkola, było ciepło i co wczoraj na wieczór H zaczął kaszleć,
dzisiaj już kaszlu mniej po południu, ale nos zatkany
na razie p. dr kazała dawać syropki i inhalacje z soli fizj. mam nadzieję, że przejdzie mu do poniedziałku, bo pon, albo wt. będę musiała odebrać papiery najprawdopodobniej, madzienka jak bym już stając na głowie nie miała jak to zatrudnię ciebie ok?
a poza tym kuchnia pomalowana, dzisiaj P kończy robotę, i nawet kupiliśmy wypoczynek
anaconda no ja mam nadzieję, że na inspekcję przyjedziesz;-)
gon1a sama malowałam
aneta ja też słyszałam, że drugi poród łatwiejszy, także dobrze będzie
justyna "suszone morele" będę miała w kuchni
super, że zaliczyliście frytki i latte w Mc-u
sunday u nas ostatnio też czasami się zdarzają, a to krokodyle, rekiny itp, ale nie zabieram H do siebie, ostatnio bydzi się i mówi, że na firance jest potwór, mówię mu, że tam nic nie ma tylko cień, a ten swoje, to mówię mu to go wygoń, bo jesteś silniejszy itp i postraszył dinozaurem wszystkich niechcianych gości i poszedł spać
madziara i jak poprawianie ogrodu? nic mi nie mów o fachowcach
mirosia super, że już jesteście w domu
atali i Twój J wytrzymał 3 godzinny maraton, mó po pierwszym sklepie, no po drugim zaraz by jęczał kiedy idziemy do domu
madzienka no my dzisiaj też wyszliśmy latem na rower i zaraz musieliśmy wracać
anaconda ja też lubię te wyjzady i wyjścia na targ
Nie uwierzycie normalnie jak wam zaraz coś napiszę, sama już nie wiem jak mam to wytłumaczyć, 4 dni chodziliśmy do przedszkola, było ciepło i co wczoraj na wieczór H zaczął kaszleć,

a poza tym kuchnia pomalowana, dzisiaj P kończy robotę, i nawet kupiliśmy wypoczynek

anaconda no ja mam nadzieję, że na inspekcję przyjedziesz;-)
gon1a sama malowałam
aneta ja też słyszałam, że drugi poród łatwiejszy, także dobrze będzie
justyna "suszone morele" będę miała w kuchni

sunday u nas ostatnio też czasami się zdarzają, a to krokodyle, rekiny itp, ale nie zabieram H do siebie, ostatnio bydzi się i mówi, że na firance jest potwór, mówię mu, że tam nic nie ma tylko cień, a ten swoje, to mówię mu to go wygoń, bo jesteś silniejszy itp i postraszył dinozaurem wszystkich niechcianych gości i poszedł spać
madziara i jak poprawianie ogrodu? nic mi nie mów o fachowcach

mirosia super, że już jesteście w domu
atali i Twój J wytrzymał 3 godzinny maraton, mó po pierwszym sklepie, no po drugim zaraz by jęczał kiedy idziemy do domu

madzienka no my dzisiaj też wyszliśmy latem na rower i zaraz musieliśmy wracać
anaconda ja też lubię te wyjzady i wyjścia na targ