reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

anaconda udał sie Asi zabka wyborowac i zaplombowac ma rozowa plombe i jest szczesliwa i jej sie juz pani podoba i wszystko, ale było z gazem i nie powiem jak mnie po kieszeni szarpneło a jeszcze 1 wizyta i czeka nas ortodonta bo jedynki duze na dole urosły i 2 im zawadzaja
talia oby Gabrysia Ci nie chorowała i powodzenia w pracce
iwona moj maz ma dobra dentystke ale kolejka u niej długo i sie czeka gdzies na majdanek jezdzi koło biedronki
elza własnie jak Twoj ogonek??:tak:
wlasnie MAcius polke głowa rozwalil dobrze ze nic sie nie stało i dekoder stał głeboko:szok::dry:
moj mały zaczał dzis ładnie raczkowac ale widze ze czasami pol na pol raczkuje i pełza ale całkiem zgrabnie mu to idzie, jestem dumna z Macieja bo przyznam ze go troche mobilizowalam i cwiczyłam a jak wczoraj pełzł szybko do Asi rysunku to myslałam ze sie popłaczę jak małą rybka wyglądał:-D:-D:-D
miłego wieczorku lece bo marudzi .......zeby!!!!

reklama
Witam, kiepski dzień za mną,ale nie pytajcie o nic,bo nerwy trzymaja sie włosku. :eek:

maltanka jak dywanu już czyściutkie???

Motylla tulaski na nerwy!!!

talia szczaw od rodzicow z ogrodka:-) mój tez mial taka reakcje na słońce:eek:

Justynka ojj nawet nie wiesz jakbym takie twojej szarlotki zjadla!!!

anaconda i co zrobiłaś na obiadek?

Madziara wow ale super obiadek masz!!!:tak:

gon1a oj jej dobrze ze nic powaznego Maciusiowi sie nie stalo :tak:

Eliza jak u Ciebie dzisiaj??? Mam nadzieje,ze u Ciebie lepiej...niż u mnie :no:

misia jak u Was???

uuuufff my właśnie dotarliśmy do domu...dzisiaj byliśmy na drugiej dawce szczepienia przeciwko ospie....Jula bardzo dzielnie ją zniosła...nagroda oczywiście była, jeszcze meningokoki przed wakacjami i na razie spokój ze szczepieniami:tak::tak::tak:

ja już piwko łyknęłam:zawstydzona/y: integrując się z studentami
:-p(za oknami huczą nam medykalia)więc daruję sobie dzisiejszy wieczór z zumbą...posiedzę z P;-)

Gon1a brawo dla Asi a główka Maciusia uuuu bolała??jest guz...widziałam "twoje" autko w Leclercu...

Justyna super że spacerek udany...dał rade na nóżkach Michaś??

Talia zdróweczka dla Gabi....

Sunday poprawy nastroju życzę na wieczór...

Witam się wieczorowo
maltanka tak to już jest z tymi "fachowcami" trzeba pilnować od A do Z:cool: Fajnie że już przeprowadzka na dniach...A H zostaje w tym przedszkolu czy gdzieś go indziej zapiszecie od września?
karlita jak piszesz że N taki prędki to mi się Kuba przypomina jak zaczął chodzić i codzienny jogging z nim:tak: Ale nie martw się, tak mu zostało wszystko w biegu, wszędzie wejdzie, ciekawy świata...
gon1a współczuję przejść z samochodem:sorry:
sienio a jak tam Julcia?Zdrowa już?
madzienka dobrze że szkolenie przetrwałaś:-) A jak Jula? Zdrowa?
madziara78 a jak się czujesz?Super wieści od gina, Hania super wiercipiętek:tak:
motylla życzę owocnych przemyśleń u rodziców. Rodzice pewnie pomogą przy chłopcach, to sobie trochę odpoczniesz.
talia super że Gabi tak się dobrze zaaklimatyzowała w przedszkolu:tak:
misia super że udało Ci się bez antybiotyku! Cieszę się że N wraca do zdrówka.
anaconda27 jak tam zakupy?
Dzieciaki śpią o normalnej porze to można nadrobić zaległości. Ja już straciłam nadzieję że ta noga przestanie mnie boleć, robię okłady, smaruję maścią i dalej odczuwam ból przy chodzeniu.:cool: Dzieciaki tfu tfu zdrowe, wczoraj aby Kuba miał jakieś bóle kostek i siedział z nami w domu ale na szczęście mu przeszło. Wiki uderzyła się grzechotką we wtorek tak że aż mała plamka jej się na gałce ocznej zrobiła-ale dzisiaj już zbladła ta plamka ale się wystraszyłam jak nie wiem co, normalnie czasami brak słów na jej poczynania:tak: Od kilku dni jak ją położę w samych bodach to bierze stópki do buzi, nieraz się ugryzie to płacze:tak: Nie zaglądałam bo miałam kupę roboty, dostaliśmy wczoraj w prezencie ćwiartkę świnki i musiałam coś z tym robić bo ciepło to nie ma tego gdzie trzymać...:confused: Miłego wieczorka:-)

Witam wieczorkiem:tak:
widać,że pogoda sprzyja spacerom,bo ruch niewielki na BB:-D
co u nas? gołębie na balkonie zaczynają budować gniazdo:wściekła/y:i to w ciągu jednej nocy:no:więc na szybko szukamy siatki:dry:
Natalka zdrowieje,bo łobuzuje coraz bardziej, ale kaszel i katar nadal jest...po południu zaliczyliśmy krótki spacerek:tak:
wizyta u gina w porządku, wszystkie wyniki super...na tyle dobre,że przed porodem nie muszę więcej żadnych robić:-)Staś wciąż w pozycji nietoperza...szaleje w brzuchu na całego,co nawet przy pomiarze tętna wyszło:-Dale jeszcze jest wysoko,bo wali po żebrach:sorry2:wszystko zamknięte, więc wcześniejszy poród się nie szykuje (a ja dziś zaczęłam pakować torbę:-D)...następna i ostatnia wizyta 31 maja...a potem ewentualnie ok.10 i 18 czerwca ktg w szpitalu:tak:najgorzej z wagą...bo już 12 kg na plusie,czyli ponad 3kg przez 5 tygodni:-:)-:)-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y:
no i w końcu przyszedł dziś mój rogal do karmienia....najbardziej zachwycona nim była oczywiscie Natalka:-D

maltanka i co wiesz już coś? hehe....w Krakowie wiem,że to plaga,bo wszystkie firmy,co wykonują siatki są właśnie z Krakowa:-D
Aneta my też myjemy wszystkie owoce..banany,arbuza,mandarynki:tak:
motylla współczuję złego nastroju i życzę szybkiej poprawy sytuacji:tak:
talia zdrówka dla Gabrysi,oby nic jej nie rozłożyło...współczuję tego uczulenia...no noszenie długiego rękawa w upały to męczarnia:-( ano mieszkamy w Śródmieściu...ma to zalety i wady:sorry2:
iwonka ja mam bardzo dobrego stomatologa...ale chodzę do tej pani już parę ładnych lat i trudno mi porównać jak to cenowo z innymi gabinetami...plomba z tego co pamiętam od 90 do 120zł...wiem,że tym,co ją poleciłam to zostali jej klientami....jakbyś chciała daj znać,podam namiary:tak:
gonia brawo dla Maciusia za pełzanie:tak:współczuję wypadku no i bolu zębów:-(
sunday tulaski na nerwy,oby jutro było lepiej...no i pomyśl,że jutro już piątek:tak:;-)
madzienka brawa dla Juli za dzielne przetrwanie szczepienia:tak:
Antuanet uuuuu...niedobrze z tą nogą:no:byłaś u jakiegoś jeszcze lekarza?może jakieś zabiegi na to czy chociaż opaskę trzeba by?:confused:

hejka ja tak na chwilkę.... jestem wykończona....dzisiaj oczywiście ogonek był.... a jak... chwila spokoju jak usnął... a po pracy od razu do Bugi bo urodziny dwóch dziewczynek, które zaprosiły Czarka...potem jeszcze jedna sprawa do załatwienia i do domu wróciłam po 20....
a jeszcze dyr mnie załatwiła....bo jutro jedziemy do teatru a że ona nie może z nami pojechać do wszystko zostawiła mi na głowie... autokar, faktury opłaty i bilety i to dwa przedszkola...
wybaczcie że nie odnoszę się do Was...ale spadam pomału spać.... dobrze że jutro piatek... trochę odsapne bo ogonka nie będzie....

dobranoc

ja zaszłam po drodze do przedszkola do pepco i dzięki temu Hubert wzbogacił się o nowy samochodzik, koszulkę i spodenki, a ja o bluzkę:tak:

a jutro z rana jadę malować kuchnię:-D

madziara
i jak domek pomalowany?

motylla tulaski na nerwy

talia trzymam ksiuki, trzymam;-) kurczę to nie dobrze z tym słonkiem, a to przechodzi z czasem?

justyna nosz ty .... smaka robisz szarlotką, ale bym zjadła taką jeszcze ciepłą

marzenka nie nie mamy jeszcze kuchni

anaconda byłaś w pepco?

sunday a co się stało? coś w pracy? tulaski

madzienka super, że Jula tak dzielnie zniosła szczepienie, miałam dzisiaj dzwonić do ciebie, bo byłam w pobliżu placu zabaw, ale już późnawo, bo po 18-tej

antuanet a co z tą Twoją nogą, zwichnęłaś gdzieś? byłaś u lekarza? ps. Hubert zostaje w tym przedszkolu co chodzi:tak:

misia super, że badania ok, a mieszkańców nie zazdroszczę, u moich rodziców kiedyś w nocy jajek naniosły te gołębie i nie chcieli już ich wyganiać-masakra zakłdajcie siatki i to szybko

elza ciesz się, że mały sobie ciebie upodobał, wzbudzasz w nim zaufanie:tak:

Ostatnia edycja:
Sunday tulam na nerwy... mam nadzieję ze jutrzejszy dzień będzie lepszy od dzisiejszego

Eliza a to Cię dyrka załatwiła:no:wierzę że dasz radę wszystko ogarnąć

Misia dobre wieści od gina...

Madzienka
wzięłam jednak wózek, przynajmniej w autobusie było bezpieczniej:tak: Super że Jula dała radę na szczepieniu

Gona
ojeju, dobrze że Maciuś nie ucierpiał w zderzeniu z półką... I gratki dla Asi za dzielnie zniesioną wizytę u dentysty

Antuanet jedź do Serwinki ona raz dwa postawi Cię na nogi:-D.

Michał zasnął po godzinie usypiania, akurat jak trzeba było kłaść się to zachciało się mu porozmawiać:sorry:. Obejrzałam końcówkę Rewolucji, pozmywam i lecę do łóżka, rano czeka nas wczesna pobudka

reklama
Do góry