gon1a
Fanka BB :)
anaconda udał sie Asi zabka wyborowac i zaplombowac ma rozowa plombe i jest szczesliwa i jej sie juz pani podoba i wszystko, ale było z gazem i nie powiem jak mnie po kieszeni szarpneło a jeszcze 1 wizyta i czeka nas ortodonta bo jedynki duze na dole urosły i 2 im zawadzaja
talia oby Gabrysia Ci nie chorowała i powodzenia w pracce
iwona moj maz ma dobra dentystke ale kolejka u niej długo i sie czeka gdzies na majdanek jezdzi koło biedronki
elza własnie jak Twoj ogonek??
wlasnie MAcius polke głowa rozwalil dobrze ze nic sie nie stało i dekoder stał głeboko

moj mały zaczał dzis ładnie raczkowac ale widze ze czasami pol na pol raczkuje i pełza ale całkiem zgrabnie mu to idzie, jestem dumna z Macieja bo przyznam ze go troche mobilizowalam i cwiczyłam a jak wczoraj pełzł szybko do Asi rysunku to myslałam ze sie popłaczę jak małą rybka wyglądał

miłego wieczorku lece bo marudzi .......zeby!!!!
talia oby Gabrysia Ci nie chorowała i powodzenia w pracce
iwona moj maz ma dobra dentystke ale kolejka u niej długo i sie czeka gdzies na majdanek jezdzi koło biedronki
elza własnie jak Twoj ogonek??

wlasnie MAcius polke głowa rozwalil dobrze ze nic sie nie stało i dekoder stał głeboko

moj mały zaczał dzis ładnie raczkowac ale widze ze czasami pol na pol raczkuje i pełza ale całkiem zgrabnie mu to idzie, jestem dumna z Macieja bo przyznam ze go troche mobilizowalam i cwiczyłam a jak wczoraj pełzł szybko do Asi rysunku to myslałam ze sie popłaczę jak małą rybka wyglądał

miłego wieczorku lece bo marudzi .......zeby!!!!