reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Heloł girls.
No i mamy zimę.
Miałam dziś pierwszy poślizg niekontrolowany ale dałam radę. Przynajmniej się dowiedziałam, że moja renówka nie ma absu. :cool::cool:

:eek: fogia no to gratki.

Witam! Jako dojechalam do pracy i wrocilam, caly czas na pol sprzegle 20-30km/godz!!!:eek::eek::eek:
Moj M ma jeszcze zimowe opony nie wiem jak wroci!Juz mi napisal ze bedzie ok polnocy!:-(

mój M jechał godzinę z pracy, a normalnie zajmuje mu to pół.:eek: takie korki. no i właśnie się przekonał jak działa ESP. miałam zamiar jechać do leclerca, ale zrezygnowałam.

sundey to dobrze jak ma zimowe opony:tak: a on tak codziennie dojeżdża pod Warszawę do pracy?

reklama
maltanka Mialo byc ze ma letnie!!!!:eek:
Moj M jeżdzi w grupie konwojowej, trase ma Wlodawa Siedlce Biała Podlaska i te tereny.

Chciałabym sobie wkleic suwaczka swiatecznego ale jakis komunikat mi wyskakuje i nie moge!!!:-:)-:)-(

reklama
Hej!
Maltanka
,do Lublina mamy 70 km,jakby co to rozpatrujemy przeprowadzkę:tak::cool2:.
My na dwór tez Nivea na każdą pogodę bo jako jedyny(poza Mustela baby) nie zawiera w swoim składzie wody.
Wybaczcie,że tak na szybkiego ale małż mnie rąbanką uraczył - od poniedziałku obiecuję poprawę:-p;-):tak::tak:.

Do góry