anaconda27
styczniówka2006
Mi żadnej cytryny nie dali a sama o tym nie wiedziałam. Może nie dla wszystkich jest to ohydne ale dla mnie było, może jakby tego mniejsza ilość była to jakoś by poszło a tak to aż mnie odrzuca na samą myśl
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witajcie,
w takie zimno ja też przy herbatce z cytrynką. Naczytałam się o tej glukozie i większość pisze, że paskudztwo, ale znajoma diabetolog powiedziała, że bez obaw można wcisnąć 1/2 cytryny, bo to nie zmienia wyniku........więc zaraz pędzę po zapas cytryn
Witajcie,
ja po wizycie u gina. Mała w porządku, rośnie sobie zdrowo, serduszko pika jak należy:-):-):-):-):-) Ja 1 kg do przodu,ale lepiej niż w zeszłym miesiącu, gdy były 3 do przodu Szyjka zamknięta i długa Teraz czeka mnie test obciążenia glukozą, ale gorzej że jakieś drożdże się przyplątały i dostałam antybiotyk, a 28 grudnia mam zrobić posiew moczu...czy któraś coś takiego robiła?Jak to wygląda?Normalnie zanosi się mocz, jak przy analizie, czy jakoś inaczej?? I jeszcze przeciwciała, bo grupę mam ujemną:-(
Ja trochę nadrabiam, wiec wybaczcie ten balagan w odpowiedziach
Misia a gdzie bedziesz robila ten posiew, bo ja dostalam taka specjalna plytke na ktora obilo sie siusi i zamykalo w opakowaniu specjalnym...ale w szpitalu robili z pojemniczka, wiec to chyba zalezy od laboratorium
ja jestem Wpadam tu czasami, popodglądać co u Was słychać. :-)Jakoś zawsze tak jest ,ze jak ja jestem to nikogo nie ma!!!!:---( Gdzie jesteście???