reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Madzienka Robisz sobie tipsy? Masz jakąś kobitkę od tego konkretną?Czy chodzisz do salonu?

Tak robię, chodze do dziewczyny, ktora otworzyla swoj salonik na Staszica...

Kuchnia ogarnięta w sensie nagotowane na 2 dni,grochówka dochodzi,pierogów nalepiłam z kaszą i serem:tak: - M pogotował,przy okazji pogadaliśmy trochę:tak:,zrobiłam listę produktów do ciast bo na zamówienie robię to i troszku grosza wpadnie:-p;-):tak:.W krzyżu zaczęło mnie łamać to siadłam do Was na chwilkę:tak:.Jak mi odda to Olkowi poprasuję ubranie galowe na jutro,bo jasełka jego grupa ma i on ma być zwykłym dzieckiem:wściekła/y::wściekła/y:,rok temu aniołkiem był:tak:.
W sprawie pracy M to pozytywnie:tak::-),szef wziął jego wszystkie dyplomy poxerował,wypełniał kiedy chłopaki się porodzili i ma się odezwać przed świętami albo po.
Ja drugi raz na solarce byłam,wsio mnie swędzi,mam pretekst żeby M mnie balsamem potraktował:-p;-);-):tak::-D:-D.

Ty to masz power...trzymamy kciuki że w sprawie pracy odezwali sie przed świętami....

reklama
Witam:-):-):-)
No i mamy prawdziwą zimę:tak::tak::tak:
A ja miałam do reala się przejść ale skoro tak sypie to raczej sobie odpuszczę:crazy::crazy:
Madzienka widać że urodzinki udane:tak::tak::tak:
Fogia widzę zmianę w podpisiku - bardzo śliczna:tak::tak::tak:
Marta oby dali znać jeszcze przed świętami:tak::tak::tak:
Sundey ja też nie lubię takich sztucznych wigilii

Witam wszystkich! Matko jest coraz zimniej!!!!Jak ja wyjade samochodem z parkingu!!!!!:szok::szok::szok:

Madzienka super impreza! A ile prezentów!!!:-D:-D:-D

No mój mąż to widziałam przez okno że z 10min odśnieżał samochód razem z Mają oczywiście bo przed pracą ją odwozi do przedszkola:tak::tak::tak:

Może ząbki mu idą?

no idą, idą i dojść nie mogą, kurczę czego to tyle trwa?

Madzienka Robisz sobie tipsy? Masz jakąś kobitkę od tego konkretną?Czy chodzisz do salonu?

ja robiłam paznokcie tylko raz na wesele (akryl). po weselu miałam z miesiąc może, strasznie mi szybko rosły i co dwa tygodnie musiałabym chodzić na uzupełnianie, a to sporo kasy. no i zdjęłam.

W sprawie pracy M to pozytywnie:tak::-),szef wziął jego wszystkie dyplomy poxerował,wypełniał kiedy chłopaki się porodzili i ma się odezwać przed świętami albo po.

Marta no to super trzymam kciuki aby odezwali się przed świętami:tak::-)
a ta praca to w LBN, M będzie dojeżdżał? ile wy macie do LBN km?

Jejku to jak facet 10minut odsnieżał to ja-baba chyba z pół godziny!!!:-:)eek::eek:

sundey jest na to sposób :tak: - "webasto" samochodowe ogrzewanie postojowe.
mieliśmy kupować samochód z tym, ale był troszku dla nas za drogi, no i pozostają tylko swoje łapki.

witajcie.
ja nawet nie wiem jak jest zimno bo nie ruszam się z domu, na termometrze -11. może wieczorkiem podskoczę do reala po pampersy, jak M będzie chciał. (czyt. pewnie w sobotę jak zwykle).

a mnie dzisiaj połamało coś, nie mogę ruszyć głową, boli mnie z tyłu nad lewą łopatką, nie wiem mięsień jakiś czy jak.

zaraz lecę zrobić sobie kawkę, chce któraś to zrobię więcej...:-)

Madzienka widzę, że imprezka udana, a Jula jak tort wcina. widzę, że jagodowy?

mysia i jak po glukozie?

misia jak posiew to albo na płytkę albo karzą ci kupić pojemniczek jałowy w aptece:-D

Witajcie,
trochę późno, ale zeszło mi się z badaniem i wizytą w spółdzielni. Zimno jak diabli i jeździ się fatalnie - dwójka, trójka i koniec, a korki jakby był szczyt. Dzięki, pytałam w Luxmedzie to powiedzieli, że do jałowego pojemniczka:-). Odebrane mam już wyniki krzywej cukrowej 75g - na czczo 67,5, po godzinie 123 i po dwóch godzinach 107,6 (na wyniku podali, że przy każdym min.65, maks. 105). Teraz muszę się dowiedzieć od lekarza, co o tym myśleć.:szok: Glukoza słodka aż do mdłości mimo, że wcisnęłam cytrynę...było blisko wymiotów, ale jakoś wytrzymałam:-):-):-)

Madzienka urodzinki wyglądają na super zabawę:-):-):-)

Heloł girls.
No i mamy zimę.
Miałam dziś pierwszy poślizg niekontrolowany ale dałam radę. Przynajmniej się dowiedziałam, że moja renówka nie ma absu. :cool::cool: No i spóźniłam się do pracy. Normalnie zawiezienie dziecka do przedszkola i dojazd do roboty zajmuje mi 45 min., a dziś 1,5h. Dobrze, że wcześniej wyjechałam z domu to przynajmniej zdążyłam na pierwszą lekcję.:happy:
Takie małe minusy zimy ale wiecie c,o wolę śnieżycę i mróz niż chlapę. Może wymrozi trochę tych wirusów.

Tak poza tym to u nas nic ciekawego. Fifi poszedł dziś do przedszkola po raz pierwszy w tym miesiącu. :sorry::sorry::sorry:

Fogia widzę zmianę w podpisiku - bardzo śliczna:tak::tak::tak:
a dziękuję Ci bardzo. :-D:-D:-D

misia witaj bo ja chyba nie miałam jeszcze przyjemności Cię powitać. Ze mnie to taka trochę już BB-mowa recydywistka tylko czasem się zawieszam w pisaniu. ;-);-):happy:

reklama
maltanka wiem ze cos takiego jest,ale niestety my mozemy tylko sobie o czyms takim pomarzyc-nie stac jest nas na kupno jakiegokolwiek nowszego samochodu a juz nie mowie o takich bajerach!:-:)-:)-(

Witam! Jako dojechalam do pracy i wrocilam, caly czas na pol sprzegle 20-30km/godz!!!:eek::eek::eek:
Moj M ma jeszcze zimowe opony nie wiem jak wroci!Juz mi napisal ze bedzie ok polnocy!:-(

Do góry