reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
kurcze kliknelam cos nawet nie wiem co i mi sie litery powiekszyly, nie wiecie jak zrobic zeby bylo tak samo??

:eek: ja widzę małe litery,:eek:

Witajcie,
ja po wizycie u gina. Mała w porządku, rośnie sobie zdrowo, serduszko pika jak należy:-):-):-):-):-) Ja 1 kg do przodu:-D,ale lepiej niż w zeszłym miesiącu, gdy były 3 do przodu:wściekła/y::wściekła/y: Szyjka zamknięta i długa :cool2::cool2:Teraz czeka mnie test obciążenia glukozą, ale gorzej że jakieś drożdże się przyplątały i dostałam antybiotyk:eek::eek::eek:, a 28 grudnia mam zrobić posiew moczu...czy któraś coś takiego robiła?Jak to wygląda?Normalnie zanosi się mocz, jak przy analizie, czy jakoś inaczej?? I jeszcze przeciwciała, bo grupę mam ujemną:-(

misia cieszę się, że wszystko w porządku.

a co do tych drożdży to nic nie wiem. mi pod koniec ciąży w zwykłych badaniach moczu wyszła flora bakteryjna trochę wyższa, ale gin dał mi globulki dopochwowe i wróciło do normy. a ten posiew to chyba tak samo zanosisz mocz, do badania.

Witam wszystkich! Ja na chwile tylko, bo mialam kiepski dzień i jakoś nie mam weny na czytanie i pisanie!!!:-(

sundey a co się stało?

ja też tylko na chwilkę, czekam jeszcze na "BW", ale jestem wykończona. Hubert coś bardzo marudził na wieczór.

Hej!
Matra to wpadnij w piątek wieczorkiem wrócę z pracy o 16.00
Oki,nie ma sprawy;-):tak::tak:.
kurcze kliknelam cos nawet nie wiem co i mi sie litery powiekszyly, nie wiecie jak zrobic zeby bylo tak samo??
Wejdź na górze w widok i wybierz powiększenie i pomniejsz;-):tak:.
Ja w solarium to 2 raz byłam :tak:a i tak już mnie trochę łapnęło,dziś nie maiłam kiedy ale jutro rano powtórka;-):tak:.

Witam w ten mroźny ranek:-):-):-)
Na termometrze było -9st.C, całe szczęście że nie muszę rano nigdzie wychodzić:tak::tak:
Maja w przedszkolu, ubrałam ją dzisiaj w spodnie od kombinezonu tak się przeraziłam tą temperaturą:szok::szok:
A ja myślałam że tylko ja taki wsioch co to nigdy w solarium nie był:-p:-p;-);-)
Misia super że z dzidzią wszystko w porządku a zapaleniem się nie przejmuj jak lekarz przepisał antybiotyk tzn. że szybko się go pozbędziesz, ten posiew moczu to oddajesz tak jak zwykle mocz.:tak::tak::tak: A obciążenia glukozą nie zazdroszczę bo to strasznie nieprzyjemne z rana opić się takiego słodu, a fuj:no::no:
Maltanka to pobudkę ci synio zgotował wczoraj:szok::szok:
Madzia może Hania wyczuwa że od tamtej pani to cycusia nie dostanie ale od ciebie to co innego:-D:-D:tak::tak:

witajcie!
ale mamy zimno brr...
a ja na odmianę dzisiaj herbatkę kończę:tak:

A obciążenia glukozą nie zazdroszczę bo to strasznie nieprzyjemne z rana opić się takiego słodu, a fuj:no::no:

ha mnie też straszyli, że to takie niedobre i w ogóle na wymioty zbiera. no to się nastawiłam tak. a tu się okazało, że nie takie straszne i nawet jak dla mnie nie aż taka słodzizna:-)
Maltanka to pobudkę ci synio zgotował wczoraj:szok::szok:

dzisiaj wcale nie lepiej zrobił . wstał o 3.00:szok: M go nosił na rękach 20 minut, śpi odkłada go do łóżeczka, a ten oczy otwiera i "iiiiiiii" do niego.

reklama
Witajcie,
w takie zimno ja też przy herbatce z cytrynką. Naczytałam się o tej glukozie i większość pisze, że paskudztwo, ale znajoma diabetolog powiedziała, że bez obaw można wcisnąć 1/2 cytryny, bo to nie zmienia wyniku........więc zaraz pędzę po zapas cytryn:-D:-D:-D

Do góry