reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
kurcze kliknelam cos nawet nie wiem co i mi sie litery powiekszyly, nie wiecie jak zrobic zeby bylo tak samo??

:eek: ja widzę małe litery,:eek:

Witajcie,
ja po wizycie u gina. Mała w porządku, rośnie sobie zdrowo, serduszko pika jak należy:-):-):-):-):-) Ja 1 kg do przodu:-D,ale lepiej niż w zeszłym miesiącu, gdy były 3 do przodu:wściekła/y::wściekła/y: Szyjka zamknięta i długa :cool2::cool2:Teraz czeka mnie test obciążenia glukozą, ale gorzej że jakieś drożdże się przyplątały i dostałam antybiotyk:eek::eek::eek:, a 28 grudnia mam zrobić posiew moczu...czy któraś coś takiego robiła?Jak to wygląda?Normalnie zanosi się mocz, jak przy analizie, czy jakoś inaczej?? I jeszcze przeciwciała, bo grupę mam ujemną:-(

misia cieszę się, że wszystko w porządku.

a co do tych drożdży to nic nie wiem. mi pod koniec ciąży w zwykłych badaniach moczu wyszła flora bakteryjna trochę wyższa, ale gin dał mi globulki dopochwowe i wróciło do normy. a ten posiew to chyba tak samo zanosisz mocz, do badania.

Witam wszystkich! Ja na chwile tylko, bo mialam kiepski dzień i jakoś nie mam weny na czytanie i pisanie!!!:-(

sundey a co się stało?

ja też tylko na chwilkę, czekam jeszcze na "BW", ale jestem wykończona. Hubert coś bardzo marudził na wieczór.

Hej!
Matra to wpadnij w piątek wieczorkiem wrócę z pracy o 16.00
Oki,nie ma sprawy;-):tak::tak:.
kurcze kliknelam cos nawet nie wiem co i mi sie litery powiekszyly, nie wiecie jak zrobic zeby bylo tak samo??
Wejdź na górze w widok i wybierz powiększenie i pomniejsz;-):tak:.
Ja w solarium to 2 raz byłam :tak:a i tak już mnie trochę łapnęło,dziś nie maiłam kiedy ale jutro rano powtórka;-):tak:.

Witam w ten mroźny ranek:-):-):-)
Na termometrze było -9st.C, całe szczęście że nie muszę rano nigdzie wychodzić:tak::tak:
Maja w przedszkolu, ubrałam ją dzisiaj w spodnie od kombinezonu tak się przeraziłam tą temperaturą:szok::szok:
A ja myślałam że tylko ja taki wsioch co to nigdy w solarium nie był:-p:-p;-);-)
Misia super że z dzidzią wszystko w porządku a zapaleniem się nie przejmuj jak lekarz przepisał antybiotyk tzn. że szybko się go pozbędziesz, ten posiew moczu to oddajesz tak jak zwykle mocz.:tak::tak::tak: A obciążenia glukozą nie zazdroszczę bo to strasznie nieprzyjemne z rana opić się takiego słodu, a fuj:no::no:
Maltanka to pobudkę ci synio zgotował wczoraj:szok::szok:
Madzia może Hania wyczuwa że od tamtej pani to cycusia nie dostanie ale od ciebie to co innego:-D:-D:tak::tak:

witajcie!
ale mamy zimno brr...
a ja na odmianę dzisiaj herbatkę kończę:tak:

A obciążenia glukozą nie zazdroszczę bo to strasznie nieprzyjemne z rana opić się takiego słodu, a fuj:no::no:

ha mnie też straszyli, że to takie niedobre i w ogóle na wymioty zbiera. no to się nastawiłam tak. a tu się okazało, że nie takie straszne i nawet jak dla mnie nie aż taka słodzizna:-)
Maltanka to pobudkę ci synio zgotował wczoraj:szok::szok:

dzisiaj wcale nie lepiej zrobił . wstał o 3.00:szok: M go nosił na rękach 20 minut, śpi odkłada go do łóżeczka, a ten oczy otwiera i "iiiiiiii" do niego.

reklama
Witajcie,
w takie zimno ja też przy herbatce z cytrynką. Naczytałam się o tej glukozie i większość pisze, że paskudztwo, ale znajoma diabetolog powiedziała, że bez obaw można wcisnąć 1/2 cytryny, bo to nie zmienia wyniku........więc zaraz pędzę po zapas cytryn:-D:-D:-D

Do góry