reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam w kolejny zimowy dzień:-):-):-)
Ale ja to lubię jak tak biało jest na dworze, normalnie mogłabym siedzieć w oknie i patrzyć:tak::tak::tak:
Maja do przedszkola odstawiona, ale tak jej się nie chciało wstawać ze już miałam zamiar zostawić ją w domu. Ale jakoś wstała z łóżka więc ją wyszykowałam i oddałam tatusiowi:-p:-p
Madzienka widzę nowy świąteczny awatarek:tak::tak::-):-)
Anihira stoliczek bardzo sympatyczny i cena niewygórowana:tak::tak::tak:
Maltanka to fakt że wczoraj masakra była na drogach, mój mąż z Kunickiego na Czechów jechał z pracy godzinę:szok::szok::szok:
Agunia olej gadanie szefowej, jak musisz to zwolnienie bierzesz

reklama
Witam śniegowo!!!!:eek::eek::eek:
Znowu drogowców zaskoczyła zima!Wracajac z pracy nie minelam zadnej solarki czy piaskarki!!!:szok::szok::szok::-:)-:)-( Ale sypie!Jutro to chyba nie wyjade rano do roboty jak tak dalej pojdzie!!!!
Sunday,jak zwykle,jak zwykle,zawsze ich zaskakuje...hi,hi....

Witam wieczorkiem
A u nas dopiero zaczyna padać śnieg
Misia bierz no-spę i się nie zastanawiaj Ja ja połykałam garściami i donosiłam na pewno nic się dzidzi nie stanie lepiej się wysypiaj jak masz okazję:-D
Ja też wreszcie pomyłam we sobotę okna i wysprzątałam kuchnię Prezent dla Kuby zamówiony Kupiliśmy mu stolik ale taki KOLOROWY STOLIK EDUKACYJNY - SUPER ZABAWA!!! (845958683) - Aukcje internetowe Allegro bardziej mi się podoba niż ten Fisherowski:tak:
anihira,fajny stoliczek,tez mi sie podoba....

Anihira, jutro odpada:sorry:,chyba że w piątek wieczorem bym podeszła do Ciebie;-):tak:.Czwartek zalatany,bo rano do pracy,potem kosmetyczka i solarka i jasełka w przedszkolu - popołudnia już nie mam:no::cool2::cool2:.
A ja już tak trochę świątecznie
Marta,fajna szopka,w domu taka masz?
A swoja droga,to tez solarka by mi sie przydala,i kosmetyczka,ale teraz z moim malym ssakiem,to sie nie za bardzo moge gdzies ruszyc z domu...ehh,aby do wiosny....:laugh2:

Witam sie ,wczoraj mialam zalatany dzien,bylam z Gosia u kontroli,dalej ma siedziec w domu,az do Swiat:szok:....dolozyla jej lekarka antybiotyk,bo jeszcze strasznie kaszle(chociaz w oskrzelach nic nie slyszala),no i karar jeszcze leci zielony,a na dodatek czasem ucho jej przytyka,wrr,znow trzeba bedzie chyba do laryngologa sie wybrac....:sorry:
A tak poza tym to maz sie mi rozklada,tez sie przeziebil.....tylko jeszcze ja z Karolinka sie trzymamy.....:happy:
Czasu coraz mniej na kompa,bo Swiateczne porzadki robie,a i Karola mi nie ulatwia:no:...wczoraj meczylam sie zegy z butelki napila sie herbatki...to gowniara wcale niechce....:eek:.....az po wielkich meczarniach 60 ml wyciagnela,ale co sie nameczylam:tak:.....ja nie wiem jak to bedzie jak wcale nie bedzie chciala butelki:szok:

Witam w kolejny zimowy dzień...aż strach pomyśleć, że zapowiadają pod koniec tygodnia -20 stopni..brrrrrrrrr:wściekła/y:....dobrze,że nie muszę wstawać rano (przed 6) do pracy jak mąż:-D:-D. W sumie ja też lubię ten biały puch (lepszy niż szarówka za oknem), ale nie w nadmiernych ilościach...no i wkurzające jest wszystko, co z tym związane - skrobanie szyb, odśnieżanie itd.
Dzięki dziewczyny - lekarz też mówił, żeby jak coś to brać nospe, ale do tej pory samo przechodziło, więc czekałam i się nie doczekałam. Zobaczymy co dziś powie, bo o 14 pędzę na wizytę.

Anet cierpliwości a nauczy się pić z butelki:tak::tak:
A wiecie ze ja nigdy nie byłam w solarium:szok::szok::szok:

Hehe, to widzę, że nie tylko ja nie zaliczyłam solarium:-D:-D:-D - miałam iść pierwszy raz przed ślubem, ale przyszły mąż się sprzeciwił - może i dobrze, bo za to wciąż gin przy każdej wizycie zauważa, że ja wciąż nieco opalona, a na wakacjach byliśmy w czerwcu:cool2::cool2::cool2::cool2:

Czasu coraz mniej na kompa,bo Swiateczne porzadki robie,a i Karola mi nie ulatwia:no:...wczoraj meczylam sie zegy z butelki napila sie herbatki...to gowniara wcale niechce....:eek:.....az po wielkich meczarniach 60 ml wyciagnela,ale co sie nameczylam:tak:.....ja nie wiem jak to bedzie jak wcale nie bedzie chciala butelki:szok:

Anet mój Hubert się nie nauczył butelki :no: jak mu dawałam butelkę do buzi to miał odruch wymiotny:eek: do 7 miesiąca był tylko na "cycku". kupiliśmy kubek niekapek i z niego zasuwa teraz.

A wiecie ze ja nigdy nie byłam w solarium:szok::szok::szok:

:-) ja też nie. i wcale mi tego nie brakuje.

W sumie ja też lubię ten biały puch

hehe ja też:tak:

przypomniała mi się reklama m&m -sów (nie wiem jak to napisać), z tym śniegiem - "może być też żółty".:-D

Hehe, to widzę, że nie tylko ja nie zaliczyłam solarium:-D:-D:-D - miałam iść pierwszy raz przed ślubem, ale przyszły mąż się sprzeciwił

haha miałam to samo. chciałam przed ślubem iść, ale M też się sprzeciwił.:-D

witajcie.
ja dzisiaj miałam pobudkę o 5.00.:crazy: młody wstał i chciał się bawić, a co najśmieszniejsze to wczoraj poszedł spać o 21.30, a nie jak zwykle o 20.00.
zbieram się zaraz do sklepu, nie mam śmietany do sosu. i biorę się dalej za porządki:tak:

Moja Hania też nie chciała butelki (ma 3 miesiące). Męczyłam się strasznie i M też żeby coś wypiła i nic. I przyszła Pani do pomocy, bo chcę w styczniu wrócić do pracy i od niej pije z butli bez żadnego problemu. A ode mnie dalej nie chce:)

Witajcie,
ja po wizycie u gina. Mała w porządku, rośnie sobie zdrowo, serduszko pika jak należy:-):-):-):-):-) Ja 1 kg do przodu:-D,ale lepiej niż w zeszłym miesiącu, gdy były 3 do przodu:wściekła/y::wściekła/y: Szyjka zamknięta i długa :cool2::cool2:Teraz czeka mnie test obciążenia glukozą, ale gorzej że jakieś drożdże się przyplątały i dostałam antybiotyk:eek::eek::eek:, a 28 grudnia mam zrobić posiew moczu...czy któraś coś takiego robiła?Jak to wygląda?Normalnie zanosi się mocz, jak przy analizie, czy jakoś inaczej?? I jeszcze przeciwciała, bo grupę mam ujemną:-(

reklama
Do góry