Marta1981
Rodzyneczka
Witam i ja:-).Śnieżek prószy,chłopaki pojechali na basen,Julu się samochodami bawi, flaczki nastawione to na chwilkę zasiadałam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
witamy znow po nieobecnosci bylismy w szpitalu aby zdiagnozowali wiktora co do tych stolcow....ale nie stety lekaz tylko czekal na..... i musialam sie wypisac aby zabrac malego do centrum zdrowia dziecka....tak wiec czekamy teraz na odzew od Wawy....
Witajcie! ja tylko na sekunde! Zime mamy!!!:-);-)
A co do wlosow to stare zdjecie!Ale zastanawiam sie nad zmiana koloru bo i tak musze zrobic odrosty przed swietami!
Witajcie!
Ja też tylko na sekundkę, bo po ciężkiej nocy (dopiero o 9 zdecydowałam się na no-spę), więc późno wstałam, więc generalnie jestem do tyłu ze wszystkimno faktycznie - niestety w końcu przyszła zima
Maltanka jak nie musisz to poczekaj na tych od kaloryferów bo potem będziesz musiała się z nimi umawiać nie wiadomo kiedy
o ja też muszę zmienić kolor na święta, szukałam farby w realu, ale nic nie znalazłam. kiedyś miałam jasne, ale te odrosty mnie wkurzały.
sundey to Ty już możesz święta zaczynać, mieszkanie sprzątnięte, pierniczków napieczone.:-)
a ja nic nie zrobiłam na obiad miałam pomidorówkę z wczoraj i kotlety sojowe. na jutro za to muszę coś myśleć. sundey podziel się kotletów:-)
na dworze zimno.
Jade na Wigilie do mamy a na BN do tesciowej wiec w domu nic nie pichce konkretnego!;-)