agunia-ln
Fanka BB :)
cześć dziewczyny;-);-);-)
szybka relacja z tego co u mnie: - mama dobrze, jest już na ogólnej sali
- Misia zadowolona z przedstawienia w teatrze, bardzo jej się podobało
- dzisiaj byłam z Misią u laryngologa i siedzimy tydzień na zwolnieniu:---(ma zawalone gardło i katar
- byłam na Hipotecznej a że tam nigdy nie ma gdzie zaparkować to zostawiłam autko pod Plazą, matko ile tam ludziale i ozdóbki fajne, dużo światełek i choinek i poczułam świąteczną atmosferęchodziłam z Misią i podziwiałyśmy wystrój
i jeszcze spóźnione ale szczere życzenia dla Juleczki WSZYSTKIEGO RADOSNEGO, SZCZĘŚCIA, UŚMIECHU I WSZYSZTKIEGO NAJ NAJ NAJ
szybka relacja z tego co u mnie: - mama dobrze, jest już na ogólnej sali
- Misia zadowolona z przedstawienia w teatrze, bardzo jej się podobało
- dzisiaj byłam z Misią u laryngologa i siedzimy tydzień na zwolnieniu:---(ma zawalone gardło i katar
- byłam na Hipotecznej a że tam nigdy nie ma gdzie zaparkować to zostawiłam autko pod Plazą, matko ile tam ludziale i ozdóbki fajne, dużo światełek i choinek i poczułam świąteczną atmosferęchodziłam z Misią i podziwiałyśmy wystrój
cudna ta firaneczka, bardzo mi się podobaA jakby ktos chcial zobaczyc to wklejam firanke ktora uszylam dla Gosi.....
i jeszcze spóźnione ale szczere życzenia dla Juleczki WSZYSTKIEGO RADOSNEGO, SZCZĘŚCIA, UŚMIECHU I WSZYSZTKIEGO NAJ NAJ NAJ