reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

cześć dziewczyny;-);-);-)
szybka relacja z tego co u mnie: - mama dobrze, jest już na ogólnej sali
- Misia zadowolona z przedstawienia w teatrze, bardzo jej się podobało
- dzisiaj byłam z Misią u laryngologa i siedzimy tydzień na zwolnieniu:-:)-:)-(ma zawalone gardło i katar:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
- byłam na Hipotecznej a że tam nigdy nie ma gdzie zaparkować to zostawiłam autko pod Plazą, matko ile tam ludzi:szok::szok::szok::szok::szok:ale i ozdóbki fajne, dużo światełek i choinek i poczułam świąteczną atmosferę:-D:-D:-D:-Dchodziłam z Misią i podziwiałyśmy wystrój:laugh2:

A jakby ktos chcial zobaczyc to wklejam firanke ktora uszylam dla Gosi.....
cudna ta firaneczka, bardzo mi się podoba:tak::tak::tak:

i jeszcze spóźnione ale szczere życzenia dla Juleczki WSZYSTKIEGO RADOSNEGO, SZCZĘŚCIA, UŚMIECHU I WSZYSZTKIEGO NAJ NAJ NAJ

reklama
No dziewczyny ja dzisiaj byłam z leclercu i kupilam prezenty!!!!!!!Masakra-szlam jak wielblad!!!:szok::szok::szok::eek::eek::eek:
I wydalam ponad 300zl!:szok::szok::szok:

sundey a co ja widzę w Twoim suwaczku, czyżby nowa fryzura. fajna, ładny kolor. pochwal się większymi zdjęciami, jak chcesz to możesz tutaj, albo gdzie indziej;-)

super, że prezenty się udały.
no ja też wychodzę co miesiąc jak wielbłąd, dobrze, że zmotoryzowany to tylko na parking:-p
u nas odkąd mały je już wszystko taka kasa na zakupy co miesiąc idzie. tylko skąd na to brać, te kaszki, mleko, soczki, to takie drogie..

Maltanka oby się udało spotkać choć na kawkę albo gofry, w realu takie dobre mają:-p:-p:-p

no ja mam nadzieję, może coś w tym tygodniu wykombinujemy, piszcie kiedy wam pasuje:tak:

anet15 i inne laski! zrobiłyście plan pracy ;-) do świąt?:-D podobno to jest najlepszy patent na sprawne przygotowania!:-):-):-)

nie, ja mam taki plan, aby posprzątać, a poza tym to i tak święta trochę u teściów trochę u moich rodziców, to nawet nic nie szykuję. chciałam spróbować jeszcze upiec torta to może się skuszę. a i najważniejsze kupić i ubrać choinkę:tak:

Ja mam plan na święta :-p- przeżyć do Sylwestra,bo kasy szkoda;-):tak::-D:-D.

oj tak ja też;-):tak::-)

NAGRODY PIENIĘŻNE
Prezenty, pomysł na prezent - Prezenteria.pl==

NAGRODY TAKIE JAKIE SAM SOBIE WYBIERZESZ
Prezentodajnia.pl

Bądź tak dobry (a) i oddaj swój głos na nasza kartę. Liczy się każdy oddany głos. Dziękujemy za pomoc i życzymy Zdrowych i Wesołych Świąt.

http://www.jaksiebawic.pl/gwiazdkowe-marzenia/kartka,958.html

ZA REJESTRACJE NA OBU TYCH SERWISACH WYSYŁAM FAJNE ADRESY STRON, GDZIE MOŻNA SOBIE ZA DARMO ZAMÓWIĆ PRÓBKI KOSMETYKÓW I RÓŻNE GADŻETY. PISZ NA ADRES rych1@op.pl

ej o co kaman:confused:

wpadłam w sumie na chwilę. obejrzałam "Na dobre i na złe". Hubert śpi, zaraz biorę książkę i idę się kąpać.:tak:

NAGRODY PIENIĘŻNE
Prezenty, pomysł na prezent - Prezenteria.pl==

NAGRODY TAKIE JAKIE SAM SOBIE WYBIERZESZ
Prezentodajnia.pl

Bądź tak dobry (a) i oddaj swój głos na nasza kartę. Liczy się każdy oddany głos. Dziękujemy za pomoc i życzymy Zdrowych i Wesołych Świąt.

http://www.jaksiebawic.pl/gwiazdkowe-marzenia/kartka,958.html

ZA REJESTRACJE NA OBU TYCH SERWISACH WYSYŁAM FAJNE ADRESY STRON, GDZIE MOŻNA SOBIE ZA DARMO ZAMÓWIĆ PRÓBKI KOSMETYKÓW I RÓŻNE GADŻETY. PISZ NA ADRES rych1@op.pl
co to ma być???????????

Ja żadnego planu nie potrzebuję bo świąt u siebie nie robię tylko jadę na gotowe:-p:-p:-p:-p a co - trzeba korzystać póki można:tak::tak::tak:
korzystaj korzystaj, ja chyba w tym roku nie będe taka wygodna jak zawsze bo prawdopodobnie święta zrobię u siebie:eek::eek::eek:

no patrzcie, a to pech, a mogłyśmy się w końcu spotkać:sorry: może jeszcze przed świętami coś wypali:sorry:

misia2010 jeszcze raz witamy i do pisania zapraszamy. a w jakiej części Lublina mieszkasz?

witajcie piątkowo. rzeczywiście zimno. aż mi się nie chce nic robić.

anaconda no fakt z M świnia mógł poczekać. patelnią go.

Obecnie mieszkam na Wieniawie, czyli praktycznie w centrum:-)

Pewnie witaj i napisz cos wiecej o sobie

Misia
a gdzie pracujesz jesli mozna spytac bo ja tez w bużetówce:-D:-D

dzieki jeszcze raz za zyczenia

Jula dzisiaj w nocy nie chciala spac:sorry::sorry::sorry:od 24.15 do 2.30 marudzila az padla w naszych nogach:-D:-D:-D:-Dwiec przelozylam ja na podusie i pospala do 9 z jedna przerwa na mleczko:tak::tak::tak:

Poza tym musze sprzatac i prasowac koszule a nie chce mi sie jak cholera:sorry::sorry::sorry::sorry:

Dokładnie to w wymiarze sprawiedliwości, a Ty? Hm, prasowanie jakiś czas temu znacznie ograniczyłam dzięki funkcji w pralce "bez zgnieceń" oraz odpowiedniemu wieszaniu mokrych rzeczy - prasowanie idzie dzięki temu piorunem:-D:-D:-D:-D

Laseczki,to od Katarzyny 23 to SPAM i góra usunęła;-):tak:.
Ja po seansie filmowym:tak:,M poszedł chłopaków usypiać a ja mam do wpół do pierwszej koczować:confused2:,bo nastawił chleb do wyrośnięcia i o tej porze już wyrośnięty będzie i do pieczenia dobry:tak:.

i jeszcze spóźnione ale szczere życzenia dla Juleczki WSZYSTKIEGO RADOSNEGO, SZCZĘŚCIA, UŚMIECHU I WSZYSZTKIEGO NAJ NAJ NAJ

dziekujemy....:tak::tak::tak:

Obecnie mieszkam na Wieniawie, czyli praktycznie w centrum:-)

Dokładnie to w wymiarze sprawiedliwości, a Ty? Hm, prasowanie jakiś czas temu znacznie ograniczyłam dzięki funkcji w pralce "bez zgnieceń" oraz odpowiedniemu wieszaniu mokrych rzeczy - prasowanie idzie dzięki temu piorunem:-D:-D:-D:-D

Ja w służbie cywilnej...co do prasowania to robie podobnie i praleczko troszeczke pomaga ale nazbieralo mi sie tych cholernych koszul...jeszcze tylko kilka i bede na czysto:-D:-D:-D:-D

reklama
Dokładnie to w wymiarze sprawiedliwości,

misia naprawdę, też pracowałam w wymiarze sprawiedliwości:tak::-)
a można wiedzieć gdzie dokładnie. nie musisz tutaj pisać jak nie chcesz. napisz mi PW:-)

witajcie.
widać,że weekend, pustki na forum.
ale mamy dzisiaj zimno. wyszłam po chleb i zmarzłam, do tego nie wzięłam sobie zimowych butów, a tu lód, ale bym wywinęła orła.
miałam dzisiaj jechać do Baby Fanta, ale mają zmieniać mi podzielniki na kaloryferach i tak nie wiem co zrobić, czy czekać czy nie.

Do góry