anaconda27
styczniówka2006
Misia wszystko nas interesuje bo w ten sposób lepiej cię poznamy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pojechalismy na zakupy imprezkowe do reala bo juz w niedziele urodzinki robimy... -rany ile bylo ludzi...ale maltanki nie spotkałam - chyba
Maltanka czemu nic nie powiedziałaś że do reala się wybierasz, może wreszcie byśmy się spotkały
Coś o sobie? Hmm,trudne zadanie...poza tym, że mieszkam w Lublinie, w marcu urodzę moje pierwsze dziecko - córeczkę, pracuję w budżetówce (ale teraz na zwolnieniu siedzę w domku, a mąż się męczy w pracy)...to nie wiem, co jeszcze mogłoby Was zainteresować...
Misia wszystko nas interesuje bo w ten sposób lepiej cię poznamy
Cześć
Czy mogę się przyłączyć???
Jestem z Lublina i mam 3-miesięczną córeczkę
Misia,fajnie ze sie odzywasz,czesto zagladaj,tio sie lepiej poznamy....
A jakby ktos chcial zobaczyc to wklejam firanke ktora uszylam dla Gosi.....
madzia,pewnie ze mozesz...napisz cos o sobie ,no i czesto zagladaj.....
Czytam Wasze posty i wybaczcie jeśli nie komentuję ich, ale jest tego tyle, że jeszcze nie mogę się połapać
(wykańczały mnie wymioty, które trwały do połowy piątego miesiąca - dzięki nim straciłam nawet ponad kilogram, ale niestety szybko to nadrobiłam i teraz muszę uważać z dietą) i
Cześć
Czy mogę się przyłączyć???
Jestem z Lublina i mam 3-miesięczną córeczkę