reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama

pojechalismy na zakupy imprezkowe do reala bo juz w niedziele urodzinki robimy... -rany ile bylo ludzi...ale maltanki nie spotkałam - chyba:-D:-D:-D

Maltanka czemu nic nie powiedziałaś że do reala się wybierasz, może wreszcie byśmy się spotkały:tak::tak::tak:

no patrzcie, a to pech, a mogłyśmy się w końcu spotkać:sorry: może jeszcze przed świętami coś wypali:sorry:

Coś o sobie? Hmm,trudne zadanie...poza tym, że mieszkam w Lublinie, w marcu urodzę moje pierwsze dziecko - córeczkę, pracuję w budżetówce (ale teraz na zwolnieniu siedzę w domku, a mąż się męczy w pracy)...to nie wiem, co jeszcze mogłoby Was zainteresować...

misia2010 jeszcze raz witamy i do pisania zapraszamy. a w jakiej części Lublina mieszkasz?

witajcie piątkowo. rzeczywiście zimno. aż mi się nie chce nic robić.

anaconda no fakt z M świnia mógł poczekać. patelnią go.

Misia wszystko nas interesuje bo w ten sposób lepiej cię poznamy:tak::tak::tak:

Ech, tak na raz wszystko o sobie napisać to nie tak łatwo i jeszcze do tego, żeby było ciekawie:szok:....na razie może dodam, że w kwietniu tego roku wyszłam za mąż i po powrocie z podróży poślubnej już w lipcu z radością zobaczyliśmy dwie kreski na teście ciążowym...:-):-):-):-) do końca pierwszego tygodnia września pracowałam, bo akurat zmieniałam stanowisko, ale potem wzięłam zwolnienie (wykańczały mnie wymioty, które trwały do połowy piątego miesiąca - dzięki nim straciłam nawet ponad kilogram, ale niestety szybko to nadrobiłam i teraz muszę uważać z dietą:wściekła/y:) i tak sobie siedzę w domu.

Misia,fajnie ze sie odzywasz,czesto zagladaj,tio sie lepiej poznamy....

A jakby ktos chcial zobaczyc to wklejam firanke ktora uszylam dla Gosi.....

madzia,pewnie ze mozesz...napisz cos o sobie ,no i czesto zagladaj.....

Cześć:)
Czy mogę się przyłączyć???
Jestem z Lublina i mam 3-miesięczną córeczkę:)

Pewnie witaj i napisz cos wiecej o sobie

Misia
a gdzie pracujesz jesli mozna spytac bo ja tez w bużetówce:-D:-D

dzieki jeszcze raz za zyczenia

Jula dzisiaj w nocy nie chciala spac:sorry::sorry::sorry:od 24.15 do 2.30 marudzila az padla w naszych nogach:-D:-D:-D:-Dwiec przelozylam ja na podusie i pospala do 9 z jedna przerwa na mleczko:tak::tak::tak:

Poza tym musze sprzatac i prasowac koszule a nie chce mi sie jak cholera:sorry::sorry::sorry::sorry:

Misia,fajnie ze sie odzywasz,czesto zagladaj,tio sie lepiej poznamy....

A jakby ktos chcial zobaczyc to wklejam firanke ktora uszylam dla Gosi.....

madzia,pewnie ze mozesz...napisz cos o sobie ,no i czesto zagladaj.....

Super.....oj i mi przydalabys sie w Lublinie, mam mega dluga firanę i trzebaby cos z niej zrobic:tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
Madzienka,to przyjezdzaj do mnie...hi,hi.....ja to lubie tak sobie poszyc,ale teraz to Karolina mi nie daje za bardzo,musze szyc jak spi,czyli w nocy najlepiej...hi,hi....:laugh2::laugh2::laugh2:

Pewnie tak jak Wy, próbuję pogodzić bycie mamą z dotychczasowymi obowiązkami, co nie jest łatwe... A aktualnie walczę z przeziębieniem już 3 dzień więc mam nadzieję że jutro/ pojutrze będzie lepiej. Na szczęście Dzidzia zdrowa:)

reklama
Czytam Wasze posty i wybaczcie jeśli nie komentuję ich, ale jest tego tyle, że jeszcze nie mogę się połapać:zawstydzona/y:

misia ok, często do nas zaglądaj i pisz, a powoli się wciągniesz:tak:

(wykańczały mnie wymioty, które trwały do połowy piątego miesiąca - dzięki nim straciłam nawet ponad kilogram, ale niestety szybko to nadrobiłam i teraz muszę uważać z dietą:wściekła/y:) i

oj wiem coś o tym, też tak miałam.

Cześć:)
Czy mogę się przyłączyć???
Jestem z Lublina i mam 3-miesięczną córeczkę:)

pewnie, że możesz . witamy Cię bardzo serdecznie.
powiedz nam coś więcej o sobie, jak na imię ma Twoja córeczka, gdzie rodziłaś, z jakiej części Lublina jesteś? itd....

a i często do nas zaglądaj i pisz dużo.:tak:

fajnie coraz więcej nas.:-)

anet jestem pod wrażeniem:eek:. super Ci ta firanka wyszła:tak: Brawo!!!

Madzienka
ja też nie lubię prasować koszul. :no2:na szczęście mój Piotrek nie chodzi na co dzień w koszulach to mam tego mało:-)

Do góry