reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

anet, sundey zdrówka dla dzieciaczków

a mi coś M zaczyna kaszleć i na gardło narzekać:-( już mogłoby sypnąć tym mrozek, wymrozić te cholerstwa.:-(

Dzięki!!!!Jutro ide do lekarza zobaczymy co powie!
A co do mrozu to sie podpisuje!!!

Wczoraj bylismy na wazeniu i mierzeniu...Juleczka waży 9745g i ma 81cm:szok::szok::szok::szok:jest zdrowa...

A jutro jej wielki dzień pierwsze urodziny!!!!Imprezke robimy w niedziele, torcik juz zamówiony....

[/B]

Dorodna panne masz!!!
Impreza sie szykuje!!!!:-):-):-)

reklama
dzień urlopu sobie wziełam muszę małego do ładu doprowadzić jutro dopiero na 15.00 idę Jutro też przyjedzie moja mama to w piątek posiedzi z Kubą

Witam
Dzień nie nastraja do spacerów więc od rana przy kompie siedzę i nic nie robię a zostało jeszcze okno w kuchni do umycia:crazy::crazy::crazy:
Pozdrawiam wszystkie lubelanki:-):-):-)

A mi mąż grzańca zrobił:tak::szok: i literki troszku się plączą:-p;-):tak::-D:-D.

:-D a ja wczoraj miałam wieczór z piffkiem z sokiem malinowym i książkę sobie czytałam:tak:

W taką pogodę to tylko grzańca i dobry filmik:-):-):-)

witam nową mamusię. może powiesz nam coś wiecej o sobie:-):tak:

witajcie!

powoli się przyzwyczajam do tej nędznej pogody. a dzisiaj w DD TVN mówili, że na święta może być nawet 9 stopni:szok: mam nadzieję, że się mylą.

ja jak na razie przed komputerem, Hubert spał mi od 10.00 do 11.00. chciałam się położyć trochę razem z nim, ale zanim usnęłam wstał.

mam zamiar dzisiaj na zakupy do Reala jechać, bo w lodówce wiatr hula. a nie chce mi się jak chol...więc nie wiem czy na sobotę tego nie zostawię.

kurczę już tylko 2 tygodnie do świąt

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry