reklama
anaconda27
styczniówka2006
Marta1981
Rodzyneczka
Marta1981
Rodzyneczka
Laski, coś gdzieś zostawiłam;-);-).
maltanka
Fanka BB :)
czytałamLaski, coś gdzieś zostawiłam;-);-).
a ja z Redd'sem oglądam Londyńczyków. Byłam dziś w Realu. Hubert już śpi, zmykam zaraz poczytać książę, jak zdołam bo dzisiaj mi się literki troszku plączą:-)
Juleczko Wszystkiego Najlepszego w dniu Twojego Swieta!!!!!!
JUleczko!!!
Wskoczył kotek na ławeczkę, zdmuchnął na torcie jedną świeczkę, i zamiauczał pięknie miał. Teraz pobiegł bez miauczenia żeby złożyć Ci życzenia!!!
DZIĘKUJEMY ŚLICZNIE ZA PIĘKNE ŻYCZONKA!!!!
Ja dzisiaj nawet nie maialm jak do Was zajrzec, najpierw walczylam caly dzien z odzyskaniem poczty, bo mi outlook zjadlcos kombinowalam, ale to wyzsza szkola jazdy wiec zostawilam to mężusiowi...później z Jula poswietowalysmy, popoludniu zostala z babcia a my pojechalismy na zakupy imprezkowe do reala bo juz w niedziele urodzinki robimy... -rany ile bylo ludzi...ale maltanki nie spotkałam - chyba
Teraz juz zmykam spac, bo cos dziecko kreci się więc nie wiadomo jaka nocka przed nami
Dobranoc!!!
Teraz juz zmykam spac, bo cos dziecko kreci się więc nie wiadomo jaka nocka przed nami
Dobranoc!!!
anet15
Mama Malgosi i Karolinki
Ano szkoda,ze nie mieszkam...anet15 Szkoda ze nie mieszkasz w Lublinie!Bo i mi by się przydały nowe firanki!!!:---(
Witam nowa mamusie.....:-)W taką pogodę to tylko grzańca i dobry filmik:-):-):-)
Madzienka,odemnie tez zloz zyczenia swojej corci!!!:-)
Witam w piatek...
Wczoraj mialam dzien sprzatania i nawet komputera nie wlaczalam....
Gosia juz lepiej sie czuje,ale strasznie kaszle,no katar gigant,dobrze ze leci z nosa....
Karola,jak mi wczoraj usnela na dworze to spala 3,5 godziny,z czego 2, juz na ganku w domu,bo balam sie ze zmarznie bardzo na dworze.....
Wiec mialam czas obiad zrobic i kuchnie posprzatac(w szawkach pozadek robilam),nawet nie wiedzialam ze mam tam tyle niepotrzebnych rzeczy poupychanych
Dzis musze jeszcze sasiadce firanki dokonczyc uszyc(jak mi tasme doniesie)
anaconda27
styczniówka2006
Witam z rana:-):-)
Dzisiaj Maja z rana miała focha - chciała przed wyjściem z domu zamienić się w księżniczkę i nikt z nas jej nie zapytał w którą księżniczkę chce się zamienić i się rozpłakała na dobre, mąż się wkurzył i pojechał sam do pracy (swoją drogą świnia że nie zaczekał tych 5 min) więc ja musiałam się ubrać i zaprowadzić małą do przedszkola.
Maltanka czemu nic nie powiedziałaś że do reala się wybierasz, może wreszcie byśmy się spotkały
Madzienka to imprezka się szykuje jednym słowem w niedzielę U mnie za m-c będzie
Anet oby Gosiaczek przez weekend całkowicie wyzdrowiał
Dzisiaj Maja z rana miała focha - chciała przed wyjściem z domu zamienić się w księżniczkę i nikt z nas jej nie zapytał w którą księżniczkę chce się zamienić i się rozpłakała na dobre, mąż się wkurzył i pojechał sam do pracy (swoją drogą świnia że nie zaczekał tych 5 min) więc ja musiałam się ubrać i zaprowadzić małą do przedszkola.
Maltanka czemu nic nie powiedziałaś że do reala się wybierasz, może wreszcie byśmy się spotkały
Madzienka to imprezka się szykuje jednym słowem w niedzielę U mnie za m-c będzie
Anet oby Gosiaczek przez weekend całkowicie wyzdrowiał
reklama
Witam w piątek,
zimno jak diabli, nosa nie chce się na dwór wystawić a tu trzeba lodówkę zapełnić...chyba zostawię to na jutro - razem z mężem i autem wygodniej, a dziś tylko po niezbędne rzeczy:-)...a tu jeszcze trzeba zacząć kupować prezenty a w głowie niestety pustka
Czytam Wasze posty i wybaczcie jeśli nie komentuję ich, ale jest tego tyle, że jeszcze nie mogę się połapać
Coś o sobie? Hmm,trudne zadanie...poza tym, że mieszkam w Lublinie, w marcu urodzę moje pierwsze dziecko - córeczkę, pracuję w budżetówce (ale teraz na zwolnieniu siedzę w domku, a mąż się męczy w pracy)...to nie wiem, co jeszcze mogłoby Was zainteresować...
zimno jak diabli, nosa nie chce się na dwór wystawić a tu trzeba lodówkę zapełnić...chyba zostawię to na jutro - razem z mężem i autem wygodniej, a dziś tylko po niezbędne rzeczy:-)...a tu jeszcze trzeba zacząć kupować prezenty a w głowie niestety pustka
Czytam Wasze posty i wybaczcie jeśli nie komentuję ich, ale jest tego tyle, że jeszcze nie mogę się połapać
Coś o sobie? Hmm,trudne zadanie...poza tym, że mieszkam w Lublinie, w marcu urodzę moje pierwsze dziecko - córeczkę, pracuję w budżetówce (ale teraz na zwolnieniu siedzę w domku, a mąż się męczy w pracy)...to nie wiem, co jeszcze mogłoby Was zainteresować...