reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
JUleczko!!!

Wskoczył kotek na ławeczkę, zdmuchnął na torcie jedną świeczkę, i zamiauczał pięknie miał. Teraz pobiegł bez miauczenia żeby złożyć Ci życzenia!!!

Madzienka dla Juleczki z okazji 1 urodzinek

Juleczko Wszystkiego Najlepszego w dniu Twojego Swieta!!!!!!

Juleczko
idzie misio,idzie slonik
idzie małpka no i konik
wszyscy razem z zyczeniami
bo dzis pierwszy roczek mamy

JUleczko!!!

Wskoczył kotek na ławeczkę, zdmuchnął na torcie jedną świeczkę, i zamiauczał pięknie miał. Teraz pobiegł bez miauczenia żeby złożyć Ci życzenia!!!

Kochanej Juleczce najlepsze życzenia w dniu 1 urodzin:biggrin2:: Dużo radości, uśmiechu, samych radosnych chwil. Rośnij duża i zdrowa:tak:.
Moc buziaków:tak::biggrin2:
Ciocia Marta z Rodzinką

DZIĘKUJEMY ŚLICZNIE ZA PIĘKNE ŻYCZONKA!!!!

Ja dzisiaj nawet nie maialm jak do Was zajrzec, najpierw walczylam caly dzien z odzyskaniem poczty, bo mi outlook zjadl:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:cos kombinowalam, ale to wyzsza szkola jazdy wiec zostawilam to mężusiowi...później z Jula poswietowalysmy, popoludniu zostala z babcia a my pojechalismy na zakupy imprezkowe do reala bo juz w niedziele urodzinki robimy... -rany ile bylo ludzi...ale maltanki nie spotkałam - chyba:-D:-D:-D

Teraz juz zmykam spac, bo cos dziecko kreci się więc nie wiadomo jaka nocka przed nami:sorry::sorry::sorry::sorry:

Dobranoc!!!

anet15 Szkoda ze nie mieszkasz w Lublinie!Bo i mi by się przydały nowe firanki!!!:-:)-:)-(
Ano szkoda,ze nie mieszkam...

W taką pogodę to tylko grzańca i dobry filmik:-):-):-)
Witam nowa mamusie.....:-)

Madzienka,odemnie tez zloz zyczenia swojej corci!!!:-)

Witam w piatek...
Wczoraj mialam dzien sprzatania i nawet komputera nie wlaczalam....
Gosia juz lepiej sie czuje,ale strasznie kaszle,no katar gigant,dobrze ze leci z nosa....
Karola,jak mi wczoraj usnela na dworze to spala 3,5 godziny:szok:,z czego 2, juz na ganku w domu,bo balam sie ze zmarznie bardzo na dworze.....
Wiec mialam czas obiad zrobic i kuchnie posprzatac(w szawkach pozadek robilam),nawet nie wiedzialam ze mam tam tyle niepotrzebnych rzeczy poupychanych:szok:
Dzis musze jeszcze sasiadce firanki dokonczyc uszyc(jak mi tasme doniesie)

Witam z rana:-):-)
Dzisiaj Maja z rana miała focha - chciała przed wyjściem z domu zamienić się w księżniczkę i nikt z nas jej nie zapytał w którą księżniczkę chce się zamienić i się rozpłakała na dobre, mąż się wkurzył i pojechał sam do pracy (swoją drogą świnia że nie zaczekał tych 5 min:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:) więc ja musiałam się ubrać i zaprowadzić małą do przedszkola.
Maltanka czemu nic nie powiedziałaś że do reala się wybierasz, może wreszcie byśmy się spotkały:tak::tak::tak:
Madzienka to imprezka się szykuje jednym słowem w niedzielę:tak::tak::tak::tak: U mnie za m-c będzie:tak::tak::tak:
Anet oby Gosiaczek przez weekend całkowicie wyzdrowiał:tak::tak::tak:

reklama
Witam w piątek,
zimno jak diabli, nosa nie chce się na dwór wystawić a tu trzeba lodówkę zapełnić...chyba zostawię to na jutro - razem z mężem i autem wygodniej, a dziś tylko po niezbędne rzeczy:-)...a tu jeszcze trzeba zacząć kupować prezenty:cool: a w głowie niestety pustka:crazy:
Czytam Wasze posty i wybaczcie jeśli nie komentuję ich, ale jest tego tyle, że jeszcze nie mogę się połapać:zawstydzona/y:
Coś o sobie? Hmm,trudne zadanie...poza tym, że mieszkam w Lublinie, w marcu urodzę moje pierwsze dziecko - córeczkę, pracuję w budżetówce (ale teraz na zwolnieniu siedzę w domku, a mąż się męczy w pracy)...to nie wiem, co jeszcze mogłoby Was zainteresować...

Do góry