reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
no właśnie:-)
a co najciekawsze to jak ja wezmę swoją książkę to Hubert mi zabiera, kładzie przed sobą i z wielkom zainteresowaniem przewraca kartki, a tak przecierz 0 obrazków:eek: nie rozdrabnia się na misie, kurki, koniki itp..:-)

Hej,

Ja jeszcze w dwupaku, ale czuję, że jeszcze tydzień, dwa i będzie po wszystkim. Torba do szpitala spakowana.

Anaconda - patrzę z zazdrością na Twój suwaczek wagowy...Hmmm.. 56, marzenie:-) Może w przyszłym roku o tej porze????

Hej,

Ja jeszcze w dwupaku, ale czuję, że jeszcze tydzień, dwa i będzie po wszystkim. Torba do szpitala spakowana.

Anaconda - patrzę z zazdrością na Twój suwaczek wagowy...Hmmm.. 56, marzenie:-) Może w przyszłym roku o tej porze????

Anaklim powodzenia, trzymamy kciuki i czekamy na wiesci...

Witajcie, Jula wlasnie spi a ja nadrabiam, u nas dzisiaj zimno, a my na basen idziemy i pewnie tam troche posiedzimy zeby Jucia ochlonela:tak::tak::tak:

Buziaczki i milego dzionka

Witajcie!Ja tylko na chwilke, bo mam duzo roboty papierkowej z pracy, a maly akurat śpi-musze wykorzystac moment.

Co kupiłyście swoim szkrabom na mikolaja?

reklama
Witam
Marta na jaki rozmiar chcesz te rzeczy bo mi po Kubie coś jeszcze zostało to ci wybiorę:tak:
anaklim powodzenia ale to szybko zleciało:eek:

Do góry