reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Witam z rana:-):-):-)
Ale mgłę dzisiaj za oknem mamy:tak::tak:
Maja w przedszkolu czeka na mikołaja, bardzo ciekawa jestem jej reakcji:tak::tak:
A ja z poranną kawką przy komputerze:-p:-p:-p

Hej,

Ja jeszcze w dwupaku, ale czuję, że jeszcze tydzień, dwa i będzie po wszystkim. Torba do szpitala spakowana.

Anaconda - patrzę z zazdrością na Twój suwaczek wagowy...Hmmm.. 56, marzenie:-) Może w przyszłym roku o tej porze????

Będzie taka waga za rok, zobaczysz.
A teraz trzymaj się i w razie czego daj znać:tak::tak::tak:

Wybieracie sie na Mikolajki w niedziele do Plazy
Galeria mody. Centrum rozrywki - Lublin Plaza

My się może wybierzemy, a od której to godziny?

Czy ktoraj z Was robi kutię na święta???? Potrzebuje sprawdzony przepis na dobrą kutię!:eek::-)

Ja nie robię i pojęcia nie mam jak się robi:szok::szok:

Witam,u mnie tez mgla,nic nie widac za oknem...
Mikolaj u mojej Gosi tez dzis w szkole....w Swidniku,jak chodzila to fajnie bylo,bo przebierali sie zawsze tacy trzej panowie(naleza do kólka jezdzieckiego)i przyjezdzali pod przedszkole na koniach :szok:...ale dzieciaki mialy frajde,wychodzily na dwór i ktore chcialo to moglo pojezdzic....no i oczywiscie prezety tez byly:-D

Ja wcinam sniadanko i potem kawka....:happy:
Wczoraj niestety Karola nie dalam mi za wiele poszyc i nie skonczylam firanki...wrr....moze dzis?:sorry:

Hej,

Ja jeszcze w dwupaku, ale czuję, że jeszcze tydzień, dwa i będzie po wszystkim. Torba do szpitala spakowana.

Anaconda - patrzę z zazdrością na Twój suwaczek wagowy...Hmmm.. 56, marzenie:-) Może w przyszłym roku o tej porze????
Witaj...trzymam kciukasy zeby wszystko poszlo ok :tak:;-)

Czy ktoraj z Was robi kutię na święta???? Potrzebuje sprawdzony przepis na dobrą kutię!:eek::-)
Ja niestety tez nie znam przepisu,a jadlam tylko raz w zyciu,nawet dobra....:laugh2:

Wybieracie sie na Mikolajki w niedziele do Plazy
Galeria mody. Centrum rozrywki - Lublin Plaza

:no2: my nie. ja to z chęcią bym poszła, ale dopiero co Hubert mi wyzdrowiał (nie ma kataru i już kaszle tylko sporadycznie). nie chce ryzykować, że jakieś dziecko sprzeda mu grypę:-(

Co kupiłyście swoim szkrabom na mikolaja?

u nas młody dostał książeczki z dużymi obrazkami i z wierszykami (owoce, warzywa, zwierzątka itp.-które tak jak pisałam wczoraj go zupełnie nie interesują:no: ). od jednej babci dostał takiego koguta tańczącego i śpiewającego - i to go najbardziej ciekawi, a od drugiej babci ubranko, które też mu wisi:-p (za to z ubranka mama zadowolona).

ja nie robiłam.

Ja wcinam sniadanko i potem kawka....:happy:

anetko karmisz i kawkę pijesz:confused::eek:
mi pediatra nie pozwalała, zresztą w ciąży gin. też mi zabronił.:tak:

witajcie!
ale mgłaaaaa
młody mi gania po podłodze, a ja biorę się za sprzątanie

Witajcie ja wlasnie czekam z Julcia na zaciazona kolezankę:tak::tak::tak:pewnie zaraz przyjedzie na ploty

Co do Mikolajek w Plazie to tez troche boje sie zeby Jula czegos nie zlapala:tak::tak::tak:
A ta imprezka chyba od rana:tak::tak::tak:

reklama
witamy po dlugiej nieobecnosci....wpadlismy tylko na chwilke u nas z dnia na dzien....piotrek jako tako sie trzyma zato wiktor daje popalic w tym sensie ze ma chore jelitka... zalatwia sie raz na tydzien i to tez ze wspomagaczami....jemy powoli zupki pijemy soczki....zalecenia lekazy....

itak na marginesie czy ktoras z was nie wie czy ktos ma do sprzedazy lozko pietrowe?dodam ze nie drogie!!.mile widziane do tego materace:)

Do góry