anaconda27
styczniówka2006
Moja Maja też tak rzadko kupki robiła, tylko że ona to ani się nie prężyła, ani twardego brzuszka nie miała, zresztą do tej pory nie wypróżnia się codziennie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zdróweczka dla Wiktorka,oby mu przeszłowitamy po dlugiej nieobecnosci....wpadlismy tylko na chwilke u nas z dnia na dzien....piotrek jako tako sie trzyma zato wiktor daje popalic w tym sensie ze ma chore jelitka... zalatwia sie raz na tydzien i to tez ze wspomagaczami....jemy powoli zupki pijemy soczki....zalecenia lekazy....
itak na marginesie czy ktoras z was nie wie czy ktos ma do sprzedazy lozko pietrowe?dodam ze nie drogie!!.mile widziane do tego materace![]()
Pije od niedawna,ale slaba rozpuszczalna z 1 yzeczki....anetko karmisz i kawkę pijesz
mi pediatra nie pozwalała, zresztą w ciąży gin. też mi zabronił.![]()
Witam.
Dawno mnie nie bylo...ale niestety przypalentala sie do nas jakas choroba.Najpierw dopadla meza a wiadomo jak chlop chory to tak jak dziecko.A teraz mnie cos zaczelo w kosciach lamac i Ayka zaczela kichac i kaszlec.Najbardziej boje sie o Ayke.Wlasnie czekamy na wizyte domowa...oby to nie byla ta wstretna grypa.Ayka dzis spokojna i caly czas spi (jak sie budzi to oczy ma szklane ewidentnie widac ze cos jej dolega)martwie sie tym bardziej ze nie ma goraczki,
Ja jako dziecko mialam raz zapalenie pluc i zero goraczki wydalo sie ze jestem chora jak mama poszla zemna na rutynowa kontrol.
Ayka na mikolaja od babci dostala przytulenke z melodia i to jest jej hit.
mi gin powiedziala,ze jak pilam zawsze to w ciazy tez moge filizanke dziennie....
Ayka dzis spokojna i caly czas spi (jak sie budzi to oczy ma szklane ewidentnie widac ze cos jej dolega)martwie sie tym bardziej ze nie ma goraczki,
.