reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam,

My dzisiaj wyspani wstaliśmy po 8, Michał z zalepionym i opuchniętym okiem:crazy:, zrobiłam mu okład z rumianku i czekam na telefon czy uda nam się dzisiaj dostać do okulisty. Opuchlizna już prawie zeszła ale na wszelki wypadek lepiej sprawdzić te oczko.

Maltanka jak żołądek????

Eliza wielki smakosz pączków:-D:-D

Mirosia
przeglądaliście anonse z 7 lutego? Dużo było ogłoszeń z Czechowa i Kaliny. To się wczoraj narobiłaś:szok:dzisiaj musisz za to poleniuchować:tak:
A jeszcze jedno, i jak szczepicie Olka przeciw ospie???

Gona to i ja poszukam tej gazetki:tak:

Anetka witaj w świecie BB:-D, temperatury w domu nie zazdroszczę:no:

Madziara udanej wizyty u fryzjera i u mamusi:-)

Anaconda uuuu niedarowałabym tego kuzynce:no:, ale przynajmniej obiad masz dzisiaj z głowy:tak:

Karlita
co u Was???

Sunday
a Ty gdzie się podziewasz?? Praca od rana??

Madzienka pokaż, pokaż pazurki:tak:

Jak tak patrzę na te oczko Michała to niby nie jest opuchnięte ale jakieś dziwne, tak na wpół przymknięte. Cholera mam nadzieję że znajdą dla nas numerek w przychodni

reklama
Witajcie

Ja dzisiaj mam dietę, chleb i woda coby nie drażnić żołądka
:no: trochę mi krople żołądkowe pomogły na razie ok zobaczymy jak wieczorem będzie:sorry:

misia
super Natalka, aaaa jaka ona już duża

monia byłaś na zumbie wczoraj? a miało cię nie być? masz silną wolę widzę:tak:;-)

justynka
dzięki już lepiej się czuję ale dzisiaj dieta chleb z wodą, a mam ochotę na kawkę buuu, tulaski na humorek...podsyłam owada:-D ps. ojej oby was przyjęli do przychodni

elza hahaha u nas tak samo najpierw dżem potem reszta:tak:

gon1a o dzięki, muszę wybrać się do kiosku

madziara dopiero miałam @ więc raczej nic z tego:no: ps. fajnie ci to trochę odpoczniesz u mamy:tak:

mirosia widzę pracowity dzień miałaś wczoraj, a jak Olek? nie wymiotuje już dzisiaj?

anaconda ja też nie znoszę takich niesłownych ludzi, powinna zadzwonić i dać znać:angry:

anetka no to niezłą masz tą tesciową:no:

madzienka dzięki już lepiej:tak:

Anetka 13 stopni to w rękawiczkach i szaliku trzeba chodzić :rofl2:

Anaconda bylo trzeba przyjechać ;-)

Madzieńka fajnie tak poskakać ;-) odstresować się ;-) i przy tym gubić kalorie

Karlita no chyba ze i Maję zapiszę na zumbę i będziemy razem ćwiczyły :-D:-D:-D:-p:-p:-p
Maltanka przyznaj się co niedozwolonego jadłaś ;-);-):-p:-p
Justyna ojej oby to było zwykłe zatarcie tego oczka :tak::tak: daj znać co okulista powiedział :tak::tak::tak:

anaconda z tą fasolką zapraszam do mnie, ale mi smaka narobiłaś, a ja już schab rozmrażam, no nic, może w weekend zrobię

elza widać że Czarkowi smakują pączki :tak: ale Ci się długi weekend trafił

Madziara miłego pobytu u mamy

mirosia przypomniałaś mi że i u nas przecieka coś pod zlewem, zapomniałam o tym powiedzieć Pawłowi

sunday no niestety taka nasza służba zdrowia jest, podajesz im numer telefonu ale po co? żeby tylko mieli? mogli zadzwonić i dać znać

atali co do Bugi mi pasuje każdy dzień

Maltanka jak Twoje zatrucie? a patrzyłaś kiedy miałaś ostatnią @ ? ;-)

misia Ty dalej tak wymiotujesz wszystkim? o, chyba Ola ma takie same buty jak Natalka

izka współczuję tej diety Pawełka, ale jak mus to mus

Madzienka, karlita śliczne Wasze dzieciaczki poprzebierane :tak:

marz przykro mi z powodu babci

karlita no cóż, nie wybierałam takiej, taka się trafiła, pizza, mniam

Madzienka już się czepiała że jej zasłony obcięłam o połowę, te które zostały w tym domu, bo takie ładne, hmmmm, kwestia gustu, a to dlatego że mi karnisz się niebezpiecznie wygiął w dół :szok:

Justyna oby udało Wam się szybko dostać do okulisty

karlita u mamy to miałam ciepełko jak w raju, a w domu to zastanawiałam się jak my będziemy spać? w bluzach? Ola spała w kilku warstwach i między nami, ale nie ma się co dziwić jak Pawła nie było bo w pracy był i nie było komu podrzucać to wygaszał w piecu, a wieczorem jak dzwonił do mnie to mówił że siedzi przy grzejniku i się nie rusza :-D

Witam,

My dzisiaj wyspani wstaliśmy po 8, Michał z zalepionym i opuchniętym okiem:crazy:, zrobiłam mu okład z rumianku i czekam na telefon czy uda nam się dzisiaj dostać do okulisty. Opuchlizna już prawie zeszła ale na wszelki wypadek lepiej sprawdzić te oczko.

Jak tak patrzę na te oczko Michała to niby nie jest opuchnięte ale jakieś dziwne, tak na wpół przymknięte. Cholera mam nadzieję że znajdą dla nas numerek w przychodni

uuu niedobrze...trzymam kciuki, żeby udało sie dostac do okulisty...

Anaconda bierz Maję, jeszcze ja musze pomysleć co z julą mam zrobić;-)

Karlita pewnie że fajnie...;-)

Maltanka czyli wczorajsze paczki nie pomogły żołądkowi...trzymam kciuki żeby dzisisjesza dieta pomogła...podejrzewasz co mogło Ci zaszkodzic...ale Ty ostatnio cos często masz problemy z nudnościami

Madziarka, karlita, Sunday i pozostałe włascicielki sierściuszków...dzisiaj święto waszych kotków:tak::tak:

Ostatnia edycja:
Justynka oby rumianek pomógł :-)

anetka ja to bym zamarzła w takiej temperaturze ... ale u teściów jest tak ze oni ma wieczór grzeją a na noc wyłączają piec i nad ranem jest STRASZNIE ZIMNO ja zawsze tam śpię pod gruba kołdrą i kocem ;-) Dzieciaki też w bodziakach , skarpetach i miskowych piżamach ;-)

maltanka czy to aby na pewno zatrucie ??? ja tez myślałam ze to dieta hehehehe a wyszedł Norbuś ;-)

a moze to stres ?????

Anaconda dawaj i Majke :tak::-D:-D

Maltanka może kawka nie zaszkodzi;-), taka słabiutka

Karlita
z chęcią poskakałabym w domu do tych linków co wkleiłaś ale zaraz Michał do mnie podbiega i on też chce tańczyć:laugh2:

reklama
Do góry