reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

witam dziewczynyoj tłusto wczoraj było zjadłam na pewno 3 paczki do kawusi wszyscy kupili w pracy mielismy kupe paczkow do konsumpcji a dzis ostra dieta:-D
a taK SERIO TO MUSZE SIE WZIASC ZA SIEBIE moze macie jakas dobra diete??
wczoraj jak przyszłam do domu moj mały bąbel usnal i spał 2 godz a ze nie bardzo miałam ochote na cos robienie to ogladałam drzyzge:-D
dopiero pozniej wziełam z Asia uczyłam sie wierszyka

a kiedy spotkanie formułowe?? na kawke i ploty??
iwonka ja tez wszystkich jeszcze nie znam niestety
sunday nasza słuzba zdrowia ot co, szkoda słów
misia zdjątko super:-)

dziewczyny które szukaja inspiracji do robienia z dziecmi fajnych rzeczy jest taka gazetka mały artysta w ostatnim numerze sa kartki swiateczne, króliczki kurczaczki itp do robienia w domu bardzo fajne no ale wymaga tez zaangazowania rodziców , polecam

reklama
I ja witam z ranka,
zaraz uciekam do fryzjerki podciąć włoski, a później błogie lenistwo bo jedziemy z Nelcią do mamy ;-):-)

Fajny dzień się więc zapowiada...

Maltanka jak się czujesz???? może to na serio nie zatrucie :tak: testy za wcześnie nic nie pokażą ale kobieta może odczuwać różne dolegliwości ;-)

Justyna a jak u ciebie z humorkiem???

Madzieńka jakie pazurki tym razem robiłaś??

Elza wow ale fajnie się trafił długi weekend... i jakie masz plany na dziś? ;-) i super zdjęcie Cezarega zajadającego pączusia... hehe widać że mu smakuje...

Misia o mamo - kiedy w końcu przestanie cię męczyć... :eek: zdjęcie Natalki cudneee...

A nie wiecie co się z Talią dzieje??? dawno nie zaglądała... :eek:

Atali Elza super że spotkanko wam się udało...

Marz co u was? dowiózł ktoś wczoraj pączusia??

Ja też wczoraj popróbowałam pączusia.. zjadłam dwa gryzki... ależ był pyszny :zawstydzona/y: później poprawiłam warzywami - ale cukier zmierzyłam za późno bo padłam z dzieciakami - i zanim wstałam to było po czasie :-p:baffled: ale po czasie cukier był w normie wiec chyba nie było tak źle hehe :rofl2:

Uciekam bo musimy się szykować... żeby się nie spóźnić

Miłego dnia!!!!

Witam i ja z rana :-):-)
Wczoraj wkurzyłam się na maksa, pół dnia spędziłam w garach gotując i piekąc a kuzynka nawet nie raczyła zatelefonować ze nie przyjedzie - jak ja nie znoszę takich niesłownych ludzi :no::no: następnym razem powiem jej że mnie nie ma w domu i niech siedzi na mrozie i na autobus czeka :crazy::crazy:
Maltanka oj to nie wiedziałam że z Huberta taki łobuziak ;-):-D:-D u Mai w przedszkolu też są kary i mi to osobiście nie przeszkadza - jak dziecko zasłuży to niech ma karę, a jak rozmawiałam z ich panią i opowiadała mi o niektórych dzieciach to ja i tak ją podziwiam za anielską cierpliwość :-D:-D:tak::tak: i wszystkie przedszkolanki też podziwiam bo ja te dzieci to bym chyba gwoździami do ścian poprzybijała :-p:-p
Sunday to jednak wybrałaś się wczoraj na zumbę :-):-) oj wciągnęło cię na maksa :-):-) a ile było wczoraj dziewczyn? A co do przychodni to brak słów, mogła ci powiedzieć przez tel. że nie mają czasowo szczepionek :crazy::crazy:
Justyna a co to za złe humorki cię dopadły? Mam nadzieję że dzisiaj przeszły :tak::tak:
Elza ale ci dobrze, bo chyba rzadko się zdarza taka frekwencja :-D:-D a Czaruś widać pączki lubi :-D:-D
Madzienka pochwal się pazurkami :tak::tak::tak:
Misia super foteczka Natalki :tak::tak::tak:
Madziara udanego spotkania z mamą :tak::tak: oj masz ty się z tym mierzeniem cukru :-:)-(
Gon1a no no widzę że wczoraj zaszaleliście pączkowo :-D:-D:-D a jak znajdziesz fajna dietę to się pochwal :tak::tak::tak:

mirosia idziecie tylko na ślub czy na imprezke tez??
ja z mieszkankiem macie cos??
anaconda a co pysznego przygotowałas?? to masz dzis obiad z głowy a z drugiej strony tez bym sie wkurzyła na kuzynke, nasptepnym razem Ty ja w balona zrób;-)

dziewczyny które szukaja inspiracji do robienia z dziecmi fajnych rzeczy jest taka gazetka mały artysta w ostatnim numerze sa kartki swiateczne, króliczki kurczaczki itp do robienia w domu bardzo fajne no ale wymaga tez zaangazowania rodziców , polecam

ooo dzieki, musze poszukac w kiosku

I ja witam z ranka,
zaraz uciekam do fryzjerki podciąć włoski, a później błogie lenistwo bo jedziemy z Nelcią do mamy ;-):-)

Fajny dzień się więc zapowiada...

Madzieńka jakie pazurki tym razem robiłaś??

Madziarka super dzionek przed wami....

zobaczysz jak sie spotkamy...

Witam i ja z rana :-):-)
Wczoraj wkurzyłam się na maksa, pół dnia spędziłam w garach gotując i piekąc a kuzynka nawet nie raczyła zatelefonować ze nie przyjedzie - jak ja nie znoszę takich niesłownych ludzi :no::no: następnym razem powiem jej że mnie nie ma w domu i niech siedzi na mrozie i na autobus czeka :crazy::crazy:
...to ja i tak ją podziwiam za anielską cierpliwość :-D:-D:tak::tak: i wszystkie przedszkolanki też podziwiam bo ja te dzieci to bym chyba gwoździami do ścian poprzybijała :-p:-p

uuuu to kuzynka podpadła...

a z tymi gwoździami to jestem w stanie uwierzyć:-D:-D:-D

jedziesz na weekend do mamy/teściowej??

No a jeszcze jutro ten ślub, więc pomimo weekendu nie poodpoczywam, no ale przynajmniej się wyrwiemy razem z Ł sami, bo Olka zawozimy do moich rodziców, zawsze to więcej luzu jest bez dziecka i nie trzeba myśleć, żeby wziąć na ślub picie, misia, pieluchy, chusteczki i inne toboły.

udanej imprezki

Maltanka jak samopoczucie dzisiaj??

ja własnie umówiłam Julę na czwartek na szczepienie przeciwko ospie....

Ostatnia edycja:
Nie, nie jedziemy nigdzie na weekend tylko siedzimy w domku :tak::tak::tak:
Gon1a nagotowałam cały gar fasolki po bretońsku i tym sposobem dzisiaj mam wolne od kuchni :-D:-D:-D
Mirosia to super że możecie na spokojnie czegoś szukać bo najgorsze to w pośpiechu :crazy::crazy: oj ciekawa jestem twojego brzuszka :tak::tak::tak: bo jak się ostatnio widziałyśmy to jeszcze wcale go nie było :no::no: zapewne bardzo bym się zdziwiła :-D:-D:-D:-D

Witajcie.

Wróciłyśmy do domu w środę wieczorem po basenie, a tu 13 stopni w domu :szok::szok::no: od razu nastawiłam pranie bo wszystko śmierdziało fajkami, ojciec kopcił w kuchni ale przy zamkniętym oknie bo przecież go przewieje :baffled: ale i tak było fajnie, chodziłyśmy na spacerki, jeździłyśmy w odwiedziny, Oli bardzo się podobało w autobusie :tak: wybawiła się z babcią, cały czas zajadała jakieś smakołyki od niej, nie nudziła się, ja mogłam spokojnie posiedzieć a ona się bawiła :tak: tylko jak Paweł przyjechał to dostała małpiego rozumu :eek: już nagle znudzona, marudna, ubierać się nie chciała, to samo w domu, jak jesteśmy same to jest dobrze, dziecko zajmie się same sobą, nie płacze mi bez powodu, jak wraca Paweł z pracy to wymyśla, a to na rączki, a to chce włączać wszystkie światła, radio, pampersa już nie da sobie zmienić, bo wyje, rzuca zabawkami itd. Już sama nie wiem co o tym myśleć :oo: Patrzę teraz na termometr to normalnie upał w domu, 18 stopni :rolleyes2:

A jeszcze teściowa nic nie wiedziała że pojechałam do rodziców, i oczywiście jak szłam na Bronowicach do siostry to musiałam ją spotkać jak wracała od koleżanki, no i się zaczęło, że tak zimno a ja ciągam Olę po dworze, że już późno (17.00) że dlaczego do niej nie przyjadę, chciała się przywitać z Olą, a ona głowa w drugą stronę i ryk. A to dlatego że jak był Paweł u niej z Olą to się wydarła na nią że wchodziła na łóżko na oparcie i jej tapetę brudzi, pół godziny wyła u Pawła na rękach i nie mogła się uspokoić. Ale teściowa stwierdziła że nie chce się z nią przywitać bo ona ją wychowuje :realmad: tak, krzykiem :angry: i to raz w miesiącu bo tak przyjeżdżamy, ale żeby ona wnuczkę odwiedziła to nie, bo zimno, i droga w budowie, za dużo ludzi w busach, itd :hmm: ale ona Olę wychowuje :sorry::sorry::sorry: babcia na odległość i do tego krzycząca, dobrze że mnie przy tym nie było bo skończyłoby się awanturą i zabraniem dziecka szybko do domu.

Dobra, wyżaliłam się i teraz na spokojnie Was poczytam, już wczoraj trochę mi się udało, ale z przerwami, bo mi Ola wyłączała komputer, średnio co 10 minut :-D

witam witam :-)

sunday, Iza dzięki wczoraj za zumbę :-)

zostając w klimacie pogrzebałam trochę w sieci ;-)

Zumba Fitness - Caipirinha Music Video - YouTube

i po malutku

Caipirinha - Zumba Fitness W/ Bradley - YouTube

Atali mozesz ćwiczyć w domu hihihihihi

i jeszcze ;-)

ZUMBA "mi alma se muere." - YouTube

lambada ;-)

Don Omar - Taboo - Zumba "Hawaii" Choreography by Lucia Meresova - YouTube

Anetka ale Ci się teściowa trafiła :sorry:

Anaconda nie ładnie ze kuzynka nawet nie zadzwoniła ....

Justynka jak tam dzisiaj humorki ???

Iza jak Pawcio ???

mirosia fajnie że idziecie na "imprezkę"

Madziarka udanego dnia u mamy :-)

my dzisiaj mamy dzień pizzy jak Gabi wróci z przedszkola bedziemy robić i piec :-) pizzzy nierobiłam juz ze 2 lata ;-)

Madzieńka to ciasto Aluski to jest takie grubsze czy cienkie ?? puchate ???

Aneta ty się ciesz że teściową widujesz raz na m-c i z nią nie mieszkasz :tak::tak:;-);-):-p:-p
Karlita, Sunday, Iza ależ wam zazdroszczę tej wczorajszej zumby, chyba dzisiaj poćwiczę z tych linków co powklejałaś :-D:-D

reklama
Nie, nie jedziemy nigdzie na weekend tylko siedzimy w domku :tak::tak::tak:

dobrze wiedzieć;-):-p

udanego południa;-):tak:

witam witam :-)

sunday, Iza dzięki wczoraj za zumbę :-)

zostając w klimacie pogrzebałam trochę w sieci ;-)

Zumba Fitness - Caipirinha Music Video - YouTube

i po malutku

Caipirinha - Zumba Fitness W/ Bradley - YouTube

Atali mozesz ćwiczyć w domu hihihihihi

i jeszcze ;-)

ZUMBA "mi alma se muere." - YouTube

lambada ;-)

Don Omar - Taboo - Zumba "Hawaii" Choreography by Lucia Meresova - YouTube

my dzisiaj mamy dzień pizzy jak Gabi wróci z przedszkola bedziemy robić i piec :-) pizzzy nierobiłam juz ze 2 lata ;-)

Madzieńka to ciasto Aluski to jest takie grubsze czy cienkie ?? puchate ???

ale cię wciągnęlo...:-Dbrawo....

pizza mniam mniam...ciasto Aluski cienkie, ale pyszne

Aneta 13 stopni brrrrrrrrrrrrrrrrr a teściowej współczuje, widać że czepiłaby sie wszystkiego

Do góry