reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

karlita ja na parze gotuję warzywa do sałatek, mięskomi nie pasowało, a soki robię w sokowniki, potem gotuję z cukrem i do butelek;-);-)

maltanka dobrze, ze już lepiej się czujesz:tak::tak:

justyna oby kropelki pomogły:tak::tak:udanego wyjazdu życzę:tak::tak:

atali niestety czasami zdażają się osuści:no::no::no: oby udało isę wam jakoś wyjasnić tę sparwę:tak::tak:

reklama
MATKO ALE PISZECIE!!!! Niby przeczytałam ale nic prawie nie zapamietałam!!! :zawstydzona/y: SZOK!!!

Ja dzisiaj jestem padnieta:eek: w pracy mialam bal wiec praktycznie caly dzien na wysokich obrotach- a ze bal to i 21 dzieciaków :baffled:

karlita jeden układ mi się podoba,ale ostatnio najbardziej lubie ten taki co sie szybko i dużo biega-podskakuje, no ale żeby znalesc w necie to nie mam pojecia jaki....:-(

maltanka super ze u ciebie juz lepiej :-) zaraz ci napisze PW.

anaconda no to niezle cie zalatwila kuzynka!!!:wściekła/y:
U mnie na osiedlu jest zumba dla dzieci :)

Justyna Ja dzisiaj od 8 w pracy..... oby kropelki pomogly Michałkowi:-)

aneta o matko ale upał u ciebie!!! no ale już wole palić w pieciu i sie ubrac, niż wąchać papierochy!!!:eek: a tesciowki współczuje!!!!

Madziara jak mija dzionek???

gon1a no gazetka calkiem fajna, ale czasy trzeba troszke:-)

Madzienka ja juz rano slyszalam o swiecie:-) a moja juz dostala wieksza porsje karmy:-):-):-)

eliza to moj tez tak wczoraj jadł pączka :-D

atali współczuje klopotów z zakupami internetowymi...:eek:

Nie chciał by ktos odkupic ode mnie grouponu na zumbe 3razy w tyg za 39zl!!!!! http://euforiafitness.pl/

Ostatnia edycja:
hej karlita coś wygrałaś????... ale nie bardzo wiem co???? coś przeoczyłam.... przepraszam i gratuluje... pochwalisz się jeszcze raz....
Iwonka oszustów niestety nie brakuje...przykro że trafili na Ciebie a raczej Ty na nich...
madziula to się napracowałaś.... podziwiam wszystkie Was że chce się Wam gotować obiad i piec ciasto.... ja nie znoszę prac kuchennych...
Justynka kiepsko że Michaś ma zapalenie spojówek... niech szybko oczko zdrowieje....a gdzie jedziecie???? znowu coś przeoczyłam.... chyba jakaś zakręcona jestem ostatnio...chyba się stres odzywa przed szpitalem....
maltanka dobrze że żołądek wraca do normalności...
Moniczka jak tam po balu.... wesoło było???? ja dzisiaj nie byłam w pracy więc nic nie słyszałam...
kurcze wszyscy teraz mówią o tej zumbie.... może i ja się zapisze jakoś Wam pozazdrościłam....

widziałyście co dzieje się na dworze.....karlita, maltanka to specjalnie dla was;-);-);-)my jutro mamy w planach saneczki ale wcześniej idziemy na bal choinkowy - juz chyba ostatni w tym roku:-D

my właśnie wróciliśmy z zakupów, w realu pustki, chyba warunki wszystkich przestraszyły...
:tak::tak::tak:

Karlita
gratulacje....

Justyna jakie kropelki dostał Michaś...zapalenie spojówek mógł złapać wczoraj na basenie...niestety ale roznosi się bardzo szybko....życzymy aby kropelki szybko zadziałały:tak::tak:

Sunday zumba dla dzieci??czyżbyś mówiła o klubie ONA??kiedyś miałyśmy się tam wybrac:tak::tak::tak:

Elza pewnie spróbuj...w Twoim Stylu jest artykuł o Zumbie i o ilości osób jakie na nią uczęszczają - byłam w szoku:-p

Maltanka super że żołądek wraca do normalności...

Atali współczuję problemów z zakupami internetowymi

Hej dziewczynki, poszlam do leclerka;) prawie nic nie kupiłam i 100 straciłam, no mnie to tylko do sklepu wypuścić:zawstydzona/y::-D. Ale chyba tez ceny takie:eek:

Teraz zerknęłam na fotowarsztaty i to mój kolega prowadzi:tak::tak:

Lece, bo małego trzeba uśpić, już go J wykąpał;)

Sunday o to dzisiaj jak był bal to i gwarno było-głowa nie boli??

Maltanka cieszę się ze żołądek przestał dokuczać

Eliza jedziemy do rodziców na weekend:tak:

Madzienka mamy OFTAQUIX

Matko tak sypie ten śnieg że pewnie drogi zawiane aż strach dzisiaj jechać gdziekolwiek:crazy:

Życzę Wam miłego odpoczynku w weekend!!!!:-)

reklama
Justyna nie znam...ale najważniejsze żeby pomogły...zapiszę sobie bo my kłopoty z oczkami miewamy:eek:
a na drogach nie jest zbyt ciekawie, niestety....

Do góry