reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

matko mam wrażenie że dzisiaj jest sobota...
sama nie wiem co robić z wolnym dniem.... wybrałam się już na zakupki...kupiłam sobie nowy szlafrok i kilka innych rzeczy do szpitala...
obiadek mama zrobiła... tak więc mam luz....aż dziwnie....
gon1a jest mały artysta i hobby to są gazetki z różnymi pomysłami, np na dekoracje....albo kartki
madziara fryzjer potem obiadek u mamy... superowy dzień przed Wami....
mirosia ale miałaś zwariowany dzień wczoraj.... o matko...
anaconda powiem Ci szczerze że i panie w przedszkolu czasami mają takie pomysły... ja to niektóre dzieci przerobiłabym na mielonkę...ale cicho......
a jesli chodzi o taką frekwencję to pierwszy raz tak się zdarzyło....
anetka dobrze że odpoczełaś trochę u mamy....a teściową się nie przejmuj...nerwy teraz nie wskazane....
justynka jak tam oczko???? przyjeli Was w przychodni????
maltanka jak zdrówko?? lepiej dzisiaj na żołądku??? wiesz moja koleżanka też tak się kiedys zatruła niby nektarynki od teściowej jej zaszkodziły no i zatrucie trwało 9 miesięcy :-D:-D

reklama
Karlita, gratuluje wygranej:) ale mam zapłon:-D ja nie mogę, zawsze się ktoś zazdrosny przyczepi i jeszcze nie ma odwagi pod własnym nickiem, tylko tworzy nowy:confused2::rofl2:
Zmykam, bo chłopcy poszli spac, to może i ja skorzystam, nocka mega nieciekawa... kiedy ja się wyśpię...:-(

Buziaczki dla wszystkich :tak:

maltanka, u mnie ciąża z Syzmusiem tez się od "zatrucia" zaczęła;)
Elza, ooo zakupy, ale ci fajnie, ja może dziś lub jutro się wybiorę...
anetka, ale Ty masz ciekawą tą teściowkę....
Justyna, jak oczko Michałka???
anaconda, jak ja nie cierpię takich niesłownych ludzi....

lecę już naprawdę, bo zaraz na lapku zasnę.....

Atali ja przypadkiem wzięłam udział w tym konkursie ;-) siedziałam w nocy spać nie mogłam hihihi i później o tym zapomniałam po jakimś czasie zaglądam ... i masz :-)

co do zazdrości i ogólnie konkursów to już wiem, że konkursy na lajki czy na głosy nie maja sensu bo ludzie tworzą jakieś konta, nabijają punkty itd... ale gdy prace ocenia i wybiera jury to warto coś tam skrobnąć ;-)

dokładnie:-) ja też czasem coś skrobnę, albo zdjęcie wyśle i wygram;)
Ale pospałam.... obudził się jak tylko się położyłam, zjadł i znowu śpi w najlepsze, a ja już nie zasnę:confused2: ale mam dzień przydżumiony..... nic mi się nie chce, nawet obiadu zrobić nie mogę bo się obudzi.. a jak się obudzi to też nie zrobię:rofl2:

i nie kupujcie w sklepie internetowym magiakobiety, oszuści, nie realizują zamówień i nie oddaja kasy, dałam się naciągnąc :-( zawsze spawdzam, ale ostatnio dużo kupowaliśmy pzez net i zawsze ok było... i nie sprawdziłam ich.... wkurzona jestem na maxa....

Ostatnia edycja:
Atali przykro mi moze jeszcze wyślą ?? albo kasę oddadzą??

ja jakiś czas temu zamówilam sobie komplet bielizny Miriale boski, super biustonosz , teraz też zamówiłam tą czarna ;-) z halką ;-)

Miriale::Tono

witam i ja

podczytuję was ale niewiele pamiętam bo co chwilke Kola mnie od komputera odrywa.

karlita nie no ty znowu cś wygrałąś???? zaczyman ci zazdrościć:-D:-D

justyna jak oczko Michałka??? dostaliście się do okulisty???

maltanka a ty jak się czujesz???

u nas juz po obiadku, była zupka pieczarkowa i gulasz:tak::tak: a teraz się deserkujemy:tak::tak:
kupiłam sobie ostatnio szybkowar i chyba sie w nim zakochałąm:-D:-D:-D nie sądziąłm ze to takie fajne urządzenie, dzś gulasz ugotowałąm w 40 min i mięsko się rozpływa:tak::tak: a ziemniaki to po 5 nim mamjuż ugotowane:tak::tak::tak:

zdązylismy już tez posprzątać, upiec biszkopt na torcik, chyba dobry dziń dzisiaj mam:tak::tak:

Hej, my już po wizycie u okulisty, pani dr stwierdziła zapalenie spojówek i mamy kropelki na 5 dni. Ale na wszelki wypadek na marzec zapisałam Michała do lekarki, co zwykle chodzimy. A i kupiłam gazetę tą co Gona polecała:tak:

Atali przykro mi że tak wyszło z zakupami przez net:no:

Karolina
jak spacerek?? Jak wracaliśmy do domu to śnieg zaczynał sypać

Anaconda a ty to gdzie dzisiaj podziewasz się??

Eliza o widzę że przygotowania do szpitala idą pełną parą;-)

Zmykam pakować się na wyjazd:huh:

Justynka miłego wyjazdu :-)

mandziula a no udało się ;-) teraz muszę nauczyć sie gotować na parze ;-) na razie zbieram przepisy :-) ;-)

ps musisz mi dać przepis na te soki!!!!!

reklama
mój żołądek chyba już wraca do normy i jeść mi się chce:-D

karlita w sumie racja może to ostatni stres:sorry: ps. co wygrałaś jaki to konkurs? chyba zacznę ci zazdrościć jak mandziula, też nigdy nic nie wygrałam

atali o kurczę, może oddazą jeszcze pieniądze

justyna trzymam kciuki żeby to zapalenie szybko odpuściło, udanego wyjazdu

mandziula łaaa weź bo w kompleksy wpadne ja dzisiaj nic nie zrobiłam

mirosia dobrze, że to było tylko jednorazowe

elza też tak mam jak P ma wolne, najpierw myślę, że w piątek jest sobota a potem w niedzielę wysyłam go do pracy:-D

Do góry