reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Mirosia smacznego... ;-)

U mnie definitywna poprawa samopoczucia - widać że 12tc dochodzi bo normalnie zachciało mi się kawki... i zrobiłam sobie taką lurkę z pianką :tak: mniam... tylko ciekawe jak po niej będzie trzymał się mój cukier :sorry:

Maltanka
a jak H. poszedł do przedszkola po takiej przerwie? stęsknił się?

reklama
A mi się zachciało pierogów i właśnie się za nie zabieram :tak::tak:
No fakt zaczęło teraz nieźle sypać :szok::szok: aż miło w ciepłym domku posiedzieć :tak::tak:
Maltanka nie mam pojęcia czemu cię kark boli :-D:-D:-p:-p i dzięki że byłaś wczoraj moim "szoferem" :-):-) to jednak Huberta puściłaś do przedszkola
Madziara ja bardzo lubię "śmieciową" zupkę, chyba jutro taką zrobię :tak::tak: bo dzisiaj te pierogi czekają na lepienie :-D:-D
Karlita ja też wczoraj zapomniałam cię zapytać jak tam po balu :zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale widzę że lewki masz cudne :tak::tak::tak:
Mirosia jedz, jedz jak waga w normie :-D:-D
A ja jeszcze muszę do przychodni dzisiaj podskoczyć, ale to już chyba po obiadku :tak::tak:

mirosia ja też z dodatkami do kawki:tak:

madziara wczoraj poszedł pierwszy raz najpierw nie chciał, ale jak się rozebrał zobaczył kolegów to poleciał, kurczę tylko jak trzeba iść do przedszkola zawsze muszę go budzić, a jak siedzimy w domu to 6.30 już jest na nogach

co to za zupa o której piszecie?

ale produkcja...

ja witam sie ponownie z herbatka i rogalikiem....
zaraz mamy spotkanie z szefem wszystkich szefów...z warszawy do nas przyjechał...:tak::tak:

Maltanka byłas na zumbie??i jak podobało Ci sie...bedziesz chodziła??

Anaconda ulep kilka dla mnie i Julci...

Madzieńka to ma być ŚNIEG ??? no proszę CIĘ!!!! nie rozśmieszaj mnie ;-) bałwana nie da się ulepić :D

wyglądasz za okno..pewnie teraz jestes zadowolona:-p

Idę za to zrobić sobie ciepłej herbatki... która chętna dolączyć???

ja ja....
Madziarka za co przebrałas Juleczka na bal???

Madzieńka przez chwilę byłam zadowolona heheheh ;-) ale juz nie pada :sorry2:

będzie pani zadowolona:-D:-D:-D(tak zawsze mówi moja kolezanka do cudzoziemców)
dzisiaj Ty pływasz z Gabi czy E???

jeszcze Wam cos opowiem z wczorajszej naszej wizyty w sklepie...
stałyśmy w sklepie z Jula w kolejce, przed nami stała para a Jula zaczęła im spiewać "czy ten pan i pani sa w sobie zakochani, czy ta pani tego pana chce"-cały sklep oczywiście w smiech...a Jula oczywiscie jak zobaczyła że ma publiczność śpiewała im dalej....i dostała od nich lizaczka w kształcie serduszka...:-D:-D:-D:-D

Maltaka
trzymam kciuki żeby praca szybko znalazła się i był czas na zumbę!!!a jak tam ruszyło się cos z ogłoszeniami???

Witam,

Michał śpi, zasnął przy piosence "Zakwitły pąki białych róż":-D ja swoją kawkę już dopiłam i dzisiaj bez bonusu, oszczędzam kalorie na jutro;-). Miałam robić pączki ale chyba zrezygnuję z tego pomysłu bo na jednym zjedzonym to się nie skończy, więc kupię jednego i więcej pokus nie będę miała:tak:

Anaconda wow podziwiam za chęci lepienia pierogów:tak:

Maltanka ojej biedactwo, nieźle musiałaś dać wczoraj czadu:-p;-)

Karlita super masz lwiątka w domku:tak:

Mirosia fajnie że z małą wszystko w porządku:tak:

Madziara co to za zupa??? Idziemy, idziemy na spacer ale troszkę później:blink:

Sunday i jak główka po wczorajszej nocy nie boli?:-p:-p:-p

Madzienka :-D:-Dniezła ta Wasza Julcia:-D:-D

Hej dziewczynki:)
Madzienka, ale słodka Juleczka:tak: rozczulila mnie:-)

Karlita, piekne Lwy:-D no najlepiej niby w przedszkolnym, ale ja do tej pory ospy nie przechorowałam, a podobno w tym wieku baaardzo nieciekawie sie ją przechodzi... i mówiła mi żebym też się zaszczepiła.... ale chyba mi kasy szkoda:-D

Maltanka, super, że i ty na zumbę biegasz:-) trochę wam zazdroszcze;-)

Justynko, ja już wolę chyba do albumu wkładac, no ale tak szczegółowo nie opisuję;-)

mirosia, współczuję, mam nadzieję, że się już uspokoi na dobre i nie będziesz się musiała denerwowac...:-(

i dziewczynki w przyszłym tygodniu wybierzmy się do Bugi:tak::tak: mi jak na razie kazdy dzień pasuje:-)

Ostatnia edycja:
reklama

jeszcze Wam cos opowiem z wczorajszej naszej wizyty w sklepie...
stałyśmy w sklepie z Jula w kolejce, przed nami stała para a Jula zaczęła im spiewać "czy ten pan i pani sa w sobie zakochani, czy ta pani tego pana chce"-cały sklep oczywiście w smiech...a Jula oczywiscie jak zobaczyła że ma publiczność śpiewała im dalej....i dostała od nich lizaczka w kształcie serduszka...:-D:-D:-D:-D

Maltaka
trzymam kciuki żeby praca szybko znalazła się i był czas na zumbę!!!a jak tam ruszyło się cos z ogłoszeniami???

:-D:-D:-D dobre

na razie nic, :no::-(

Maltanka ojej biedactwo, nieźle musiałaś dać wczoraj czadu:-p;-)

:-D:-D:-D:-p

ja już wróciłam z miasta, zaliczyłam tez pocztę i piekę lasagnie na obiad:tak:

Do góry