reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Atali to teraz masz darmową szczepionkę dla przedszkolaka ;-)

my właśnie wróciliśmy ze spaceru :-) fajnie na dworze tak zimowo :-) teraz ide usypiać Norba niech sie przespi przed basenem

Madzieńka i ja i E bo będziemy i z Norbem i z Gabi bo Norb zostaje po swoich zajęciach żeby sie jeszcze pomoczyć. 2 tygodnie przerwy to dzisiaj znów będzie wisiał jak rzep ;-) i pływania nie będzie ;-)

Kochana Juleczka juz czuje magie walentynek ;-) hihihihi

Gabi wczoraj dostała od tatusia taki zestaw żąkili i hiacynta w ślicznym koszyczku ;-) była bardzo zadowolona :-) zrobiłysmy też walentynke dla tatusia wyklejaną i dla obu Pań z przedszkola - dzisiaj je Gabi zaniosła :p była z nich bardzo dumna.

Ostatnia edycja:
reklama
madzienka słodka ta twoja Jula:tak::tak:
maltanka i jak mięśnie dalej bolą????
madzira super że już lepiej się czujesz, a jak cukier???? a c to za zupa śmieciowa????

a nam przyszły dziś dekoracje na tort, wiec bedziemy piec i zdabiać:tak::tak: może w sobotę wyprawimu urodzinki dla rodzinki:-D:-D
u nas dziś na obiadek naleśniki z parówkami i serem, dodam jeszce kukurydzę;-);-)
lecimy na marsa...... (a rakietę mamy z taczki:dry::dry:)

Karlita, no może by się udało podebrac szczepionke od Tymka, co jej zalezykogo ukłuje;-):-D:-D

Mandziula, tpo by się dogadali, Tymek mnie ostatnio pytał: Kupicie mi rakietę? wsiądziemy razem i będziemy latac po domu, to będzie nasz kosmos":-D (chyba mikrokosmos):sorry2::-D

Madziara, ale się uśmiałam, zupa dziadówka, szarlotka salceson:-D niezłe macie określenia:D

ooo Maltanka, lasagne, zjadłabym, tylko po ciązach mam jeszcze odrzut od smażonego mielonego mięsa, tzn zjeść już mogę, tylko nie znosze jak się smaży;) myślę, że jeszcze kilka miesięcy i mi przejdzie;)

Witam i ja. My po obiadku(my bo jestesmy dzisiaj w komplecie), W robi selekcje w fotkach i zamyka 2011 na płytki.Maksio oglada bajkę więc ja mam chwilkę czasu. Po pracy przeszlam sie na piechotkę do gina po wynik usg, potem szybko rosman i strefa:-)

W kupil sobie hantle, moze i ja wezme sie za swoje mięśnie...:tak::-D

maltanka PW

karlita ale super przebranie!rewelka!!!!

maltanka ojj bidulko,no ale fakt faktem wczoraj było bardzo intensywnie:tak::tak::tak:

Justyna ale kołysanki masz dla Michasia!!!:-D

mirosia tulaski na zmartwienia!!!

Madzienka no to sie trafiła Juli super walentynka:tak:

Justyna karlita Madzienka udanego pluskania!!! My dzisiaj jedziemy do dentysty.

anaconda zadzwonilam do przychodzni i umówilam sie do pediatry i obgadam sprawe ospy, dzisiaj troszke mamy mnie nastraszyly w pracy ze wlasnie sa okropne przypadki... juz sama nie wiem co lepsze....:confused2::confused2::confused2:

maltanka i jak mięśnie dalej bolą????

bolą, bolą ale już się trochę rozruszałam

haha na marsa

ooo Maltanka, lasagne, zjadłabym, tylko po ciązach mam jeszcze odrzut od smażonego mielonego mięsa, tzn zjeść już mogę, tylko nie znosze jak się smaży;) myślę, że jeszcze kilka miesięcy i mi przejdzie;)

atali ja w ciąży jakoś przy nudnościach założyłam zieloną bluzkę (taki dośc intensywny kolor) i jak na nią patrzę to m się dzisiaj niedobrze robi, powiet teściowej niech spali, w ogóle nie dobrze mi się robi na taki kolor bleeeee jak sobie przypomnę

W kupil sobie hantle, moze i ja wezme sie za swoje mięśnie...:tak::-D

:-D mój też ma i ostro ćwiczy:-D

śnieg pada śnieg pada jutro lepię bałwana :D hihihhiihihih

szaszłyki naszykowane
po basenie tylko wrzucić je do piekarnika i gotowe :-)

swoja droga moze ja mam timer w kuchence ?? byłoby bardzo wygodne tylko gdzie instrukcja ???? :confused2:

Witam się
maltanka
super że Ci się na Zumbie podobało:tak:
marz21 współczuję z powodu śmierci babci
[*]
karlita śliczne lewki:-)
madzienka niezła aparatka z Twojej Julci, słodko musiało to wyglądać.
anaconda27 nie martw się, szczepionka nie daje 100% skuteczności więc może Maja zachoruje w wieku przedszkolnym jeszcze.
U nas po staremu, wczoraj mąż mnie zabrał na uroczystą kolację z okazji walentynek:-) Fajnie tak wyskoczyć tylko we dwoje...Kubę trzymam jeszcze w domu, ale zastanawiam się czy go jutro nie wysłać do przedszkola.Dzisiaj rano byłam zamówić tort w Nasutowie żeby spróbować. Już wybraliśmy restaurację na przyjęcie po chrzcinach, jeszcze muszę polecieć do księdza zapytać czy ochrzci w inną niedzielę miesiąca niż w ich regulaminie:sorry: Jak będę miała pewność to zamawiam zaproszenia na allegro.A tymczasem próbuję uśpić Wiki a ona oczy jak 5-złoty:-)

witajcie...ale dzisiaj męczący dzień :-D:-D:-D, frekwencja w przedszkolu zabójcza... normalnie było tylko 3 dzieci :-D:-D:-D chyba dzisiaj najciężej pracował mój pęcherz od tych kawek i herbatek..... a co najśmieszniejsze ta 3 co dzisiaj była powiedziała że jutro już nie przyjdą... więc jutro otworze chyba przedszkole tylko po to żeby je zamknąć.... luzik co????
karlita ja też, kiedys miałam takiego jednego muzyka.... a i ten był nie hallo bo z tego co pamietam to widziałam na jego ręce obrączkę.... ale fajnie wiedzieć że jeszcze ktoś na Ciebie zwraca uwagę.... bo mój mąż nie należy do romantyków....on to chyba nawet nie stał obok romantyka... jak go pytam czy mnie kocha to odpowiada "że o rzeczach rzeczywistych się nie mówi"...
najpiekniejszy lew świata... cudeńko
anaconda jesli chodzi o ortopede to polecam dr Madeja tylko nie wiem czy przyjmuje na fundusz, a ta przychodnia na magnaliowej i na kiwerskiego należą własnie do Madeja
mirosia z tą laską to chyba się zagalopowałaś :-D:-D:-D
wiesz co moja dyrektorka ma mieszkanie do wynajęcia po teściu...jak chcesz to moge się dowiedzieć szczegółów
do jakiego gin chodzisz.... dobrze że Cię uspokoił....i że wszystko w porządku...
madziara mojemu siostrzeńcowi jedna taka pani zerwała na żywca, może to ta sama...i ja się wybieram do dr Siwka do kontroli z tym jąderkiem.... może się spotkamy razem z karlitą ha ha ha
madzienka no uśmiałam się do łez z tej Twojej małej piosenkarki...dlatego lubię prace z dziećmi, bo one są takie naturalne swobodne i szczere.... brawa dla Julci
antuanet super ze wyrwałaś się z mężem na kolacyjkę...

Ale produkcje... wow ;-)

Co do zupy - u mnie nazywa się Dziadówą zupkę z ziemniaczkami, marcheweczką i takimi kluseczkami ręcznie robionymi no i oczywiście doprawioną pietruszką... a jak u was robi się dziadówki?;-):-p

Madzieńka Jula jest boskaaa.... słodzinka!!!!

Antuanet
super że mąż wymyślił Wam kolację tylko dla Was... czasami trzeba się tak wyluzować i oderwać!!!

Karlitka widzę że i u was maz się postarał ;-)

My z Nelą też dostałysmy po bukiecie róż a Julcio dostał bajkę :tak: więc też muszę męża pochwalić :-);-)

Mandziula rakieta hehehe tylko nie latajcie za wysoko... :tak:;-)

Anaconda i jak pierożki??? mniam... muszą być pyszne :dry::sorry2:

Elza to może jutro wam wolne zrobią... a dzieciaki chore czy co że ich tak mało?

Mirosia super że lekarz cię uspokoił - i to najwazniejsze!!! obyś ty była spokojna pod dobrą opieką....

Maltanka
dobrze że Hubert z radością pobiegł do kolegów - jutro już pewnie nie będzie chciał slyszeć że w domu zostaje tylko z rana w podskokach pobiegnie do przedszkola...

Misia
jak się dziś czujesz???

I Talia nam gdzieś zaginęła...

Gon1a a jak Maciuś z kaszlem? pomaga pulmicort?

Justyna i jak było na dworze? faktycznie tak zimno?

Kurcze pocięłam sobie palucha - i to co gorsza tego którym się na klawiaturze pisze... i teraz nie mam jak pisać bo cały mam zaklejony i zabandażowany... :sorry:

reklama
Mirosia dokładnie -kluski robi się swoje i rwie do zupy :tak:;-)

I ja jakaś śpiąca jestem... Nela też - właśnie się przytuliła koło mnie i prawie zasypia aż muszę ją zabawiać bo później nad ranem wstanie wyspana... :sorry: chyba dziś jakieś ciśnienie do spania jest :tak::dry::-p

Do góry