reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

WOW Karlitka jaka Gabi świetna Lwica :-)
a i Norbercik się na Lwa załapał
biggrin.gif

SUPER

ale zazdroszczę Wam ZUMBY laseczki, u mnie pod wielkim znakiem zapytania jest czwartek :-(

Ostatnia edycja:
reklama
witam z rana

dzięki za info o lekarzach, jakoś nie chciałbym go oddawac na zabieg teraz,w sumie mu ta stujejka narazie nie przeszkadza, ale umówię sie żeby to skonsuktować, jeszcze raz dzięki

karlita ale masz super lwie stado w domku....

super że zumba sie wam udała, jaaka szkoda że ja czasu nie mam....

uciekam do pracy, miłego dnia zyczę

Dzień dobry...no i sie zaczęło...chciałyście snieg to macie...cieszcie się bo od weekendu odwilż....;-);-)i juz wiosna bedzie....

Jula w przedszkolu, dzisiaj ma bal i bedzie bzyczała jako pszczółka...

Karlita
boskie lwiatka...

zmykam na zebranie, jesli bedzie...

Witam i ja :-):-)
Z rana miałam mały pościg za moimi - oj jak dobrze mieć samochód pod ręką :-D:-D:-D Moi już wyszli do przedszkola a ja patrzę ciapki leżą (przyniosłam wczoraj do domu żeby uprać) no to dawaj do auta i jadę za nimi :-D:-D, złapałam ich w połowie drogi, no ale jak już tyłek z domu ruszyłam to zrobiłam im podwózkę :-D:-D z czego Maja była przeszczęśliwa i już w szatki koleżankom opowiadała jak to mama na nią trąbiła po drodze :-D:-D:-D
Karlita jak miałam okazję to małą zaszczepiłam, płatnej na pewno bym nie kupowała ale jak darmowa to czemu nie :-):-)
Sunday jak tam? Wino obalone? :-D:-D;-);-):-p:-p
Gon1a patrzyłam na Gratka.pl - ogłoszenia w internecie mieszkania w Lublinie do wynajęcia są od 700zł, nie mówię że to jakieś piękne ale jak ktoś kasy nie ma to i za takie pieniądze wynajmie
Madzienka no właśnie ten śnieg nie był mi dzisiaj z rana potrzebny bo nawet auta nie odśnieżyłam a potem ledwo co widziałam :-D:-D to dzisiaj Jula ma wielki dzień :tak::tak:
Iza na bilans sześciolatka musisz iść bo pielęgniarka daje wypełnioną kartę która potem potrzebna jest jak składasz papiery do szkoły i w tej karcie wypełniają również rodzice i nauczycielka przedszkolna :tak::tak:
Mandziula masz rację - lepiej skonsultować to z jeszcze jednym lekarzem :tak:
A ja chyba muszę się wybrać z Maja do ortopedy, macie jakiegoś dobrego godnego polecenia? :confused::confused:

A ja chyba muszę się wybrać z Maja do ortopedy, macie jakiegoś dobrego godnego polecenia? :confused::confused:

Anaconda a co z Mai nóżkami...ja polecam Raganowicza, przyjmuje w LuxMedzie i chyba na nfz na magnoliowej...
dzieki za info o szczepionkach...

Maltanka gdzie zaginęłaś???

i co tutaj tak pusto...wstawać spiochy!!!!!

Anaconda a co z Mai nóżkami...

No niby w karcie zapisała,że wszystko w porządku ale mówiła,że jakieś trochę koślawe te nóżki, mówiła też że jeszcze się będą prostowały ale chyba to jeszcze skonsultuję z ortopedą :tak::tak: dzięki na namiary to muszę na tą Magnoliową zadzwonić i zapytać :tak::tak: a jak nie to podjedziemy do Luxmedu

mandziula ja w przyszłym tygodniu idę na usg z Norbem z ta przepukliną i też chcę się do Siwka umówić. Żeby mieć drugą opinię. Chociaż chyba ma już mniejsze to wybrzuszenie ... ale chce mieć spokojną głowę.

Madzieńka to ma być ŚNIEG ??? no proszę CIĘ!!!! nie rozśmieszaj mnie ;-) bałwana nie da się ulepić :D

bedziecie na basenie ???

czekamy na zdjęcia pszczółki :-)

Anaconda
cóż ja mam podejście że każda szczepionka to też obciążanie organizmu.

miłego dnia wszystkim :-)

Madzieńka to ma być ŚNIEG ??? no proszę CIĘ!!!! nie rozśmieszaj mnie ;-) bałwana nie da się ulepić :D

bedziecie na basenie ???

czekamy na zdjęcia pszczółki :-)

heheh nie słyszałas jak straszą mega opadami, a widzialas co sie dzieje w Polsce "Porażka, nic nieodśnieżone!". Zima trzyma się mocno - Najnowsze informacje - Informacje - portal TVN24.pl - 15.02.2012 i to podobno dopiero początek....ja mam nadzieję że pomylą się i nie będzie aż tak źle....;-):tak: albo wypada sie gdzies z daleka od Lublina, rzeszowa i innych miast w ktorych jest moj P:-p

a co do basenu to zobaczymy co bedzie za oknem mamy w planach być...

Witajcie,

Mój Julo też wybrany do przedszkola... na bal pojechał w podskokach :tak:;-)
Nela ogląda baję, ja ugotowałam zupkę i na chwilkę zasiadłam...

Madzieńka
nie strasz mnie zimą... ja tez czekam na wiosnę!!!

Karlitka ale super lwy masz w domku!!!!

Mandziula my z Julkiem wylądowalismy u dr Siwka - jak Julkowi zrobiło się niezłe zapalenie...polecam go z czystym sumieniem, my zresztą też musimy się do niego jeszcze raz wybrać... A np moja siostra była u innej pani pip...(bo takiej kobiety inaczej nazwać się nie da) która Tymkowi ściągała siusiaka na żywca bo się spóźniła na zamówiony zabieg i dziecku znieczulenie już zeszło... :szok::shocked2: wiecie jaką traumę mały później przechodził... nie mówiąc że znowu mu się wszystko przykleiło i musieli ponownie do siwka zawitać... i ponownie przez wszystko przejść - choć drugim razem nie było tragicznie ale młody na pewno to potrójnie przeżył... tak więc - warto popytać zanim się do kogoś o tak pójdzie - bo na serio szkoda dzieci...:confused2:

Mirosia ja robię dziś zupkę -dziadówkę :sorry2: a na drugie jemy kaszę gryczaną z sosikiem - bo moje dzieci to uwielbiają :tak:

Powiem ci że ja też na mięso patrzeć nie mogę... ale kopytka czy pierogi bym zjadła w mega ilościach... gdyby mi tylko można było :zawstydzona/y::wściekła/y:

Misia ależ cię Natalka musiała rozczulić... kochana jest!!!!

Madzienka pokaż Julę pszczółkę co? jak się masz po zebraniu?

Marz jak się czujesz? trzymaj się dzielnie kochana i pamiętaj że jestesmy z Tobą!!!

Anaconda super że Maja zadowolona i z balu i pościgu :-D;-)
Ja na szczęście ospy mam za sobą to nie mam dylematów czy szczepić czy nie :tak:

Antuanet co u was??? jak dzieciaki się mają? Kuba nadal w domku???

Izka a u was był lekarz??? jak Pawełka uszka?

Maltanka masz jeszcze H. w domku???

Elza kobiecie dobrze robi jak taki cichy wielbiciel się ujawni... ;-) od razu się człowiek dowartościowuje nie?

Justyna
dziś też na spacer się wybieracie???

podobno na dworze zimno i bardzo wieje.... brr... ja się nigdzie na razie nie ruszam ;-):-)

Idę za to zrobić sobie ciepłej herbatki... która chętna dolączyć???

reklama
Witajcie

Ja wczoraj na mieście cały dzień, bo P miał wolne, no i dostałam walentynkę
:-D poszłam wczoraj na Zumbę:-D
ale mnie boli wszystko dzisiaj:-D normalnie musiałam to odespać, normalnie jakbym miała iść dzisiaj do pracy to chyba na L4 bym poszła, :-D a muszę jeszcze dzisiaj na miasto wyjść

mandziula
nam pediatra póki co kazała sprawdzać i muszę się teraz wybrać do mnie niech zobaczy, mam nadzieję, że nie trzeba żadnego zabiegu, także spokojnie jeszcze masz czas

misia uśmiałam się z tego listka

sunday i jak opracowane wino;-)

marz współczuję
[*]

karlita super lwy:tak: miałam z Tobą pogadać wczoraj i tak jakoś mało czasu;-) ps. no właśnie to ma być śnieg:blink:

madzienka czekamy na zdjęcia pszczółki

anaconda :-D dobre ps. szyja mnie boli:-p nie wiesz przypadkiem dlaczego:-D

mirosia na anonsach jeszcze popatrz, dobrze że badania ok

madziara nie Hubert w przedszkolu

Do góry