reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

rychelki witaj.. niestety nie pomogę z busem...

elza, a Ty nie za surowa dla męza jesteś?:-D na takie ferie was zabrał:tak::tak:

iza, mój niby w dzień 2h spał, ale jak na niego to bardzo mało i od 18.45 lula;) drugi od paru minut:confused2: aj z tymi bilansami:-p i co mi powie, że dziecko się dobrze rozwija, tyle to sama wiem;-):tak:, a jakby coś niepokoiło, to przy okazji szczepienia by zauważyła;)

reklama
witam i ja

oj co isę namączyła, bomi Kola coś poklikał i nie maiął aktywnego okna odpowiedzi:angry::angry::angry: mały rozrabiaka

marz przykro mi z powodu babci... teraz napweno jest jej lepiej...
[*]

anaconda i jak po bilansie????

elza co się dzieje że do szpitala idziesz????

justyna, aneta super że spacerek udany, ja swoich chłopaków tez wygoiłam na dwór, bo w końcu temperatura dopisała:laugh2::laugh2:

my mieliśmy dziś bilas 2-latka, no i dostaliśmy skierowanie do hirurga ze stulejką, macie moze jakieś amiary na dobrego lekarza??? którasjuż kiedyś o tym isała, ale dokłądnie nie pamiętam, a wolę to skonsultować z innym lekarzem, bo jakoś przestałam ufać naszej pediatrze. Kola był dzielny, nawet pokazał gardełkoi dał isę osłuchac bez płaczu, potem mówił ze fajowo było:tak::tak:

Witam się wieczorkiem:tak:
my dziś zaliczyłyśmy w końcu krótki spacer z Natalką....nie obyło się bez kosztów...nowe puzzle mamy:sorry:ale dziecko mi taką ładną walentynkę zrobiło rano,że trzeba było:tak:Natalka wstała o 9.10 jak już przyszła babcia...i jak zobaczyła babcię w drzwiach to było "nie,idź" i papa do babci...to ją wzięlam na kolana i przytulam a Natalka do mnie dwa razy "kosiam mamę":tak::-):-):-)
mąż na walentynki dostał laurkę od Natalki a ode mnie kolację lepsiejszą;-)zrobiłam jeszcze galaretkę z owocami,ale po naleśnikach na obiad na słodkie nie mogliśmy patrzeć:-Dtą kolacją tak się objadłam,że teraz mi niedobrze:eek:
Misia ach jak ja lubię te twoje podsumowujące posty:-Dco do walentynki to robiliśmy wyklejankę bo tatę będziemy mieli dopiero w czwartek
oj,to macie podwójne święto w czwartek;-):-D
A my dzisiaj po pracy wsiadliśmy z samochod i pojechaliśmy w gościnę, Michałek Justynka dziękujemy za cierpliwość i ogrom zabawek. Potem w domku szybka kolacja, rundka w nowej grze komputerowej Maksia z tatą(Maksio trzymał gaz a tata skręcał).
Teraz już cisza w domku, ja też za chwilkę idę spać, jutro trzeba wcześniej wstać, Maksio tez jutro wraca do rzeczywistości.:tak:
super,że mieliście takie udane popołudnie:tak:
my jutro robimy walentynkę dla Tatusia wyklejaną bibułka a w środku wydrukuje zdjecia dzieciaków ?? nie wiem zobaczę jeszcze hihihihihihihihihiih
i jak wyszła walentynka?
dużo miłości wszystkim życze...
Zobacz załącznik 437024

i wzajemnie ode mnie dla wszystkich:tak:

Na walentynki upiekłam torcik serce, ale że gapa ze mnie to w lodówce tylko dwa jaja były, no do wysokich to go zaliczyć nie można:sorry: ale jak J jak o 3 w nocy z pracy wrócił, to torcik dostał:)
:szok:szacun:tak:

dziewczynki, a może do Bugi wypadzik zrobimy??
ja chętnie, ale jestem uzależniona od taty...a tu II semestr na PL się zaczął,więc nie wiem,czy uda mi się dołączyć:sorry:

Misia heheh, uśmiałam się z tym suchym listkiem, ale rzeczywiście dzieci inteligentne:rofl2: Ehh kredyt, wiem coś o tym i też tak czekamy teraz z M, brać mimo, że warunki zatrudnienia niestabilne, ale kiedy będą stabilne jak teraz taka nędza..czy poczekać...:confused2:
no właśnie:confused2:
ja dziś na walentynkę też ciasto zrobię dla moich dzieciaków i meża - dawno nie jedli przez tą moją cukrzycę bo nie piekę żeby siebie nie narażać na wysokie cukry.. :-p ale dziś zrobię wyjątek i upiekę ich ulubione :tak: niech mają... tylko ja do lodówki a tu jaj nie ma...:zawstydzona/y: dobrze że siostra niedaleko mieszka i ma być na dokładkę w sklepie - to mi podrzuci... kochana jest! ;-):tak:
fajnie,że siostra taka uczynna:tak:pochwal się przepisem na ciasto,bo brzmi smakowicie:tak:
Witam sie i melduje ze zyje.....w niedziele wrocilam po tygodniu od rodzicow i wlasnie w niedziele byl pogrzeb mojej babci ktora niestety zmarla.......ciezki to byl tydzien dla wszystkich bo trzeba bylo wlaczyc o zabranie jej z tej umieralni kt nazywa sie niby szpital....umierala tam z glodu i wycieczenia bo nie mogla przelykac a oni jedzenia sadowac nie umieja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!i najprawdopodobniej w tym szpitalu poglebil jej sie ten udar.....od wtorku byla w zamosciu na specjalistycznym oddziale gdzie z godnascia i poludzku mogla odejsc a to chyba juz bylo najwazniejsze:no:
marz strasznie mi przykro:-(
[*] dla babci...najważniejsze,że miała Was obok:tak:
a sukienka taka o, na żywo jest taka połyskująca, zdjęcie z telefonu więc wogóle jakaś kolorowa wyszła ;)
Zobacz załącznik 437119
super kiecka:tak:

:angry::wściekła/y:no i gdzie ja będę z dzieciakami na spacery chodzić?to nasz osiedlowy ogród i ulubiony plac zabaw:tak:no i też sobie wymyślili,otwarcie w październiku:no:paranoja:crazy:

witam dawno mnie tu nie bylo.....duzo sie u nas pozmienialo...starszy chodzi do przedszkola mlodszy ze mna w domku....zostalam sama z dziecmi niestety rozeszlismy sie z mezem(rozwod) ale mam nadzieje ze jakos damy rade....

a teraz z innej beczki dziewczyny czy wasi mężowie, partnerzy, czy koledzy nie maja czasem busa lub samochodu duzego co by mozna bylo przewiesc regał?bardzo prosze o jakies info.
z busem nie pomogę niestety:-( trzymaj sie dzielnie,wszystko z czasem się ułoży:tak:

Apel do wszystkim mam przedszkolaków !!!!
Sanepid uchwalił darmowe szczepionki przeciw ospie z powodu dużej ilości zachorowań, idźcie do przychodni i się zapytajcie bo Maja właśnie została za darmo zaszczepiona, nie wiem jak jest z młodszymi dziećmi
:tak:wiem,dotyczą one też dzieci chodzacych do żłobka:tak:mi chcieli zwrócic kasę za Natalkę,ale nie chodzi do żłobka:-D
witam, witam
dzisiaj miałam stresa bo musiałam powiedzieć dyr. że w przyszłym tygodniu idę do szpitala czyli na zwolnienie... nie skakała z radość :-D:-D:-D tym bardziej że dopiero co byłam na urlopie....

a teraz z innej beczki.... moja koleżanka z pracy teraz jest na urlopie i na jej miejsce przyszła dziewczyna z innego naszego przedszkola... i ona wczoraj powiedziała mi że jest jeden pan który bardzo chciał zdobyć mój numer telefonu....tj DJ który prowadził w naszym przedszkolu bal karnawałowy....fajnie jest wiedzieć że jeszcze podobam się facetom... ha ha przynajmniej jednemu :-D:-D:-D:-D
ej,ja myślę,że mąż by mocno zaprotestował;-)

mandziula z tego co pamiętam to dr Siwek był polecany!

Ostatnia edycja:
Iza, madziula tak idę do szpitala na mały zabieg....endometrioza...fachowa nazwa...
Iwonka no tak... ferie... przypływ dobroci raz na 3 lata
madziula polecam dr Siwka ja u niego byłam z Cezarym z niestępującym jąderkiem

Ja na sek... bo mamy walentynki......

Po pierwsze zumba rewelka!!!!!!!! CHCE JESZCZE!!!!

mandziula ja polecam bardzo Medicos i dr Chrominskiego- taki starszy pan ale jak dla mnie super!

marz [*] dla babci! moja babcia tez odeszla w szpitalu w Zamościu:-(

mirosia kochana super sukienka:-)pokaz nam sie w!

eliza eee spoko laseczka z Ciebie i jak podalas numer ;-)

Justyna Maksio kiepsko poszedl do przedszkola nie było placzu ale i wielkiej radości tez nie...:baffled:

ZUMBOWE DZIECZYNY jak tam??????:-p:-p:-p:-p

Spadam dopijać wino.... papapapa

Moniczka on się pytał tej Marty a ona nie miała moje numeru....łłłłłłłłłłeeeeee
udanych walentynek.... może mąż się da namówić na 2 dziecko
madziula u dr. Chromińskiego też byłam ale zmieniłam na dr Siwka

marz bardzo mi przykro z powodu Babci <*>

Iza
szkoda :( wiesz z nianią polecam portal NIANIA. PL tam podobno można znaleźć fajne nianie. :-) Dajesz ogloszenie i same się zgłaszają :-)

nasz bilans 2 latka to był smiech na sali .... normalnie zażalenie powinnam złoży c ....

mirosia sexi sukienka :-) ja w sierpniu mam dużą imprezę i musze schudnąć i doprowadzić się do ładu (tylko ja kocham jeść) i kiecke sobie czadową kupić

mandziula ze stulejką to do dr siwka !! madziara robila u niego stulejkę u Julka :-)

Madziarka super że siostrę masz w pobliżu :-)

rychelki nie pomogę z busem ... życie czasem ciężko sie układa ... bądz silna :-)

anaconda ale chyba lepiej przejść ospę w wieku przedszkolnym ???

elza to miłe prawda ;-) ale ja jakoś nie ufam muzykom hehhehehe

ZUMBA REWELACJA ALE POWER :-)

Justynka dojechałaś do domu ?????????????

lecę walentynkować ;-)

reklama
obiecałam Wam Lwa ;-) to dam dwa ;-)

lew2.jpglew1.jpg

Do góry