witam, witam
dzisiaj miałam stresa bo musiałam powiedzieć dyr. że w przyszłym tygodniu idę do szpitala czyli na zwolnienie... nie skakała z radość
tym bardziej że dopiero co byłam na urlopie....
madziara mam nadzieję że wszystko będzie ok i szybko wrócisz do domu...
misia podlała listek na podłodzę.... kochana dziewczyna... uwielbiam takie historie....dzieci są niesamowite
Moniczka nie stresuj się kropidłem... oddasz mi przy okazji, przynajmniej będzie pretekst do spotkania
mirosia dobrze że wyniki w porządku.... oby tak dalej
Iwonka ale Twój J ma z Tobą dobrze o 3 w nocy dostać tort w kształcie serca.... dobra jesteś... a że tylko z 2 jajek... to nic.... mój nawet na taki nie zasłużył
iwonka07 to prawda, moim mężczyźni jak nie zjedzą mięsa to są źli....żarłoki
marz21 kondolencje....
[*] dla babci, teraz jest w lepszym miejscu
justynka hej może kiedyś się spotkamy na spacerku w wąwozie....
anaconda super że Maja zadowolona z balu... z niecierpliwością czekamy na zdjęcia
własnie ja się zastanawiałam nad tą szczepionką przeciwko ospie... mój cezary co prawda nie chodzi do przedszkola ale jest zapisany do mojego.... więc chyba go zaszczepie....
a teraz z innej beczki.... moja koleżanka z pracy teraz jest na urlopie i na jej miejsce przyszła dziewczyna z innego naszego przedszkola... i ona wczoraj powiedziała mi że jest jeden pan który bardzo chciał zdobyć mój numer telefonu....tj DJ który prowadził w naszym przedszkolu bal karnawałowy....fajnie jest wiedzieć że jeszcze podobam się facetom... ha ha przynajmniej jednemu
no dobra spadam bo pranie się skończyło i jakos samo nie chce się powiesić....
miłego wieczoru