reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

madzienka moze i przesadzama ale sama juz nei wiem co myslec o tym
udało mi sie dzis po południu do dr zapisac
izka zdrówka dla Pawełka
sunday fajnie Ci ze do pracy nie musisz chodzic i mzesz w łózeczku dłuzej polezec

a u mnie w pracy moga byc jeszcze zmiany i takk czuje przz skore ze moga mnie przeniesc do innego wydziału
mamy takiego tu co czarne wizej tylko przedstawia i straszy, zawsze sie smialismy ze jego posadza a nas zwolnia, eski sie buduja nie tzeba tyle ludzi wiec nic nie wiadomo...

reklama
Witam :-):-)
My jak zwykle do późna spałyśmy a teraz wszystko na szybko :-D:-D:szok::szok:
Nie straszcie mnie tymi temperaturami bo ja tu piękne słoneczko za oknem widzę :-D:-D
A dziś wieczorkiem jedziemy do mojej mamy więc jutro od rana po sklepach buszuję i fajnych okazji szukam :-D:-D
Talia kurcze to nie ciekawie skoro alergologicznie nic nie wychodzi a kupki nadal nieciekawe, już
sama nie wiem co ci doradzić :-:)-(
Iza o rany zapalenie uszu wam się wdało :szok: kuruj dobrze Pawełka a ciemiączkiem się nie przejmuj i krzywymi nóżkami, lekarz zwiększył wit.D to się wszystko wyrówna :tak::tak:
Sunday to jednak ruszyłaś się wczoraj na zumbę :-D:-D jak ja byłam ostatnio to jeden nowy układ wprowadzała :tak::tak:
Gon1a zdrówka dla Maciusia i gratulacje pierwszego ząbka :tak::tak: może w pracy nie będzie tak źle i nigdzie cię nie przeniosą :tak::tak:
Misia ogromne gratulacje chłopaczka :tak::tak::tak: a ja byłam przekonana ze to jednak dziewczynka będzie :-D:-D:-D
Aluśka oj to długo cię w domu nie ma, a kto ci siedzi z dziewczynkami? :confused::confused:
Maltanka udanego weekendu :tak::tak::tak:
Justyna a wy wybywacie dzisiaj? :confused::confused:
Madzienka no właśnie, co to za przesłuchanie? Przyznaj się co naskrobałaś ;-);-):-D:-D:-p:-p
Madziara a ty jak bez dzieci jesteś to zaginęłaś nam na zawsze :szok::szok::szok:

madzieńka co tam narobiłas, ze Cie wzywaja?
a gdzie Marzenka? dalej u mamy?

ja nie to ja wzywam i przesłu****ę(ale mnie wygwiazdkowało:-D:-D:-D)....taki charakter mojej pracy
Marzenka u mamy....

udanego załatwiania spraw...

madzienka co to za przesłuchanie?

słuzbowe;-)
fajnie że nocka juz spokojniejsza...smacznego sniadnka

Jej, właśnie zaglądnęłam na termometr -15oC :szok:

było dzisiaj wiecej na minusie...:sorry2:

madzienka moze i przesadzama ale sama juz nei wiem co myslec o tym

a u mnie w pracy moga byc jeszcze zmiany i takk czuje przz skore ze moga mnie przeniesc do innego wydziału
mamy takiego tu co czarne wizej tylko przedstawia i straszy, zawsze sie smialismy ze jego posadza a nas zwolnia, eski sie buduja nie tzeba tyle ludzi wiec nic nie wiadomo...

i tak i tak jak ma coś złapac to złapoe a moim zdaniem lepiej zeby przytulała niz odpychała...

trzymam ciuki żeby zmiany nie były dosyc drastyczne...

Sienio, Sunday
ale Wam fajnie...wolne..

Maltanka i jak odpalił dziadzia samochód...udanego weekendu!!!

Madziarka gdzie jestes???

MISIA GRATULACJE ;-)
Zobacz załącznik 435545

tak myślałam że bedzie chłoooopak
:-D:-D:-D:-D

inna obsługa ale nie jest tak źle ;-)

Talia
zdróweczka dla Gabrysi!!!

Iza a oznacząłaś poziom wit D??? ile dawałaś wczesniej wit D i na ile wam lekarz zwiększył ??? nam jak zwiększyli wit D to później po badaniach wyszło że doszło do lekkiego przedawkowana

Anaconda
ja wczoraj znałam tylko 1 układ reszta wszystko nowości na zumbie ;-)

Iza, Madzińka u mnie było -18 jak wstałam ;-)

Madzieńka groźna bylas na przesluchaniach ??

maltanka
miłego weekendu :-)

mrosia najlepiej byś się wyciszyła to będzie najlepsze dla dzidziusia i dla was ale wiem ze to nie łatwe

wczoraj na ZUMBIe bardzo fajnie :-) 16 osób znałam tylko 1 układ ale i tak było CZADOWO :-)

Sunday powtórzę sie wyglądasz WOW bombowo :-)

Dałam Norbowi butle z kaszą ;-) to wgramolił się później na fotelik, Gabi włączyła mu wibrację i ..... usnął.... hihihih

Witajcie

misia gratuluję, będziesz miała parkę, fajowo:-)

Iza współczuję Pawciowi, szkoda dziecka:-( ale oby leki pomogły i szybko się wykurował.

Coś miałam jeszcze napisać, ale zapomniałam.. zabieram się do pracy;-)

ja już od mamy piszę, pozałatwiałam wszystkie sprawy urzędowe, normalnie uwielbiam naszą gminę, wszystko szybko i od ręki załatwiają:tak:

sunday
ale wam dobrze, że spaniem, u nas nie ma mocnych 6.30 i na nogi:baffled:

izka
nie daję się nie...staram się z tym jedzeniem i bajkami

anaconda tylko przywieź co masz przywieść od mamy;-) aaaaa ja dzisiaj poluję na okazję :-D

madzienka
odpalił, odpalił, już jesteśmy u babci, a jak tam w pracy luźniej trochę?

mirosia a gdzie szukacie tego mieszkania? nasze będzie niedługo wolne, jak mój brat się nie zdecyduje

mirosia udanego polowania na mieszkanko, na [ewno cos znajdziecie
maltanka Tobie tez udanego polowanka
a ja dzis wybiore sie po sklepach połazic dostałam kase na imieniny to moze sobie bluzke kupie za pol godz wychodze do domku:-)

reklama
Wpadam na chwilkę póki Pawcio śpi.

Karlita to masz pożytek z Gabi :tak:
Karlita jeszcze nie oznaczaliśmy, bo pierwszy raz wczoraj pediatra zwrócił na to uwagę, ten nasz nie zauważył nieprawidłowości. Póki co dajemy dwie ampułki, a oznaczenie mamy zrobić za ok 4 tygodnie.

Choć ja planuję ściągnąć dr Pawła w poniedziałek na konsultacje, jak już Pawła prowadzi jeden lekarz to niech się wypowie, bo mam już dosyć, co lekarz to inna opinia.

maltanka dzielna jesteś, tak szybko załatioć urzędy, ja wybieram się do miesiąca do UP i US i dojść nie mogę (ale to też przez te choróbska - tak sobie tłumaczę :zawstydzona/y: )

anakonda, maltanka ale Wam zazdroszczę "polowań na okazję" ja cały okres wyprzedaży w domu z chorymi dzieciakami, jak nie jedno to drugie :wściekła/y:

Tyle dobrze, że Allegro jest (choć kto wie jak długo jeszcze przez te ACTA) dziś kupiłam mopa parowego, ciekawe co będzie wart, ale musiałam coś wykombinować bo ze szmatą mi się nie chce latać, a Paweł umiłował sobie podłogę i ją "całuje i liże" :-D

Do góry