reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Hejka :sorry2:
Jeszcze godzina przede mną i będę mogła iść spać, bo zachciało mi się robić gołąbki na jutro na obiad.A dzień mi tak szybko zlatuje ehh z pracy wracam o 19 najwcześniej a wczoraj to już zaszalałam bo dopiero po 20 wróciłam gdyż zaszłam na Pauliny w gościnę bo mnie szef wcześniej zabrał z pracy i podwiózł do lbn :rofl2: mężuś nie był z tego powodu zadowolony a dziś zaraz po pracy do reala zajechaliśmy kupić Krystiankowi prezent na urodziny i o dziwo długo się nie zastanawialiśmy :-) ale Wam nie powiem bo nie bedzie niespodzianki;-)

Misia serdecznie gratuluję:-)
Iza zdróweczka Pawelkowi posylam:sorry2:

reklama
aluśka mniam gołąbki, ja to nie potrafię, a może za leniwa jestem, ja kupuję w ulubionej garmażerni :-) ale tęskni mi się do takich domowych maminych najlepiej :-)

choć ostatnio zadziwia mniej mój pociąg kulinarny, dziś upiekłam sernik a kilka dni temu bułeczki, wrzucę przepis i fotkę na kulinarny, bo na prawdę polecam, łatwo - szybko - smacznie
biggrin.gif

przeczytałam Was po łebkach
bo jakos nastroju nie mam a na dodatek MAcius dzis mi zaczął kaszlec krtaniowo znowóż i jestem podłamana bo za kazdym razem sie tak zaczynało a konczyło zapaleniem oskrzeli:-(
macie mozej jakiegos dobrego lekarza godnego polecenia bo ta dr w przychodni jakos mnie ostatnio nie przekonuje, jak sie nie dostane do dr żyszkiewicz (isałam kiedys na bursztynowej ma gabinet super babka i sie zna) to nie wiem do kogo z nim isc bo te konowały na dyzurnej tez mnie nie przekonuja trzeba chodzic do jednego zeby znał dziecko i wiedział co i jak a nie za kazdym razem do innej i g.... pomoze a jak sie bedzie bałą to odesle do szpitala jak było ostatnio
podłamka totalna
wczoraj przyłapałam Asie ja k namietnie całowała małego w usta no zesz....:wściekła/y: moze cos znowu z przedszkole przywlekła kto to zgadnie

Misia gratulacje chłopaczka

może zdążę....nadrabiam

Iza zdróweczka dla Pawełka...macie zapalenie uszu i nie dostaliscie antybiotyku...dziwne...no ale nie ja jestem lekarzem...
a co do żąbków to my mając 8 miesięcy mielismy pierwszego:-) i dorobilismy sie całej szczęki:-Ddosyc szybko
akwarium cudne...

Gon1a skąd ten zły nastrój...co się dzieje w pracy??
gratulacje dla Maciusia za pierwszy ząbeczek...
i zdróweczka...a z tym całowaniem to chyba troche przesadzasz....:shocked2:

Mandziula dobrze że z Mikołajkem juz wszystko ok...

no nie będę taka:-D
Natalka będzie miała młodszego braciszka:-):-)trochę mnie to przeraża bo instrukcję obsługi dziewczynki już znam...a chłopca nie...ale pewnie da się radę;-):-D fajnie,że jest parka:tak:
dobranoc wszystkim:tak:

Jeszcze raz GRATULACJE!!!!!!

i jeszcze jak już wklejam to Pawcio pijący ze swojego pierwszego bidonu, bardzo polubił picie przez słomkę i świetnie mu to wychodzi
Zobacz załącznik 435442

zdolny chłopaczek....

Misia[/B], super że chłopczyk będzie, mówię Ci lżej z chłopakiem;-):tak: - co nieco o tym wiem;-):-D.

hehehe a skąd Ty wiesz jak jest z dziewczynkami:szok:.....z chłopcami to na pewno masz wprawę...mysle że karlita, Madziarka będa miały najwiecej do powiedzenia:tak:;-)

Witajcie
Misia ogromne grtulacje!!! super, ze bedziesz miała parkę:tak: no i cieszę sie , ze przedszkole się Wam wszytskim spodobało:tak:
izka oj bidactwo... dużo zdrówka dla Pawełka a dla Ciebie siły. Z nózkami i ciemiączkiem bedzie wszytsko ok, kazde dziecko jest inne, pewnie warto zapytac jeszcze innego pediatry, ale ja bym sie martwila, jesli kazdy lekarz zwracalby na to uwagę, ale warto skonsultowac:tak: Trzymajcie się
madzieńka co tam narobiłas, ze Cie wzywaja?
a gdzie Marzenka? dalej u mamy?

Ja juz wstala, kawe wypiłam ateraz muszę zaplanować jaos dzień, bo mam trochę do załatwieniaa z Jula to nie bedzie łatwe:sorry2:
a no własnie co do ząbków to kiedys słyszałam, ze jesli wychodzą nawet póżno i powoli to nie ma sie czym martwić, reszta tez wyjdzie, gorzej jakby wcale nie było:sorry2:

Ostatnia edycja:
Witajcie

My mieliśmy dzisiaj z rana małą awanturę o śniadanie, bo życzenie było oglądania bajki i jedzenia w pokoju, mało tego karmienia, ale już ładnie jemy w kuchni
czekamy na dziadka i ziuuuuu mam nadzieję, że mu samochód odpalił, bo zimno, a miałam jechać swoim...a teraz to P już pojechał

misia
też słyszałam, że z chłopcami prostsza instrukcja obsługi;-)

marta super, że udało się spędzić popołudnie w super towarzystwie:tak:

iza śliczne akwarium:tak: i jaki zuch z Pawełka, ps. a dostaliście jakieś kropelki do uszu?

aluśka eee no dobrze masz z tym szefem

gon1a o kurczę zdrówka życzę, musisz wybrać jednego pediatrę co by znał Maciusia, ja jestem zadowolona ze swojej, jak coś służę pomocą pisz smska;-)

sienio masz dzisiaj wolne?

Witajcie, ale mi sie spi na tym wolnym, ja nie wiem jak ja bede wstawac w przyszlym tygodniu.:-( Teraz jeszcze leżymy w łóżeczku. Ja coś wstałam z suchym gardłem, chyba mamy powietrze za suche w domu.

Ala no Kochana szacun!!!

gon1a zdrowka oby was nic nie rozlozylo :tak:

Iza zdrowka!ale fakt macie zapalenie i nie macie antybiotyku. oby te leki pomogly.:tak::tak::tak: widzialam przepis na buleczki na ostro, ojjj chyba to moje smaki:tak:;-)
Akwarium cudne, naprawde, podaj instrukcje:-)

matanka dobrze w koncu śniadanie spokojnie zjedzone. :-)

anaconda gdzie jesteś?Spisz?

Justyna a WY?

Witajcie,
dziś nocka spokojniejsza, choć trochę się budziła, ale na szczęście spał już obok mnie a nie na mnie :tak:
na uszka dostaliśmy krople Dicortineff 4 x 1 kropla

maltanka twarda bądź - hihi - wiem coś o jedzeniu śniadań i oglądaniu bajek, Karol czasem mnie podejdzie i się ugnę, ale staram się często nie ulegać ;-)

madzienka co to za przesłuchanie?

Idę zjadać śniadanko :-)

reklama
Do góry