reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

mirosia o jej, wpółczuje,ze akurat teraz musisz się zmagać ze stresem, no ale fakt faktem, zawsze sami to inaczej... a ja pizze i pogaduchy ja bardzo chętna...
Zdrowka dla Olka i dla Ciebie!!!

maltanka pizza w kształcie serca jest do 14- mamy czas...:-p

reklama
hej dziewczynki

u nas problematycznie ostatnio

mój dziadek miał wylew, jest w szpitalu. Szczęście w nieszczęściu, że pogotowie szybko przyjechało i jak na razie sytuacja nie wygląda tragicznie, tzn. przytomności nie stracił i co prawda ma niewielki niedowład w lewej części ciała ale nie jest tragicznie.

Ja nadal chora, to już ponad tydzień. Wyłazi brak możliwości normalnego poleżenia i wygrzania się w wyrku. Tylko co poradzić skoro M. w dzień pracuje, a popołudniami naprawia naszą renówkę. Taki był dobry samochodzik, przez 2,5 roku nie psuła się nam wcale aż w końcu się zbuntowała na całego. W sumie nie ma się jej co dziwić, na każde auto przychodzi pora, a ona ma już prawie 14 lat.

Za to chłopcy ok, nareszcie zdrowi, szaleją na całego, biją się a za chwilę przytulają. FIlipek marudzi, że Antonio zabiera mu zabawki ale jak mały pójdzie spać to Filippo co chwile się dopytuje kiedy Antoś wstanie bo on nie chce się bawić sam. Cudni są.:happy2:

fogia mam nadzieje, ze dziadek szybko wróci do domu. Duzo zdrowia dla Was obojga:tak:
mirosia zyczę, zeby sytuacja z mieszkaniem szybko sie wyjasniła, moze jednak uda sie zistac w tym co teraz mieszkacie:sorry2:
maltanka udanych lowów:tak: kurcze szybko sie uwineliscie z wykończeniem mieszkania:tak: a co z Hubercikiem, chyba bedzie musiał zmienic przedszkole, czy bedziecie go dowozic?
iza a mop parowy hmm calkiem ok tylko strasznie duzo wody zastaje na podłodze i trzeba długo czekac, az wyschnie:sorry2: ale za to myje czysta gorącą wodą, a nie tymi brudkami z wiaderka:tak:

Uadało mi sie dzi wyskoczyc do miasta na chwilke i nawet do Plazy zaszłam i kupilam kilka fajnych ciuszków, ogólnie załatwilam wszystko co mialam załatwic pozytywnie:happy2: Tylko jeszcze prezent dla Julci nie kupiony, bo nie było tego co chciałam, ale jesszcze jutro bedę szukac.

Ostatnia edycja:
z zakupów nici
bo wymysliłam sobie ze pojde do takiego sklepu na hipoteczna ale go juz taam nie ma:-( wiec dałąm sobie spokoj tylko do rosmana zaszłam i ledwo zdazyłam na autobus
anaconda, sunday fajnie ze spotkanko udane
ja tez chetna na pizze w miłym towarzystwie moze w next tygodniu??? co Wy na to??
mirosia nieciekawie z tym mieszkankiem, a Ty wez dwa głębsze oddechy i sie nie denerwuj
fogia zdrówka dla dziadka i dla Ciebie

Fogia zdróweczka dla dziadzia!!!

Sunday niestety znowu wybywamy:crazy:

Nastawiłam już trzecią pralkę, w niedziele chyba padnę przy żelazku:no:. Michał rozwala zabawki po pokoju a ja liczę do dziesięciu:wściekła/y:, coś dzisiejszy dzień nienajlepszy jest dla mnie:dry:

Witajcie

Ja od rana w złym humorze, chociaż teraz już trochę lepiej. Wczoraj zamówiłam sobie pizzę, a co, tylko Ola cały czas stała nade mną i trochę jej dałam, ale do teraz nie widać żadnych skutków ubocznych :tak: Ręce mi popękały i każdy kontakt z wodą to ból, smaruję cały czas kremem i maską na dłonie, ale nie ma poprawy :-( zawsze tak mam w zimie, i cieszę się że mamy zmywarkę bo nie wiem jakbym umyła cokolwiek. Na spotkanie jestem chętna, bo muszę się odstresować w Waszym towarzystwie ;-)

sienio super że miałaś udany dzień i zakupy

fogia zdrówka Ci życzę, i przykro mi z powodu dziadka,

mrosia zdrówka dla Was

sunday, anaconda super że udało Wam się spotkać i poplotkować

Justyna, maltanka miłego weekendu

karlita ale masz fajną nianię z Gabi :tak:

gon1a gratuluję pierwszego ząbka, Oli wyszedł jak miała 10 miesięcy :sorry2:

izka dużo zdrówka dla Pawełka

misia ogromne gratulacje, to już będzie druga parka po mirosi, zobaczymy co u mnie będzie

my juz po wizycie
P. dr jak zwykle sympatyczna, mamy inhalacje i na wszelki wypadek zinnat, bo teraz to my chcemy zaskoczyc choróbsko a nie ono nas, mam nadzieje ze sie uchronimy no i na noc przenosimy sie z MAciusiem do drugiego pokoju w którym jest chłodniej bo w naszej sypialni wczoraj np było az 24 stopnie:szok:
ja bedac dzieckiem wychowałam sie w chłodniejszym domu i nikt z nas nie chorował a 24 to zdecydowanie za duzo i wietrzenie pokoju przed spaniem nic nie dało:-:)-(
a wiecie ze pulmicort w niektórych aptekach nie chca na ryczałt sprzedawac tylko za pełna odpłatnosc 90 zł, my byliśmy w Eskulapie na wallenroda i kupilismy 20 ampułek za 3,20:-)
a teraz idziemy sie inhalowac:tak:
aneta współczuje chorych rąk

reklama
Witajcie,
Karol śpi już podniecony jutrzejszym wyjazdem na ferie do ojca :-)
Pawełek też śpi, choć nochal zapchany. Kurde z tą jego skórą rzeczywiście coś nie tak, bardzo sucha i w dodatku na policzkach chropowata się robi. Od czego to może być, nie jestem w stanie wymyślić, od jutra zaczynamy od początku czyli ziemniaczek, marchewka i tyle, zobaczymy, choć może to jeszcze od mleka modyfikowanego, bo już na cycu nie jest od 2 dni.

sunday a taki - tylko, że nowy (na tej aukcji jest używany, ale cena ta sama) MOP PAROWY H2O X5 5X GREEN 5w1 ODKURZACZ ORYGINA (2108482308) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. różne opinie i pozytywne i nie, sama się przekonam, jak zacznę używać to Wam napiszę :-)

fogia zdrówka dla dziadka!

aneta biedne te Twoje rączki, smaruj, a może w ciepłej oliwie z oliwek je "wymocz", mojego P też tak męczą dłonie od mrozu

maltanka testów nie miał, ale po namowie lekarza wyeliminowaliśmy suchy pokarm rybce i Karol przestał kaszleć :tak:

mirosia polecam nurofen forte połowe standardowej dawki się podaje, nie dawajcie się choróbskom!

sunday, anaconda super że spotkanko udane, w sumie dlaczego miałoby być inaczej ;-)

Do góry