reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Ja po wtępnych porządkach w kuchni, narazie jedna strona za mna...:baffled: w między czasie buwałam domek z krzeseł i kocy dla Maksia, odgrzałam mu pierogi i usprzątnełam domek. Tak to właśnie można się skupic na jednej rzeczy :rofl2: Teraz Maks lezy na dywanie i jeździ samochodem.

karlita Gabi będzie lwem?Super! a gdzie wypożyczacie strój?

Justyna smycz powiadasz? heh...:-D

anaconda jak zakupy?co ciekawego kupiłaś?

Madzienka fakt fotka Julci urocza :tak::tak::tak:

Madziara jak tam u Was????

fogia A Ty gdzie??? Jak mijają ferie????

Iza zdrówka dla Pawełka, daj znac co lekarz powiedział?

maltanka i jak Hubert?

Wiecie,że dzisiaj Święto Pizzy????!!!! :tak::tak::tak::tak::-p:-p:-p:-p

reklama
bal mamy we wtorek :-)
Tak Gabi wybrała sobie przebranie lwa a dokładnie taka fajna kamizelkę z ogonem i grzywą ;-) fajnie to wygląda to całkiem fajnie i nie jest to strój całościowy więc się nie zgrzeje ;-) nie chciała być żadną księżniczką czy wróżką :-D:oo: a szkoda bo znalazłam przepiękna suknię no ale to Gabi będzie w tym chodzić jej wybór ;-)

Madzieńka
śliczna foteczka przy suwaczku :-)

my w srode....i nie wiem za co Julcia przebierze się...a Ty wypozyczasz tam w balon-mixie, jaki to koszt???

dziękuję:-)

Justyna ale masz małego uparciucha...moze on jeeszcze za mały na takie spacerki...szczególnie zima jak tak ciężko chodzi sie...:sorry2:

Sunday dziekuje, to chyba nie ma wyjścia i trzeba pizzę zamówić;-)

Justynka bo odpięta klawiatura nic nie robi a tu chodzi o wprowadzenie zmian ;-) hihihihih

Madzieńka ja tą kamizelkę wypożyczam na głębokiej w studiu dekoracji, mają średnią jakość strojów ale ta kamizelka jest fajowa :-) w balon mixie nie mieli lwa :baffled::sorry2:

a my mieliśmy gości na kawce:tak: teraz śpimy a ja z kawką i opycham się rodzynkami w czekoladzie:-p super....a kg lecą
a jutro jadę z rana do rodziców bo muszę parę spraw urzędowych pozałatwiać

karlita
"warczy":-D hehe Gabi oryginalna i tyle teraz to same księżniczki, wróżki itp:-p

antuanet trochę boję się takich wynalazków kiedyś dodałam do wody 2 krople olbas oil do wąchania i na następny dzień wstał mi z zaropiałymi oczkami gdzieś mu podrażniło:sorry2:

mirosia olśniłaś mnie może i u nas problem z katarem powiązany z zębami bo my jeszcze 5 nie mamy:no: super, że spotkanie z koleżanką udane, moja przyjaciółĸa została w naszym rodzinny miasteczku i też mi brakuje tego, że mogłam wyjść na klatkę i pójść do niej, mieszkałyśmy drzwi w drzwi:tak:

justyna i znowu pranie co? ja to nie wiem co te dzieci mają u nas na parkingu powyciera wszystkie samochody kurtką jak tylko się odwrócę

sunday aaaa zjadłabym pizzzę

Witajcie, ja już po zaliczeniu, teraz jestem w pracy na popołudnie, dziękuję za wszystkie kciuki, bardzo się przydały, bo i pomogły;-)

Justyna tak tak, już po zaliczeniu i kciuki bardzo pomogły:-)
Sunday święto pizzy dziś? nie no M mi nie wybaczy, że mam 2zmianę, uwielbia pizzę:tak:

Karlita mam tak samo z Cypkiem, interesuje go nagle telefon kiedy ja przez niego rozmawiam, uwielbia jak się świeci, wystarczy usiąść przy komputerze i też już się sadzi zaraz:-)

Iza ale fajnie Wam z tym wyjazdem, to mąż zrobił niespodziankę nie:-)?

I coś miałam jeszcze pisać i zapomniałam....

Witajcie.

Ola jak zwykle śpi, więc można popisać. I ja słyszałam że dzisiaj święto pizzy, więc chyba sobie zamówię zza rogu :-D

Madzieńka ładne zdjęcie w suwaczku :tak:

mirosia jak ja bym chciała żeby Ola zasypiała o 19

karlita na pewno Gabi będzie ślicznym lwem :tak:

Justyna Michałkowi się nie chce chodzić bo jest za zimno, szybko marznie a na rękach mu cieplej

sunday super że Maksio dobrze się czuje

Antuanet dobrze że z bioderkami jest ok

anaconda jakbym była w Lublinie to bym pojechała do Carrefoura na kawkę z Tobą

maltanka może to rzeczywiście suche powietrze

misia widać że Natalce się bardzo podobało się w Bugi

izka super weekend w marcu się zapowiada

Marta uważaj bo Ci się zwalę na głowę aż do wiosny

marta24 no niezłe pęknięcie na szybie, a ptaszki cudowne

iwonka super że udało Ci się zaliczenie

anetka a z jakiej ty wsi jestes jesli to nie tajemnica bo widze ze okolice lublina

:-D:-D:-D z Piask :-D:-D:-D

Aneta współczuję takiej zimnicy w domu, a jaki wy macie piec? Bo teściowa to ma taki że jak na noc podłoży to do rana się jeszcze pali nie mówiąc o takich z podajnikiem co to raz na kilka dni podsypujesz :tak::tak:

mamy bez podajnika, ale na noc musi być niższa temperatura nastawiona bo inaczej do rana nie wytrzyma

Anetka jak tam wizyta u gina????????

dziękuję, wszystko w porządku, jutro mam zrobić badania i za 2 tyg wrócić

My dopiero co wróciłyśmy do domu i chyba coś podświadomie mnie pchnęło bo u nas na obiad PIZZA :-D:-D:-D rano zaliczyłyśmy kawkę u Kasi a potem pojechałyśmy do Carrefoura :tak::tak: a przy okazji kupiłam Mai w 5-10-15 bluzeczkę i spodenki :tak::tak: a w samym markecie to nic ciekawego nie było, trochę spożywki kupiłam i tyle i Maja dwie laleczki "dzidziusie" bo od babci wczoraj pieniążka dostała :-D:-D
A wieczorem będziemy coś tworzyć z plasteliny bo właśnie zakupiłyśmy :tak::tak:
Karlita u nas też we wtorek bal karnawałowy :tak::tak: zrób koniecznie fotkę Gabrysi jako lwa :tak::tak:
Madzienka super foteczka w podpisie :tak::tak:
Iza oby lekarz przyjechał wcześniej i wykluczył jakąś chorobę, no i nie ociągaj się - marsz na zumbę :-p:-p;-);-):-D:-D
Justyna chyba z wózkiem musisz się przeprosić :-D:-D no i oby jutrzejsza wizyta u fryzjera przebiegła po twojej myśli :tak::tak:
Mirosia to teraz następna przespana cała noc za jakieś dwa lata :-D:-D;-);-):-p:-p
Aneta przyjdzie czas,że i Ola będzie zasypać koło 19 niech tylko do przedszkola pójdzie :tak::tak:
Maltanka jak tam rybki? Zrobione już?

Cześć dziewczyny, nie zagladałam do Was b u mnie zamieszanie pod każdym wzgledem.

Gabi mi się rozchorowała na całego ma zapalenie oskrzeli znowu co dziś zostało zdiagnozowane i zaskrzyki!!!
Zastrzyki przez to że robi takie kupy jakie robi.

Alegolog nam żadnych alergii specjalnych nie wywąchał no moze roztocza ale trzeba testy zrobić natomiast pokarmowe nie:no: nie mamy tropu dalej:no::crazy:
Miałam remont mały i 2 dni wyjęte:baffled: siostra mi pomogła przy Gabrysi ale już jesteśmy na prostej :happy:
Wszystkie nasz plany wyjazdowe legły w gruzach i musimy w domu się kisić, oby chociaż te zastrzyki pomogły szybko i skutecznie przegoniły to zapalenie.

Pozdrawiam

Witajcie
talia to jednak Gabi sie rozchorowała :( zdrówka duuzo zyczę
antuanet oj to teraz macie male zamieszenie z tą ospą, chyba lepiej bylgy gdyby to byla jadnak ospa, byłoby juz z głowy... a gdzie zapisalas Wiki do przychodni i u kogo byłas?
karlta bo Gabi jest wyjatkowa i nie bedzie, zadną tam królewną jak reszta dziewczynek:tak: ja tez tej "Dobrej mamy" nie widziałam w sklepie:dry:

Ja dzis bylam w delegacji za lubliniem i zupelnie nic nie robilam:-) tyle, ze o 7 byłam juz w drodze do pracy. Pamietacie te akcje policji z zatrzymywaniem busow i sprawdzaniem czy nie sa przeładowane? Dzisiaj kierowca mnie pozytywnie zaskoczył i przeliczyl wszystkie osoby, na szczęscie bylo tyle ile trzeba, ale dodatkowych juz nie brał. Podobno kaa za kazdą dodatkową osobę to 500 zł i kurcze działa:tak:
Dla mnie zacza sie juz weekend, bo mam jutro wolne:rofl2:

reklama
Maltanka, Anaconda super że wspólna kawa zaliczona:-)

Iwonka gratki za zaliczenie:tak:

Anetka cieszę się że z dzidzią wszystko ok:-)

Misia jak u Ciebie, chwal się:tak::-D

Izka co z Pawełkiem??????

Madzienka i jak P zdążył wrócić do Lublina??

Talia zdrówka dla Gabrysi, mam nadzieję że szybko uporacie się z chorobą

Ja już jakaś wypompowana jestem:baffled:, chyba tak prasowanie mnie wymęczyło, a jeszcze odkurzyłam i pomyłam podłogi. W końcu dla Michała zaczyna wychodzić dolna dwójka, a już martwiłam się że coś nie tak jest, bo trzy dwójki wyszły a tylko ta jedna nie i to już tak ze trzy miesiące jak czekam na zęba:baffled:

Do góry