reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

maltanka u mnie Gabi to spoko czasami chce z komś pogadać a Norb ma fazę na TELEFON chce sie bawić naciskać zeby sie zaświecał ... jak mu daje stary telefon to nie on chce mój albo E ;-) Jak zobaczy że z kimś rozmawiam to leci do mnie i zaczyna płakać i się denerwować albo krzyczeć "dadadadadadadadadada"

jak siadam do kompa to od razu przestaje robic czym sie zajmował, leci chce siadac na kolana i klikać. Albo ciągnie mnie za rękę, nogę warczy :-p

nie da posiedzieć ...

reklama
Madzienka Ty nasz pracusiu!!! Pamietasz jeszcze ten dni jak długaśnie spałaś!!!!:-p

oj pamiętam pamiętam....
dobrze że z Maksiem juz ok...i apetyt mu wraca...

madzienka ale wcześnie wstajesz! Normalnie jak sobie pomyślę że tak rano trzeba wychodzić....Ehhh cieszę się macierzyńskim do połowy maja:-)

bardzo wcześnie...kiedys to środek nocy był dla mnie:-D:-D
kiedy macie wyniki tych przeciwciał...
i skąd ta gorączka u Ciebie...zdrowiejcie....

bo cos te mrozy rozkładaja wszystkich dookoła...a miały niby wymrozic zarazki...teoria karlity nie sprawdza sie:-D:-D:-D

wiecie co jak siadam do kompa to mi Norb wścieklizny dostaje to samo jak np do kogoś dzwonie :baffled::nerd::rofl2:

mały terrorysta;-);-)

Iza zdróweczka dla Was...

Maltanka i dla was, starczy tego chorowania...

Madzienka jak tam chęci na zumbę? ;-);-):-p:-p

chęci sa, tylko nie wiem jak z mozliwosciami...bo P niewiadomo o której z rzeszowa wyjedzie:sorry2::sorry2:może chcesz przyjśc do mnie z Maja i popilnować Julci??:-p:-p

Ostatnia edycja:
madzienka śliczne zdjęcie Julci w podpisie:-) A ten wynik dopiero będzie 20.02-nie wiem czego tak długo.
karlita no właśnie nie wiem jak można pomylić:sorry2: Doktorka w przychodni powiedziała że tak czasem jest że po tym szczepieniu w pierwszej dobie na gruźlicę dopiero po jakimś czasie robi się obrzęk, i właśnie we wtorek jak byłam z małą z katarem u niej to mówię jej że ta krostka "ospowa" coś się nie goi mimo że ją pudrem smaruję codziennie kilka razy a ona aż usiadła sobie z wrażenia jak zobaczyła że pan dr co był w domu na wizycie zakwalifikował krostkę na przedramieniu jako ospowa. Ale dla pewności dała skierowanie na przeciwciała bo jak nie było ospy to 22.02 się szczepimy.
anaconda udanych zakupów! Dobrze że masz już Maję w domu:-) A ta temperatura chyba od zastoju, bo mała jak miała katarek to mało jadła...Chyba jej ciężko było oddychać...
maltanka a może spróbuj H zrobić inhalację z kropli miętowych?Super działają na oczyszczenie noska...
Kuba buduje garaż z klocków a malutka śpi więc idę nastawiać kolejne pranie. A na obiad chyba zrobię gołąbki, bo mam mięsko i kapustę, aby ryżu ugotuję...

Pospaliśmy trochę, ale Paweł nie wygląda najlepiej.

Zadzwoniłam do innego lekarza (Madziara78 Twojego) przyjedzie dziś jak się uda to ok 15tej a jak nie to dopiero po 19tej ale ważne że dziś, jeju jak mi jest żal mojego Pawcia.

Miłego dzionka dzieczynki, ja już dziś nie wpadnę, może uda mi się wieczorem.
No i nie wiem co z ZUMBĄ, ale raczej nie przyjdę, chyba że mały zaśnie spokojnie i będę pewna że wszystko jest ok.

Witam cieplutko.
Marta, śliczne ptaszki - gratuluję pomysłowości i talentu. Ja póki co to na Wielkanoc koszyczki z siana robię.
Anaconda, Ty cieszysz się Majeczką a ja błogą ciszą:tak::cool: - Pablo śpi a starsi poszli do kolegi.
Mirosia, Twój Olek choruje na zęby a mój chorował jak miałam na studia jechać. Mam nadzieję że szybko mu przejdzie.
Elza, to nieciekawie wyszło z okiem, oby szybko siniak zszedł. A Krynicę uwielbiam, mieliśmy kwaterę w Tyliczu a wypadu do słowackiego Bardejova na zakupy nie zapomnę - pamiętacie Cola Cao i szampon Vidal Sasoon -łosz end go ;-) tam można jeszcze to kupić:tak::-D.
Karlitko, mam to samo z Pablem i z wszelkiej maści kabelkami i to żeby do prądu były podłączone to takie najlepsze:tak::tak:.

Madzieńka spoko spoko dzieci po prostu nie zahartowane to chorują ;-) hiihiihih nie no całkiem inaczej jest jak masz przedszkolaka w domu i noworodka.

Iza mam nadzieję ze lekarz dojedzie!! biedny Pawełek!!

mirosia też mam KATAREK ten aspirator normalnie dla mnie to HIT nr 1 :-)

2 pralka sie pierze, mały śpi, Gabi wykleja rybki z plasteliny :-)
później idziemy zaklepać strój lwa na bal karnawałowy :D

bal mamy we wtorek :-)
Tak Gabi wybrała sobie przebranie lwa a dokładnie taka fajna kamizelkę z ogonem i grzywą ;-) fajnie to wygląda to całkiem fajnie i nie jest to strój całościowy więc się nie zgrzeje ;-) nie chciała być żadną księżniczką czy wróżką :-D:oo: a szkoda bo znalazłam przepiękna suknię no ale to Gabi będzie w tym chodzić jej wybór ;-)

Madzieńka
śliczna foteczka przy suwaczku :-)

reklama
Dzień dobry:-) My już po spacerku na "piechotkę" oczywiście połowę drogi to musiałam go nieść, a na poczcie podłoga wytarta kombinezonem:wściekła/y:, chyba zakupię smycz bo bez wózka to nie idzie nawet do sklepu wejść:no:. Umówiłam nas na jutro do fryzjera, tylko że moja fryzjerka już tam nie pracuje:-( mam nadzieję że nie wyjdę z salonu z płaczem. A nasza nocka minęła bardzo spokojnie dopiero o 6 Michał wskoczył do naszego łóżka:tak:

Anetka jak tam wizyta u gina????????

Iwonka i jak tam zaliczenie?? Kciuki przydały się??

Anaconda udanych zakupów, co ciekawego jest w Carrefour?

Maltanka zdrówka dla Huberta

Sunday super że Maksiowi apetyt wrócił:-)

Marta24 o ja cię ale ekstra ta gałąź wygląda a jakie ptaszki cudne:-) a z Ciebie niezła laska:tak::-)

Madzienka to trzymam kciuki żeby P wcześniej wrócił

Iza ojej ale masz nieciekawie, zdrówka dla Pawła i daj znać co lekarz powiedział

Antuanet no nieźle lekarz zdiagnozował Wiki:baffled:, zdrówka dla Ciebie oby temp już nie pojawiła się

Marta dzięki znalazłam ten przepis:tak:, tylko kurcze aż 2 kg sera:hmm:. Powiedz mi jeszcze jakie wymiary blaszki???

Misia powodzenia na wizycie i czekam na wieści kto tam mieszka w Tobie:tak:

Karlita, Marta Michał też pcha się do kompa, kabli, TV, daliśmy mu starą klawiaturę do zabawy ale nie chce jej on musi stukać w tą co jest podłączona do kompa:sorry2:

Mirosia super że plotki udane:-), daj znać jak wyniki wyszły:tak:. I jak ten "ktoś" chory odwiedzi Was???

Do góry