reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Czyżbym sama na nocce tu była?
Kuchni nie mam dziś a zgrywam filmik na FB i trzeba poczekać:tak:.
Justynko, sernik wiedeński ze starego kalendarza, chyba wrzucałam na kulinarny:dry:. A ten wyszedł wyjątkowo obłędny i puszysty:tak:.
Sunday, doczytałam że nalot teściów przeżyty;-):tak:.
Już wgrałam i zapraszam do obejrzenia.
Izka - fajny wypad Wam się szykuje.:tak::cool:
Dziewczyny rewelacyjne akwaria - gratuluję pomysłowości i talentu, swego czasu też z Olkiem robiłam:tak:.
Aneta, przyjeżdżaj do nas, u nas w bloku zwroty za ciepło mamy a w domu to w podkoszulkach chodzimy.
Madzienka, ja do lepienie pyz nadziewanych czy knedli nie mam natchnienia i do tego przy wiecznie uczepionym Pablu - marne szanse na lepienie a te Lidlowskie naprawdę rewelka;-):tak: i po 2,99 za 5 kulek.

reklama
witajcie z ranca, ja po kawie wiec powoli powoli dochodze do siebie. wczoraj mialam kulminacje wkurzenia, dzis juz lepiej....no i czasami tak po prostu musi byc,
oto zdjecie obiecanej szyby, lipa co ????a z gwarancja chyba nie przejdzie(maz sie dowiaduje) bo sam montowal S5004062.jpg
a to moje ptaszki ale mowi ze one w rzeczywistosci ładniej wygladaja , jakos dziwnie pada swiatlo i moj aparat najzwyklejszy wiec niepodobaja mi sie te zdjecia ale trudno...
S5004016.jpgS5004022.jpgS5004053.jpgS5004055.jpgzamierzam tych taszow doczyc ale czasu nie mialam wiec pochwale sie jak skoncze

dzis widze pruszy sniezek, wiec pewniej cieplej na dworze to na spacer wyskoczymy
anetka a z jakiej ty wsi jestes jesli to nie tajemnica bo widze ze okolice lublina
marta1981 ja tu patrze na twoje suwaczki a ty troje maluchow masz, to przyszalalas:-) ja tez mialam takie plany ale norbert tak nam daje popalic ze nasza robota sie na nic chyba skoczyla:-)
Gon 1 to u was wycinanie mgdałkow tak??? kurde 240 za 8 wejsc to nie tanio

no norbrt wlasnie mi doniczkie z kwiatkiem przewrocil i wszystkio zbite o ryzsypane:no::wściekła/y:
przerwa w pisaniu.....

altanka super akwarium atkie kolorowe
karlita a twoje rybki jak pieknie powycinane
a i jeszcze to ja zebyscie wiedzialy z kimmacie do czynienia:-)S5004047.jpg
a ja od dzis na chlebie i wodzie bo waga przekroczyla magiczna kreske

SWOJA DROGA GDZIE JASIE UCHOWALAM ZE JA O bUGI NIE SLYSZAŁAM:/

no i dzis u mnie fasolka po bretonsku bo mnie wczoraj ktoras z was natchnela

Ostatnia edycja:
Witajcie z kubaskiem herbatki...a Wy pewnie jeszcze śpicie;-)

Marta
miło Cie zobaczyć.....a drzewka fajne....
a szyba uuuuuuuu...nie zazdroszczę:blink:

Madziarka wstałaś???

Misia super fotki z Bugi....czekamy na wieści z usg...

Marta o tej porze to tylko Ty w kuchni urzędujesz....

Justyna jak nocka??

Iza a jak u Was???lepiej....

Sunday a Maksio jak???
a weekend super...pozazdrościc...;-):tak:

Anaconda jak u Was??Maja juz w domu...miałas dzisiaj pobudkę??

nie wiem co jeszcze miałam napisać...

miłego dzionka

Witam i ja.My jeszcze przed sniadankiem. Maksio już całkiem zdrowy, samm dopytuje się o jedzenie.Nocak mineła spokojnie. :tak: Ja dzisiaj tylko zupkę ugotuje a tak to mam mamusine pierozki:-) więc już przynajmniej to mam z głowy.:tak:

marta miło się znowu poznać :tak: pokaż nam jeszcze swoją córunie:-)
A ptaszki świetne:-) bco jeszcze tam będzie???

Madzienka Ty nasz pracusiu!!! Pamietasz jeszcze ten dni jak długaśnie spałaś!!!!:-p

Marta widziałam, widziałam SUPER!!!:tak::tak::tak:

Justyna jak tam?Wyspani???
po 23 czekałaś na telefon???

Witam się
motylla Wszystkiego Najlepszego dla Krystka w Dniu Urodzin! Niech zdrowo rośnie i daje Wam wiele radości!
madzienka ale wcześnie wstajesz! Normalnie jak sobie pomyślę że tak rano trzeba wychodzić....Ehhh cieszę się macierzyńskim do połowy maja:-)
atali super akwarium zrobiliście!
karlita super prace robicie z Gabi:-)
marta super że udało Ci się pomyślnie rozwiązać sprawy zakupowe:tak:
elza79 współczuję fioletowego oka:sorry2: Życzę żeby kolejne dni odpoczynku były bardziej przyjemne.
sunday super że udało Ci się zrelaksować u fryzjera.Super że Maksio już zdrowy:tak:
iwonka07 trzymam kciuki za zaliczenie:tak:
misia2010 super zabawę miała Natalcia w Bugi:-) Ale ona już duża.
izka super niespodziankę mąż Wam robi z tym wyjazdem:-)
marta super drzewko wymyśliłaś dla córci.:-)
Wczoraj się nie odzywałam bo w nocy mała nie spała, a ja byłam pół przytomna bo dostałam gorączki ponad 39:baffled: Tylko nie wiadomo od czego, dzisiaj nie ma po niej śladu. Kuba już prawie zdrowy,sporadycznie coś kaszlnie, Wiktorii też katarek przechodzi... Wczoraj robiliśmy małej przeciwciała przeciwko ospie bo prawdopodobnie to nie ospa była:baffled: Pan doktor chyba pomylił krostkę po szczepieniu na gruźlicę z krostką ospową:rofl2: A musieliśmy zrobić przeciwciała bo nie wiadomo co ze szczepieniami. Poza tym byliśmy u ortopedy wczoraj i mała ma bioderka ok więc nie będzie musiała mieć żadnych majteczek.Poza tym jak ją za rączki podnosił powiedział że bardzo silna jak na ten tydzień. Dzisiaj muszę trochę nadrobić prace domowe, a po południu jadę z Kubą do znachorki na kontrolę. Miłego dzionka.:-)

Witajcie,
dziś nocka raczej bez zmian, straszny katar męczy Pawła.
Póki się nie położyłam spać, to mały spał spokojnie, jak już postanowiłam się położyć to się zaczęło stękanie :-( ale dziś temperaturki nie było.

Karlita ja też czasem podaję Viburcol.

Teraz mały śpi i ja się położę, bo dziś leniwy dzień, P dziś do 17tej w pracy więc Karol też do 17tej w przedszkolu (z czego był zadowolony bardzo) i wrócą pewnie ok 17:30

marta24 słodkie ptaszki, a i Ty ładna mama jesteś :-)

antuanet super, że z bioderkami Wiktorii OK, no i że Kubulek zdrowy :-)

cześć dziewczyny

Misia ale Natalka sie wyszalała w bugi :-) super :-)

marta super te ptaszki :-) jak Gabi będzie starsza to też się za szycie weźmiemy :-)

Antuanet oby gorączka nie wróciła!! super że dzieciaki już lepiej. Jak można pomylić ospę ??? :nerd:

iwonka kciuki zaciśnięte :-)

anetka u nas w domu też ok 20 stopni :-)

Iza jestem ciekawa co wymyśliłaś :-)
no proszę jaki wyjazd się szykuje :-) suuuper :-)

wiecie co jak siadam do kompa to mi Norb wścieklizny dostaje to samo jak np do kogoś dzwonie :baffled::nerd::rofl2:

Witam i ja :-):-):-)
Maja pospać dała bo pół godziny temu dopiero wstałyśmy, u babci chodziła późno spać i wczoraj zasnęła po godz.23, sama nie wiem co lepsze - ranne wstawanie czy wieczór spokojny ;-);-):-D:-D
Dzisiaj wybieramy się z nudów do Carrefoura coby w domu nie siedzieć cały dzień, która chętna na południową kawkę i zakupy w towarzystwie dziecka? :-D:-D:-D
Madziarka i jak nadal dzieci u babci?
Marta ja bym tej szyby nie popuściła :crazy::crazy: przecież sama z siebie nie mogła pęknąć na całości :szok::szok: Bardzo ładne te ptaszki :tak::tak:
Sunday super,że Maksio już zdrowy :tak::tak: a ty dzięki niemu masz labę do końca tygodnia :-D:-D;-);-)
Aneta współczuję takiej zimnicy w domu, a jaki wy macie piec? Bo teściowa to ma taki że jak na noc podłoży to do rana się jeszcze pali nie mówiąc o takich z podajnikiem co to raz na kilka dni podsypujesz :tak::tak:
Justyna a co to za telefon w środku nocy :szok::szok::-D:-D jak nocka? Dał pospać Michaś?
Antuanet ale jaja, nie mów,że to nie ospa :szok::szok: no i powodzenia u znachorki :tak::tak: ciekawe skąd u ciebie taka temperatura była, może zapalenie piersi się szykowało :sorry2:
Marta no ja coś o tym wiem że u was gorąco w domu, pamiętam jak po wędlinki pojechaliśmy to upał był a chłopaki z krótkimi rękawkami :tak::tak:
Iza no to fajny weekendzik wam się szykuje :tak::tak: no i oby Pawełek zaczął ślicznie spać bo mężuś niedługo zastrajkuje "samotne spanie" ;-);-)
Madzienka jak tam chęci na zumbę? ;-);-):-p:-p
Misia super foteczki z Bugi, widać że Natalce bardzo się tam podoba, no to ja pierwsza obstawiam dzisiejsze usg - będzie dziewczynka :-D:-D:-D
Iwonka powodzenia na zaliczeniu :tak::tak:
Spadam robić śniadanie :tak::tak:

Ostatnia edycja:
Witajcie
My zaraz się zaczynamy inhalować i bierzemy się za nasze akwarium
:tak:
Wiecie co coś mnie trafi Hubert mi dzisiaj coś pokasływał w nocy tak sucho:wściekła/y: z nosa nie leci, ale już gdzieś coś, chyba, że to po nocy ten nos, może od suchego powietrza, bo teraz normalnie oddycha, nosz przecież siedzimy w domu, do przedszkola nie chodzimy, w poniedziałek tylko wyszliśmy na dwór do apteki:angry:
antuanet chyba się wybierzemy do Twojej znachorki w końcu

anetka
ja myślałam, że wy sami budowaliście ten dom, to nie macie za wesoło z tym ogrzewaniem u moich teściów też się szybko wychładza, ale jak są takie mrozy to też w nocy podkładają do pieca żeby się nie wyziębiło

misia super zabawa w Bugi, no fakt ferie jeszcze to może być tłoczno

justyna i jak nocka?

marta o kurczę duże to pęknięcie, a ptaszki śliczne ps. jaka waga jaka waga tylko nie mów, że masz boczki do tego, ciekawe z której strony;-) bo ja nic nie widzę

madzienka nie śpimy, nie śpimy, my bajki oglądamy:tak:

antuanet no jak to? pomylić szczepienie z ospą:no:

reklama
iza zdrówka dla was?

karlita weź nic mi nie mów o telefonach, jak ja rozmawiam to męda chodzi za mną tłucze się i jęczy albo buczy samochodami:baffled: teraz to już mu próbuje mówić, że tel. dzwoni i masz być cicho, a jak skończę to leci z uśmiechem "byłem cicho":-D

anaconda miałam właśnie pisać gdzie zaginęłaś

Do góry